Cassano odmítá spekulace o Interu Milán

26.02.2008, 12:21
Aktuality
Antonio Cassano opět našel svou fotbalovou tvář a celému světu ukázal, že má stále co nabídnout. Jeden z rebelů italského fotbalu zažívá úspěšné období v Sampdorii Janov, kde by rád zakotvil nastálo a odmítá možnost, že by se mohl upsat třeba Interu Milán.

Právě s Interem Sampdoria o víkendu hrála a díky Cassanovi také vedla 1:0. Zápas nakonec skončil remízou 1:1, o kterou se vyrovnáním postaral Hernan Crespo.

"Těmto tvrzením vůbec nerozumím," podivuje se Cassano nad spekulacemi o možném přestupu do Interu. "Mancini a já spolu máme vztah, který jde až za fotbalové hranice, to už jsem několikrát opakoval. To, co jsme si na konci zápasu řekli, nemělo co dělat s mou prací, byl to pouze rozhovor dvou kamarádů," pokračoval Cassano.

Italský útočník v Sampdorii pouze hostuje z Realu Madrid a ve smlouvě je zakotvena opce, podle níž ho janovský klub bude moci na konci sezony vykoupit za 5,5 milionů eur. Vedle Interu se o něho údajně zajímají také Juventus a AC Milán.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nech zostava pekne

Reagovat
smazaný uživatel

cassano zůstan v samdorii ..určitě to bude jenom dobře pro serii a

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať si ho nenechá Real. V Dorii by měl zůstat. Je tam za hvězdu.

Reagovat
smazaný uživatel

odmítá spekulace ale v létě už to bude přestup

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele