Carson touží po Robinsonově místě

15.11.2007, 20:16
Aktuality
Post brankářské jedničky je pro reprezentaci Anglie už dlouhou dobu slabým místem. Nyní patří Paulovi Robinsonovi, který je známý častými kiksy. Na jeho pozici si však brousí zuby Scott Carson, přestože je v reprezentaci nováčkem.

Scottovi Carsonovi se momentálně daří. Aston Villa, kde hostuje z Liverpoolu, ho chce získat na trvalý přestup, zájem má prý i Tottenham. Tam dělá brankářskou jedničku Paul Robinson, který je první volbou i pro reprezentačního trenéra McClarena.

V reprezentaci se nyní znovu sešli Robinson s Carsonem. Dříve působili v Leedsu, kde Carson svému kolegovi kryl záda, podobná hierarchie panuje i teď v týmu Albionu. "Být v reprezentaci Anglie číslem jedna je můj cíl," neskrývá Carson.

"Musím tvrdě pracovat a kousek po kousku se přibližovat. Věřím, že dostanu šanci a ukážu, že na tom mám," říká Scott Carson. "Nemyslím si, že mezi brankáři jako jsou Robert Green, Chris Kirkland, David James a David Robinson jsou velké rozdíly. Jediný recept je tvrdá práce, jen tak se člověk dostane dál a bude anglickou jedničkou."

Autor: Radim Šantrůček / dailymail.co.uk

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tomu říkám řeč: Tvrdá práce, práce, pak zase práce. S tímhle přístupem, zdravým seběvědomím a výkony se Carson určitě neztratí.

Reagovat
smazaný uživatel

Carson do Tottenhamu určitě nepříjde, tam jde totiž Casillas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak by byla sranda, kdyby do toho Tottenhamu fakt přestoupil a vystrnadil Robinsona jak z pozice jedničky v nároďáku, tak i v klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

srandy by byla, ale real ho nepusti

Reagovat
smazaný uživatel

*sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsme samozřejmě Carsona.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to teda hotovej kolotoč gólmanů. Na FotbalPortalu (ještě teď!!!) jako hlavní zpráva "Petr Čech do Barcelony?", přičemž speciální sekce La Ligy se nenechala trumfnout a kontruje výrokem Kameniho "Chci hrát za velkoklub, KLIDNĚ za Barcu".

Reagovat
smazaný uživatel

Na FP jsou neskutečně aktuální, no. Počítám, že ještě přes víkend to tam bude.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zajda

Jooo frajer golman. Nevim u nás v Liverpoolu si moc nezachytal ale když nastoupil tak podržel. Já bejt Anglickým koučem tak mu tu šanci dám a kdo ví. Třeba by to byl správný tah.

.

.

.

Čáo

Reagovat
Josifek

Carsona bych rozhodně vyzkoušel, myslim, že nemaj co ztratit...z adeptů na jedničku repre má rozhodně nej formu. Jinak teď se mi strašně líbí golman Marseile - Mandanda, ten je fakt dobrej...skvělý reflexy, umí výběhnout proti hráči a ještě jsem ho neviděl, že by podběhl centr nebo tak něco.(Ale je fakt, že jsem ho viděl jen asi 3-4krát)

Reagovat
smazaný uživatel

no ale mandanda do repre anglie asi nepujde co?

Leda ze si vymenil pas,ale nevim u smeichela to nevyslo tak to zkousej na jiný .

Reagovat
smazaný uživatel

u Smeichela to nevyšlo protože on sám nechtěl, pokud myslíš teda toho mladyho z ManCity

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele