Carroll nejspíš zůstane

23.08.2012, 10:09
Aktuality

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (1219)

Přidat komentář
Kowe

Polibek smrti. Andymu netrval odchod po tomhle článku ani týden

Reagovat
Dawon

Jako rikal sem si, ze sem s tim clankem mozna mohl jeste aspon dneska pockat, jestli ho nahodou nevyhodi

Kazdopadne to fakt moc nechapu, ono mu je navic uz 70, tam fakt uz neni moc na co cekat...a hlavne ho Wilson asi ma uz hodne plne zuby a tipuju, ze kdyz tam Carroll zustane, tak Wilson bude chtit urcite pryc. To by sice mozna chtel tak jako tak, ale zajimavy novy HC by ho mozna jeste mohl presvedcit.

Reagovat
Trand

Letos byla hodně slušná WR class, tady pár statistik pro porovnání:

Jamarr Chase - 1455 yardů (rookie rekord), 81 catchů, 13 touchdownů

Jaylen Waddle - 1015 yardů, 104 catchů (rookie rekord), 6 touchdownů

DeVonta Smith - 916 yardů, 64 catchů, 5 touchdownů

Amon-Ra St. Brown - 912 yardů, 9 catchů, 5 touchdownů

Elijah Moore a Bateman taky nevypadali špatně, ale Bateman 5 zápasů vynechal kvůli zranění. Pitts, kterej je teda oficiálně TE 68 catchů, 1026 yardů, 1 touchdown. Když si vezmeme, že na Waddlea házel Tua a na Smithe Hurts, jehož silnou stránkou zrovna není passová hra a že na St. Browna házel Goff/Boyle, tak podle mě dost super čísla s velkým příslibem do budoucna.

Jinak pro zajímavost, Golladay, který před sezónou podepsal kontrakt na 4 roky za 72mega letos 0 TD, stejně jako Toney, kterýho draftovali v prvním kole. Celkově letos WRs Giants chytili 5 touchdownů za 17 zápasů.

Reagovat
niflheim

Díval jsem se na rookie record co se týče receiving TD - Randy Moss, 17.

Reagovat
Dawon

se divam, ze tech 17 TD je delene 6. misto vubec v dejinach NFL a Moss si to strihne jako rookie, to je hodne slusne

Reagovat
Chazy

Z Amon-Ra mám fakt radost, sem sám ho tady přestal řešit a hypovat ten jeho poslední rok, protože vypadal ztracenej, ale nakonec vážně vypadá skvěle.

Asi to nikdy nebude generační talent jako měl být, ale solidní starter snad jo

Reagovat
Dawon

On Toney ale teda tu chvilku, kdy byl zdravy, vypadal jako docela beast. Jestli ten tym pristi rok sezene dobreho HC/OC a vyhne se jim ta silena smula na zraneni, tak by ten utok mohl byt docela fajn.

Reagovat
Kowe

Jako vypadal skvele asi ve dvou zapasech no. Ale upside urcite obri, jen je potreba silene zrekonstruovat offku a v tom jim moc neverim.

Reagovat
Kowe

Ostatne Elijah taky vynechal 5 zapasu a jeste mu hazeli Wilson, Flacco a Mike White

Reagovat
Chazy

Hawks a Saints mě zklamali, ale holt chce asi koule takový rozhodnutí udělat. Ale jako už se to rozjíždí a asi je vidět, kdo letos má největší shot na ten HC job. Zároveň ale potřeba myslet na to, že nezáleží jen na tom, kolik kdo dostane pohovorů. Např. takovýho Leftwiche nebo Moorea si GM budou chtít poslechnout, protože zatím v žádným HC výběrku moc nebyl, naopak takovej John Harbaugh když půjde na pohovor, tak půjde třeba jen na 1 nebo 2 místa, kam on sám chce. To bylo i s Grudenem, bral by ho každej, dostal pohovor jen u Raiders, ale bylo jasný, že tam skončí. To samý v minulosti třeba Rhule, Josh (Colts), Meyer, McCarthy, LaFleur. Může mít reálně větíš šanci na hire člověk s jedním pohovorem než někdo se 6.

Za mě ale letos budou nějaký návraty HC, co už v minulosti působili. Kdybych to vzal, jak ty HC hodnotím, tak:

Tier 1: Harbaugh (HC Michigan)

Tier 2: Daboll (OC Bills), Quinn (DC Cowboys)

Tier 3: Flores (FA), Leftwich (OC Bucs), Pederson (FA), Hackett (OC Packers), McDaniels (OC Pats), Bowles (DC Bucs)

Tier 4: Eberflus (DC Colts), Bieniemy (OC Chiefs), Moore (OC Cowboys), Caldwell (FA), McDaniel (OC 49ers), O'Connell (OC Rams), Graham (DC Giants), Barry (DC Packers)

Kdokoliv jinej mě upřímně fakt překvapí, ale všechno je možný. Už tam lítaj fakt divný jména:

Broncos requested an interview with Packers pass game coordinator Luke Getsy for the team's head coaching vacancy.

NFL Network's Tom Pelissero reports that the Broncos requested an interview with Lions DC Aaron Glenn for their vacant head coaching job.

NFL Network's Tom Pelissero reports the Broncos have requested to interview Eagles DC Jonathan Gannon for their head-coaching vacancy.

NFL Network's Tom Pelissero reports the Jaguars are interviewing interim HC Darrell Bevell for their head coaching vacancy.

ESPN's Adam Schefter reports the Broncos have requested permission to interview Patriots ILBs coach Jerod Mayo for their head-coaching vacancy.

A přirozeně aspoň jeden nebo dva takoví naprosto nečekaní kandidáti ty místa vyhrají. Člověk prostě neví, ve finále HC job absolutně není o tom, jaký ten člověk má defenzivní nebo ofenzivní schéma, jakej je expert na polovinu míče. Je to prostě komplexní manažerská pozice, která vyžaduje extrémně specifický soft skilly

Reagovat
pawiel_afc

Payton skonci u Saints kedy on bude chciet tam si nemyslim ze by bola aktualna moznost jeho odvolania.

Ked sa na to pozries dopodrobna tak rok po odchode HoF QB, problemy so salary capom, velmi vela zraneni klucovych hracov + COVID, dalej hurikan Ida a prve 4 zapasy mimo NO. 9-8 a boj o play off je vzhladom k okolnostiam zazrak.

Reagovat
Chazy

https://en.wikipedia.org/wiki/Sean_Payton#Head_coaching_record

Celou dobu měl top 20 QB historie a nedal tolikrát playoff, až tje neuvěřitelné. Peyton, Aaron ani Brady nikdy nevynechali playoff, když byli zdraví, Brees 3x v řadě.

Má super OL, super obranu, Kamaru, měl Thomase, pořád měl Breese a ani tak se SB prakticky nepřiblížil. Jeho jedinej SB byl spojenej s bounty gate. Já fakt nevidím naději, že s ním vyhrají SB. Byl by super pro Jaguars na nastartování franchise i Lawrence, ale od SB neustále prohrává playoff tím stylem, že ho poráží lepší týmy. Bucs porazí 4x, ale jen v tom playoff to posere

Reagovat
Chazy

On vlastně nikdy krom SB nevyhrál v jednom playoff dva zápasy, vždycky max 1 a nebo 0-1

Reagovat
Chazy

* že ho poráží horší týmy

Reagovat
pawiel_afc

To viem a presne kvoli tomu mi to prislo ako velmi nepravdepodobne nevyrazili ho ked prehral 3 sezony po sebe a teraz vzhladom k okolnostiam by ho mali?

Inak suhlas Lawrenca a Jaguars by mohol nastartovat ale kontrakt ma do 2026.

Reagovat
Dawon

Tj hrozne nefer zamereni se na ty negativa ale zas u Paytona.

Mel ty tri 7-9 sezony v rade, coz teda byla katastrofa a tehdy mel asi letet, ale jinak proste stabilne vyhrava 11+ zapasu, v PO byl jen jednou one and done...myslim ze trochu nedocenujes, jak je neco takoveho v NFL tezke i s dobrym QB.

Se nabizi to srovnani s McCarthym, ktereho tak milujes - ten vyhral naposledy vic nez 10 zapasu s GB v roce 2014 a celkove to zvladl jen 5x z 13 let a to mel troufnu si rict k dispozici jeste o dost lepsiho QB nez je Brees.

Jestlize ho nevyhodili v tom roce 2016 po treti spatne sezone v rade, tak by bylo naprosto absurdni ho vyhazovat ted, kdyz loni byli 12-4 a letos bojoval o PO vetsinu sezony bez jakekoliv ofenzivy.

Jakoze za me jedine validni argumenty sou ty tri spatne sezony, ale to uz je holt proste pryc. Hatit trenera za to ze nevyhrava SB jak na bezicim pase, takhle to zkratka v NFL nefunguje. Vyhrat to muze kazdy rok jen jeden clovek a jeste k tomu musis pricist, ze kazdy treti rok to vyhraje Brady se svym HC

Reagovat
kubys

Reagovat
Chazy

McCarthy měl ale naprosto otřesnýho GM, kterej nedal v FA ani dolar nikdy a on musel furt dokola rozvíjet hráče bez talentu a tvořit z toho funkční tým. Kdyby měl GM jako teď má LaFleur a nebo jako má Payton, možná to taky celé vypadá trochu jinak.

Ale McCarthy prostě za tohle právě letěl, Reid letěl.

A já beru, že ty ZČ jdou, ale oni fakt konzistentně dostávají na prdel v playoff od týmů, který by měli porazit. A ta výhra bowlu byla fakt extrémně pošpiněná

Reagovat
Dawon

Ale tj zas takova argumentace jak se ti to hodi...zase vrazel prachy do vlastnich hracu, to taky kazdy tym a GM nedela. Na to jaky je Bill otresny GM taky furt nadavame a evidentne se i tak da vyhravat.

Pokud se stabilne dostavaji do divizniho nebo konferencniho kola, tak tam vesmes clovek narazi na kvalitni tymy a prohrat tam zkratka neni nejaky zasadni fail. Treba loni prohrali s pozdejsim vitezem SB tak, ze Brees hodil 3 inty, s tim se jako velmi tezko neco dela. Naopak je hodne huste, ze s polomrtvym Breesem uhral tak dobrou sezonu.

Paytonovy vyhry od 2017: 11, 13, 13, 12 a letos 9 s fakt dost spatnym tymem. Jako seriozne bys takoveho cloveka chtel vyhodit? Vsak to je naprosty nesmysl a blaznovstvi

Chapal bych to, kdyby v tom PO byl spatny jako treba sveho casu Lewis u Bengals, ale tohle sou fakt hrozne chabe argumenty a cele to stoji jen na tom, ze nesnasis Paytona a nesnasis Saints

A srovnani s Reidem je docela mimo, vsak on letel po sezonach 8-8 a 4-12, to snad nemuzes srovnavat

A jako znovu zopakuju, kdyby letel v roce 2016, tak nikdo nemuze rict ani slovo a bylo by to naprosto zaslouzene, ale nevim co je tady jako tvoje hlavni myslenka - vyhodit ho zeptne za ty spatne sezony 14-16? Protoze od te doby to zase velmi zvedl a hrajou stabilne velmi dobre az vyborne.

Reagovat
Chazy

Za to, že od toho SB vede tým 11 let a dostal se jednou do konference. Kolik HC přežije v NFL 11 let bez toho, že by vyhráli SB a nebo se do něj aspoň dostali? Ve finále to je cíl všech a Payton se tomu ani zdaleka nepřibližuje.

Říkám, já už bych uvažoval i nad vyhazovem Tomlina a tam taky to jde obhajovat takhle, jako to děláš u Paytona. Nikdy neměl negativní bilanci, konzistentně hrají playoff i se zraněným Benem a nebo mrtvým Benem, ale pak jsou tam k ničemu

Reagovat
Dawon

Malo HC tohle "prezije", protoze malo HC ma takove stabilne dobre vysledky. To je muj point - to co on dela je hrozne tezke, proto to nejde moc s nicim srovnavat, protoze to sou jednorozci. Tomlin by proste taky musel skoncit sam, nikdy v zivote ho nevyhodi, pokud se mu to vylozene nerozsype jako Reidovi u Eagles.

NFL takhle proste nefunguje, oni vi ze najit kvalitniho HC je hodne tezke, proto taky kazdy rok v NFL konci +- 1/4 HC. Pokud si v situaci, kdy treba mozna je maly prostor ke zlepseni, ale zaroven obrovsky prostor ke zhorseni, tak se bojis, ze se pak dostanes do spiraly sracek se spatnyma HC, ze ktere se nedostanes ven. Vyhrat SB je samozrejme ultimatni cil, ale dilci cil je byt relevantni, kompetitivni a zajimat lidi. Rek bych, ze moc majitelu nepremysli stylem SB nebo nic. Hrat kazdy rok PO a v podstate tam i pravidelne vyhrat alespon jeden zapas je zkratka cenne.

Reagovat
Chazy

Jenže ty taky ignoruješ fakt podle mě, že většina HC je vyhozených a tým se vydá jinou cestou i proto, že nedostanou/nevychovají top QB. Payton tohle nikdy nemusel řešit, dostal 15 let jednoho z nejlepších QB všech dob a ty výsledky tomu neodpovídají. Třeba argumentuješ 11 výhrama, protože víš, že McCarthy měl 3x bilanci 10-6, což na PO bohatě stačí a je super, a to ještě v těch sezonách dal SB, konferenční finále a pak 1-1, takže těch 10-6 dalo v PO bilanci 7-2.

K tomu ignoruješ fakt, že v těch zbývajících sezonách jednou Aaron vynechal 7 zápasů a Packers i tak dali playoff (McCarthy za to byl tehdy šíleně glorifikovaný, protože s Mattem Flynnem vyhrál dva zápasy a to už bylo po jeho působení u Hawks, takže bylo jasný, že je naprosto neschopnej QB). A v té druhé sezoně vynechal Rodgers zápasů hned 11 a i tehdy vyhrál bez Aarona 3 zápasy, měli bilanci 7-6 a ten rok prohráli až s návratem Aarona proti Panthers. A ty výhry btw získal s Brettem Hundleym, což je ještě větší sračka jak Flynn.

Takže ti ve finále zůstane jen to, že McCarthy měl špatnej první rok s Favrem, pak špatnej první rok s Rodgersem, rok kdy ho vyhodili, dva roky, kdy byl Aaron polovinu sezony zraněný, ale i tak dal PO/do posledního kola bojoval o PO a mimo toho dával konzistentně 10 W a podíval se 3x do konferenčního finále mimo SB. A to ještě víme jak je prohrával (Giants a Hawks). Nebo jeho prohra s Cards v divizi v OT, brutální prohra s legendárníma 49ers.

A já přesně tohle u Paytona nevidím. Většinou ho prostě přehrajou nějaký saláti po tom, co si rok honí ego na slabý divizi a týmech jako Redskins, Lions. Brees od 2006 nikdy nevynechal ani zápas krom 17. weeků, takže ani tohle nemusel Payton nikdy řešit. Dostal ho z FA jako kompletního QB, neměl tam nějakýho dohrávajícího dědka ani první rok Aarona v NFL. Dostal ty nejlepší podmínky, jaký HC v NFL může dostat a co z toho.

Dehonestuje se tu Lewis, ale podle mě s jeho GM situací, kdy GM vlastně nebyl a řídil to nekompetentní trotl, s Daltonem, naprostou absencí talentu, se jednalo o obdivuhodný úspěchy. A McVay... McVay prostě nemá Breese a pokud ho nikdy mít nebude a bude s Goffama, Staffordama a obecně QB, co se pohybují v té druhé třídě, hrát pravidelně kolem 10 W a dostávat se do PO, tak jo, je nevyhoditelný.

To je jak Coughlin, co on dokázal s Eliem a Giants, vlastně i dřív s Jaguars, to je prostě za mě víc. Payton je pro mě takovej Ditka dnešní doby, ono počítat jen výhry v ZČ, když máš naprosto top tým/top QB, to prostě nejde. Kdyby měl podmínky jako Lewis, tak neřeknu, ale on měl prostě Breese a kdyby nečistou hrou a totálníma prasárnama nesundali Favrea z Vikes, tak ani ten jeden prsten nemá

Reagovat
Dawon

Ten text je na EF asi moc dlouhy a nejak se to nechce odeslat, takze to rozdelim

1.cast:

Se mi libi, ze ty sam vzdycky tvrdis, ze Brees je v ramci tech top QB relativne nic moc, nemas ho rad, tvrdis ze casto svoji hlouposti sam prohrava zapasy, ale ted kdyz se ti to hodi, tak je to jeden z nej QB vsech dob

Kolik z tech hloupych proher zavinil nejakym tupym intem Brees? Urcite dost, a urcite si vzdycky potom na nej picoval, jak je to hloupy QB a jak presne proto nikdy nevyhral a nevyhraje MVP, ale proste najednou tenhle argument uplne mizi a za vsechno mohl Payton

A teda btw - Payton nedostane zadny kredit za Breesovu kvalitu a skok ve vykonnosti? Tvrdis ze prisel jako hotovy QB, a samozrejme byl kvalitni, kdyz prisel, ale jeho strop v SD byl 3500/27 a hned prvni sezonu pod Paytonem dal 4500 a stal se z neho pod nim alespon co se yardu a TD tyce naprosty beast. Nabizi se vtipna paralela s McCarthym a Dakem - silene McCarthyho chvalis, jak se pod nim Dak zvedl a jak zacal hrat mnohem lepe (coz je jako navic trosku diskutabilni, Dak jako passer rostl uz 2018 a 2019 byl vynikajici i bez McCarthyho), takze zase proste ten motiv ktery se tady vine celym tim tvojim argumentem. Kdyz se Paytonovi cokoliv povedlo, neni to vubec jeho zasluha, slapalo dobre vse okolo nej a on se jen vezl, zatimco kdyz neco neslo, tak je to ciste na jeho hlavu a je to traged a u McCarthyho presny opak.

U slabe divize zase nevim, jestli to uplne obstoji, tam je to rekl bych pri nejmensim srovnatelne, vsak skoro kazdy rok tady pindame (vcetne tebe), jak maji Packers smesne lehky schedule. Vyjimecne za neco stali Lions, vyjimecne za neco stali Bears a obcas za neco stoji Vikings, ale asi nikdy to nebyly nejake tymy, ktere by clovek oznacoval za contendery. Payton tam ma Falcons a Panthers, dva tymy ktere hraly v poslednich 7 letech SB a docela velkou cast te jeho kariery to byly celkem stabilne kvalitni tymy s kvalitnim QB, kdy koneckoncu oba ti QB dokonce vyhrali MVP a ted tam ma pro zmenu 2 roky Bradyho a i presto tu divizi loni vyhral s Breesem s jednou nohou v duchodu (pro srovnani se treba staci podivat na letosni Steelers). Oba ti HC tam asi meli par trapne lehkych let, a oba ti HC tam meli roky, kdy tam meli alespon jeden dalsi kvalitni tym. Nebudu projizdet a porovnavat jednu po jedne vsechny sezony, ale byl bych docela sokovany, kdyby na tom Payton byl v tomhle smeru nejak dramaticky lip. A to pred par let tam z Paytonovy divize sly celkem legendarne 3 tymy do PO.

10-6 ti na PO "bohate" staci tak mozna pokud vyhravas slabou divizi, jinak to byla pred rozsirenim naprosta hrana PO a jedna prohra navic by skoro jiste znamenala, ze si out a obcas ani tech 10-6 nestacilo, takze zase pls nezkresluj fakta 11 sem si nastavil jako limit prave protoze 11 je opravdu komfortni PO a jen jednou v historii NFL se stalo, ze 11 vyher na PO nestacilo a to byli Pats v roce 2008 a to byla fakt totalni anomalie

Reagovat
Dawon

2. cast:

A zase - Kdyz prohral McCarthy nejaky zapas v PO, tak to byla vlastne asi vzdycky vesmirna smula nebo co, zatimco kdyz to prohraje Payton, tak je to bridil Treba prohra s Vikings v posledni sekunde po te bizarni hrubce obrany, to je vylozene Paytonova chyba...nebo kdyz hodi Brees 3 inty, to je taky vylozene Paytonova chyba...a kdovi, treba by pak sel a vyhral SB...a presne takove malickosti a stesti/smula muze dost casto udelat rozdil mezi selhanim a uspechem a prijde mi naprosto retardovane jen proto toho HC hodnotit jako bridila hodneho vyhazovu.

Napriklad ten zapas s Cards ktery zminujes, tak jestli se nemylim, tak to byl ten zapas, kdy Rodgers v posledni minute hodil prakticky dve 50yardove Hail Mary - hadam asi McCarthyho genialita.

Proste dpc je to NFL, je to sport, je to obcas ve finale opravdu jen posrana haluz a/nebo cisty skill a genialita tech lidi na hristi. Minutu pred koncem tohle byl pro Packers na 99 % prohrany zapas a nakonec vlastne stacilo stesti pri coin tossu a sli by asi dal - a reklo by to cokoliv o McCarthyho HC kvalitach? Ne, absolutne nic, ten zapas by se vyvijel prakticky uplne stejne a ten HC by tam nemohl absolutne nic ovlivnit a presto by to byl treba rozdil mezi prohrou v divizi a vyhrou SB. Misto Rodgersovy hail mary TD ti tam Brees hodi int a podle tvoji logiky to asi neco rika o kvalite HC.

O zranenich Rodgerse samozrejme vim a beru to, ale tim pak zas asi trosku upada ten argument o tom, jak mel McCarthy otresneho GM a silene slaby tym, protoze ani ten sebelepsi HC ti se spatnym backupem a spatnym tymem nebude sbirat dobre vysledky, to sme mohli videt treba loni u Pats a to se asi nemusime hadat o Billovych HC kvalitach a ze sou asi uplne jinde nez u tech dvou.

Brees btw vynechal 5 zapasu v roce 2019 a 4 zapasy loni. V tech letech meli Saints record 13-3 a 12-4. Letos nejen ze nemel Breese, nemel vetsinu sezony ani sveho puvodniho QB1 a cast sezony nemel ani svuj backup, nemel celou sezonu Thomase a tretinu sezony nemel Kamaru a presto hral do posledniho zapasu o PO.

Proste sorry, ale fakt me vysira jak naprosto jakykoliv argument proti Paytonovi silene zvelicujes, zatimco jakykoliv argument pro nej bud uplne ignorujes a nebo z toho delas nepodstatnou malickost

A to proste vubec nejsem nejaky Paytonuv fanda, nemam ho rad a neni mi nicim sympaticky, ale ta tvoje zaujatost vuci lidem, ktere nesnasis, je obcas az komicka

Nevim jestli ma v tomhle smysl pokracovat, ty Paytona nesnasis a nic na svete te nepresvedci, takze bych to asi uzavrel

Reagovat
Chazy

Taky už se mi stalo, že sem půlil příspěvek

Jinak jo, asi to smysl nemá, já ho rád nemám, zaujatej vůčoi němu jsem a vždycky budu.

Ale já neříkám, že je špatný HC nebo tragéd, však sám říkám, že by dával smysl k takovým Jaguars tu franchise nastartovat a nastartovat Lawrence.

Já jen říkám, že když je někdo v jedné franchise 16 let a za tu dobu hrál 1 SB, 2 konference a 6x vynechal playoff (při vší kritice, jakou mám vůči Breesovi, playoff nikdy vynechat neměl), stává se z něj Wenger NFL. Uznávám, že je drží nahoře, ale nevěřím, že má na prsten. Nový prostředí, nový podněty, vidět chyby někde a převzít něco cizího dobrýho, to by podle mě mohlo mu ten prsten přinést, ale u Saints tomu nevěřím

Reagovat
Dawon

No ale jak se zpetne ukazalo, tak proste i ten Wenger mel svou value no Ja ty tvoje duvodu pro odvolani chapu, proste chces SB za kazdou cenu, ja se snazim hrat dablova advokata a divat se na to z druhe strany - Wenger, ktery kazdy rok uhraje 4. misto, je cennejsi nez Emery, ktery skoci 7. Vyhazoven sice mas tu sanci, ze misto Emeryho trefis Kloppa, ale to je proste loterie zejo. A v NFL holt nemas ten benefit vic penez jako ve fotbale, tam se ze 4. mista nepropadnes na 7. ale treba na 20. a to zkratka nikdo nikdy nechce. Navic to precejen je NFL, ne ligova soutez. Je to sezona, kterou rozhodne 1-2 zapasy v lednu a unoru.

Ted ho samozrejme ceka nejvetsi zkouska, poprve v kariere nema QB a zaroven nema ani draft pick, kterym by ho ziskal a to je vetsinou ten moment, kdy ten vyhazov dava nejvetsi smysl - moc toho neriskujes, protoze contender nejsi tak jako tak a asi ma smysl jit po tom upsidu. Ale urcite si zaslouzi alespon sanci se o to pokusit.

Navic takovych HC je v NFL vic - Tomlin, Carroll, asi i ten Harbaugh teoreticky, ackoliv ten uz ten rebuild v zasade zvladl a zase by mel contendit...vsichni by +- padali do tehle skatulky dobrych HC, kteri ten tym vedou dlouho dobre, ale zaroven se k prstenu moc neblizi. A taky si tezko predstavit, ze by nekdo z nich byl vyhozen, pokud se jim to fakt uplne nerozsype. Carroll by mel letet asi primarne proto, ze Hawks sou fakt nekoukatelni, jeho franchise QB ho nesnasi a chce od nej utect a hlavne je mu 70, takze tam nejaka nadeje na zlepseni je asi minimalni a tezko tam ted udela nejaky rebuild v tomhle veku.

Reagovat
Trand

Nečekal jsem, že v NFL diskuzi budu číst o Wengerovi a Emerym a doštu se, že Payton je vlastně Wenger, každopádně here we are. Belichick je SAF, Shanahan je Arteta a Pep je Andy Reid? Jinak když o tom přemýšlím, tak mi docela vychází Carroll = Wenger, na začátku angažmá něco vyhrál, potom držel tým nahoře ale nikdy to nestačilo a v současný době přesluhuje a je to každýmu jasný.

Reagovat
Dawon

To zni jako dost presne prirovnani

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

https://theathletic.com/1185959/2019/09/05/nfl-teams-you-should-support-based-on-their-premier-league-equivalent/

The Houston Texans matched Arsenal’s splashy signing of Nicolas Pépé by trading a haul of draft picks for Laremy Tunsil last week, but on the same day, they also shipped out three-time Pro Bowl defensive end Jadeveon Clowney without replacing him.

That left a big hole in the defensive unit, and while they should be exciting with the ball, it will be tougher to stop their opponents from scoring.

If that doesn’t sound familiar to Arsenal fans, nothing will.

Reagovat
Dawon

By me treba zajimalo, jestli by si za 3-4 roky volal po vyhozeni McVaye, kdyby dal daval 10-12 vyher rocne ale nevyhral SB a dostal se treba nejdal do konference, 2x vypadl v divzi a jednou ve WC...ja nevim, jako mi to prijde uplne absurdni myslenka a prijde mi tezko pochopitelne, ze takhle uvazujes

Reagovat
formic81

tyhle ty vase konfrontace me vzdycky bavi.. jak Skip a Shannon..

Reagovat
niflheim

Bieniemy měl snad poslední roky vždy 3 interviews a pokaždé nepochodil. Tam musí být něco špatně.

Reagovat
Trand

Zrovna letos podle mě odvedl Payton jednu z nejlepších prací vůbec, 10 zápasů bez Winstona a udržel se až do poslední minuty v boji o playoff. Když k tomu přidáme covid a zranění:

With rookie quarterback Ian Book starting alongside backup right tackle Caleb Benenoch and practice squad wide receiver Easop Winston Jr. in Monday night’s game with the Miami Dolphins, the Saints set a new standard with 57 different starters in 2021.

Dokázal dvakrát porazit Bradyho, porazil Packers, porazil Patriots,.. Četl jsem tu vaší diskuzi a do určitý míru chápu tvoje argumenty, každopádně po letošku za mě určitě vyhozenej bejt neměl, já to spíš vnímám jakože vařil z vody a tahle sezóna se dá z pohledu Saints považovat vlastně za dost úspěšnou vzhledem k okolnostem. Nebo jako úspěšná by byla samozřejmě kdyby dali playoff, takhle je to dost na nic situace, není playoff a blbej ýběr na draftu, ale já si mylím, že reálně letos vytěžili z toho týmu maximum co to šlo. Vždyť jim řeálně půlku sezóny hrál na QB Hill nebo Siemian. Mně by Payton se hodně líbil u Jaguars, ale souhlasím s pawielem, že je v podstatě nevyhoditelnej, vždyť co by se stalo, kdyby letos v jeho situaci byl Nagy/Rhule/Judge/...? To by podle mě byla katastrofa a měli by 5 vítězství maximálně.

Chápu že odděluješ základní část a playoff, každopádně v tom playoff měli dost smůlu.

2017 vypadli poslední hrou zápasu po tom epickým touchdownu Diggse a totálním kolapsu obrany Saints, takové věci se prostě normálně nestávají.

2018 vypadli po přehlédnuté jasné DPI proti nám a vzhledem k tomu v jaké fázi zápasu to bylo, je to víceméně celkem jasně připravilo o superbowl.

V roce 2019 vypadli v prodloužení jelikož Vikings vyhráli coin toss a dali TD. (Ok, tohle asi není úplně vyloženě smůla, zvlášť když Saints v tom zápase byli favoriti, ale stejně dost na nic situace, když v prodloužení nemůžeš ani odpovědět)

Reagovat
Dawon

je to sice trochu zjednodusena analyza, ale opravdu to nakonec v tech vyrovnanych PO zapasech je obcas jen o debilnim stesti/jednom zazracnem playi/spatnem rozhodnuti rozhodcich.

Reagovat
Trand

Jj, samozřejmě je to hodně zjednodušené a hraje se 60 minut, ale jak říkáš, v těch vyrovnaných zápasech právě rozhodují maličkosti. Když jsem teď koukal ještě na ten zápas Vikings - Saints 2019, tak vítězný TD padl po ukázkovém OPI ( https://www.youtube.com/watch?v=U7tKQsqmx0M ), kde Rudolph měl tu ruku fakt nataženou a i při benevolenci NFL rozhodčích vůči hráčům útoku si myslím, že by tohle většina rozhodčích hodila jako OPI. Ale to už se zbytečně hrabu v detailech, určitě taky rozhodčí někdy Saints pomohli.. Nicméně co se týče klíčových momentů těchto zápasů, kde Saints vypadli, tak jim štěstěna moc nepřála.

Reagovat
Dawon

Jasne, ja si top prave pamatuju...to same jak sem psal vyse v tom mojem slohu o tom zapase Cards - Packers. Byla to smola prohra Packers, protoze prohrali coin toss v prodlouzeni a nikdy nedostali mic nebo byla naprosto legendarni historicka haluz, ze se pres hail mary TD vubec do toho prodlouzeni dostali? Hodnotit podle techto momentu kvalitu HC mi prijde fakt trochu mimo.

Reagovat
Chazy

The Athletic's Jeff Howe reports the Texans may not finalize their decision to keep coach David Culley until the end of the week.

SNY's Ralph Vacchiano reports New York's decision to keep coach Joe Judge may not be decided until "next week, or even later."

Reagovat
Dawon

S tím culleym je to fakt komicke...on tam šel jako prase na porážku, nakonec řekl bych odvedl hodně nad očekávání dobrou práci s tím materiálem, a jestli ho přesto vyhodí potom, co dostal 5letou smlouvu (která je u HC plně garantovana), tak to bude fakt úžasné vykreslení toho, ják úchvatné špatně je to vedena franchise.

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

to celkom cumim, aj tie yardy na zapas 349 to fakt vyzera, ze jeden dostane MVP a druhy SB

MVP discussion. Tom Brady and Aaron Rodgers vs top 10 pass DVOA defenses in 2021

What do you think of these stats? Does this make a difference in the MVP race?

Tom Brady

7 games

65.0 comp%

2443 yards

349 YPG, 7.5 Y/A

15-5 TD-INT

63.7 AVG QBR

Aaron Rodgers

5 games

60.5 comp%

1074 yards

214 YPG, 5.9 Y/A

7-2 TD-INT

57.4 AVG QBR

Reagovat
Chazy

Ale tak to je klasika celý jejich kariéry. Aaron prostě je mistr základních částí a zápasů proti Lions a podobným. Proti top týmům nikdy dobře nehrál, top obrany spíš přečtou jeho než on je, taky prostě nehraje dobře pod tlakem.

Teď ale má tu defenzívu takovou, že by mu vážně mohla pomoct takový zápasy zvládnout a nedostat ho pod takovej tlak. Podobně jako vyhrál druhej SB Peyton, kterej měl podobnej problém s top týmy a elitníma obranama. Letos jim vážně na SB hodně věřím

Reagovat
miky10

The Giants fired Joe Judge.

Reagovat
mithro

tak predsa

Reagovat
Virtuos

Tak to ma vazne prekvapilo...btw trocha pofabulujem zrejme potencionalny novy GM, ktory vetejnosti nieje znami chce mat cisty stol, osobne by som bral Floresa ked uz je volny

Reagovat
Chazy

Pozvali jste asi 6 lidí na GM pohovory, tak to tak nebude, určitě žádného GM ještě nemáte

Udělal to prostě nějakej prezident, CEO, tak někdo, aby právě GM ten čistej stůl měl. Nebo třeba se ptal všech těch adeptů, jestli by s Judgem pracoat chtěli, nikdo neřekl, že jo, tak ho vyhodil proto

Reagovat
Virtuos

Ano, pred nedavnom som sa docital, prvotne rano som videl spravu tu na webe a az neskor som si k tomu dohladal viac...zatial sa najviac sa spomina meno Joe Schoen asistent GM Bills z toho by mi plynulo ze najvacsi favorit na poziciu HC by mohol byt Daboll

Akurat som zvedavy co bude s DC Grahamom...

Reagovat
formic81

sorry za off topic..nahodou neznate nejakeho sikovneho 3D grafika, kterej by mel cas na jeden projekt? penize nejsou problem

dekuju

Reagovat
Jerichoo

Nft?

Reagovat
KoryVCF

Rams signing safety Eric Weddle. (via @RapSheet) https://t.co/hdGXy0GsJ1

Reagovat
Trand

Fuller se zranil do konce sezóny a Rapp je v concussion protokolu, takže bez Weddla byli na soupisce jen dva safeties.

Reagovat
niflheim

Doufám, že dorazí i jeho vous.

Reagovat
kubys
Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

odtrhnut rukavy a poslat ako darcek, to je jasna marketingova prilezitost

Reagovat
Dawon

to sou skvostny teda

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

Texans fired head coach David Culley.

Hrozně mě to mrzí. Jestli ho brali proto, aby je protankoval pro first overall, tak tu volbu hodně posrali a měli vzít Rexe Ryana nebo tak něco

Reagovat
Kowe

gase

Reagovat
Chazy

Tak ten nějaké 4-12 Jets otočil na 7-9, a to měl Darnolda, toho bych se taky bál

Reagovat
Kowe

To jeste byl trochu pri smyslech

Reagovat
Trand

Souhlas, mě letos Texans příjemně překvapili a klidně ještě sezónu dostat měl.

Reagovat
Dawon

Ja to fakt nechapu, proc mu proste dpc davali 5letou smlouvu Fakt bizar

Nicmene pro nej asi prijemne penize na duchod, hadam ze si za ten 5lety kontrakt vydela beztak vic jak za cely zbytek kariery dohromady

Reagovat
Dawon

ESPN's Adam Schefter reports that Jerod Mayo is "expected to emerge" as a leading candidate for the Houston Texans head coaching job.

The smoke appears to be heavily settling around former Dolphins coach Brian Flores, Patriots OC Josh McDaniels, and Patriots LBs coach Mayo as the three main candidates for the Texans coaching job. Patriots South is riding hard. Mayo interviewed for the Eagles last offseason and is also drawing interest from the Broncos.

Byt fandou Texans musi byt fakt hrozne deprimujici v tuto chvili

Reagovat
niflheim

The Texans are going to pay $22 million for 1 year of David Culley as head coach.

Taky dobrý

Reagovat
Dawon

Jako mrzi me to za nej, protoze bych rek ze vzhledem k okolnostem odvedl dobrou praci, ale tohle je pomerne fajn naplast

Reagovat
niflheim

Ty platy pro HC jsou snad vždy fully guarenteed, tak stačí dostat podobný gig a jsi za vodou i kdybys skončil po roce

Reagovat
kubys

Reagovat
Dawon

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
Chazy

Nakonec je teda těch volnejch míst pro HC hrozně moc, 8 celkově. Ale u nějakejch nevím, jestli fakt není lepší si počkat na něco jinýho ať už jde o otázku majitele a nebo QB. Jsem se teď díval, co je za materiál v jaký tý franchise:

Jaguars

QB: Lawrence

GM: Baalke

HC za posledních 10 let: 4

Texans

QB: Watson/Mills/rookie

GM: Caserio

HC za posledních 10 let: 3

Giants

QB: Daniel Jones/rookie

GM:

HC za posledních 10 let: 4

Bears

QB: Fields

GM:

HC za posledních 10 let: 4

Dolphins

QB: Tagovailoa

GM: Grier

HC za posledních 10 let: 3

Broncos

QB: Teddy/Lock/Rookie

GM: Paton

HC za posledních 10 let: 4

Raiders

QB: Carr

GM: Mayock

HC za posledních 10 let: 3

Vikes:

QB: Cousins

GM

HC za posledních 10 let: 2

Prostě všechny ty týmy hrozně točí HC, max Jaguars mají s Khanem hodně trpělivosti a Bradley i Marrone tam dostali hodně času, to samý pak Vikes, kde byl Zimmer věčnost. Broncos se taky asi daj brát jako tým, kde se HC dává prostor a nevyhazuje se předčasně.

Vikes budou za rok bez QB, pokud si Cousinse nenechají, Watson už za Texans nikdy hrát nebude, Broncos, Giants mají tragédy, Tua taky vypadá hrozně, Lawrence s Fieldsem letos taky byli příšerní. Takže vlastně jen u Raiderse se určitě půjde opřít o QB.

Jaguars mají sice super majitele, ale Baalke je naprostej trotl, Caserio taky vypadá víc a víc jak idiot. U Vikes, Giants a Bears je zas naprd, že se pravděpodobně vybere HC dřív jak GM, takže se může stát, že ten HC vůbec nebude tomu GM sedět a nebo že HC bude mít až moc velkou power. Ve finále je nejlepší z těch GM Mayock.

No a kvalita kádru... Broncos maj velkej potenciál, ale kurví to QB, Bears asi taky nějakej potenciál mají, Raiders a Vikes kvalitní jsou, ale jinak to jsou fakt hrozný týmy.

Já vlastně ani nevím, co tam mají ti HC šanci změnit, protože ty týmy jsou hrozný a mívají problémy už na tý elementární GM/QB úrovni. Asi by mě nejvíc lákali Jaguars, protože je šance, že Lawrence bude top QB, Khan je top majitel a dá třeba 4-5 let na rebuild. Vyhýbal bych se Giants, Texans a Dolphins.

Na druhou stranu, dostat manažerskej job je něco, co se nedá odmítnout, ať je to za jakýchkoliv podmínek. Může to bejt první a poslední šance. Ale ty otevřený pozice jsou šílený

Reagovat
Dawon

Budu zvedavy, jestli ma Bisachia sanci dostat to u Raiders naplno...to ze nakonec uhral PO je hodne fajn, a kdyby treba porazil Benga, tak by si o to hodne hlasite rekl.

S tim Watsonem a Texans bych si nebyl az tak jisty, podle vseho chtel k Dolphins hodne prave kvuli Florese a pokud by mu ho tam privedli na HC, tak kdovi

Reagovat
Trand

Bisaccia podle mě klidně může zůstat, nepamatuju si, že by interim HC za poslední dobu odvedl takhle dobrou práci, 7-5 se všemi těmi skandály, co Raiders letos doprovázeli a navíc dal playoff, poprvý od 2015.

Reagovat
Dawon
Reagovat
mithro

woke cancel culture mob at it again

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Trand

Postseason weather report:

For Saturday's #Patriots-#Bills game: High of 9°, low of 1°. (-13 až -17 v celsiích)

For Sunday's #Eagles-#Bucs game: Sustained winds of 20-30 mph and a 90% chance of rain.

Si myslím, že takový počasí by hodně nahrávalo Eagles a jejich běhový hře, navíc jsem četl, že Bucs měli po bye weeku až 16. nejlepší běhovou obranu, takže velkej průměr.. No bude to ještě zajímavý.

Jinak ještě zajímavost k Floresovi:

https://twitter.com/PabloTorre/status/1481770601039728642

To je teda dost bizarní, jestli prostě přestal komunikovat se všema trenérama.

Reagovat
mithro

behova obrana bucs neexistovala, aj jets aj panthers tam chodili jak noz maslom.

Reagovat
Trand

Buccaneers are not activating RB Leonard Fournette by today’s 4 pm deadline and he will not play Sunday vs. the Eagles, per source.

No nevím, mám z toho zápasu z pohledu Bucs dost špatný pocit.

Reagovat
Kowe

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

Jeste, ze zacina play off. asi uz sem budu chodit jen na diskuze o NFL... v PL uz se to fakt neda.

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Reagovat
Eric_The_King

Už roky kamaráde

Reagovat
Zaschrona

To studio na O2 je teda dobrá bída.

Reagovat
mithro

kto tam bol? tam v tej ich parte to tiez kolise ta kvalita.

Reagovat
Zaschrona

Rajchl, Štiegler, Horák a Fabo. Já to popravdě dneska viděl poprvé.

Reagovat
mithro

tak pre ludi, co nevedia jazyk je to fajn ale inac, ked mas ine moznosti

Reagovat
Kowe

Kdekoliv je ten první, tak to stojí za hovno.

Reagovat
Trand

Jsem nedávno zjistil, že by docela vysokej funkcionář v normálním fotbale. Mohl nás zachránit od Berbra.

https://www.denik.cz/fotbal/rajchl-proti-berbrovi-na-mistopredsedu-facr-kandidovat-nebude-20130604.html

Reagovat
mithro

Reagovat
Kowe

No jak rikam, kdekoliv je, tam to stoji za hovno a facr je toho jasnej pripad

Reagovat
Stana95

ten se taky nasere úplně do všeho

Reagovat
Trand

Barber

Reagovat
Tomoro

to je idiot

Reagovat
Kowe

Reagovat
Trand

https://twitter.com/MySportsUpdate/status/1482486019471683589

Dpč jak je možný, že rozhodčí neznají vlastní pravidla?

Reagovat
Tomoro

Reagovat
Tomoro

Klíčový TD před poločasem. Renfrow jeden přidá. Defka zatím bojuje. Hlavně už bez stupidních chyb a šance tam bude

Reagovat
Trand
Reagovat
Sali5

We the table!

Reagovat
aither

Co ti rozhodčí dneska vyváděj

Reagovat
Chazy

NFL Network's Tom Pelissero reports Cowboys DC Dan Quinn "remains the favorite" to be the Broncos' next head coach.

CBS Sports' Jason LaCanfora reports there's "growing sentiment" the Texans will hire Brian Flores as their next head coach.

Reagovat
niflheim

Takový debilní drop.

Reagovat
mithro

taky int wau

Reagovat
niflheim

Nádherný.

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Zatím od nás katastrofa úplně ve všem, ale hrozná škoda toho INTu, no. Musí obrana získat míč, jinak to může bejt hotový v poločase

Reagovat
niflheim

Ach jo

Reagovat
Chazy

Smutné, no. Tohle by se vyhrávalo těžko i s Bradym, i když měli bychom aspoň o 2 TD víc a o jeden inkasovanej méně.

Trošku vzhlížíme k hráčům, co ve skutečnosti takový hvězdy nejsou. Jedinej fakt prémiovej defenzivní hráč byl Gilmore a tam nevyšlo prostě nic

Reagovat
niflheim

Ach jo.

Ale ten celý hod byl špatně, Henry byl dobře pokrytý.

Reagovat
niflheim

Hlavně ne prosím 50 burger

Reagovat
Dawon

Co na to říct no, tohle byla jedna z nejostudnejsich proher za Billovo působení u pats. 7 drivu, 7 TD, defenzivně úplná šílenost. Útok tomu samozřejmě moc nepomohl, ale včera by s tím asi nic neudělal ani pánbůh. První útočný drive vypad dobře, pak přišel ten brutální drop a o dva snapy později neuvěřitelný int a od té doby se to sesypalo. Prohru sem tak nějak čekal, ale tohle bylo opravdu ponižující.

Z té sezóny mám smíšené pocity, Mac ukázal příslib, ale s průběhem sezóny mám pocit, že se spíš zhoršoval nebo při nejlepším stagnoval, snad to byla jen rookie wall a příští rok dokáže zařadit vyšší stupeň.

Ten tým zoufale potřebuje elitního playmakera na WR, ale jelikož aktuálně máme ve WR hrozně moc peněz, tak je asi jediná cesta draft a tam to holt neumíme, takže si bohužel nedělám moc iluze, že by kolem sebe měl příští rok lepší materiál.

Co je ale ještě vic znepokojivé je ta obrana. Tam je fakt hrozná kvalitativní propast proti top obranami ligy. Jackson mi včera potvrdil, že to zkrátka není elitní CB a tu +- 18 mega ročně prostě nemá. Problém je v tom, že za ním na té pozici není zhola nic a fakt moc netuším, jak to budeme chtít řešit. Obrovská díra je v tom týmu fakt prakticky na každé pozici a pokud ten tým chce být konkurence schopný, tak tam fakt není na startu a v FA absolutně žádný prostor na chybu.

Co je na tom pak úplně nejhorší je to, že je to v průměru jeden z nejstarších týmu v lize a několik pořád dost klíčových hráčů je tam na prahu důchodu, takže to příští rok hodně reálně může být ještě horší.

Reagovat
Dawon

No team in NFL history has ever gone an entire game without punting, kicking a field goal, or turning the ball over.

Buffalo hasn't done any of those things through 58 minutes.

-------------

Bill Belichick as a head coach

Regular and post season game where the opponent has never punted

First 473 games - 0x

Last 4 games - 2x

01/15/22 - @ Buffalo

12/26/21 - vs Buffalo

END OF LIST

Tohle asi nepotrebuje moc komentar.

Reagovat
formic81

ja bych teda Jacksona bral, ikdyz souhlas ze vcera nic moc. Nicmene ono je to tezky. kdyz vcerejsi pass-rush byl z kategorie neexistujici a Allen az na 3-4 pripady mel vzdycky dost casu. Necekal jsem ze Mac predvede neco uchvatnyho, ale prohrali jste zapas na LOS.

jinak chybejici off playmakers jednoznacnej souhlas.

Reagovat
Dawon

Tak jasne, vcera nefungovalo absolutne nic a neni to zdaleka jen na nej...ale tohle hodnoceni neni postavene jen na vcerejsku, on zkratka elitni WR 1v1 v drtive vetsine pripadu neubrani a takovemu CB zkratka nechces davat top 5 penize, ktere mu ale nevyhnutelne jako FA nekdo zaplati.

Reagovat
mithro

no to bola vcera parada este dnes takto zahra obrana Tampy a krasne playoff

Reagovat
formic81

jinak Daboll vcera taky namichal hezkej offense cocktail, jsem na ne zvedavej v dalsim zapase. Kazdopadne ten HC job by nekde mel mit jistej si myslim.

Reagovat
Chazy

Taky tomu věřím, ale hc fakt není jen o tom. Třeba působí jako submisivni introvert a ne jako manažer

Reagovat
Chazy

Wtf the fuck. Dolphins pozvali na pohovor:

Thomas Brown, Rams assistant head coach

Absolutně netuším, je mu 35, nemá ani wiki, ale za to má LinkedIn

https://www.linkedin.com/in/thomas-brown-24a84867

Reagovat
Trand

Taky ho moc neznám, ale je to trenér RB, hodně ceněnej, odevšud na něj jde chvála.

Reagovat
Chazy

No to beru, ale je to zatím nejbizarnější jméno společně s Hinesem Wardem

Reagovat
mithro

49 percent of bucs offense out for this game

Reagovat
mithro

a najlepsi hrac OL sa zrani hned to je pokracovanie toho nocneho zapasu.

Reagovat
mithro

a Jensen down

Reagovat
Chazy

Bradymu se zraní všichni receiveři, tak si prostě hází na Bernarda

Ale ztráta Wirfse je katastrofa, to si bude Lawrence dělat co bude chtít

Reagovat
mithro

neskutocne jak to dropuju ti nahradnici. uz 4. drop

Reagovat
Chazy

Teď se v tobě trochu probudila láska k Bradymu, tohle drop nebyl jako Chytit to šlo, Brown by to měl, ale hod to byl hroznej

Reagovat
mithro

keby sa nesnazil zastavit a chytit to tak ale pokracoval by dalej, tak to ma. ale je pravda, ze to nebolo ako tie prve

Reagovat
Chazy

ESPN's Chris Mortensen reports Seahawks coach Pete Carroll will be back in 2022.

Seahawks GM John Schneider will also be retained after surviving a season-ending meeting with owner Jody Allen.

Reagovat
C0br

útok eagles celkem vtipný

Reagovat
formic81

jako ja cekal, ze Hurts bude spatnej, ale ne az takhle

Reagovat
Kowe

a zaroven defka bucs nad ocekavani

Reagovat
mithro

white hra zatial najlepsi zapas sezony, on bol uplne marny a dnes tam lieta

Reagovat
C0br

Tak u nich bývá problém spíš když se hází, takže tohle je ideální matchup

Reagovat
Trand

Mají tragický playcalling a obrana Bucs hraje skvěle dnes

Reagovat
Chazy

Jenže oni jaký cally dělat, když QB vůbec neumí házet, no

Reagovat
Trand

To zas přehnáš podle mě. Brady ani Rodgers to není, ale házet nějak umí, není potřeba na každej 3. down hrát WR screen. Navíc jim absolutně nefunguje běh a Ol je dost pod tlakem. Ale souhlasím, že Hurts dnes nehraje zrovna excelentně no.

Reagovat
Trand

Ok, beru zpět, od tý doby co jsem se ho zastal zkazil úplně všechno.

Reagovat
Chazy

White je naprosto zbytečnej hráč. Pak udělá jednu dramatickou hru a stříká se z něj, ale je fakt hroznej. A ta DL je taky příšerná, veškerej tlak na QB vytvoří secondary

Reagovat
Trand

Reagovat
mithro

no ako tuto sezonu je to slabe a zije z toho, co zahral v playoff. a to ked vedla seba nema Davida, tak to je uplne strateny.

Reagovat
Chazy

Sleduj ho při hře, jeho herní inteligence je v mínusu, lítá tam jak splašenej, neudrží contain, při nějaký option play je často jedinej, kdo jde špatně, běhy jdou přes něj a často proto, že ani nedrží gap, neudrží coverage

Ono i podle PFF je prakticky nejhorší hráč celý ligy

Reagovat
Chazy

Tak není, už jen na LB je asi 8 horších a mezi nima i Bush

Reagovat
Trand

Já vím, že PFF ho vůbec nemá v lásce no. Zkusím se na něj teda zaměřit, ale loni byl 2nd team all-pro a měl 9 sacků, 2018 vyhrál Butkus award, zaznamenal jsem o něm debaty od lidí z NFL Network jako o potenciálně nejlepším LB v NFL (nutno dodat, že před sezónou).

Reagovat
niflheim

Heh, teď tam zrovna byl u toho TD, připadalo mi to jako missed tackle.

Reagovat
mithro

tak aj nabuduce si daj tu helmu dole

Reagovat
mithro

preco tam preboha pchaju zranenho hraca, ktory moze hrat ked tak o tyzden

Reagovat
Chazy

Btw Antonio Brown byl letos podle PFF 5. nejlepší WR v NFL fakt škoda ho

A mezi QB už není nejlepší QB Brady ale Burrow

Reagovat
aither

Tohle je příšernost , snad bude další zápas lepší

Reagovat
Chazy

Rozšíření playoff je obrovskej úspěch. Jestli ten zápas mezi Chiefs a Steelers bude vypadat podobně, což bude, tak fakt paráda, hroznej přínos oproti bye

Reagovat
Busby babes

Bengals vs Raiders byl napinavej zapas.

Reagovat
Dawon

Však raiders nebyli 7. Seed, tak jak to s tím souvisí?

Reagovat
Busby babes

sorry, jsem myslel, ze to je obecna kritika tech wildcard zapasu. to vis, jeste se v tom tolik nevyznam.

Reagovat
Busby babes

chtej Eagles vubec vyhrat?

Reagovat
Dawon

Celkem pohoda pro tampu...je hodně pozitivní, že je ta obrana konečně +- zdravá a zas hraje dobře, eagles sou sice marní, ale potom co je ničili i jets je to krok správným směrem

Snad bude wirfs v pohodě, ten jeho backup působí děsivě, nicméně dneska už bych ho tam na sílu určitě necpal

Brady s těma backup WR zatím ale nepůsobí moc sehrane, hrozně moc hodů, které byly tak o půl kroku mimo vždycky...ten návrat Bernarda je hodně klíčový nakonec

Reagovat
mithro

uz je ruled out, ako beriem, ze to chcel skusit ale bolo vidiet ze ten clenok nedrzi.

Reagovat
Trand

Secondary Bucs dneska neskutečně najetá. Tacklování safeties a CB, radost pohledět, těm neuteče dneska jedinej tackle.

Reagovat
Dawon

Jako ono jestli to nahodou neni snad uplne prvni zapas letos, kdy sou tam vsichni ti klicovi hraci zdravi no A je to hrozne znat...ten int byl proste super play od Edwardse, kdyz to Hurts hazel, tak byl uplne mimo jeho zorne pole a fakt tam prilitnul odnikud

Reagovat
mithro

tieto INT musia chytat

Reagovat
niflheim

Boha ta Philly se střílí do nohy furt.

Reagovat
mithro

Gronk ♥

Reagovat
Busby babes

nebal se v tam ted? jak tam byl sam...

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

Every time Tom Brady throws a TD and those cannons go off, Manchester United’s midfielder budget loses 100 grand.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Trand

Tak bohužel se potvrdilo, že Eagles jsou v playoff zejména díky slabé divizi a jednoduchému schedulu. Čekal jsem to teda trochu vyrovnanější, ale útok Eagles je tragický, Hurts nedává jednoduché hody, receiveři dropují přihrávky, běhají špatné routy a bezdůvodně zpomalují uprostřed rout, běhový útok je mimo Hurtse otřesný. Jinak Reagor bude zřejmě solidní bust.

Reagovat
mithro

mne pride, ze on vie hodit len jednu vec.,

Reagovat
Trand

Oni vyhrávali protože jim fungoval běh no, pak z toho můžeš hrát playaction atd. Teď jim běh nefunguje a stojí to na něm a ukazuje se, že zatím nemá na to, aby ten tým takhle táhl.

Reagovat
mithro

lol, pod sem, kam jdes.

Reagovat
Chazy

Brady 85. TD v kariéře v playoff

Druzí Montana s Rodgersem oba 45, Peyton 40

Reagovat
mithro

a to nema problem nechat TD aj RB. niektori by hadzali aj na yarde

Reagovat
niflheim

Reagovat
raduinho

Reagovat
mithro

preco tam este Brady smrdi a berie sacky?

Reagovat
Busby babes

ma v nich rekord?

Reagovat
niflheim

Refs

Reagovat
mithro

ale preco tam su mi povedz, ta defka uz ma po sezone a idu si len vybit frustraciu

Reagovat
niflheim

Sám to nechápu. Snad další drive tam bude Gabbert a jen handoffy.

Reagovat
C0br

reagor

Reagovat
Busby babes

ale fakt ho v tom teda treneri nechaj vykoupat az do konce...

Reagovat
Kowe

Reagor musel někomu z koučů něco nepěknýho provést, protože jinak by ho tam nemohli pořád posílat a mstít se mu

Reagovat
mithro

ale ta posledna stvrtina bola teda na facku Bucs.

eagles velke sklamanie, fakt som cakal, ze to bude vyrovnane a budu mat sancu.

Reagovat
Dawon

Slo videt ze uz to jen dohravaji z nutnosti...nicmene o to je bizarnejsi, ze az do posledniho snapu hrali vsichni starteri Kdyby se tam nekdo zranil pri behu minutu pred koncem nesmyslne, to by byla chutovka

Reagovat
Trand

Jak byste volili vy? Za mě:

MVP - Rodgers

OPOY - Kupp

DPOY - Donald

OROY - Chase

DROY - Parsons

Comeback - Nick Bosa

HC - Vrabel

U MVP bych neměl problém kdyby to vyhrál Brady, u DPOY bych strašně rád viděl Donalda, protože si pořád myslím, že je to nejlepší hráč v NFL mimo quarterbacky a pokud bude takhle pokračovat ještě pár let, tak bude nejlepší obránce historie NFL, ale Watt má tak dobrý čísla, že to nejde ignorovat a skoro jistě to vyhraje on. U CPOY čekám Daka, ale Bosa měl výbronou sezónu a HC za mě Vrabel zejména proto, že jsem čekal že se bez Henryho rozpadnou a oni stejně mají 1. seed. Klidně by tam asi mohl být i Taylor a asi i LaFleur, ale ten to určitě nevyhraje, to by jich Belichick měl už 15.

https://pbs.twimg.com/media/FJFQ5VqXEAAqPJS?format=jpg&name=medium

https://pbs.twimg.com/media/FJFz687XEAIgH3d?format=jpg&name=large

Z 8 roků 7x all-pro, 8x pro-bowl, 3x DPOY.

The highest-graded defender by season since 2016 (PFF):

2016 Aaron Donald - 92.6

2017 Aaron Donald - 94.4

2018 Aaron Donald - 94.8

2019 Aaron Donald - 93.6

2020 Aaron Donald - 94.2

2021 Aaron Donald - 93.6

90.0 run-defense grade (T-1st in NFL)

92.7 pass-rush grade (1st among DI)

Reagovat
Kowe

MVP - Brady

OPOY - Kupp

DPOY - Watt

OROY - Chase

DROY - Parsons

Comeback - Prescott

HC - Taylor

Reagovat
mithro

MVP - Brady

OPOY - Kupp

DPOY - Watt [Donald je super ale tiez tam uz bude asi taka "brady" unava v hlasovani]

OROY - Chase

DROY - Parsons

Comeback - Burrow

HC - Vrabel

Reagovat
Dawon

MVP - Brady

OPOY - Kupp

DPOY - Watt

OROY - Chase

DROY - Parsons

Comeback - Prescott

HC - Vrabel

Reagovat
Trand

Krásnej první drive, geniální playcalling

Reagovat
formic81

Reagovat
formic81

sorry

Reagovat
Trand

Hned se na vás kouká líp, když nehrajete proti nám

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Kily

Reagovat
Busby babes

Ty jo, ty je prosli...

Reagovat
formic81

jinak Parson tam byl dvakrat zdemolovanej a jednou dokonce od Ayiuka

Reagovat
mithro

Dak sa bude musiet dnes ukazat.

Reagovat
mithro

well

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Dawon

Zeby dnes 3 blowouty?

Reagovat
Trand

Snad ne, já se na tenhle zápas těšil nejvíc a čekal jsem fakt vyrovnanou bitvu, něco ve stylu 27-24

Reagovat
Dawon

Taky no

Reagovat
Trand

Cowboys are 9-0 when they score first. All 5 of their losses came when opponent scored first.

Reagovat
mithro

takze bucs rams

Reagovat
Kily

jak jedním blockem vyřadit dva hráče

Reagovat
mithro

Deebo ma v tom zadku riadnu vrtulu

Reagovat
Dawon

Cowboys naprosto šílení s těma penaltama, se pořád dokola dostávají do neřešitelných situaci vlastní tuposti

Reagovat
Trand

Přesně, holding a třeba pass interference jde ještě pochopit, ale 5x pre-snap penalty, to je naprostá zoufalost a totální zbytečnost. Jak se tam jednou dostali z 3. down a 4 na 3. down a 14 dvěma false starty, to být trenér, tak je zabiju. Ale do jistý míry je to trenérama i ovlivněný no a u Cowboys je to tak celou sezónu.

Reagovat
formic81

ta rotace v d-line je silena.. fakt hrajou nad svoje moznosti nekteri.. Kocurek byl tak dulezitej podpis (d-line coach), ten staff je paradni. Lets go

Reagovat
Chazy

Cowboys jsou neuvěřitelně nedisciplovanej a neorganizovanej tým. To je jak Bucs

Reagovat
Chazy

Chudák Kyle ale, kdyby měl aspoň toho Cousinse místo Jimmyho

Reagovat
formic81

Lance bude ok

Reagovat
Chazy

Já tomu nevěřím vůbec, ale rád se nechám překvapit

Reagovat
Trand

Souhlas že to s QBs neměl lehký, ale letos si vybrali s Lynchem Lance, takže mají to co chtěli..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem myslel, ze ta borka a Spongebob tam budu strasit jenom ze zacatku..

Reagovat
Trand

Koukáš přes stream? Jsou dva přenosy, Nickelodeon má ten pro děti a CBS vysílá normálně

Reagovat
mithro

da sa niekde na game passe vybrat ten Nickelodeon? nech mam zaujimavejsi koniec

Reagovat
Trand

Nikde to tam nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

jj stream..

http://blabseal.org/coolbeans/

to je kvalita, tak na to nesaham.x

Reagovat
aither

Co to je

Reagovat
smazaný uživatel

trochu bizár..

Reagovat
Kily

mají to vychytané, hromada efektů s bombami a vlnami a k tomu i odborné rozbory, díky nimž se dozvíš, že Kittle je mnohem vyšší než Spongebob, ještě mnohem vyšší než další animovaná postavička a daleko, daleko vyšší než ještě jedna animovaná postavička

Reagovat
smazaný uživatel

ale Young Sheldon pobavil

Reagovat
aither

Já jsem viděl, jak někdo dostával tu Nickelodeon cenu, ale jejich přenos jsem neviděl.

Reagovat
Kily

já se zrovna chtěl optat, jestli jsem jediný, kdo psychicky zvládá pokračovat ve sledování streamu s tou holčinou, dvěma komentátory a desetiletým prckem v roli reportéra

Reagovat
mithro

tak oni daju fakepunt a potom zase zacnu penaltou

Reagovat
Dawon

Jako to byl uzasny bizar Konecne se jim neco povede, co by je mohlo trochu nakopnout a navazou na to takovou picovinou

Reagovat
Trand

https://twitter.com/EmmanuelAcho/status/1482867154626093065

Se mi líbí, jak je tam ten gunner provokuje, když prohrávají o 16 bodů

Reagovat
Trand

Jimmyyy

Reagovat
formic81

tpc Jimmy being Jimmy

Reagovat
Dawon

Achjo Jimmy

Reagovat
formic81

a Warner acl

Reagovat
Trand

Kéž by ne, ale vypadal v hrozných bolestech

Reagovat
mithro

Jimmy jednu za zapas musel pustit.

Reagovat
Dawon

Cowboys mají vsazeno proti sobě?

Reagovat
Dawon

No velmi trefně zakončit to penaltou 14 penalt, šílenost

Reagovat
KoryVCF

nejlepší

Reagovat
Kily

oni se fakt můžou i trumfovat, hrát třetí a čtyři a dvakrát po sobě vyrobit false start, na konci obejmout hráče, který se neúčastní hry a pustit zadarmo první down

Reagovat
aither

Cowboys jsou postižení s těmi penaltami

Reagovat
mithro

kedy uz ten balon niekto nacipuje, nech to nemusia takto od oko merat stale

Reagovat
C0br

to si říká o nějaký Chipgate

Reagovat
mithro

LOL

Reagovat
mithro

Jerry tam nataca nejaky dokument nie? nieco na styl the office, to nie je mozne inac

Reagovat
Dawon

Reagovat
Trand

Zakončení hodný tohohle zápasu

Reagovat
C0br

Reagovat
Kily

dokonalý závěr

Reagovat
formic81

omg mega divna hra nakonec.. Jimmy na picu, ale win se ceni. V Green Bay se muze stat cokoliv a potrebujem Bosu zpet

Reagovat
Trand

Třeba bude i Fred, když je to jenom kotník a ne koleno naštěstí.

Reagovat
Kily

při vzpomínce na loňského Mahomese tomu docela i věřím, Bosa vypadal, že je regulérně při smyslech

Reagovat
aither

to ne tohle

Reagovat
Chazy

Achjo, škoda, přitom jinak ten drive hráli parádně

Reagovat
formic81

ale uprimne refs to neposrali ten zapas, ale cowboys delali spatny rohodnuti. Myslim ze zebry docela dobrej vykon

Reagovat
Trand

Tak to musíme využít, jedinečná šance jet do Tampy a ne na Lambeau. Čas aby Stafford ukázal, že umí i v playoff.

Reagovat
Chazy

Já nevím, já bych radši na to Lambeau

Reagovat
Trand

No Tampu jsme už letos celkem v pohodě porazili, Packers nás zase celkem s přehledem přejeli, navíc to počasí v Green Bay, to není nic pro hvězdičky z LA. Navíc si myslím, že 49ers mají proti GB šanci, pokud budou mít aspoň Bosu. A asi bych pořád radši hrál proti Niners na které neumíme, než proti Rodgersovi na Lambeau. Ale nechci moc předbíhat, vždycky když jsem letos takhle už plánoval dopředu, tak jsme to nějak dojebali, hlavně zítra vyhrát.

Reagovat
Chazy

Jo, ale Brady v playoff a Rodgers v playoff, je to prostě rozdíl, no

Reagovat
Trand

Tak to je jedna věc, druhá věc je, že Packers mají podle mě o dost kompletnější tým, když započítáme ty zranění Bucs a teď potenciálně ještě Wirfs. A my nemáme žádnou elitní obranu, abychom Rodgerse donutili nějak výrazně chybovat, takže když započítám všechny tyhle věci, tak bych pořád raději Bucs než Packers.

Reagovat
mithro

tie zranenia Bucs z nich robia aj podla mna hratelnejsieho supera. v plnej palbe by to bola ina, takto neviem neviem, packers to maju nacasove na playoff idealne. ako s tie timy vyrovnane, tak hrozne rozhoduje, kto je na tom ako so zraneniami, minuyly rok to sadlo Tampe, tento rok ich to bude stat sancu ist hlbsie.

Reagovat
formic81

Rodgers je proti nam v play-off 0-3..

Reagovat
niflheim

Jinak loni 7th seedy taky prohráli oba, Colts ale jen o tři:

Colts (7) - Bills (2) - 24:27

Bears (7) - Saints (2) - 9:21

Snad bude Wirfs v pořádku, jinak toto vyjde Tampu celkem draho. Teď může být útěchou to, že to ještě zkusil a vrátil se na hřiště, takže to nemusí být tak hrozný.

Reagovat
Dawon

Schedule

Saturday, Jan. 22

AFC: 4:30 p.m. (ET) Cincinnati Bengals at Tennessee Titans (CBS, Paramount+)

NFC: 8:15 p.m. (ET) San Francisco 49ers at Green Bay Packers (FOX, FOX Deportes)

Sunday, Jan. 23

NFC: 3 p.m. (ET) Arizona Cardinals or Los Angeles Rams at Tampa Bay Buccaneers (NBC, Peacock, Universo)

AFC: 6:30 p.m. (ET) Buffalo Bills at Kansas City Chiefs (CBS, Paramount+)

Reagovat
mithro

Reagovat
formic81

hodne solidni matchups

Reagovat
Busby babes

Bengals i Tampa uz vecer, pro me idealni.

Reagovat
Dawon

Bena beztak muselo srat, ze si tohle musel protrpet a nemohl zakoncit karieru domaci vyhrou proti Ravens Skvost ty 7. seedy fakt

Reagovat
mithro

ja som si pustil len highlights a offense steelers sa tam objavila az ku koncu, to muselo byt hrozne

Reagovat
niflheim

Já viděl první čtvrtinu a během prvních drivů dva hrozné dropy kde mohl být 1st down.

Reagovat
formic81

strasny.. tu prvni qtr vypadal fakt jak duchodce..

jako respekt za jeho karieru, ale letos uz to nemelo smysl.

Reagovat
Trand

Nejhorší je, že nás to pak připravilo i o potenciálně top zápasy ve wild card kole, dívat se na tyhle blowouty, to nemůže bavit nikoho. Ale tak hlavně že je víc zápasů v TV a víc peněz no.

Reagovat
Dawon

Jako ona je to hrozna skoda, protoze letos tam potencialne alespon teoreticky mohla byt kvalita, ale holt kdyz sou Chargers a Colts retardi, tak co s tim nadelas

A to jeste budme radi, ze Niners do toho PO nakonec proklouzli a nemuseli sme se divat na Saints

Reagovat
niflheim

na Chargers a Herbertovi bomby by se dívalo jinak než na tu špuntovku od Bena.

Reagovat
mithro

The Chiefs gained 269 of their 405 receiving yards after the catch, the 2nd-most YAC in a playoff game in the NGS era (since 2016).

to je slusne

Reagovat
mithro

Tom Brady's average time to throw of 2.17 seconds was the fastest by any qualifying quarterback in a game this season.

by Air Yards

Under 10: 25/31, 184 yards, TD

Over 10: 4/5, 87 yards, TD

Reagovat
mithro

https://youtu.be/dqqprHCWuT8?t=781

to som si ani nevsimol vcera, ze Brady mal este aj pick

Reagovat
formic81

jeste rychle ke vcerejsku.. jako az tenhle team bude mit QB co se da objektivne hodnotit jako top 10, tak podle me Shanahan tech SB udela vic. Je to fakt mastermind.

Bohuzel mame Jimmyho, kterej vcera opet mel par svejch momentu, ktery nas mohli stat zapas. Od pristi sezony cas na Treye a je uplne jedno jestli nas nejak prohaluzi do dalsich zapasu v letosnim play-off. Nejak naivne si myslim, ze za nej dostanem i nejakej solidni draft pick

obrovskej s/o Ryansovi a Kocurkovi, kterou tu D teda sponujou jak to jenom jde. Bosa je x-factor, ale pokud se nevrati tak bych nelamal hul. DJ Jones, Armstead, Key, Ebukam hrajou fakt na vysoký úrovni a pak tam jsou další 3-4 hráči kteří maj svůj přínos. Ta rotace je fakt top. Nicmene i secondary vcera hrala velmi dustojny part, navrat Wernera je pro def pass taky klicovej a videl bych to mozna jako vetsi problem nez nemit Bosu.

tesim se do Green Bay, muzeme tam vyhrat, ale pokud prohrajem tak vicemene hodnotim sezonu jako podarenou, spousta novych hracu vyletela, hodne hracu udelalo progress a my se snad definitivne zbavime Jimmyho.

Reagovat
Trand

No ten konec jste na můj vkus odehráli až zbytečně moc konzervativně, tam mi to nepřišlo od trenérů zas tak dobře zvládnutý.

Reagovat
Chazy

SNY.tv's Ralph Vacchiano reports Brian Flores and Brian Daboll are the frontrunner to land the Giants head coaching job.

NFL Network's Ian Rapoport said he doesn't "sense" Cowboys head coach Mike McCarthy will be fired.

Reagovat
Kowe
Reagovat
Kowe

Raiders GM Mike Mayock was informed that he won’t be retained, per @rapsheet

jedna z tech min ocekavanych veci

Reagovat
Chazy

A to jsem tady psal, že k němu bych šel ale ty drafty ideální neměl, vím, ale zas trefil Renfroa, Crosbyho a Moreaua v pozdních kolech, Jacobs byl fajn pick. Letos vzali nějakýho Natea Hobbse,kterej dle PFF je úplná topka mezi CB, Moehrig byl fajn pick

To FA mu moc nevycházelo, ale nevím, pořád je to PO tým

Reagovat
kubys

Taky jsem to už moc nečekal, jsem myslel, že poletí s Grudenem.

Reagovat
Trand

Drivy Cardinals v prvním poločase:

3 and out

3 and out

3 and out

3 and out

Pick-six

Interception

3 and out

konec poločasu

Kylerovy statistiky:

7/17, 28yds, 2 interceptions

Cardinals celkově za poločas 40 yardů.

Já myslím, že obrana zatím dobrý, zvlášť když nám tam hraje Weddle, co nehrál 2 roky fotbal I útok velmi solidní, zatím rozhodně nejlepší výkon roku z pohledu celýho týmu. Ale největší překvapení za mě fanoušci, po tý blamáži minulý týden je tam dnes skvělá atmosféra a dá se to srovnat s místama jako Pittsburgh, škoda že pokud jsme se si nechali uniknout ten druhý seed, protože tohle vypadá skvěle.

Reagovat
Chazy

Arizona je fakt zoufalá

Já myslím, že i Kingsbury by měl mít už jen jeden rok, tak jako McCarthy

Reagovat
Dawon

Cards teda v zaveru sezony solidni meltdown a dneska tomu nasadili korunu...Murray pusobil jako uplne ztraceny rookie, ten pick six byla od nej fakt pohadka

Nakonec teda opravdu paradni WC vikend pro nezaujateho divaka

Z Rams sel dneska velky strach, to byla naprosto totalni dominance a jestli se Wirfs neda dokupy, tak se obavam, ze to tu OL Bucs muze uplne potopit. Budu hodne zvedavy, jestli Ramsey zas bude nejak cestovat po hristi a nebo pujde proste zkusit smazat Evanse, protoze tim ze Bucs nemaji nikoho jineho, tak by to asi hodne davalo smysl.

Reagovat
niflheim

Ono se i celkem ukázalo jak jim chybí Hopkins - https://pbs.twimg.com/media/FJWqtL4UUAA19m1?format=jpg&name=small

Každopádně se do PO dostali hlavně díky skvělému startu v sezóně. Po těch prvních zápasech v sezóně se vždy začne lámat chleba a týmy se "najdou". Cards po tom 7:0 startu byli 4:6. Upřímně, od nich jsem nečekal výhru.

Bradymu se už teď musí zdát o Von Millerovi

Reagovat
Dawon

Hopkins byl samozrejme velka ztrata no, ale myslim ze to neni dostatecna omluva pro takovy ofenzivni rozklad. Ti ostatni WR tam nejsou hvezdy, ale zas to nejsou uplni tragedi. Navic teda on Hopkins mel na svoje pomery docela slabou sezonu nez se zranil.

Je otazka, do jake miry za ten propad mohl Hopkins a do jake miry je to spis shoda okolnosti.

Reagovat
kubys

3-4 bez Hopkinse a to 2 výhry měl Colt.

Reagovat
niflheim

Ian Rapoport @RapSheet

·

Some notes:

— The #Raiders have a top in-house candidate in DuJuan Daniels, assistant director of player personnel.

— Mark Davis still plans to interview interim Rich Bisaccia for the head job.

— Crazy the team made the playoffs despite Gruden resigning, Ruggs, injuries. So much.

Reagovat
niflheim

ESPN's Adam Schefter reports the Raiders requested an interview with Patriots director of player personnel Dave Ziegler for their GM job.

NFL Network's Ian Rapoport reports the Raiders requested to interview Patriots linebackers coach Jerod Mayo for their head coaching vacancy.

Reagovat
formic81

ja bych po tomhle vykonu teda Kliffa rozhodne pustil a nad kym bych nevahal ani sekundu je Vance Joseph..

McVay to mel vcera easy, ta running game jela extremne a jakmile mu nepribrzdis running game tak se zacnou v passing game objevovat big plays a hlavne bustnuty coverages, coz proste McVay stejne jako Shanahan umi skvele a jeste k tomu ma Stafforda.

Obrana urcite predvedla elitni vykon, ale utok Cards jim v tom dost pomohl.

Jsem na ten matchup proti Bucs dost zvedavej, Brady odhazuje bleskove takze ten pass-rush Rams by se mohl lehce otupit a navic jsem zvedavej na LBs Rams jak budou zvladat passing game proti Tomovi, zaroven i na matchup Bucs secondary vs playmakers Rams, vcera OBJ chytnul docela slinu.

Reagovat
Trand

LBs Rams jsou v coverage špatní, trochu se bojím, že Bernard nám bude dělat problémy. Ale základ bude OL, pokud bude držet a půjde nám i běhat, tak máme šanci, pokud ne, tak to bude extrémně těžký. Každopádně Stafford má proti blitzu nejlepší statistiky v celé lize, tak by mě zajímalo, jak moc bude Bowles blitzovat.

Hlavně ať se ještě stihne vrátit Rapp, Weddle byl špatnej už 2019 když u nás hrál a nechci si moc představovat, jak by ho Brady vyškolil, pokud by měl hrát.

Reagovat
formic81

on ten Noteboom podal docela dost dobrej vykon.. jak je na tom Andy?

Reagovat
Trand

Hele nevím vůbec, McVay k němu nic neřekl, ale po zápase hodil na IG tohle, takže je evidentně v dobrým rozmaru. https://www.instagram.com/p/CY28xwALNPE/ Jinak Noteboom letos celkem překvapil když hrál, v minulosti byl tragický a letos dost slušný. Ale zas DL Bucs by mu dala asi mnohem víc zabrat než Cardinals.

Reagovat
formic81

[Lombardi] So Jimmy Garoppolo played the entire game with a torn ligament in his throwing thumb and over half of it with a sprained shoulder. Combination of both is relevant when discussing his second-half drop in accuracy.

Jimmy je obcas na ranu, ale zase mu nechybi vule a leadership. Snad tohle nekdo v offseason oceni a my dostanem nejakej ten pick

Reagovat
Dawon

Ja sem sam zvedavy, jaky bude mit market...teoreticky by se nabizel nekdo jako Broncos, kdyz nesezenou nic lepsiho, ale je asi dost otazka, jestli to zase budou chtit zkouset s nejakym prumerakem a nebo uz se poucili, to same se da asi rict treba o Panthers.

FA budou Winston, Teddy, Dalton, Mariota, Taylor z tech zajimavejsich jmen. Jimmy je asi lepsi nez vsichni tihle QB, ale otazka jestli je o dost lepsi, aby za nej nekdo daval nejakou vetsi hodnotu. Ikdyz treba u Broncos by to s tema jejich zbranema mozna mohlo stat za zkousku no, jenze ve finale by to beztak dopadlo tak, ze by zabili dalsi rok s nudnym prumernym QB a nikam se neposunuli.

Reagovat
formic81

zahlidl jsem rumours kolem Giants, ale to nema cenu resit, uvidime podle novyho coachingu. Ja si myslim, ze market mit bude. Pokud vim tak QB prospects letos nejsou nejak extremne zajimavy a z tech FAs co si napsal je suverene nejlepsi a krome Teddyho bych rekl fakt o parnik.

Hlavne je proste strasne zajimavy jaky ty off-field vlastnosti QBs jsou ceneny a my o nich vubec nevime, respektive je nebereme v potaz pri trade value.

Zaroven pri pripadnym uspechu v play-off (aspon conference final) jestli vubec bude Shanny ho poustet a Lance si jeste neposedi. Jako to bych byl extremne nasranej, ale nikdy nevis.

Dalsi vec je otazka jestli Shanahan je fakt QB guru (ikdyz Matt Ryan by mohl vypravet) a jak moc je to schema QB friendly, jestli nekdo z Jimmyho nedokaze vytriskat vic nebo jestli mu nepostavi lepsi schema, lepe usity na nej.

Jako musime ho poslat pryc jinak nebudem mit penize na dalsi hrace a proste picks se hodi.

Reagovat
Dawon

No to je prave otazka, jestli je Jimmy o parnik lepsi a nebo jen hraje v ultra QB friendly systemu...kdovi, jestli by tam treba takovy Dalton nepodaval +- stejne vykony.

Ale tipl bych, ze za 2-3. kolo ho asi nekdo zkusit

Reagovat
mithro

dalsi blowout ale nechapem ako moze byt tampa stale favorit, specialne, ked sa im rozsypala aj ta Olina a Wirfs ma boticku

Reagovat
Dawon

6 playoff games, 0 lead changes in the 2nd half. Zero. Zilch.

desne

Reagovat
Dawon

The No. 1 seeds after Week 13 were the Patriots and Cardinals. Belichick called Kingsbury the Coach of the Year.

Since then, they finished the regular season a combined 2-7, then each got blown out in the playoffs.

Reagovat
Chazy

Jak vidíte konferenci? Já čekám:

Titans - Chiefs

Bucs - 49ers

Upřmíně nedokážu říct, jak moc to je predikce a jak moc přání

Reagovat
kubys

Titans - Bills (i když bych se teda přál Bengals, protože jsem tady někde už pár měsíců zpět psal, že to jsou mojí černí koně na Super Bowl )

NFC radši nepíšu, regulérně se bojím, že nás 49ers zase uběhají.

Reagovat
Kowe

Benglas - Chiefs

Packers - Bucs

Reagovat
KoryVCF

Bengals - Chiefs

Packers - Rams

Reagovat
Trand

Bengals - Bills

Rams - Packers

Hlavně aby to konečně ale byly vyrovnaný zápasy.

Reagovat
formic81

ja bych docela rad videl nas souboj ale realne pokud pujdem pres Packers tak paradoxne budu drzet pesti Bucs.. nejak si nemyslim ze byste prohrali 3krat v sezone proti nam

Reagovat
Trand

Souhlas, já bych taky nakonec asi raději vás než Packers, i když na vás neumíme. Pokud bude Bosa a Fred jak píšeš níže, tak určitě máte šanci a vidím to tak 60:40 pro Packers, bez nich tak 80:20.

Reagovat
formic81

jinak jste tam meli vcera docela bordel, pokud jste to nepousteli z repraku ale atmosfera vypadala dobre

Reagovat
Trand

Jo, taky jsem se divil, jakej naši fanoušci dokážou udělat hluk. Lepší než Week18 proti vám. I když vy jste měli dost fanoušků i v Dallasu co jsem tak koukal.

Reagovat
Dawon

Bills - Bengals

Packers - Bucs

Reagovat
formic81

to samy..

zaroven k Niners, Bosa a Warner by meli bejt 100% ready

Reagovat
Dawon

Tak u Bosy to asi jen tezko muzou rict s jistotou, ne? Concussion protocol nejde moc predivdat a nejak ojebavat.

Reagovat
formic81

to je pravda.. jsem se klasicky nechal unest 49ers Twitterem, ale videl jsem Nickovi stories na IG a tam vypadal fresh a rikal, ze no doubts I am ready.. ale jako uvidime

Reagovat
mithro

Titans - Chiefs

Rams - 49ers

Reagovat
niflheim

Titans - Bills

Rams - Packers

Jinak teda nevěřím defce Bengals proti running game od Titans.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kowe

Jinak teda Akers, to je neco silenyho. Urve si achilovku a za 6 měsíců běhá jak kdyby se nic nestalo.

A pokud nekdo nevidel catch Moorea, tak si ho najdete

Reagovat
Chazy

The Athletic's Joe Person reports the Panthers are interviewing former Giants head coach Ben McAdoo for their offensive coordinator vacancy.

Vím, že to lidi budou brát jako příšernýho adepta, protože jeho HC angažmá u Giants, ale já furt doufám, že se vrátí. Samozřejmě je z fotbalu 5 let a je možné, že mu ujel vlak, nicméně on prodloužil Eliovi kariéru o 3 roky a defacto ho naučil footwork, zavedl tam krásnou west coat ofenzívu a jeden z nejhorších útoků ligy transformoval mezi ty lepší jako OC. Pak vyhořel po tom povýšení, ale vypadal jako obrovskej ofenzivní talent

To samý třeba Jay Gruden, fakt mě mrzí, jak ty HC štace občas ty lidi oddělají. Nevím, jestli o ně fakt ztratí NFL zájem a nebo oni si řeknou, že vydělali 12 mega dolarů, stačí jim to do konce života a dají si chvíli pauzu/vyserou se na to

Reagovat
kubys

5 let mimo? Není u Boys?

Reagovat
kubys

Ok, konzultant, to těžko říct, co dělá.

Reagovat
Trand

Souhlas, to by mohlo být fajn, ale pokud jim tam bude hrát Cam/Darnold/Walker, tak je asi jedno kdo tam bude, bude to vždycky vypadat tragicky. S jejich současnými hráči vidím jejich peak něco jako letošní Saints a to i kdyby tam přišel nějaký OC génius. A já navíc ani nejsem moc přesvědčenej o Rhulovi jako o HC.

Jinak k tomu Grudenovi, já myslím, že mu moc nepomáhají ani takovýhle prohlášení:

https://www.foxnews.com/sports/washington-football-team-should-not-have-changed-name-from-redskins-jay-gruden-says

Možná tak McNairovi by tohle přišlo sympatický, ale pro ostatní týmy to může být problém si myslím.

Reagovat
formic81

uplne random fact, ale Josh Allen prej nedostal vubec zadnou nabidku na scholarship a musel obepsat vsechny skoly a jedinej Wyoming mu dal sanci.

taky solid pribeh

Reagovat
kubys

Však z HS nedostal nabídku na scolarship ani Rodgers...a z JUCO ji dostal tak, že frajer jel skautovat jiného hráče.

Reagovat
formic81

to jsem nevedel.. husty

Reagovat
kubys

A pokud vím, tak Brady taky obepisoval školy, ale tehdy to fungovalo trochu jinak. (na druhou stranu ty nabídky dostal)

Reagovat
Chazy

The Athletic's Mark Kaboly said "all signs point" to Mason Rudolph as the Steelers' starting QB in 2022

na college jsem ho miloval, hypoval ho tu na první kolo, přeju mu to. Ale teda nemá na to, čekám katastrofu

Reagovat
mithro

Reagovat
kubys

Taky čekám katastrofu...holt si asi tanknou pro Younga/Strouda/nebo kdo se objeví.

Reagovat
Dawon

Musi byt velmi pozitivna vyhlidka, po tomhle roku utrpeni se moct tesit na dalsi rok utrpeni A nejhorsi je, ze s tou obranou a Tomlinem proste nedaji treba top 5 pick velmi pravdepodobne, at jim na QB bude hrat kdokoliv...takova dost na hovno situace

Reagovat
C0br

Wirfs potvrzený high ankle sprain. Vůbec bych se nedivil, kdyby to Rams dali.

Reagovat
mithro

aj ked bude hrat, tak to nebude 100per.

Reagovat
Chazy

Texans passing game coordinator Pep Hamilton has declined an interview with the Panthers for their offensive coordinator vacancy.

Tenhle člověk by si měl zasloužit víc slávy, než se mu zatím dostává:

2013-2015 byl OC Colts a po tom hrozným rookie představení se Luck hned stal fakt super QB

2016 QB kouč u Browns - jestli tehdy cokoliv vypadalo nadějně, byl to Kessler

2020 QB kouč u Chargers - Herbert hned hvězda

2021 QB kouč u Texans - Mills překonal všechny očekávání

Reagovat
Chazy

Former Washington coach Jay Gruden interviewed for the Panthers' opening at offensive coordinator.

Reagovat
Chazy

NFL Network's Tom Pelissero reports the Jaguars are conducting a second interview with Colts DC Matt Eberflus for its head-coaching vacancy.

Ten už by si opravdu HC práci zasloužil, u Colts dělá úžasný věci od momentu, co tam přišel s Reichem. Věřím tomu, že může bejt top

Reagovat
Chazy

Seahawks fired DC Ken Norton

ESPN's Jeremy Fowler reports that the Seahawks have requested to interview Broncos defensive coordinator Ed Donatell.

Reagovat
Chazy

The Rams have a 52 percent pass rate since Week 15, the seventh lowest in the NFL over that span.

Head coach Sean McVay has made a concerted effort to establish the run and lean heavily on the team's backs when game script allows. Perhaps spooked by Matthew Stafford's disastrous late-season decision making, McVay's offense has become one of the run-heaviest in the league over the past month. That wasn't always the case: LA's season-long pass rate of 59 percent ranks 11th in the NFL, and their pass rate over expectation was among the league's highest during the season's first month. The new approach has translated to hefty volume for Sony Michel -- who had 13 carries on Monday night against Arizona -- and Cam Akers, who led the team with 17 rushes in LA's Wild Card win. Akers, recently returned from a preseason Achilles tear, totaled 55 yards on the ground but had several long runs called back on penalties. Look for the Rams to once again go run heavy in the Divisional Round against Tampa, hiding Stafford as well as they can.

A tohle je fakt výborný, když dali za Stafforda 2 první kola

Reagovat
Trand

Tak tohle je hodně zjednodušený pohled. Většinu sezóny nám běhový útok moc dobře nefungoval a začal pořádně fungovat až se zraněním Hendersona a nástupem Michela, což byl week13. Teď se navíc vrátil Akers, což je prémiovej talent, takže je jasný, že budeme víc běhat. Navíc v situaci, kdy jsme vedli 28-0. Co se týče Stafforda, tak ten zahrál reálně od weeku15 špatně 1,5 zápasu (Vikings a první půlka proti Ravens) a v těch dvou zápasech měl 37 a 35 hodů, to není úplně málo. Proti SF měl 32 hodů a to jsme od začátku zápasu vedli a víceméně první poločas to vypadalo, že to bude blowout, navíc když k tomu připočítáš 5 sacků, tak je to 37 dropbacků, to mi taky nepřijde nijak málo. Jako nebudu tvrdit, že ty interceptiony nebyly tragický a nezměnily uvažování spousty lidí (včetně asi i McVaye) o Staffordovi, ale vyvozovat z tohohle takovýhle závěry, to mi přijde trochu přitažený za vlasy. Však každej tým chce a potřebuje mít běhovej útok, nám se to konečně daří a vrátil se nám Akers, tak je logický, že se bude běhat víc. Však uvidíš, že pokud nám proti Tampě nepůjde běhat, že bude házet většinu času.

Reagovat
Chazy

The Athletic's Chad Graff said the Broncos, Panthers, and Steelers are the most likely trade partners for Kirk Cousins this offseason.

Reagovat
formic81

jako Broncos ja uprimne nechapu, ty uz meli tolikrat tradovat nahoru pro QB prospect.

Reagovat
Dawon

Ale zase ten tym je ready vyhravat ted, az na QB je to fakt super roster, myslim ze s Cousinsem a dobrym HC/OC by klidne mohli byt contender

Po QB meli asi jit loni, kdyz jich tam bylo hodne a ani by nemuseli tradovat, ale tady by mi ten trade daval smysl

Reagovat
formic81

to je prave otazka, jak moc ten team je dobrej. Ja si nemyslim ze Fangio byl az tak spatnej, ano taky bych ho vyrazil ale ta defka podle me moc lip hrat nemuze. V divizi s Herbertem a Mahomesem bych Cousinse jako nejakyho zachrance nevidel.

a znovu Cousins nebude o tolik vetsi upgrade nez Teddy B, jako maj 5 picku v prvnich 3 kolech pro dalsi draft, takze asi to muzou risknout za nejaky 2kolo ale zaroven to je docela vrazda pro Vikes ktery na tom dost zahuci diky tem dead money

Reagovat
Dawon

On Fangio nebyl spatny, ona taky ta obrana byla rekl bych dost fajn, ale proste utok byl uplne otresny, pritom na papire tam mimo QB fakt je hrozne moc dobrych hracu a tam by z toho lusknutim prstu mohl byt top 10 utok s lepsim QB.

Cousins samozrejme neni Herbert nebo Mahomes, ale ty holt nesezenes nijak, nicmene teda oproti Teddymu to podle me bude obri upgrade Jakoze vim ze Teddy nebyl vesmes v moc dobrych situacich, ale ten kluk ma karierni strop 18 TD a 3700 yardu, tj proste silenost Cousins hazi 4000+/30+ s prstem v nose, je to provereny NFL starter. SB ti sam nevyhraje, ale myslim ze ho muze vyhrat v dobrem tymu. Teddy je proste backup, s nim fakt nemas nadeji.

Bych asi debatoval spis nad tim, jestli by byl velky rozdil mezi Jimmym a Cousinsem, protoze Jimmy by asi co se draft picku byl o dost levnejsi, nicmene i tady si myslim, ze je Cousins citelne lepsi a hlavne neni skleneny.

Reagovat
Chazy

Cousins podle mě nebude stát skoro nic, protože ten tým ho získá jen na rok a bude stát 35 mega proti capu. Bude potřeba ho asi hned podepsat na roky atd.

To bude fakt salary dump trade, všichni vědí, že Vikes se ho chcou zbavit a nedostanou nic

Reagovat
Dawon

Vikings aktualne nemaji ani GM ani HC, myslim ze tam fakt neni vubec jasne, co chcou delat v offseason

Jimmy ma navic taky posledni rok smlouvy, takze tam by ta situace byla dost podobna, akorat ze u Niners vsichni na 100 % vi, ze se ho chcou/musi zbavit, protoze uz za nej maji nahradu a ma velky plat.

A kdybys pro Cousinse tradnul, tak ho holt na dalsi 2-3 roky podepises, to je jasne, proc bys to jinak delal no, takze tam bych asi tak zasadni problem nevidel.

Reagovat
KoryVCF

The Minnesota Vikings have reached out with an HC interview request for @RamsNFL DC Raheem Morris, per sources. @gmfb @nflnetwork

Reagovat
Chazy

A Demeco Ryanse, Dolphins zas zkouší McDaniela

Prostě Billovi trenéři jsou katastrofa, tak se zkouší každej od Reida, McVaye a Shanahana ještě to vypadá, že trenéři od LaFleura a Arianse maj větší pozornost

Reagovat
formic81

oba by mrzeli.. ale zase obrovskej respekt Lynchovi a Petersovi ze dokazou najit vzdycky dobrej replacement.

Reagovat
formic81

vcera na me vykoukla uplne random fotka draftu 2012

https://en.wikipedia.org/wiki/2012_NFL_Draft

z prvních 8 draftovanejch hracu uz nehraje v NFL ani jeden

Reagovat
Busby babes

https://www.statista.com/statistics/240102/average-player-career-length-in-the-national-football-league/

me vzdycky prislo, ze ty kariery v NFL jsou spis kratsi, tak jsem googlil a vyskocilo na me tohle... jako chapu, ze ten prumer muze by osidnej ale i tak, je pak prekvapive, ze po 10 letech uz ti hraci v NFL nejsou?

Reagovat
Dawon

Reagovat
Busby babes

asi by to chtelo porovnani s ostatnima rocnikama draftu, jestli je to vyjimecna situace nebo ne.

Reagovat
Dawon

Tak ono je pravda, ze Richardson a Blackmon byly monstrozni busty, Lucka a do jiste miry i RG3 zabily zraneni a to uz mas najednou pulku tech 8 hracu Tannehill stale hraje, takze to se formic jen prehlidl a najednou uz ti z toho vychazi spis takova mala zajimavost no

Claiborn ani Barron diru do sveta neudelali, ale zahrali si hodne zapasu, ale to je presne ten typ hracu, kteri uz se v NFL po tricitce neudrzi, protoze nikdy nebyli hvezdy a jakmile jen trosku zacnou fyzicky ztracet, tak sou v prdeli a nemaji tem tymum co nabidnout.

Ono celkove kdyz clovek projede ten draft, tak proste uz tam sou bud hraci mimo NFL nebo sou to dosluhujici hvezdy...vyjimecne je tam jeste nejaka aktualni hvezda, co je porad na vrcholu, jako Chandler Jones, ale treba takovy Hightower je dobry priklad hrace, ktery navrcholu patril k elite NFL ale uz taky celkem realne muze jit v letosni offseason do duchodu, 10 v NFL je proste fakt hodne dlouha doba.

Reagovat
formic81

jsem to napsal jak na novinkach

Reagovat
Chazy

Holt chodí do NFL ve 20-23 letech a je to tak atleticky náročnej sport, že dělat ho po třicítce je hodně náročný a poštěstí se to jen nejlepším z nejlepších.

A ten průměr je vzatej ze všech kol, většina hráčů z nižších kol je v NFL jen během rookie kontraktu a relativně často jejich kariéra skončí před prvním zápasem v první sezoně. V NFL je zhruba 1700 hráčů a z draftu jich přide 260, do toho se chytne tak 40 z FA, takže holt moc hráčů na moc málo míst

Reagovat
Busby babes

prave. proto mi to laicky neprislo tak divny, ze deset let od draftu uz je v lize jen minimum hracu...

Reagovat
Chazy

Ajo, nepochopil jsem tvůj point

Ale furt jsou to top 8 picky draftu, měli by to být největší talenti. Taky bych jich čekal víc

https://en.wikipedia.org/wiki/2011_NFL_Draft tady jich je aktivních furt 5

https://en.wikipedia.org/wiki/2010_NFL_Draft i tady 4

Reagovat
Dawon

Trochu anomalie to asi je no

Reagovat
Busby babes

super, dik za to srovnani.

Reagovat
kubys

Chudák Tannehill a to se přitom tak snaží na tom hřišti

Reagovat
Trand

https://twitter.com/HoldenCantor/status/1483495532450484224/photo/1

Trochu smutný pro WFT, že měli v jednu dobu 3 budoucí HC v týmu a všichni se zatím jeví dost dobře, zatímco WFT se dlouhodobě nedaří.

Reagovat
formic81

tak on je de facto vystipal Snyder ne.. ja vim, ze kdyz Niners resili Williamse tak Snyder ho vubec nechtel poustet k nam, ale Trent si trosku postavil hlavu.

Reagovat
Trand

Nevím jak to bylo tehdy, každopádně Snyder je odpad, takže bych se nedivil. Jen bych si teď z pohledu WFT vyčítal, co mohli mít. Přitom třeba McVay přesvědčil naše vedení hned na pohovoru a prý měli jasno že ho vezmou hned po tom, co ho slyšeli mluvit. Takže i když to byl v tu dobu dost neznámej trenér, tak evidentně nějakou vizi měl a pokud s ním ty lidi pracovali každej den, tak si toho mohli všimnout. Stejně tak Kyle pokud si dobře pamatuju byl považovanej už v tý době za velkej talent.

Reagovat
formic81

jinak Wilson je ted i dost spojovanej s Giants.. rumours, rumours, rumours.. nicmene jaka muze byt jeho cena?

Letos mu bude 34 a ma docela "friendly deal" na dalsi sezonu, kdyz se to pak oseka o ty prachy co zaplati Seahawks. Jako dve prvni kola asi minimum co? ja bych ho rad videl v AFC samozrejme, ale zajimal by me i pod Paytonem v NO

Reagovat
Chazy

Longtime Cowboys reporter Bryan Broaddus advises to "keep an eye on" ex-Vikings coach Mike Zimmer as the Cowboys' next defensive coordinator if current DC Dan Quinn accepts a head-coaching job.

The Broncos will interview Chiefs OC Eric Bieniemy for their head-coaching vacancy in person in Kansas City on Friday.

CBS' Jonathan Jones reports that Patriots OC Josh McDaniels is a name that "keeps getting floated" for the Raiders vacant head-coaching position.

The Athletic's Bruce Feldman reports sources at Michigan "think" coach Jim Harbaugh would take the Raiders' head-coaching job if it is offered to him.

Raiders jdou po zajímavejch jménech Harbaugha bych si vážně přál zpátky v NFL. U Joshe nevím, poprvý po dlouhý době si přeju, aby neodešel. Sice dělá divný cally, ale i když věřím, že ten jeho playbook sebral Bradymu tak 1 MVP a pár tisíc yardů, nesedělo to k jeho skillům, tak pro Maca je naopak naprosto vhodnej.

Bieniemymu bych to přál, i když už jsem nad ním zlomil hůl a pokud jde o Zimmera, tak to by byl geniální zisk pro Cowboys. Něco jako Quinn právě a nebo když v minulosti dělal týmům DC Jim Schwartz.

Reagovat
Chazy

Sports reporter Kyle Odegard reports that there was a "tense" meeting between Cardinals owner Michael Bidwill, GM Steve Keim, and head coach Kliff Kingsbury on Wednesday.

Odegard worked for the Cardinals for eight years, so we trust him on this. Bidwell was reportedly unhappy with the late-season slide and intimated that changes could be coming, with one source saying that some excrement may have hit the fan. It's not surprising that Bidwell is upset with the team's constant flameouts, but it's worth noting that this is the best Arizona has done since the beginning of the Bruce Arians Era. It's also worth noting that the NFL Network's Ian Rapoport has disputed this meeting happening.

The Arizona Republic confirms Cardinals owner Michael Bidwill is "very, very upset" with the team's fade down the stretch this season.

We have gotten into a "he said/he said" with former team employee Kyle Odegard's report that the "(bleep) hit the fan" during a meeting between Bidwill, GM Steve Keim and coach Kliff Kingsbury, but it's probably just semantics. Whether or not a meeting went down the technical way Odegard reported, clearly something is rotten in Denmark in Arizona. Kingsbury's teams have imploded in embarrassing fashion each of the past two years. Keim, meanwhile, continues to hold on longer than 99 percent of the GMs with his draft record. We wouldn't close the door just yet on changes coming to the desert.

Reagovat
Trand

Moc bych tomu nevěřil, když to Rapoport popřel, to je snad nejdůvěryhodnější reportér v lize.

Reagovat
Dawon

To sice je, na druhou stranu tam kde je se nedostal jen tak, tohle klidne muze byt z jeho strany report na "objednavku" ze strany Cards, aby to utichlo...on je jako top insider, ale zas si nedelejme iluze, ze casto nereportuje presne to, co ty tymy chcou aby reportoval

Reagovat
Trand

Já tenhle pocit měl vždycky spíš ze Scheftera. A jako souhlas, určitě to tak je, že často spolupracuje s těmi týmy, ale nevěřím, že by takhle přímo lhal (https://twitter.com/RapSheet/status/1484286537756033025 ).

Reagovat
Dawon

Bellichick approves

Reagovat
Trand

Simmons mi nepřišel zas tak špatnej na začátku sezóny, ale teď v zápase proti nám ho posílali ze hřiště, když se očekávalo, že bude běhová hra a nebude se přihrávat, což asi není úplně ideální od LB draftovanýho na osmým místě. Ale ještě bych ho nezatracoval úplně. Ti ostatní až na Kylera vypadají hodně špatně, snad jenom ten Humphries není špatnej a Reddick už je v jiným týmu no.

Reagovat
Chazy

Takže půl roku je Keim jeden z nejlepších gm ligy, co dělá geniální trady, drafty a fa picky, lidi ho chtějí jako executive of the year a nakonec je ještě ten špatný. Jako kdyby mohl ha to, že kingsbury každý rok posere druhou polovinu

Reagovat
-Kopy-

To řekl kdo že je nejlepší? povedl se mu trade s Hopkinsem, občas se mu povede slušnej úlovek v fa, jinak vše ostatní tragedie a kdo vybral Kingsburyho jako trenéra?

Reagovat
Chazy

Nenapsal sem nejlepší a podle mě je dobrej. A kingsbury byl ideální na developement Murrayho, navíc za sebou máte nejlepší rok od odchodu arianse.

Jakože vyhodit keima je něco jako když se podle nějakých lidi měl vyhazovat licht. Tradu udělal skvělých hromadu, fa podpisu taky. Však on přivedl Palmera a Arianse a začal tohle dobrý období. Pak dokázal zadarmo tradnout pro Rosena a hned po roce si přiznat chybu a vzít Murrayho, což jako asi nikdy nikdo v historii neudělal, že by bral qb dva roky po sobě. Přivedl hráče jako Jones, Hopkins a Iupati a i když drafty slabší, furt najde hrace jako Mathieu, John Brown nebo DJ v pozdějších kolech.

Reagovat
-Kopy-

nesouhlasím, měl být vyhozen už dávno.

Reagovat
Chazy

Jako jste jedna z nejhorších franchise v historii USA sportu a s ním jste fakt už deset let relevantní, a to v top divizi. A prostě ty tu každej rok píšeš jak máte top tým, jsi nadšený z každý posily jako je watt nebo conner a pak najednou vyhazujes člověka, kterej stojí za tím, co je dle tebe tak skvělý

Reagovat
-Kopy-

Tým byl dobrej ale měl bejt ještě lepší s Murraym na nováčkovským platu, sezona začala skvěle a skončila katastrofálně a Keim je podprůměrný GM.

Reagovat
Chazy

Já nevím, chodím sem 12 let a co ses objevil, tak říkáš každý rok, že máte nejlepší draft a nebo úžasný draft, že máte super tým, že jsi z toho nadšený úplně. Fakt ty diskuze tady jsou toho plný od tebe a nikdy sem nečetl, že by sis stěžoval na keima, vaše vedení, asi jsem od tebe nikdy nevidel keima ani zmíněného, jen roky chválís prakticky každý jeho krok aniž bys vnímal že to dělá on. A najednou je nějaký zlo.

Mně prostě jen přijde, že jsou fans cardinals frustrovani, tak se najednou nadává na lidi o kterých se dřív ani nevědělo že existují a nebo je nikdo neřešil. Jste prostě na dobrý cestě, poprvy za 60 let máte nějaký respekt, poprvy máte franchise qb. Doteď byl váš nejlepší qb warner když koncil kariéru. Prostě poprvy máte nějakou budoucnost a je to zásluha keima.

Pochopil bych tu kritiku v době wilkse, ale teď fakt ne

Reagovat
Chazy

A navíc je to rok kdy se vám Murray zranil a vynechal zápasy, Hopkins se zranil, spousta hráčů lehla. Ale máte nadprůměrnou ol kterou poslepoval bůh ví jak, super receivery, bdhovohou hru. Obrana taky slapala, hráče jako Baker vám jde jen závidět. Jakože co ten gm má udělat víc než takovýhle tým. Tje taky tak nevdecna role toto

Reagovat
-Kopy-

Já Keima nemam rád už dlouho a většina fanoušků AZ taky ne, že jsem většinou nadšený při příchodech hráčů nebo při draftech nebo při výhrách to přece patří k fandění ne? a v době Wilkse sem kritizoval hodně.

Reagovat
Chazy

Nemyslím si že patří, my tady patriots kritizujeme hodně a nebudu přece chválit něco, s čím nesouhlasím. Prostě každý rok chválís každý jeho krok a jeho práci vidíš jako geniální, protože každý rok mluvíš takhle, ale pak najednou je ten špatný. Nevím no, zvláštní, je mi takový uvažování cizí

Ale tak jak tak, nadávat na gm po sezoně s 11 vyhrama, když ještě ke všemu ten tým vede podle vás špatny hc.

Prostě jestli je ten tým špatný a ma dobrý výsledky, tak je geniální hc. Jestli je ten tým dobrý a má špatný výsledky, tak je dobrý gm a špatný hc. Ale ty ještě říkáš že ten tým není dobrý. Takže je špatný gm, špatný hc, ale hrajete playoff. Musíte si prostě vybrat, ale nejde mít špatnýho hc, špatnýho gm, špatný tým a hrát playoff a být lepší než dalších 20 týmu.

Reagovat
-Kopy-

"Ale ty ještě říkáš že ten tým není dobrý. "

-Kopy-21.01.2022 23:09#

Tým byl dobrej ale měl bejt ještě lepší s Murraym na nováčkovským platu

Nechvalim každý jeho kroky, nikdy sem neviděl ho neměl jako geniálního, nevim proč píšeš pořád něco jinýho než já.

Reagovat
miky10

Giants have hired Joe Schoen as their new GM.

Samozřejmě o něm vím úplný hovno, ale z toho minima mi to přijde jako celkem fajn volba. A i to vypadá, že se podařilo získat naší první volbu, to je dycky plus.

Reagovat
Chazy

Tak to pak asi je hodně reálný, že u vás skončí daboll

Reagovat
Chazy

ESPN's Adam Schefter reports the Giants have requested permission to interview former Dolphins head coach Brian Flores for the team's head coaching vacancy.

Doufám že využije svyho renomé na to, aby se dostal do lepšího týmu. Ale kdyby ho chtěli, tak kdo si dovolí odmítnout hc tým a riskovat že další se neozve. Raiders s ním ale snad vůbec nejednali, takže pak už tam láká asi jen Broncos a možná Chicago

Reagovat
Chazy

Btw jaguars a texans si na pohovor pozvali McCowna

Reagovat
Chazy

Panthers hired OC Ben McAdoo.

Jsem fakt extrémně zvědavý, v době u giants jako oc byl vážně něco jako daboll nebo leftwich dneska. Všechny týmy ho chtěly jako hc a u giants ani nebyla jiná volba. Snad bude ok, vždycky mega sympaťák

Reagovat
mithro

The #Bucs ruled out RB Ronald Jones II and WR Breshad Perriman. RB Leonard Fournette has to be activated off IR tomorrow to play.

Brady si bude hadzat a chytat sam, splni sa mu sen

Reagovat
Trand

Sean McVay says ILB Ernest Jones and LT Andrew Whitworth won’t play on Sunday. Adds Taylor Rapp still in concussion protocol and also out Sunday.

Tak jsme v tom Bucs nenechali

Reagovat
Dawon

Za Bucs to vypada, ze Jensen by hrat mel a Wirfs alespon vcera trenoval a je questionable, takze kdovi...mate tam za Whitworthem nejaky pouzitelny backup?

Reagovat
Trand

Máme Notebooma, ten byl předchozí sezóny hodně špatný, ale letos když naskočil, tak vypadal velmi solidně, má od PFF 75, což mi přijde slušný. Ze 174 snapů povolil 1 sack, každopádně odehrál jen 2 celé zápasy a pak do některých jen zaskakoval když byl Whit zraněný nebo když už bylo rozhodnuto o výsledku, takže úplně prověřený není. Ale oni všichni tihle 3 co chybí budou problém, reálně to znamená, že velkou část zápasu bude hrát Weddle a že nám chybí nejlepší coverage LB a Reeder fakt není moc dobrej, takže kompletace pro RB pro Bradyho budou skoro zadarmo, pokud je nebude bránit Howard, ten hrál minulý týden skvěle. Ale uvidíme no.

Jinak jak píšeš níže co se týče toho běhání, tak Rams mají 5. nejlepší obranu v lize z hlediska průměru na běh (4,0) a 6 nejlepší z hlediska yardů na zápas (103,2), dost jsme se zlepšili. Jestli něco neumíme, tak jsou to běhy do strany, protože tam je potřeba velká pomoc linebackerů a ti za moc nestojí, běhy mezi tackly bráníme relativně dobře. A Ramsey na Evansovi asi nějakou část zápasu bude, ale určitě ne celý zápas, velkou část bude nastupovat i ve slotu a tam ani nevím, jestli Evans vůbec hraje.

Reagovat
mithro

ale co som cital, tak ten nahradnik je celkom solidny, aspon ked hraval.

Wirfs vcera bol na treningu ale nejake videa, ktore z toho su, tak to nevidim, to je tak na dve hry a out so zranenim

Reagovat
mithro

ale hlavne obrana Bucs nema Von Millera a Donalda

Reagovat
Dawon

Tak maji Barretta, JPP a Veu...kdyz jsou zdravi, tak to nejsou zrovna orezavatka

Reagovat
Dawon

K tomu ten Grayson taky vypada pri nejlepsim questionable, vcera sice nejak lehce trenoval, ale moc neverim, ze by hral.

Tam regulerne budou mit snad aktivni 3 WR, kdyz nebudu pocitat nejake practice squadery Pokud by se Ramsey nalepil na Evanse a smazal ho, tak to bude fakt hodne tezke.

Fournette by snad mohl byt ready, tak jedina sance je, ze by Bucs dobre behali, coz by proti te obrane Rams asi teoreticky jit melo.

Reagovat
mithro

49ers announced that DL Nick Bosa has cleared concussion protocol and has no injury designation against the Green Bay Packers.

Reagovat
Dawon

Snad ta obrana Rodgersovi trochu zatopi, kdyz to navic vypada, ze s Bakhtiarim je to dost nejiste

Reagovat
C0br

Reagovat
mithro

tak kto to zacne dnes? titans? ci bengals udrzia formu?

Reagovat
mithro

wau

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Lauren

Reagovat
aither

Pěkný začátek

Reagovat
Busby babes

Reagovat
C0br

to povzbudí

Reagovat
Kily

si dělá Tannenbaum prdel...

Reagovat
Busby babes

lol rozhodci.

Reagovat
Kily

nesledoval jsem čas, vypršel?

Reagovat
Busby babes

jop. ale nechali to odehrat a pak to vratili. Tam si mel Burrow fakt neco udelat a byla by z toho asi dobra fraska.

Reagovat
Kily

já už se asi snažím rozhodčí vypouštět

Reagovat
mithro

ale D Titans slusny zaciatok, to musi byt uzasny pocit, ked sa to na teba rozbehne

Reagovat
Kily

dneska to na Burrowa bude chodit pravidelně, celkem zajímavý zvrat, když celou sezonu lepíš sestavu a pak si můžeš dovolit nechat sedět Evanse

Reagovat
Trand

OL Bengals vypadá dneska v super formě

Reagovat
formic81

Ten Chase ted

Reagovat
Kily

Fulton je jednoznačně nejslabší článek def Titans, přes něj to budou Bengals hrát pravidelně

Reagovat
Trand

A je to kamarád Chase, chodili spolu na střední a i na vysokou, tak třeba mu ten catch nechal z kamarádství.

Reagovat
Kily

škoda, že to nepíská jejich profesor, za hraní na Fultona bych rovnou házel flag za nesportovní chování

Reagovat
mithro

no konecne nejaky utok

Reagovat
Busby babes

no hezky to kopnul.

Reagovat
I am Mancunian

Caute, pozerám, že to tu ešte stále funguje

Reagovat
Busby babes

tady je to vecny.

Reagovat
smazaný uživatel

ajaj

Reagovat
Busby babes

Krasne Mixon. A predtim Burrow.

Reagovat
mithro

pekne to tam videl a nerval sa do stredu

Reagovat
smazaný uživatel

Tannehill

Reagovat
mithro

Reagovat
Trand

Hilton Neskutečně zahraný a přečtený.

Reagovat
mithro

Reagovat
C0br

Reagovat
aither

Tannehill to takhle zjebe po takovym běhu, koště prašivý

Reagovat
Busby babes

Tannehill

Reagovat
Kily

nj, no qb...

Reagovat
Trand

Já nevím co s tím měl teda Tannehill dělat, to byl prostě zahlášený screen a Hilton to dobře přečetl, to bych mu úplně nevyčítal..

Reagovat
Busby babes

hodit to vejs. ale jinak jasne no.

Reagovat
Kily

zvednout hlavu, otevřít oči a uvědomit si, že pokračováním v akci hrozí íčko

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Amani

Reagovat
mithro

David Bakhtiari is OUT for tonight.

co jemu je? nehral proti lions cely polcas?

Reagovat
Busby babes

ach jo.

Reagovat
Trand

Wow, Tannehill krásnej hod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Wow, to bylo super no...

Reagovat
mithro

rovno na ruku

Reagovat
Kily

trochu jsem neposlouchal, čím zdůvodnili správnost toho int?

Reagovat
smazaný uživatel

The ball has never shifted

Reagovat
Busby babes

zduvodnujou to nejak? nerikaj jen: after review ruling on the field stands?

Reagovat
Trand

Občas to vysvětlují, ale teď ti z hlavy neřeknu, jestli to dělají jen určití rozhodčí nebo jestli to vysvětlují jen když to rozhodnutí změní.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Trand

Americkej expert na pravidla původně říkal, že dle něj to int není ale že je to těsné a pak říkal, že rozhodčí se asi rozhodli, že Hooker měl míč pod kontrolou už před dotykem se zemí. Hlavní rozhodčí to nijak nezdůvodnil.

Reagovat
Kily

jo, já zachytil jenom poslední slova, ale na rovinu mě to překvapilo, počítat jsem s nekompletním pasem

Reagovat
mithro

Every time I watch AJ Brown play all I can think about is how the Patriots drafted N’Keal Harry before him.

And DK Metcalf.

And Deebo Samuel.

Reagovat
Kily

zdravý AJ je top, snad se mu konečně začnou vyhýbat zdravotní problémy, za rok stihl operaci obou kolen, zraněný kotník, stehno, otravu jídlem, deprese, ruku, hrudník a to jsem ještě na něco zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

bengals o line

Reagovat
Busby babes

CIN 2022 Draft:

OL

OL

OL

OL

OL

OL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
aither

Reagovat
mithro

a burrow a chase im to vybavili.

Reagovat
Kily

a na rozhodující akci pošleme pas na WR, na kterého nešel ani jeden míč

Reagovat
Kily

docela podobné

https://www.youtube.com/watch?v=zloWpzjdkQ8

teda vlastně až moc

Reagovat
Trand

McPherson je bůh Burrow dnes krásnej profesorskej výkon, ten útok ovládal skvěle, nepanikařil, nedělal žádný hloupý chyby a i přes těch 9 sacků dokázal zachovat chladnou hlavu, fakt smekám. Každopádně s takovýmhle výkonem příští týden prohrají, ať budou hrát s kýmkoliv.

Reagovat
Busby babes

Nemohl to obcas zahodit? Nebo to byl vzdycky moc velkej fofr?

Reagovat
Trand

Tak všechny sacky si z hlavy nevybavím, párkrát asi mohl, ale tady byl problém, že ten tlak nešel ze strany ale z prostředka, takže ten QB pak nemá kam utéct a nemůže to pořádně ani zahodit, případně pak riskuje interception. Za mě fakt ukázkovej výkon QB.

Reagovat
Kily

Burrow super, nekazil, nepanikařil a když měl chvilku, tak poslal přesný pas, strašně vyspělý výkon, který přizpůsobil výsledku - věřím tomu, že kdyby hlavně ve čtvrté čtvrtině musel, tak posbírá mnohem víc yardů

Reagovat
Busby babes

dik

Reagovat
Kily

nemohl, ten passrush od Titans byl hodně dobrý, maximálně mohl na zem padnout hned místo toho, aby při snaze zachránit akci přišel ještě o nějaký yard navíc

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Sali5

<3

Reagovat
Busby babes

Uff, dobra horska draha

Reagovat
aither

Proč já na tohle pořád sázim, to je prohra vedle prohry

.. Snad to ted Packers neposerou

Reagovat
Kily

celkem sranda sledovat sociální sítě a příspěvky na nich, tam je amatér i takový kibic jako já. Tannehill by měl vyklidit místo v kabině ještě předtím, než do kabiny přijde zbytek týmu. Někteří přestávají fandit Tennessee (a s nimi ani jejich děti) a mezi nimi je i jeden, který Titans fandí od roku 1901 (fakt jsem to četl pětkrát, jestli jsem se nepřekoukl u roku). Tennessee vlastně nemělo v playoff vůbec co dělat, Henry není král, ale laciná královna...

Reagovat
Kily

už tam někdo odvolává i Vrabela

Reagovat
mithro

slusny prvy drive, OL drzi a Adams je uplne inde

Reagovat
aither

Skvěle a nezastavujem

Reagovat
Trand

Fred je prostě skvělej

Reagovat
mithro

ach 49ers

Reagovat
mithro

ten utok je teda dnes vo forme

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

incomplete ne?

Reagovat
formic81

zatim hruza teda.. ten utok se musi probudit jinak je po zapase

Reagovat
aither

No tak, ale chtělo by to skórovat dokud defka drží a SF nezjistí jak chytat míče.

Reagovat
Trand

Ward hezky napravil

Reagovat
aither

Reagovat
formic81

ale no tak Shanny, tohle musis fixnout. Defka skvela

Reagovat
Kily

vlastně logické vyústění celého drivu, Jones nejdřív zamíří do středu místo toho, aby sprintoval rovně. Pak Rodgers nechá utéct čas místo toho, aby zkusil jeden pas na Adamse a trestem je neproměněný FG

Reagovat
mithro

Jimmy sa z tych hracov na ihrisku snazi Packers posunut dalej asi najviac

Reagovat
formic81

divnej zapas..

Reagovat
mithro

preco vobec neskusia nic s Lancom? specialne ked chcu behat a v takom pocasi. a so zranenym QB

Reagovat
Trand

Hufangaaaaa, vždycky jsem mu věřil

Reagovat
Trand

Teď Jimmy game winning drive, pojď

Reagovat
mithro

ako aj ked packers postupia, tak je to od nich slusna bieda, hlavne utok mimo prvy drive uplne mimo

Reagovat
Trand

Souhlas, ale já bych snad zakázal hrát v takovýchle podmínkách, je tam pocitově -19 a nedá se na to moc koukat. Pro ostatní týmy je to fakt za trest tam hrát, ta jejich skvělá obrana a k tomu ta brutální zima, to je fakt pořádná domácí výhoda. Já nám například nevěřím, že bychom tam dnes vyhráli. Obrana 49ers ale hraje dnes fakt skvěle, to se musí nechat.

Reagovat
Kily

přizpůsobíš hru, hraješ po zemi + krátké pasy a jsi rád, když Rodgers hraje na 3+11 nesmyslnou bigplay. Loni tohle nepochopili Titans, Jones sbíral yardy po zemi, protože změnil směr a obránci před ním klouzali. Na druhé straně Henry běhal tři čtvrtiny do středové zdi a obíhal ji až ve čtvrté čtvrtině, když bylo rozhodnuto

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

ne ze by to nemelo svoje kouzlo hrat ve snehu, ale stejne by tu sezonu mohli pootocit aby nehrali v zime.

Reagovat
mithro

GET IN 49ers

Reagovat
mithro

Deebo to zas rozsekol krasne

Reagovat
Trand

Představ si bejt suverénně nejlepší tým v lize celou sezónu a prohrát kvůli special teamu Velkej respekt Niners, božskej defenzivní výkon dnes od nich.

Reagovat
mithro

tak kv special teamu, 10 bodov je bieda, specialne na MVP a najlepsi tim sutaze

Reagovat
Trand

Tak jasně, od celého útoku to byl choke, ale většina týmů nemá za sezónu zablokovaný ani FG ani punt, Packers měli oboje v jednom zápase, to není normální. A upřímně, fakt to nevypadalo, že 49ers budou schopní v útoku skórovat TD pak na konci zápasu, jsem si tak na 90% jistej, že kdyby nedali ten TD z toho puntu, tak je po zápase.

Reagovat
mithro

o tom ziadna, ten utok 49ers vyzeral uplne mimo ale nakoniec ich playmakers rozhodli. klobuk dole, v takom pocasi. aj ked ledva chodili na konci uz.

Reagovat
Trand

Jako na útoku samozřejmě taky leží velká část viny, útok 49ers skóroval 6 bodů a pokud skóruješ jen 10 bodů, tak nemůžeš čekat že vyhraješ. Takže tím se jako nechci Rodgerse a útoku Packers zastávat, ale v kontextu celýho toho zápasu byli ofenzivně lepší a Niners vypadali bezradně, takže v konečným důsledku rozhodly special teamy. Samozřejmě kdyby Packers vedli 17:3, tak by ten zablokovaný punt nic neřešil, ale tyhle zápasy v zimě jsou fakt za trest, stačí se podívat na první 3 přihrávky 49ers, všechno dropy.

Reagovat
mithro

the two winning teams today combined for 1 offensive TD and gave up 13 combined sacks.

ale je to zarazajuce, ze tim, ktory ma jasne ambicie na SB, si vysklada taku partu na special team.

Reagovat
mithro

https://twitter.com/TomPelissero/status/1485103658782150656

The NFL’s worst special teams unit turned in one of the worst special teams performances in NFL playoff history … and appears to have had only 10 men on the field for the winning field goal.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
formic81

Lets gooooo.. jako strasne zvlastni zapas, ale special teamy paradoxne predvedli top vykon a defka teda smekam klobouk. Utok prumer, ale podminky tezky. Deebo a Kittle na konci kulhali, tak snad budou v pohode. Zapas od SB, muze to padnout.

Reagovat
kubys

Já teda nemám slov. Jako samozřejmě, s 1 TD, co chceme, ale z ST jsem měl hrůzu celou sezónu a ono to dopadne takhle.

Reagovat
Sali5

Tak ještě dneska výhra Rams a bude to fajn

Reagovat
Kowe

MVP Choker

Reagovat
Dawon

Jako Niners neuveritelne, vyhrat s timhle ofenzivnim vykonem, to fakt nekonecny respekt Obrana a ST naprosto brutalni a teda pochvala Jimmymu, ze to v tom poslednim drivu uz zvladl neposrat Tam krome toho tupeho intu mel tak dalsi 3 hody, kde snad ani sam nevedel, jak z toho nebyl int nebo dokonce pick six, fakt sileny vykon od nej. Chapu ze podminky byly tezke, ale nad jeho rozhodovanim nekdy zustava rozum stat.

Jsem hodne zvedavy, jak to dopadne s Rodgersem tedka, to je jeste horsi prohra nez loni. Dokud se vyhravalo, tak byl samozrejme cool a happy, ale ocekavam ze se to jeho fnukani na vsechno okolo zase rychle vrati.

The Packers offense mustered just three points on its final nine drives Od toho prvniho drivu proste uplna totalni nula, a to v podstate asi 1/3 Rodgersovych yardu v tom zapase prisla na tom dlouhem hodu na Jonese na konci polocasu, kde ho nikdo nebranil. Samozrejme obri pochvala Niners.

Bengals pekne, dost jim to preju, ackoliv pral bych to i Titans, ale tam ten zapas holt rozhodli QB. Zatimco Burrow hodne fajn vykon bez vetsich chyb, tak Tannehill svuj tym totalne potopil. Obrana Titans uz fakt o moc lip hrat nemohla, ta OL Bengals je uplne desiva a trochu se bojim, ze na to nakonec dojedou. Bengam zbyvalo na 3. downech prumerne snad nejakych 8-9 yardu, s tim se fakt hraje hrozne tezko a 19 bodu proste proti Chiefs ani Bills staci nemuze.

A McPhearson je naprosty buh Prislo mi sice teda dost nepochopitelne, ze uz Benga na konci prakticky uplne rezignovali na snahu dostat se bliz a spokojili se s 50+ yardovym FG, ale s kickerem s takovou fazonou si to asi muzou dovolit

Reagovat
mithro

Karen uz po zapase rozpraval, to sa neboj, zeby to on nespravil o sebe

[Schneidman] Rodgers: “I don’t want to be part of a rebuild if I’m gonna keep playing.”

Reagovat
Dawon

jako asi trochu emoce po zapase no, uvidime jak trochu vychladne, ale oni maji tusim na pristi rok docela velke problemy s capem a bude pro ne hodne slozite ten tym udrzet pohromade. Adamse musi but kralovsky zaplatit nebo tagnout, takze to je hned jedna velka castka, ktere se nevyhnou...a kdyby nahodou Adamse nedokazali udrzet, tak asi Rodgers na minutu ukonci karieru.

Reagovat
mithro

j, co pisu na nfl reddite, tak okolo 50 milionov cez. ale zas, dnes su ti cap magic gurus. tam skor bude zalezat, ci MVP bude chciet zostat alebo nie. plus Adams, bez neho by to tam bol smutny pribeh.

Reagovat
Dawon

To je docela slusna palka teda Jako carovat s capem se sice da, ale teda nevim, jestli i tohle nema nejake limity

Reagovat
Kowe
Reagovat
Busby babes

z jeho uhlu pohledu to dava smysl ne, jestli ma jednu nebo 2 sezony, tak nema cas na neco cekat...

Reagovat
Kowe

Jo dava, pokud by si sam nechtel nechtel sahnout na penize. Ale teda byt pres cap 45 mega je slusny.

Reagovat
Trand

Bengals QB Joe Burrow said their kicker Evan McPherson did a couple of warm up kicks before the game winner then told backup QB Brandon Allen: “Well, looks like we’re going to the AFC Championship Game.” A few moments later, he nailed a 52-yarder to win it.

Jeho sebevědomí bych chtěl mít. Ale jinak jsem si říkal to samé, že nechápu proč rezignovali na snahu o jakýkoliv posun a pak ještě poslední hrou když Burrow zaklekával na druhý hash mark ztratili myslím dva další yardy, to mi taky přišlo docela risk v takový vzdálenosti jenom kvůli kopu z druhýho hashe.

Reagovat
aither

Tohle mrdám, dejte mi nový tým

Reagovat
mithro

Tom Brady remains non-committal to playing beyond this season and although he could decide to play again, it is currently not given.

zacina tych spekuylacii, ze by to mohol zabalit, nejak pribudat, este potom ako posunul tu poslednu epizodu svojho dokumentu na jar.

Reagovat
Dawon

to by teda byla dost depka kdyby skoncil, ale podobne spekulace byly i po tom dokumentu v tom roce, kdy prohrali SB s Eagles

Reagovat
mithro

no ja mam uz tyzden pocit, ze dnes je to posledny zapas, na rams im to vobec nejde. a ak by to zabalil, skoda reci

Reagovat
mithro

a Wirfs out.

ale jak vcera Karen vypadla, tak to pokojne doprajem niekomu novemu ten SB

Reagovat
mithro

But Bucs now down 4 of top 6 WRs. No Perriman or Grayson today. Brutal. Mike Evans, Tyler Johnson, Scotty Miller and newly acquired John Brown will play

Reagovat
Dawon

Jako ti WR, tam už je asi relativně fuk, který průměrak hraje, ale ten Wirfs, to se bojím že je fakt může potopit.

Alespoň že Rams mají whiteortha taky out

Reagovat
Kowe

john brown je ale slusnej pickup

Reagovat
Dawon

No nevím, však už je hotový

Reagovat
Kowe

Je, ale je tam něco lepšího? Zkušenej je dost alespoň

Reagovat
Busby babes

nestras.

Reagovat
Dawon

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

to musia picknut, taky darcek od Stafforda inac podla ocakavani, pass rush nic a rams si vpohode idu svoje

Reagovat
mithro

3. and long s backupom proti rams, tam to brady nazbiera

Reagovat
Trand

Nee, proč na 3. down hrají fade na Jeffersona Ale jinak dobrý začátek.

Reagovat
C0br

suh

Reagovat
mithro

Suh este, ze to ide tak dobre, ze penalty si mozu dovolit open recievers, no pass rush a este ma silne reci

Reagovat
Trand

Přišlo mi to jako docela soft call, možná to mohli nechat být.

Reagovat
mithro

je to debilne pravidlo, nic ine ale nemohol cakat. este jak zacal ukazovat, tak to bolo jasne.

Reagovat
mithro

kto to tu vravel, aky je White super?

Reagovat
Trand

Ale tohle byla hezky nadesignovaná hra.

Reagovat
mithro

tak coaching zatial jasny, o tom ziadna. ale aj execution.

Reagovat
mithro

This is what happens when your coordinators are interviewing to peace out

Reagovat
Dawon

Zatím teda velká bída od bucs na obou stranách už by to hodně chtělo body, protože tohle by jim rychle mohlo utect

Reagovat
mithro

ukazu niekedy aj replay? uz ten millerov catch, teraz taka dolezita hra a nic.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Trand

Reagovat
niflheim

Dáreček

Reagovat
mithro

Pinion je tuto sezonu slaby ako caj

Reagovat
niflheim

WTF

Reagovat
mithro

lol obrana

Reagovat
Dawon

Wtf

Reagovat
niflheim

Breakdown tvl

Reagovat
mithro

este aj Mike zacne dropovet tak to mozme ukoncit a zacat rovno s dalsim zapasom

Reagovat
Dawon

Pokud Stafford neudělá nějakou píčovinu tak tohle hodně smrdí debaklem

Reagovat
mithro

ak bude musiet Brady dropovat a stale hadzat, tak to bude skarede. ja nechapem ako mohli v tomto matchupe byt Rams underdog.

Reagovat
C0br

ta podělaná reklama na internet mě pokaždé dostane

Reagovat
mithro

to bol co za call, vsak mu rozbil pery

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

Když se daří tak se daří

Reagovat
mithro

musia zacat nieco hrat aj borci mimo Evansa/Lennyho, Gronk musi blokovat a zvysok nechyti nic

Reagovat
Busby babes

zatim je to teda velky spatny...

Reagovat
mithro

skusil, a je po zapase.

Reagovat
Dawon

Tak hotovo... smutné

Reagovat
mithro

nemali sancu, obrana musela dnes zahrat a utok potreboval vymysliet nieco na tu situaciu v akej sa ocitli. ale nic. plus teda, ked uz sa nieco ukazalo, tak execution hrozny

Reagovat
Busby babes

ach jo.

Reagovat
Busby babes

Kolik to bylo tenkrat s Falcons? 28:3?

Reagovat
Busby babes

jen teda nema Edelmana.

Reagovat
mithro

holt to zvladnu 49ers

Reagovat
mithro

fumble

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

nie, zeby to teda nieco riesilo

Reagovat
Dawon

No tak malá jiskricka naděje...ale s tím jak hraje útok to moc nevidim

Reagovat
Trand

No, se SF jsme vedli v poločase 17:3, takže hlavně na to pamatovat a nezačít hrát zbytečně konzervativně. Kdybychom dali TD, tak by bylo asi po zápase, teď to chce hlavně skórovat z prvního drivu a obrana nesmí polevit.

Reagovat
mithro

Can’t say enough negative things about that first half defensive performance. Expected the offense to struggle down so much talent. But McVay wrecking Bowles again. No resistance.

Reagovat
mithro

hodil uz dnes Stafford na niekoho, kto bol aj pokryty? mne pride, ze to hadze vzdy na hraca, kde nie je nikto. uplne krasne, bez tlaku to rozhadzuje

Reagovat
mithro

Tyler, ty uz asi buduci rok v Tampe nebudes

Reagovat
niflheim

Jako bych viděl Bradyho proti Broncos na Mile high. Tady to chce defenzivní/ST TD, jinak to nevidím.

Reagovat
mithro

mne teda pride z toho utoku ako jediny, ktory znesie nejake meritko trochu.

Reagovat
niflheim

Defka je skoro furt na hřišti, těch 20 bodů za první půli bylo ještě obdivuhodných.

Reagovat
mithro

ale su konecne zdravi a kompletni, to, ze utok bude mat problem sa cakalo ale ze obrana takto zhori uplne nie.

Reagovat
Dawon

To bylo hodně podobné no, taky rozbitá OL, rozbití WR...ale tam je aspoň obrana držela v zápase, tady je to bohužel bez šance asi

Reagovat
mithro

ako dnes sice Wirfs out, Jensen hra skrz zranenie ale celkovo hraju o parnik najhorsi zapas ako celok.

Reagovat
Trand

Dnes ale chybí jen Wirfs ne?

Reagovat
Dawon

No to sice jo, ale jeho backup ne hrozný a navíc už je taky zraněný a proti takové obraně to je těžko no...+ Teda Jensen asni není 100%

Reagovat
Trand

Jo, jako OL hraje dnes hrozně, to souhlas.

Reagovat
mithro

ale zase je to aj zasluhou tej vasej D liny, to nie je jak proti Eagles

Reagovat
formic81

NFC West power

Reagovat
mithro

T Josh Wells has an ankle injury and he is QUESTIONABLE to return.

hehe

Reagovat
Dawon

Reagovat
mithro

lol Pinion

dnes fakt na posrateho aj hajzel spadne.

Reagovat
C0br

tak to se taky často nevidí

Reagovat
niflheim

Tak tohle...

Reagovat
niflheim

Tak dobrý

Reagovat
Busby babes

ze by?

Reagovat
mithro

Tyler, konecne nieco, too little too late ale zabojoval

Reagovat
Busby babes

2 TD... to by nemuselo byt too late...

Reagovat
mithro

skoda toho zahodeneho FG

Reagovat
Dawon

Je fajn že Rams zatím vůbec nejde běhat, takže tam je furt prostor na nějaký Stafforduv int, bez toho to asi už půjde jen těžko

Reagovat
Trand

Voooooooooon Proto jsme pro něj tradovali. 6 sacků za posledních 6 zápasů.

Reagovat
Trand

No super

Reagovat
mithro

vybavene ta Olina vydrzala tak 1,5 s

Reagovat
niflheim

Heh...

Reagovat
Busby babes

ta Oline je strasna.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Dawon

...ok no

Reagovat
aither

Reagovat
niflheim

Ty vole, defka dělá více yardů dopředu než útok

Reagovat
Busby babes

loooooooooooooooooooool

Reagovat
mithro

lol. wtf

Reagovat
Kowe

Reagovat
niflheim

No tvl, žádný body z tohohle, ten FG v první půli je ještě bude mrzet no.

Reagovat
Busby babes

skoda, to uz by byla moc velka klika.

Reagovat
mithro

to je stupidne pravidlo. hlavne, ze Brady dostal 15 yardov, zato, ze mu rozbil drzku.

Reagovat
niflheim

pořád nechápu, že ten hit neviděli

Reagovat
Dawon

Nedokopnout že 47 yardů, wtf

Reagovat
Trand

Nechápu co se stalo, celou sezónu minul asi 3 FG a kopal v pohodě 50 yardový FG

Reagovat
Busby babes

ted ukazovali, ze je zraneny?

Reagovat
Dawon

Jako to sem v NFL seriózně snad nikdy neviděl v normálním počasí

Reagovat
Trand

No skvělý

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

tento zapas je tak spravne uleteny

Reagovat
niflheim

Šlus.

Reagovat
Busby babes

poprvy v zapase mel cas...

Reagovat
niflheim

To jako by měl strach se vůbec podívat jinam, že už je automaticky čekal na zádech.

Reagovat
niflheim

Ty vole, ten Miller tam úplně volný

Reagovat
mithro

aj druha strana. to je uplny kolaps dnes tej Oliny.

Reagovat
mithro

ci myslis Scottyho? tam bol zone obranca, preto tam nesiel

Reagovat
niflheim

Při tom hodu na 4th down co tlačil na Bratea, snad o pár metrů od něj po pravé straně byl úplně volný Scotty.

Reagovat
Trand

Děláme vše co můžeme, abychom Bucs udrželi ve hře, teď chybí jenom strip sack nebo pick six už.

Reagovat
niflheim

By mě zajímalo, jak by ten zápas vypadal s AB

Reagovat
mithro

Brady, fml. on nemoze skoncit, to bude nuda

Reagovat
smazaný uživatel

pekne ted Brady

Reagovat
Busby babes

Wow

Reagovat
niflheim

Nějak jsem čekal, že ten kick skončí out of bounds

Reagovat
smazaný uživatel

omg yees

Reagovat
niflheim

Ty vole, já jsem Miky

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Tos mi vůbec nic nevysvětlil.

Reagovat
niflheim

Si nepamatuješ na Broncos-Ravens, jak jsi prohlašoval "hotovo" když Broncos vedli o 2 TD?

Reagovat
miky10

To si teda opravdu nepamatuju.

Reagovat
Trand

To není možný tyvole, 4 fumbly v zápase

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

tesil by som sa, keby som nevedel, jak ta Oline dnes hra

Reagovat
C0br

Reagovat
aither

Rams se pěkně střílí do nohy.

Reagovat
Dawon

Tak tohle snad od Rams není pravda jestli tohle ještě dokážou prohrát...

Reagovat
niflheim

Bude nové 28:3?

Reagovat
Trand

A to jsme to zkušeně nechali na 27:3, aby se to neopakovalo

Reagovat
Sali5

Jestli tohle ještě dokážou projet..

Reagovat
niflheim

Tohle musí být 1st

Reagovat
Trand

Geniální timeout teď

Reagovat
mithro

toto im nedali ako 1st down, lol, jak moc chcu LA v SB

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

krasne s nimi vysrali za ten 4th

Reagovat
smazaný uživatel

Fournette

Reagovat
niflheim

Lennyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Busby babes

neuveritelny.

Reagovat
Dawon

Wow...co na tohle říct, neuvěřitelné

Reagovat
mithro

keby Succop hral ako minuly rok, tak je po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

3. neskutecnej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

3x o FG v poslednich sekundach

Reagovat
niflheim

To jsou čuráci

Reagovat
mithro

Bowles, to je debil

Reagovat
mithro

naco, raz ked ma hrat na istotu tak to posle takto a necha sa spalit. wtf

Reagovat
Busby babes

neuveritelny.

Reagovat
niflheim

Bowlesi, ty jsi kokot

Reagovat
Trand

Staffooooooord a Kupp

Reagovat
Sali5

Yeess

Reagovat
mithro

ako moze niekto toto chciet za HC ffs

Reagovat
Trand

Brad je bůh, ten nesmí nikdy skončit

Reagovat
Dawon

Tak to bezte normalne do prdele, jak tam v takove situaci muze byt Kupp 1v1?

Reagovat
mithro

to je proste blitz master. v najhorsej moznej chvili.

Reagovat
C0br

wtf i love prevent defense now

Reagovat
niflheim

Tak ten missnutý FG z první půle musí srát ... ale jako co to do prdele Bowles zkoušel. To mi připomnělo Jets a Gregga Williamse pár let zpátky, jak při poslední možné hře blitznuli s 8 hráči a pustili jednoduchý TD

Reagovat
mithro

hlavne Stafford je jeden z naj proti blitzu. a este Kupp, ktory ich takto posledne roky uplne nici. nechapem.

Reagovat
niflheim

Poslat tam safetyho na něj, s pár vteřinami do konce... ten chlap snad vůbec nekoukal na hry Rams

Reagovat
Busby babes

jako mas jeden ukol, hlavne zadnou big play... sup a dve po sobe.

Reagovat
Trand

Tak Rams taky missnuli FG, to se nedá takhle brát podle mě.

Reagovat
Dawon

Reagovat
niflheim

Ale tak trošku

Reagovat
Kowe

co to hle jako bylo za call nebo za hru od safeties, to bezte uplne do pici vy dementi

Reagovat
Busby babes

zas Glazerove jsou na takovou obranu zvykli z United...

Reagovat
C0br

Ole by dnes zakoučoval líp

Reagovat
Busby babes

jako bych tam videl Jonese a Smallinga.

Reagovat
mithro

to snad aj Van Gaal. ten by to dal na istotu.

Reagovat
mithro

jak tam ukazovali v prenose Kroenkeho tak som si vravel, ze to je vyborny zapas pre fanusikov Arsenalu a United.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Takže všechny tři dosavadní zápasy rozhodnuté hostujícím týmem FG spolu s koncem zápasu. Běžte vsadit na Bills o 3 body.

Reagovat
niflheim

Já ani nedokážu být sprostý, takový fail jsem prostě nečekal, to je až k neuvěření, že tohle někdo zahraje za defku v momentě, kdy prostě potřebuješ jen bránit pass

Reagovat
mithro

Reagovat
Trand

No, mít 4 fumbly v zápase, minout FG a vyhrát proti Bucs, to už je něco. To mohl být fakt epický choke, naštěstí Stafford a Kupp zafungovali v klíčovým momentu. Stafford dnes skvělý, Bucs velkou část zápasu velmi špatní, pak jsme je do toho vlastními chybami dostali a Brady klasicky čaroval. Obrana výbornej výkon, útok vlastně taky, až na ty fumbly, to jsem snad ještě neviděl 4 fumbly v jednom zápase. Nevím moc co dodat, tohle byl strašnej rollercoaster, troufnu si říct, že lepší tým dneska vyhrál, Brady neměl čas vůbec na nic a receiveři mu moc nepomáhali. Fakt doufám, že neskončí a bude pokračovat, je radost ho sledovat.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

Hrozně rád bych ho viděl další rok, ale na druhou stranu nemusí nikomu nic dokazovat. Chápu, že chce prostě hrát a být nejlepší, ale taky by měl potěšit Gisele a ne si nechat zkurvit tělo na stará kolena.

Reagovat
mithro

ale je sranda, ze aj napriek tomu, ze ta Olina horela, tak zas tolko nalozene nedostal. Taky Burrow vcera to bol vyprask.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

to je pravda, lepsi a hlavne lepsie trenovany

ale chcel by som vidiet tu debatu v satni Bucs o tom poslenom calle.

Reagovat
Trand

Ten byl dost podivný, navíc Kupp je snad nejpomalejší receiver v týmu, nechápu jak si ho můžou obránci nechat utéct za sebe, na combinu běžel 40yd za 4,62, to je fakt reálně jeden z nejpomalejších WR v lize, moc to z pohledu Bucs nechápu, navíc jak jsi psal výše, Stafford je podle statistik nejlepší QB v lize proti blitzu a ze 17 interceptionů hodil 16 když nebyl blitz..

Reagovat
Trand

https://twitter.com/NextGenStats/status/1485395920770404356

Bucs rushed six for the first time in the game; Stafford is 32/42, 439 yards, 9 TD, 1 INT vs 6+ rushers this season

Reagovat
mithro

ako, viem o tom hovno ale tento call budem dlho spracovavat.

Reagovat
Busby babes

tohle fakt bylo to jediny, cemu meli zabranit. Kicker mrtvej, ten by tam zadnou dalku nedokopl...

Reagovat
Dawon

Ja teda pevne verim, ze by se nechtel rozloucit takhle posranou prohrou.

Nicmene kdovi co bude za rok, Bucs maji hrozne moc FA, ne az tak moc penez, zacinat tam nejaky rebuild ve 45 asi smysl uplne nema.

Kdovi, jestli by pro Bucs i Bradyho nedavalo smysl zkusit nejaky trade k win now tymu, protoze myslim ze u Bucs se to okno s letoskem dost mozna zavrelo a jestli to tak vyhodnoti front office Bucs i Brady, tak proc ne, trade value by proste porad asi mel docela slusnou, ikdyby mel jit nekam hrat treba jen na 2 roky.

Reagovat
Busby babes

jen to je balik i s Gronkem, ne?

Reagovat
Dawon

Gronk je tusim FA, takze asi proc ne

Reagovat
Busby babes

aha.

Reagovat
mithro

samozrejme. ak skonci Brady, tak to podla mna zabali aj Gronk.

Reagovat
Busby babes

jo, bez Bradyho to pro Gronka asi nema smysl no. Aspon to tak zvenku pusobi.

Reagovat
Trand

K Saints by se mi hodil, to by mohla být s Paytonem dobrá dvojka a ten tým je podle mě celkem dobře postavenej, jen by to asi chtělo pořádný WR nebo aspoň zdravýho Thomase, nevím teda jak jsou na tom s FA. I když se prý spekuluje, že Payton si možná dá rok pauzu..

Reagovat
niflheim

Ale tak aspoň budou dobré memy na Bowlese.

Reagovat
Trand

Playoff pro nás dopadlo asi nejlíp jak mohlo, sice jsme prohráli proti 49ers asi 6 zápasů v řadě, ale pořád nám na ně věřím mnohem víc než na Packers. Koneckonců, minule jsme vedli 17:0 a vypadalo to na blowout, než jsme se složili. To bude epickej zápas podle mě, každopádně prohru si už nemůžeme dovolit, to by byla obrovská potupa, nedejbože kdyby SF vyhrálo ještě superbowl v LA. Fakt se těším

Reagovat
niflheim

Bears a Vikes mají interview s Bowlesem? To bude mít fajn to vysvětlovat

Reagovat
mithro

The best QB in the league this season vs the blitz.

akoze...ja neviem, ci mal brainfart alebo obrana alebo co sa tam stalo.

Reagovat
mithro

They were at their own 44 with 28 seconds left and no timeouts.

Reagovat
niflheim

Já na to ještě budu nadávat nějaký čas

Reagovat
Dawon

Jako respekt McVayovi za odvahu, ze to po tom sacku na 1. downu nedobehal a sel agresivne po vyhre, chapu ze strach z toho, ze by BRady dostal mic jako prvni, byl asi velky, nicmene do pici tohle je teda naprosto nerealny fail od obrany Bucs, respektive Bowlesova playcallingu.

To uz to fakt radeji melo skoncit 30:13, tohle se bude fakt tezko rozdychavat.

Rams teda budu fandit, aby to uz vyhrali cele, Staffordovi bych to hrozne pral.

Reagovat
mithro

ten prvy polcas hrali skvelo. oni ked odohraju cely zapas, tak maju sancu. a zas sa ukazalo ako je dolezite mat aspon priemerne special timy

Reagovat
Sali5

Zas na druhou stranu měl 35 sekund bez timeoutů soupeře a proti sobě Bucs s Bradym se vším možným momentem, za mě to jen doběhat by byl nesmysl, i když mě to teda taky napadlo.

Reagovat
Trand

Jo to jsem se taky divil, McVay je většinou hrozně konzervativní, určitě jeden z nejkonzervativnějších HC v lize. Ale možná si vybavil zápas proti 49ers z posledního kola základní části, kdy nám stačilo udělat první down a bylo by po zápase a on zvolil na 3. down konzervativně běh a všichni víme jak to dopadlo. Navíc na druhý straně Brady, to si pak člověk taky dvakrát rozmyslí, navíc momentum kompletně na straně Bucs.

Jinak Kupp se vyjádřil po zápase, že on v tom playcallu není primární cíl, jeho route slouží k odvedení safetyho mimo hru a přihrávka má směřovat na receivery pod ním. Ale vypadá to, že Winfield nevěděl, že se bude blitzovat a pravděpodobně nevěděl, že má Kuppa 1 na 1, což je bohužel dost smutný/smolný v týhle fázi zápasu.

Reagovat
mithro

njn, aj Arians vravel, ze tam bol all-out blitz zacallovany. to tu situaciu vobec nevylepsuje

Reagovat
smazaný uživatel

peknej drive Bills

Reagovat
niflheim

2x jít na 4th down, mají koule

Reagovat
mithro

neboja sa toho

Reagovat
niflheim

Pohled zeshora na ten pass na Kuppa, LB naprosto nevyužití

Reagovat
mithro

Bucs decided to blitz Matt Stafford and Bruce Arians said it wasn’t communicated to all the defensive players. Resulted in a coverage bust in Cooper Kupp and a 40 yard pass play. Arians said you can second guess that if you want.

Reagovat
niflheim

Každopádně moc jsem si přál SB Bills-Bucs, ať jim Brady zlomí srdce ... ale z těch zbývajících týmů fakt nevím, asi budu fandit Jimmymu nebo Bills... oni i ti Bengals jsou sympatičtí

Reagovat
niflheim

Taky vám to přišlo, že se tam hráči Bills báli sackovat?

Reagovat
Trand

Stafford dnes 28/38, 366 yards, 3 TD's 0 INT's. Nutno říct že OL ho dnes chránila skvěle, skoro nebyl pod tlakem. Běhový útok vůbec nefungoval (Akers 24 běhů pro 48 yardů) ale Stafford neudělal žádnou chybu, neměl žádný hody co zaváněly interceptionem a když bylo potřeba, tak hodil asi nejdůležitější hod svý kariéry, i když je samozřejmě nutno dodat, že Kupp byl úplně volný. Proti 49ers to bude o něčem jiným, ti nemusí blitzovat a mají skvělý pass rush jenom z DL, každopádně na Stafforda v playoff si myslím, že nikdo už nemůže říct ani slovo po posledních 2 zápasech.

Reagovat
niflheim

Whitworth bude ready?

Reagovat
Trand

Mohl by, těžko říct

Reagovat
mithro

no hned na zaciatku tam skoro hodil pick v endzone ale

Reagovat
Trand

Jo, na to jsem zapomněl, to máš pravdu.

Reagovat
Trand

Bránit Mahomese je radost

Reagovat
mithro

Akers has more fumbles in this game than Sony Michel does in the last 2 seasons

Reagovat
Trand
Reagovat
mithro

uz v tyzdni niekde hovoril, ze sa mu ozvalo par timov, ktore maju zaujem o jeho sluzby. tak bacha

Reagovat
Trand

Jojo, určitě bude hrát. A před zápasem psal tohle:

https://twitter.com/Bucs_Fan_MTL/status/1485415117516849154/photo/1

On je fakt asi hodně v nepořádku.

Reagovat
mithro

wau, krasne Allen

Reagovat
Trand

Davis Chudák CB, zlomený kotníky Každopádně Allen krásnej drive.

Reagovat
mithro

ale stale 2 minuty, to je casu a casu. skoda, ze to nedobehali az do konca

Reagovat
mithro

som rad, ze som vydrzal teda, to je naloz

Reagovat
Trand

Asi nejkvalitnější zápas z těch 4, ale nevím jestli si ho po tom všem dokážu patřičně užít. Neskutečný divisional round letos.

Reagovat
mithro

ale super, ze hill si moze robit peace signes pocas hry bez tauntingu.

Reagovat
Trand

Chiefs mají zajímavou taktiku nebránit Davise

Reagovat
mithro

to videli minuly zapas, ze to vychadza

Reagovat
mithro

wau wau wau wau wau

Reagovat
Trand

Neskutečný, Allen je fakt clutch

Reagovat
mithro

ale pekna dialnica tam bola, zaujimave branenie, ked ti ten hrac dal uz 3 TD

Reagovat
C0br

Allen je zvíře

Reagovat
Trand

Fakt nevím co na to říct. Quarterbaci hrajou úžasně, ideálně by z tohohle zápasu měli postoupit oba.

Reagovat
mithro

ale mozu ho tam takto nechat? vsak to bolo jasne, ze pojde na kelceho ak to stihne.

Reagovat
mithro

A reminder that being the "No. 1 defense in football" is a nice title with very little meaning right now.

Reagovat
Trand

To byl zas opak Bowlese, hráli to moc na jistotu, ti safeties byli strašně hluboko, pak to byla jednoduchá kompletace no. Souhlasím, že to nezacallovali dobře.

Reagovat
mithro

plus dost ludi im vycita, ze to hodili na touchback.

Reagovat
Trand

Hlavně podle mě to ale měli Chiefs rozhodnout už dřív, tam po tom dlouhém Hillově punt returnu hráli na 3. down tu wildcat formaci, to se mi moc nelíbilo, já bych rozhodně nechal hrát Mahomese. Kdyby dali TD, tak by Buffalo potřebovalo skórovat 2x a to nevím jestli by dali.

Reagovat
Kily

já na tom nejvíc nechápal to, že Tannehill nejenomže hraje stejný sport, ale dokonce i stejný post

Reagovat
niflheim

To je mašina ten útok. Ale defka už musí být hodně unavená.

Reagovat
mithro

coin toss win. to nasere.

Reagovat
Trand

Zápas roku Allena je mi fakt líto, hrál skvěle a ta prohra vůbec nejde na něj. Krásný výkony QB, fakt radost to sledovat.

Reagovat
I am Mancunian

Nechápem prečo to normálne kopli do end zóny, neskutočne dať mu 13 sekúnd

Reagovat
Dawon

Wow, tak tohle bylo od defky Bills snad jeste horsi nez Bucs...13 sekund a nechas si dat jeste FG? Chiefs meli 3 playe, nic vic...a ty jim za 3 playe uplne suse dovolis dat FG...nemluve o tom, ze moc nechapu, proc nekopali mimo endzonu a nenechali ukrojit par sekund z toho jeste

Neuveritelny zapas, oba QB naprosto perfektni vykony, nakonec velmi pravdepodobne rozhodla nahoda pri cointossu no...kez by tak jednoho dne tohle nejpostizenejsi pravidlo napric vsema sportama alespon na PO zrusili.

Bengam za tyden vubec neverim, vim ze sice Chiefs pred par tydny porazili, ale mam pocit, ze tam se toho seslo tak neuveritelne moc, ze to se 2x opakovat nemuze.

Po tech otresnych WC zapasech teda 4 naprosto bozi zapasy tedka (Niners - Packers teda asi nebyl nejkrasnejsi zapas, ale byl aspon napinavy )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vsechny hry hrany tenhle vikend absolutni strop, nehlede ani na to komu fandis. proste WOW

pro me ale asi posledni zapas uplne nejdal, to si zaslouzilo bejt SB game

Reagovat
Trand

Souhlas, poslední zápas byl kvalitou asi nejlepší, jen obrany se teda moc nevyznamenaly na konci. Ale když jsem to sledoval, tak jsem si říkal, že proti tomu Bengals nebudou mít šanci, pokud předvedou výkon jako v sobotu, snad to nebude nudný AFC finále.

Reagovat
Busby babes

ja uplne vidim, jak SB bude neco prisernyho co skonci 9:3.

Reagovat
formic81

myslím, že rozjetého Mahoseme by byl mega úspěch udržet pod 20 body a i to bude mission impossible

Reagovat
Busby babes

ten se v pristim zapase zrakvi... nekaz mi to.

Reagovat
smazaný uživatel

jo no ty obrany to bylo neco

Reagovat
Busby babes

no, koukam, ze taky hezkej zapas, to si teda vecer pustim. ale ty vole, 13 vterin... ach jo. Tak mi moje sazka na Bills o fous nevysla.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
formic81

mno dekujeme Bills, že nastartovali Chiefs k SB... jako po tomhle mega winu si nedokážu představit Bengals, že je porazí.

Allen vs Mahomes by mohlo být nový Manning vs Brady..

Reagovat
Tomoro

Super zápasy a reklama na fotbal. Obrany z posledních sekund to je na nástěnku, jak to nedělat tohle se bude těžko překonávat. Klidně teď ukončit sezonu

P.S. : aspoň na Tipáči jsem trefil výhry Rams a Bengals a zahojilo mi to poslední sekundu házené Polska s Ruskem. Ten golman byl hrozná ďura a tímto to jen podtrhl https://www.youtube.com/watch?v=zksFKvtLqLY&ab_channel=HandballWorld

Reagovat
Chazy

Aaron další šílenej choke. Prostě když potká top obranu, tak nikdy nenajde způsob, jak ji porazit, naopak ta obrana ho přečte, on začne házet jen na volný hráče, složí se, rozbrečí, přestane to zvládat. Ten příběh je furt dokola a podle mě by mu pomohlo fakt jen odejít, trochu ze sebe ten tlak shodit a být někde, kde nemá historii tolika neúsúěchů. Nedokázat dát ani 14 bodů z pozice elitního QB, kde to jsme.

49ers maj úžasnou obranu, o tom asi není sporu, ale proti Rams to budou mít hrozně těžké. Ale tam zas mluví record pro ně, je to vyrovnanější, než by mělo být.

Bucs mi zlomili srdce, Bowles to posral, ale objektivně si ten postup nezasloužili. Obrana nefunkční, útok nefunkční, Brady hrál slušně, nakonec našel způsob, jak dělat yardy a získat touchdowny, ale přišlo to moc pozdě a nebejt chyb Rams, tak se to nestalo. Lepší a líp trénovanej tým postoupil, to se nedá nic dělat.

Naopak Rams jsou top, Beckham s Millerem je šíleně posunuli. Asi je těžký ukočírovat tolik hvězd a v ZČ to občas skřípalo, ale když jsou všichni focusovaní, tak se ta kvalita projeví.

Titans budou ze všeho vinit Tannehilla, ale je to playaction QB, veškerej úspěch měl v takovým systému, pro mě je záhada, proč se tak strašně snaží Titans vzdálit od schématu Smithe a nepokračují v tom, co fungovalo. Po dvou letech, kdy Tannehill vypadal jako hvězda, je zas průměrák, přitom ty hluboký wonderhody tam furt má. Ale chtít po něm, aby ten útok nějak řídil a dělal složitý ready, to prostě není on. Ten TD byl neuvěřitelnej hod od něj, ale na takový šance je potřeba vytvořit si půdu.

Bengals to přeju, ale nakonec je ta OL skoro dostihla. Na druhou stranu bez ni jsou v konferenci, takže kde budou, když ji za rok zlepší. Vím, že Colts pustí a neprodlouží Fishera, ale pro takový Benga může bejt obrovská pomoc. Asi nehrozí, že by byl FA Scherff, ale něco se tam objeví.

No a Chiefs s Bills totální bizár. Ono zpětně se bude říkat, jak to posrali Bills v obraně, ale Chiefs tam zas dovolili dva naprosto nesmyslný touchdowny, který se stát neměly. Ono celkově získat 10 bodový vedení a pak dostat z jednoho hodu TD na 80 yardů, to je šílenost. Fakt nevím, co Chiefs dělali, ale jestli to zkusí ještě proti Bengals a nebo proti Rams/49ers, sotva jim to vyjde podruhé

Reagovat
Chazy

Jo a teda mám radost z McPhersona, ale teda jinak účast Gators v konferenci je žalostná

Hargreaves u Bengals, Jefferson u Rams, Robinson a Townsend u Chiefs.

Reagovat
Chazy

Lou Anarumo (Bengals DC) dostal první pohovor (Giants).

Sledoval někdo Bengals víc, jestli jim ta obrana fungovala a působila nějak nápaditě? Já to jméno slyším prakticky poprvý.

Reagovat
Chazy

https://nfltraderumors.co/top-2022-nfl-free-agents-list/

Ten Randy Gregory je neuvěřitelnej návrat, prostě to vypadalo, že on je fakt nevyléčitelnej feťák a bude rád, když si zachrání život. Nakonec ještě dal dohromady i kariéru, nejen osobní život a aspiruje na slušnej kontrakt.

Připomíná to kariéru Tyranna Mathieua, tak snad to neskončí s prvníma penězma. Asi bych mu dal kontrakt, kterej je potenciálně obrovskej, ale hodně založenej na odměnách, disciplíne, testech na drogy atd

Reagovat
Chazy
Reagovat
Trand

Pokud se vrátí Payton, tak si myslím, že to zase nějak klasicky "ojebou" jako to dělají každý rok, pokud ne, tak bych se nedivil, kdyby s tím celým procesem skončili, pustili všechny důležitý FA popřípadě zkusili vytradovat hráče s velkýma smlouvama a zkusili ten tým postavit odznovu, protože nevím jak dlouho je tohleto udržitelný.

Reagovat
Chazy

Nevěřím, že to ještě půjde

https://www.spotrac.com/nfl/new-orleans-saints/cap/

Šílené dead money, kontrakty na hranici plných garancí. Jestli u Lattimorea, Kamary a Ramczyka udělají to, že jim nějak převedou peníze na další roky a restrukturalizují, což asi udělají, budou mít podepsanejch pár hvězd na dlouho a kolem nich samý sračky. Něco jako vy nedávno, jako Cowboys v minulosti, jako Hawks po SB

Packers to budou mít taky těžký, budou muset asi poslat dpč Zadariuse i Prestona Smithe. Asi dává smysl i zbavit se Cobba a už nikdy nenechat Aarona podepsat žádnýho hráče. Zároveň musí udržet toho Adamse, ale netuším jak to můžou udělat

A vtipnou situaci mají i Giants, kteří jsou v mínusu a přitom maj tým sraček. Barkley dohrál 4. rok a musí se řešit, Jones dohrál 3. rok a musí se řešit.

Já bych snad Barkleyho tradnul, draftnul noýho QB, podepsal Hernandeze a začal odznovu

Reagovat
Dawon

Wtf ti Giants, to se jim povedlo probuh jak

Reagovat
Chazy

Cap byl vždycky největší slabina Gettlemana kvůli jeho správě ho defacto i Carolina vyrazila

Reagovat
Trand

Jako možná už ne, a z hlavy si teď nevybavím kolik přes cap byli minulý roky, ale Loomis to vždycky nějak udělá a všichni se diví jak. Ale někdy je to dostihnout asi musí no a pokud by se teda nevrátil ten Payton, tak by to byla asi ideální příležitost na to odepsat příští sezónu a snažit se ten cap nějak dostat pod kontrolu. Prostě klidně i hráče jako Thomase cutnout a spolknout ten dead cap, pokud si pro ně nebude chtít nikdo tradnout a stavit to od znova, co to půjde.

Barkleymu určitě nedávat žádnej přemrstěnej kontrakt, vím, že je to těžký rozhodnutí, ale dávat velký kontrakt RB je vždycky mega risk, navíc letos se ukázalo, že sám stejně nic nezmůže.

Reagovat
formic81

myslim ze hodnota Barkleyho a CMC je ted fakt mala

Reagovat
Dawon

Tak to dopada, kdyz se ten Cap porad nejak ojebava, delaji se tam ty falesne roky a nejruznejsi dalsi picoviny no ve finale to samozrejme nejak asi vyresi, ale tezko si predstavit kvalitu toho rosteru s takovou

Reagovat
Chazy

Jak vidíte účastníky SB? Já teda měl jen 50 %, fakt jsem věřil Titans i Bucs

Za mě to asi bude Chiefs vs Rams.

Prostě věřím, že to prokletí Rams konečně prolomí. Věřím tomu, že Shanahan McVaye opět překoučuje a bude lepší, ale Jimmy už to nedá. Ani Brady nedokázal Rams "porazit" sám a potřeboval obrovskou pomoc obrany. Jimmy dostane daleko větší pomoc, ale pořád je to Jimmy. A upřímně věřím tomu, že Stafford udělá lepší výkon jak Rodgers, protože i když je daleko horší QB, nebude se bát házet a prostě to bude zkoušet. A Odell je zas nebránitelnej na slantu, což dává obrovský možnosti na třetí downy.

Chiefs v žádným případě nevěřím na blowout, bude to drama, ale tentokrát už Bengals na tu OL dojedou

Reagovat
Chazy

A upřímně SB Rams - Chiefs mělo bejt před třema rokama, jen Brady sundal Chiefs, no. Tak nějak se na to čekalo, dva ofenzivní mastermindi proti sobě, do toho dvě kvalitní obrany. A bylo by to hezký i pro tu transformaci LA ve fotbalový město, že tam bude SB a ještě v něm jejich tým

Reagovat
Dawon

Vidim to stejne no.

Nevim jestli Benga budou blowout, ale rozhodne necekam nejake drama do poslednich sekund, ale relativne komfortni vyhru Chiefs. Rad bych se pletl, mit v SB porad dokola ten stejny tym, pokud mu nefandis, je velmi nudne, ale obavam se, ze Benga na ne proste nemaji.

Ale Chiefs - Rams by mohl byt super SB no, DL Rams by precejen mohla Mahomese zvladnout trosku dostat pod tlak a utoku Rams urcite verim o hodne vic, ze by dokazali drzet krok v pripadne prestrelce.

Reagovat
formic81

no ja si zase myslim, ze jediná nase obrana by dokázala nějak prizastavit Mahomese, jakmile se tam dostanou Rams tak je budou muset prestrilet.

Reagovat
Chazy

Rams maj obranu hodně dobrou, já bych se toho nebál. Tak jako tak to bude nepříjemnej soupeř pro Chiefs, ale naprosto likvidační soupeř pro Bengals. Jejich OL by skončila jako loni OL Chiefs proti Bucs, možná i hůř

Chiefs přecijen tu OL mají dost kvalitní a Mahomes by čas dostal, navíc Mahomes si umí čas vytvořit sám líp jak Burrow (ale samozřejmě i Burrow v tom je dobrej)

Reagovat
Kovi81

me ta prohra bills porad neprestala srat. z tohohle ani neni nejake vychodisko, s KC se bude hrat PO i dalsi roky a kdo vi, jestli se pres ne vubec podari nekdy dostat

Reagovat
Chazy

Proč by ne? Však od postupu Bills chybělo 13 vteřin a lepší playcalling. Allen se zlepšuje a Mahomes zhoršuje

Reagovat
Kovi81

pokud je vyradi nekdo jiny, tak klidne. mne spis prijde, ze vzdycky, kdyz jdeme hrat s KC, tak se vsichni poserou a je to predem prohrane. i kdyz vcera uz jsem nas pomalu videl v superbowlu po tom TD 13s pred koncem.

Reagovat
Chazy

Jestli tohle bylo posrání se..

Já bych se nebál přímo Chiefs, ale složitosti samotné konference, no. Bengals budou jen lepší, Chargers taky, Broncos získají Rodgerse, pořád je tu Lamar.

Jediná dobrá věc pro Bills je, že Dolphins ani Jets nejsou na cestě ke zlepšení a u Maca netušíme, co z něj bude

Reagovat
Kovi81

okej, tak sebelip rozehrany zapas je problem dotahnout do konce

ta konference je vyhledove na hovno. jen aby tenhle posrany zapas nebyl do dalsich let stejny oser jak finale konference s Carolinou u Sabres v 06. nastesti jsem se dival na kontrakty a ten tym by se melo podarit udrzet i pristi rok.

Reagovat
Kovi81

kazdopadne, jestli tym okolo Allena nevyhraje superbowl, tak to Buffalo musi byt celkove jako mesto zaklete.

Reagovat
formic81

tak ale Bills taky brzo zacnou resit salary cap a ten talent kolem Allena pujde dolu, nicmene v tuhle chvili ho vidim za Mahomesem jako 2ka v AFC.

stejne tak jako ostatni teamy, ktery ale ceka daleko vice managerske prace. Chargers na papire vypadaji dobre, ale vybudovat winning culture bude trvat, nez vymysli neco vetsiho tak uz se muzou pripravovat na podpis Herberta, Rodgers chokuje s Packers nevim jestli to novej team v necem zmeni, naopak bude mit pravdepodobne horsi roster k dispozici. Ravens se podle me to okno taky dosti prizavira a podle me budou muset najit nekoho jinyho, kdo z Lamara ten prsten vytriska. Bengals to maj rozjety slusne, o tom zadna.

Kazdopadne ikdyz rikas, ze Mahomes je horsi, tak ja si to nemyslim. V tech klicovejch momentech zacne hrat jinou hru a dokud Chiefs budou manazersky zvladat jejich rozhodovani v offseason, tak uprimne nevidim moc sanci jak je sundat z trunu a troufnul bych si rict ze v dalsich 10 letech budou v AFC finals minimalne 8krat Chiefs (za predpokladu dobry GM prace a stesti na zraneni).

Naproti tomu ty ostatni teamy (BUF, BAL, LAC, CIN) budou muset predvadet perfektni decision making ve vsech oblastech, protoze jakmile to tak nebude tak ten rozdil na tom QB jen tak nesmazou. Nerikam, ze ten rozdil je v nekterejch pripadech az tak rozdilnej, ale Mahomes factor bude Mahomes factor + Andyho schema.

Tudiz ano urcite ty teamy maj na cem stavet, ale Chiefs s Patrickem budou mit vzdycky naskok.

Reagovat
formic81

jak se zhoršuje?

Reagovat
Kovi81

tak Allen mel letos taky horsi zakladni cast, nez loni.

Reagovat
Chazy

To jo, podle mě letošní Allen víc odpovídá tomu, jakej bude QB v kariéře. Vypadal jak Rodgers a Brady, ale on bude vždycky víc Brees

Reagovat
miky10

Allen ♥

Reagovat
Chazy

NFL Network's Ian Rapoport reports Cowboys DC Dan Quinn, Rams OC Kevin O'Connell, and Packers OC Nathaniel Hackett are the finalists for the Broncos' head-coaching vacancy.

Reagovat
Chazy

NFL Network's Ian Rapoport said the NFL competition committee is "likely" to consider proposed changes to the league's overtime rules.

This comes after the Chiefs beat the Bills in overtime of their Divisional Round game without Buffalo having a single overtime possession. It was something of an anticlimactic finish to the most epic contest in recent league history. Rapoport pointed out how long it took for the league's "traditionalists" to come around on previous changes to the NFL's former sudden death overtime format in which a team could win with a field goal. An overtime format in which both teams get at least one possession seems inevitable, though it could take years to push through.

Reagovat
Trand

Chiefs to chtěli změnit po tom zápase s vámi a byl potřeba souhlas 24 týmů a souhlasili s nimi prý jenom Cowboys, tak nevím, jak moc ostatní týmy změnily názor.

Reagovat
Chazy

Já po první sezoně toho nového nastavení četl, že obrovská část trenérů (HC, koordinátorů), majitelů a GM by chtěla zpátky čistou náhlou smrt a nedovolit ani ten drive po FG

Reagovat
Dawon

Ja mam pocit, ze se o tom mluvi po kazdem nejakem takovem velkem zapase, ktery se takhle rozhodne...jestli se to v neco realneho pretavi, na to si asi zatim pockam.

Ono ve finale ikdyby Bills dostali mic a pak to zase Chiefs mohli ukoncit, tak je to proste nefer, obzvlast v takove prestrelce, kdyz navic u te obrany je vetsinou ta unava znat mnohem vic a ty utoky s postupem casu maji jeste vetsi vyhodu. Bylo by to samozrejme lepsi, kdyby aspon vzdycky ten druhy tym dostal mic, ale ve finale by porad ten vyhrany coin toss byl obrovska vyhoda...jedine ze by pak ten tym, co dostal mic jako druhy, po TD hral 2pt konverzi, protoze by vedel, ze nema nadeji je ubranit

Fotbal je debilni sport no, neni uplne snadne vymyslet opravdu ferove prodlouzeni, ale vzdycky se mi treba libilo, jak to pred letoskem fungovalo na college.

Reagovat
Kowe

Jo, hrat do nekonecna pres cely hriste, to asi varianta neni. Ale ta college to mela hezky vyreseny v tomhle.

Reagovat
mithro

#Bucs HC Bruce Arians says he'd be comfortable with the next starting QB of the Bucs already being on this roster if Brady decides not to play next season.

Reagovat
Chazy

Jako já fakt doufám, že Trask bude úspěšně startovat. Hrozně bych chtěl zažít nějakýho gatořího QB v NFL jako startera, ale zatím se nedařilo:

https://en.wikipedia.or/wiki/List_of_Florida_Gators_starting_quarterbacks#1933_to_present

Reagovat
Kowe

jak se ti podarilo zkopirovat odkaz tak, ze jsi vymazal g v prostred?

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

a ma nato ten Trask? ja som ho videl asi len v nejakom zostrihu

Reagovat
Chazy

Na college hrál super a šel defacto stejným pickem jako Jimmy nebo Wilson. Dejme tomu, že je tak 40 % šance, že je totální trash, 50 % šance na backupa, 10 % na startera a v tom tak 5 % na franchise QB a 1 % na to, že bude hvězda

Reagovat
Chazy

Kubiak and his wife, Rhonda, have three sons: Klint, Klay and Klein.

Klint is the offensive coordinator for the Minnesota Vikings as of 2021.[70] From 2005–2009,

Klay was a quarterback at Colorado State, and is a defensive quality control coach for the San Francisco 49ers since 2021.[71][72]

Klein played wide receiver for Rice University from 2010–2013 and was the Southwest Area Scout for the Denver Broncos from 2017 to 2018;[73][74] he is currently an area scout for the Dallas Cowboys.[75]

Opravdu úžasná volba jmen od Kubiaka a jeho ženy, není co vytknout ale jsem na ně zvědavý, je jim 34, 32 a 30. Nejstarší podle mě jako OC docela uspěl, uviidíme jak dál.

Reagovat
C0br

a ještě to nechaj hezky na třech

Reagovat
formic81

Kubiak bude letos v Evrope, bude radit Wroclavy

Reagovat
Kowe

Kley a Klein je obzvlast uzasny

Reagovat
Chazy

Speaking on his "Let's Go" podcast Monday, Tom Brady said his role as a husband and father is playing a big part in his decision on whether to continue his playing career.

Referencing his wife, Brady said, "It pains her to see me get hit out there. And she deserves what she needs from me as a husband, and my kids deserve what they need from me as a dad. ... I said this a few years ago, it's what relationships are all about. It's not always what I want. It's what we want as a family. And I'm gonna spend a lot of time with them and figure out in the future what's next.” It sure sounds like Brady is taking this retirement talk pretty seriously. “The team doesn’t deserve anything less than my best," Brady continued. "And if I feel like I'm not committed to that, or I can't play at a championship level, then you gotta give someone else a chance to play. And, you know, we'll see. Playing football I get so much joy from. I love it. But not playing football, there's a lot of joy in that for me also now, too, with my kids getting older and seeing them develop and grow. So all these things need to be considered, and they will be.” We wouldn't expect a decision any time soon.

To extrémně zní, jakože ukončí kariéru a i kdyby ne letos, tak příští rok

Reagovat
niflheim

Říkal jsem si, jestli nemůže jeho rozhodnutí třeba ovlivnit i to, že se rozpadne ten tým - nicméně tady mi připadá, že to nevypadá až tak hrozně https://www.spotrac.com/nfl/free-agents/tampa-bay-buccaneers/ plus Brady dokáže mít na hráče slušný pull.

Reagovat
Dawon

Jako Godwin, Davis, Whitehead, Gronk, Jensen, Cappa, Fournette - to sou vsechno klicovi hraci, kteri hrajou skoro kazdy snap kdyz sou zdravi. Davis, Whitehead a Cappa navic hrali na rookie kontraktech prakticky zadarmo, takze tam by ten platovy narust byl obrovsky, pokud by je chteli udrzet. K tomu tam navic konci spoustu hracu z rotace, kteri se sice daji nahradit, ale oni Bucs holt tech penez nejak zasadne moc nemaji.

https://www.spotrac.com/nfl/tampa-bay-buccaneers/cap/ Tady podle toho maji odhad nejakych 15 mega pristi rok.

Kdyz si clovek vezme, ze jen Davis s Godwinem budou chtit tak 18+ rocne A v podstate vsechny ty jmena co sem vypsal budou minimalne tak na 10 mega rocne (krome Fournetta), tj fakt prakticky nemozne, aby podepsali treba jen polovinu tech lidi, protoze krom tech hvezd tam potrebujou i nejakou hloubku a nemit tam same sracky. A kdyz si clovek vezme, ze uz letos ten tym mel dost diry...

Reagovat
Chazy

Podle mě to vypadá teda příšerně

Reagovat
Dawon

During the NFL regular season, the league's games accounted for 91 of the top 100 TV broadcasts, and 48 of the top 50.

Slušné

Reagovat
Chazy

Přitom miliony voličů trumpa plánovalo, že budou NFL bojkotovat a že tím se celý ten systém zhroutí

Reagovat
mithro

myslis Qarona rodgerse? som ani v tom super vykone jeho nezachytil ale vraj sa v dakom rozhovore tento vikend pustil do Bidena uz, samozrejme na zaklade nejakej zle interpretovanej spravy od jeho odbornikov

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Sunday’s #Bills-#Chiefs game on CBS was the most-watched NFL Divisional Playoff game on any network in five years averaging 42.7 million viewers. The audience peaked at 51.69 million for the game’s crazy ending.

The San Francisco 49ers' victory over the Cowboys on Sunday has been tallied as the most-watched NFL wild-card game on any network in seven years. CBS Sports and Nickelodeon averaged 41.496 million viewers across both networks. The audience peaked with more than 50 million viewers (50.229) for the game’s conclusion.

Reagovat
Chazy

Coach Sean McVay said LT Andrew Whitworth (knee) is "on track" to play in the NFC Championship game against the 49ers.

Jemu bych ten SB hrozně přál, stejně jako Odellovi a Staffordovi. U 49ers zas Trentovi, taky si vytrpěl dost v mizerným týmu.

Reagovat
KoryVCF

Snad se prokletí zlomí

Reagovat
Chazy

Packers head coach Matt LaFleur said there are "no plans for a rebuild" for the team in 2022.

"You get this close, obviously win a lot of football games, and we know in order for there not to be that, he's gotta be a part of this thing," LaFleur said Monday, two days after the Packers were dispatched by the 49ers in the Divisional Round. "I don't think that's anybody's intention." LaFleur addressed the prospect of a franchise rebuild after Rodgers, 38, said he would not return to the team if it entered a rebuilding stage. The Packers, projected to be nearly $45 million over the salary cap, are going to have to get creative with the books if they're going to keep the core of their team: Rodgers and Davante Adams, an unrestricted free agent. The team's dire salary cap situation could prevent them from using the franchise tag to keep Adams around for one more season. It's hard to imagine Adams, 28, returning to a Rodgers-less Packers team. Without Rodgers and Adams, Green Bay would be forced into a rebuild, whether they want to or not.

To bude fakt téma offseason. Podle mě se nevyhnou tomu, že se zbaví obou Smithů a to jim šíleně sundá obranu. Na druhou stranu bez Aarona nemají šanci vyhrát SB a Aaron bez Adamse by byl v hajzlu, takže ta obrana se bude muset trochu obětovat

Reagovat
kubys

Děláš, jako by Za'Darius nebyl celý rok na marodce... Podle mě teda pochybí Campbell.

Reagovat
Chazy

Z něj mám radost, sem tu kdysi psal, že mi přijde lepší jak Deion Jones, pak tři roky byl naprosto k ničemu a najednou zas vypadá jak hvězda.

Ale furt Zadarius je jinde

Reagovat
kubys

Já tu smlouvu, co teď Campbell někde dostane moc přeju, proč ne, vypadal před sezónou víceméně hotově.

Jako Zadarius je asi lepší, ale prostě se bez něj ta obrana nerozesypala, když chyběl, navíc celkem vyrostl Gary. Uvidíme no, jako ta obrana skoro jistě dostane hit.

Reagovat
Dawon

Sam Monson

@PFF_Sam

·

3m

Joe Burrow hasn't had a turnover-worthy play since Week 14 and hasn't had more than one in a game since Week 5.

By contrast, Jimmy G is on a run of four-straight games with at least 2, and six of his last 7 games.

Reagovat
formic81

On si to setri na SB ale tim je Jimmy moc znamej no.. zaroven ty karove z PFF ho uplne nesnasi, ale pravda to bude.

Reagovat
mithro

Pass Rush Win Rate (Divisional Round)

#Rams: 58.8%

#Titans: 53.3%

#Packers: 47.1%

#Bills: 36.8%

#Chiefs: 36%

#49ers: 35%

#Bengals: 31.8%

#Buccaneers: 20.7%

Brady len 3 sacks

Reagovat
mithro

Sources: Sean Payton has informed the #Saints that he’s stepping away.

Reagovat
Dawon

Asi videl jak sou na tom s penezma a rozhodl se, ze by se na to mohl vysrat

Reagovat
Busby babes

One year of starting Jameis Winston at QB was always going to take its toll...

Reagovat
Chazy

sláva, on je pryč, gregg williams už nikdy místo nedostane, Vilma komentuje. Bounty tým mizí z ligy

Reagovat
mithro

no tento rok ten zapas s bucs tiez skoncil ako keby bol sucast bounty gate a v podstate ich stal sezonu.

Reagovat
Chazy

NFL Network's Ian Rapoport reports the Ravens requested to interview Saints DBs coach Kris Richard for its defensive-coordinating vacancy.

To je taky kariéra trenérskýho wonderkida. Jestli dostane další DC šanci a neuspěje, tak už nevím, co s ním dál. U Hawks měl HC hype, na začátku u Cowboys taky, i nějaký pohovory měl, ale špatně dopadl.

Jinak:

The Miami Herald's Barry Jackson reports Bills OC Brian Daboll has "some solid support inside the (Dolphins') building" for Miami's head-coaching vacancy.

ESPN's Jamison Hensley reports the Ravens are "nearing" a contract extension with coach John Harbaugh.

NFL Network's Tom Pelissero reports the Bears are "working" to schedule a second interview with Cowboys DC Dan Quinn for their head-coaching vacancy.

ESPN's Adam Schefter reports the Raiders requested to interview Bucs DC Todd Bowles for its head-coaching vacancy.

Reagovat
mithro
Reagovat
formic81

prodlouzeni Harbaugha v Ravens vnimas jako dobrej krok? Ja si myslim, ze by meli jit jinou cestou uz. Ten partnership funguje uz moc dlouho a nejsem si jistej jestli z Lamara dokaze vyzdimat to nejlepsi.. samozrejme ze je to skvelej HC.. ale

Reagovat
Chazy

Bejt to na mně, tak pošlu pryč s Paytonem a Harbaughem i Tomlina a Carrolla

Ale já tu psal, že se to zas Reidovi rozpadá jako u Eagles a přitom nakonec je zas v konferenci a vypadají skvěle. Jsem v tomhle hodně agresivní a unáhlenej, prostě vidím těch 10 let v jedné franchise jako něco, přes co se skoro nikdo nedostane s úspěchama a asi je odsuzuju moc rychle.

Ale jako:

Harbaugh od SB: 4x playoff, 5x bez playoff, v playoff 2-4.

Tomlin od SB: 8 PO, 5x bez PO, jeden další prohranej SB, PO bilance 5-8 a posledních 5 let 0-3.

Carroll od SB: 6 PO, 2x bez PO, jeden další prohranej SB, PO bilance 5-6 a posledních 5 let 1-3.

Harbaugha fakt zachránil Lamar a že mu sehnal Romana, kterej měl úspěch s Kaepernickem, jinak prostě se mu nijak zázračně nedaří od toho SB. Ale ok, chápu, s Lamarem dal 3 playoff v řadě, letos ho posraly zranění (i toho Lamara), asi to tam jde nahoru a vyhrával i s backup QB, což je hroznej skill. Takže chápu, proč to vypadá, že se to tam drží na top levelu.

I tak si ale myslím, že kdyby si Harbaugh, Tomlin a Carroll proházely týmy, tak aspoň 2 půjdou nahoru a maximálně 1 se nezlepší/půjde dolů.

Reagovat
Chazy

Kuriozní ale je, jak jsou na tom Giants od SB:

1x playoff (a hned domů), v divizi pak 2x 2. místo bez PO, 4x 3. a 3x 4.

Celkově jejich bilance od té doby: 61 W, 100 L

Měli pindy na McAdooa, ale i během tý sezony se SB dali jen 9-7 bilanci, McAdoo dal 11-5 sezonu.Od roku 2010 dali 2x 12-4 a ještě jednou 11-5, takže to byla jejich 3. nejlepší sezona za posledních 21 let

Lidi se tak ze zvyku smějou Jaguars a Browns, ale Giants taky patří mezi nejhorší týmy dlouhodobě. V NFC asi jsou opravdu ti úplně nejhorší

Reagovat
Chazy

* od roku 2000 dali 2x 12-4..

Reagovat
Dawon

Ale holt prave treba tim jak clovek vidi, jak to vypada u Giants, tak by mel vic docenit ty Tomliny, Harbaughy a Carrolly...vyhravat v NFL je strasne tezke ikdyz mas QB (Eli samozrejme neni uplne elita, ale zas to nebyl zadny traged).

Souhlasim, ze prohozeni Harbaugha a Tomlina by asi prineslo zlepseni na obou stranach, Carroll uz je proste duchodce a mel by skoncit. Nicmene za letosek si Harbaugh podle me zaslouzi absolutiorium, je fakt naprosto neuveritelne jak konkurenceschopni byli s tou marodkou, bojovali o PO do posledni sekundy a asi 4 z poslednich 5 zapasu prohrali max o 3 body, za me si toho zaslouzi fakt velky respekt.

Reagovat
Chazy

Jo, já to uznávám, fakt to v tomto přeháním

Reagovat
Dawon

Bears hired GM Ryan Poles.

Poles, 36, had been with the Chiefs since 2009, working his way up through their front office into his most recent role as Assistant Director of Player Personnel. Long considered a future general manager as Brett Veach's right-hand man, Poles was also a finalist for both the Vikings' and Giants' GM search. There's a chance Poles drags Chiefs OC Eric Bieniemy along with him as the team's next head coach. Regardless, Kansas City will receive a third-round comp pick in each of the next two drafts for this hiring.

Jestli si tam Bieniemyho nevezme ani novy GM z jeho vlastniho tymu, tak myslim, ze uz HC asi nepujde delat nikdy nikam

Reagovat
Chazy

Tyjo, ve 36 být GM NFL klubu, to je slušný

Reagovat
formic81

navic Poles byl UNDFA od Bears

Reagovat
Chazy

Bills OC Brian Daboll completed his second interview with the Giants today and NFL Network's Mike Garafolo says that he is "the leader in the clubhouse" for the position.

When former Bills assistant Joe Schoen was hired as assistant GM this seemed like a pairing that made a lot of sense, and nothing has changed after a few interviews. Cowboys DC Dan Quinn interviewed for the position on Monday, and ex-Dolphins HC Brian Flores and Giants DC Patrick Graham will interview over the next few days.

Podle mě je to asi z jejich strany jasný. Nevím jestli brali jako gm člověka od bills aby ho získali a nebo protože byl nejlepší a on ho přirozeně chce, nicméně otázka je, jestli nedostane on lepší nabídku

Reagovat
Dawon

According to NFL reporter Jordan Schultz, Aaron Rodgers and Davante Adams would "love" to team up with the Broncos.

Another part of the machinations of this idea would be Packers OC Nathaniel Hackett, who is heavily in the mix for the Broncos head coaching job. We're not entirely sure we believe this whole scenario coming to fruition, but the Broncos do have $41 million in cap space, so it can't be entirely ruled out. Denver Post beat writer Ryan O'Halloran recently proposed a swap of Rodgers for Jerry Jeudy, Albert Okwuegbunam, 2022 first- and second-round picks, and a 2023 second-rounder that could become a first if the Broncos make the Super Bowl. The Broncos definitely seem invested in bringing in Rodgers.

Jako tohle by rozhodne davalo velky smysl no Ale pak bych se hrozne nasmal, jak by Rodgers v AFC v konkurenci Mahomese, Allena, Burrowa a Herberta pohorel. A hlavne v te brutalni divizi, to by pro nej byl velky kulturni sok.

Reagovat
Chazy

Podle mě by nepohořel, je to král základních částí, další Peyton prostě. Možná by nějaký zhoršení přišlo, ale taky zažil roky, kdy Bears, Lions i Vikings všichni byli adepti na PO a strašně silní, a to i defenzivně.

Ale teda kdyby tam šel ten Hackett, bylo by to zajímavé.

Jenže co všechno by je to stálo?

Reagovat
Dawon

Tak ja myslim primarne v PO no, zč by nejak zvladl, ackoliv proste neverim, ze by tu divizi vyhral a hrat pres WC nekde venku hned v prvni zapase, to by byl rychly konec.

Tak Adams by teoreticky stal jen penize, ten je FA a Packers na nej proste nemaji a pokud by odchazel Rodgers, tak by ani nedavalo smysl ho nejak na silu drzet no a u Rodgerse je v tom clanecku primo napsane, co by to mohlo stat

Reagovat
pawiel_afc

Tak Chazy sa dockal a Payton skoncil. Kto namiesto neho?

Spomina sa Dennis Allen.

Reagovat
Trand

Vzhledem k tý hrozný situaci s capem a k tomu, že nemáte QB se k vám zřejmě nikdo moc hrnout nebude. Allen by to mohl vzít, ale fakt bych mu tu pozici nezáviděl a doufal jsem, že by mohl jít někam jinam jako HC a dostat druhou šanci, ale on asi ani nikam na pohovor pozvaný nebyl ne? Každopádně se bojím, že když by vzal tohle a skončilo to špatně (což pravděpodobně skončí), tak si zavře dveře jako HC navždy.

Reagovat
Dawon

Ono je to jako pro Saints dost nestastne nacasovani, vsechny ostatni tymy uz par tydnu jedou pohovory a vesmes asi vsichni ti top kandidati budou behem par dni rozebrani...sice teda taky asi souhlasim, ze by se k nim v dane situaci nikdo moc nehrnul, ale i tak to neni zrovna idealni.

Reagovat
pawiel_afc

Bol pozvany k Bears ale ti to zrusili po tom co to oznamil Payton.

Smeruje to k rebuildu to je jasne. Snad aspon Loomis a Ireland zostanu aj ked Ireland mal uz nejake ponuky.

Co sa QB tyka je tam na buduci rok nejaky dobry prospect? Viem si predstavit situaciu ze buduci rok odohraju s Bookom/Siemianom/Bortlesom/Hillom a pojdu pre top 5 draft pick.

Reagovat
pawiel_afc

Tak Bears to zrusili kvoli novemu GM, ten bude vyberat noveho HC

Reagovat
Trand

Já letos college nesledoval, takže vůbec nevím, ale co jsem tak četl, tak letošní QB class nemá být moc dobrá, dokonce to někteří srovnávají s rokem 2013, kde byli nejlepší QBs asi Geno Smith a Glennon, takže asi tak.

Reagovat
kubys

Letos to je celkem hrozný, ale myslím si, že takový Pickett bude připravený hned startovat. Howell může mít dobrý upside, ale letos se mi prostě nelíbil. Corral naopak hrál dobře, ale nevím, co si o něm myslet. Willis má strašný hype, ale není to můj typ QB. A potom tam jsou už jen týpci typu Purdy, Ridder a tak no.

Reagovat
kubys

A že tam vyletí někdo z FCS moc nepočítám, i když stats těch některých frajerů vypadají zajímavě.

Reagovat
Chazy

Hned připravený startovat byl i Weeden nebo Kessler Otázka je, jestli je připravený startovat na úrovni franchise QB

Jak přijde draft, kde není QB top 3 pick, tak to smrdí průserem. Stalo se to 2013 a jestli se to stane, je to asi podobná class skutečně. Kdyby tam byl kdokoliv, kdo má fakt potenciál bejt franchise QB, tak je jasná jednička. Jestli nikdo nepůjde jako první nebo druhej, tak ani ty NFL franchise nevěří, že z nich něco bude, nedají za to žádný extra pick a prostě ho zkusí někdo z místa, kam spadne

Reagovat
Chazy

Jenže ono jakej volnej tým je fakt kvalitní. Kdyby šel k Bears, je to obrovský riziko taky. A HC šanci můžeš dostat jednou nebo dvakrát za život, to se skoro odmítnout nedá, pokud fakt nemáš dvě na stole v jednu chvíli.

Reagovat
Trand

Tak týmy jako Jags mají třeba aspoň potenciálně QB a hodně peněz na FA, i když je ten tým nekvalitní, Saints mají poměrně kvalitní tým s katastrofální finanční situací, kdy budou muset spoustu hvězd pustit a mají Winstona no. Což je asi nějaké dočasné řešení, ale nic na budování franchise, navíc ani nevybírají nijak vysoko, aby si mohli nějakýho top QB prospekta draftovat.

Ale jako já nevím, já si Allena jako HC u Raiders nepamatuji, ta jeho bilance 8-28 vypadá na první pohled katastrofálně, takže je možný, že to byl fakt mizerný HC a byl by mizerný i v budoucnu. Jen se mi moc líbila ta práce, co dělal u Saints a chtěl jsem aby dostal ještě aspoň jednu šanci no.

Reagovat
Chazy

According to Pro Football Network's Aaron Wilson, "several league sources not authorized to speak publicly predict that" Byron Leftwich will "ultimately land" the Jaguars head coaching position.

Speaking Monday, Bucs HC Bruce Arians said that he would call plays for the Tampa offense in 2022 if Byron Leftwich took a head coaching job elsewhere.

Reagovat
mithro

Schultz] Sources: Aaron Rodgers and Davante Adams would love to team up with the #Broncos

to byu bola krasna divize

Reagovat
smazaný uživatel

kezby

to kdyby klaplo, tak snad pristi sezonu uz dame aspon ty playoffs

Reagovat
Chazy

Abyste pak ale neměli s ním míň PO výher jak s Tebowem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Projížděl jsem Leftwichův draft a tohle je teda drsný https://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Rogers_(wide_receiver)

Reagovat
Dawon

To je takova americka klasika, po skoro jakekoliv operaci dostanes nejaky opiod proti bolesti a hodne casto to pak konci zavislosti na praskach a ti chudsi pak skonci na heroinu...jedna z mnoha skvelych veci, co se jim tam jede ve velkem

Reagovat
KoryVCF

Na Netflixu je o tomhle problému s opioidy dobrej dokument...vyhlídky Ameriky v tomhle nejsou dobrý pokud se s tím nezačne něco dělat.

Reagovat
mithro

Reagovat
Dawon

Reagovat
mithro

Former Bucs receiver Antonio Brown, speaking on

@CBSMornings

today about his exit from Tampa, was asked about his mental health: "I've never had a mental health diagnosis ... I've never had an issue or problem. I don't take pills. I just got a high IQ."

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Chazy

Tak jako.. je možný, že nikdy žádnou diagnózu neměl a je to prostě jen sebestřednej, excentrickej macho, co naprosto ztratil kontakt s realitou a vytvořil si v tý svý slávě dojem, že je fakt něco extra.

Ale nikdy bych nezpochybňoval jeho inteligenci. Celá jeho kariéra je založená jen na tom, že je inteligentnější jak ostatní hráči. Atleticky ani fyzicky nevynikal tak moc, proto se propadl tak hluboko do draftu.

Celá jeho kariéra je o tom, že je naprostej génius, že se naučí jakoukoliv hru hned, že dokáže improvizovat jako nikdo, že dokáže option routy běhat tak, že to i Bradyho uspokojí, ty obránce prostě přečte a po chvíli už ví, co udělají dřív, než to vědí oni. Jeho úspěch je jen o route runningu, hardworkingu, absurdní inteligenci a chápání hry.

Proč asi se ho Brady nedokáže nikdy vzdát, prostě má problém najít WR, co té hře rozumí na tom levelu, na jakým té hře rozumí on sám a proto občas miluje naprosto průměrný receivery, co jsou jen herní géniové (Edelman). Fakt s Brownem má taky to, že vidí stejnou věc na hřišti, stejně ji přečtou, stejně zareagují a stejně ji jdou řešit.

Takže je to blázen, nemá co dělat v profi sportu a asi v žádným zaměstnání, ale čistě intelektuálně na tom je skvěle

Reagovat
mithro

ale tak tam ide skor o football IQ, nez o IQ ako take nie? ja ked som ho pocuval parkrat rozpravat, tak to bolo narocne teda.

Reagovat
Chazy

Ale tak tohle není hokej nebo kopaná, tady musíš mít IQ abys měl football IQ. Tady se nedá hrát čistou kreativitou a naučenýma konceptama, musíš chápat fakt brutální schéma se spoustou závislostí. Kdo je blbej, tak se do NFL ani nepodívá

A já Browna taky párkrát slyšel a je to náročný kvůli jeho vystupování a povaze ale chytrej je

Reagovat
mithro

fair, je mozne, ze to svoje high iq vie mimo ihrisko paradne maskovat

ale presne preto, ze na ihrisku je skvely, si myslim, ze este buduci rok hrat niekde bude. aj ked teda ravens neviem neviem, tam moc targetov mat nebude (aspon v porovnani s tampou)

Reagovat
Trand

Hollywood Brown je jeho bratranec a před sezónou se prý s Lamarem připravoval u Antonia v gymu. Ale samozřejmě to by záleželo na front office a na Harbaughovi, jestli chtějí do týmu takovýho člověka, co velmi pravděpodobně vybouchne a může tomu týmu hodně ublížit.

Reagovat
Chazy

Já osobně bych nevylučoval možnost, že má nějakou formu lehkýho autismu, je prostě génius na nějaký čínnosti ,do kterých dokáže uvažovat do něuvěřitelný hloubky, ale jinak nepoužitelnej člověk, co žije ve svým světě a holt média ten jeho svět přenáší na veřejnost

Reagovat
Busby babes

nekteri jeho spoluhraci spekulovali, ze po zraneni hlavy co mel jeste u Steelers nebyl nikdy uz uplne ok...

Reagovat
Chazy

Ten slavnej hit Burficta, no. Kdyby to tak bylo a jeden hit tohle mohl způsobit, ještě to dost mění pohled na rizika toho sportu. Mluvilo se o tom, že problém jsou 3 otřesy a jakejkoliv další a že ten problém přijde v horizontu deseti a víc let

Reagovat
Busby babes

hele ono to tak muze byt. Nikdo v zasade moc nevi, co ty otresy presne zpusobuji a spousta veci se da zjistit jen pri pitve... Jakkoliv je v tomhle NFL o dost dal nez jine sporty...

Reagovat
formic81

tohle neni pravda to mi nerikej

tvrzeni kdo je blbej, tak se do NFL nepodiva je nesmysl. Ty hraci uz de facto od nejaky HS serou na skolu a venujou vetsinu svyho casu footballu a dost pochybuju, ze by po treninku misto playstationu otevreli knizku. K tomu si pripocitej, ze spousta z nich zije ve slabsich socialne kulturnich podminkach a fakt nevim, kde by to dohnali. Nebudeme se bavit o prestiznich skolach, kde to studium fakt vyhazujou a stejne kolik to muze realne bejt? Mozna ctvrtina..

Souhlasim si, ze pokud ten hrac jde z lepsich pomeru a ma solidni vzdelani tak tu svoji off-field inteligenci muze prenest do ty hry, ale zase neverim tomu ze hloupejsi clovek se nedokaze naucit schema (kor kdyz hraje v obrane). NFL je sice na jiny urovni nez HS nebo college, ale zase si vem jaky oni maj moznosti. Ty teamy maj kapacitu takovou, ze by skoro kazdymu hraci mohli dat private assistenta kterej s nim bude prochazet tape a tak trosku ho doucovat.

Reagovat
Chazy

Já nesouhlasím už jen s premisou, že inteligence souvisí se znalostma, školou a tím, jestli otevřeš knížku. Samozřejmě tím, že studuješ matiku a další věci, tak si rozvíjíš logický, kritický, analytický myšlení atd., ale tvoje předpoklady se to naučit jsou pořád daný inteligencí.

Zrovna studium tapů, chápání X a O, analýza tý hry a učení se playbooku podporuje rovzoj podobnejch dovedností, takže co na tom, že se věnují tomu a škole tolik ne.

A ano, týmy tu kapacitu maj a těm hráčům ji daj, jenže daj ji všem, takže se zas ta inteligence projeví a nakonec ten chytřejší se to naučí líp, rychlejš a do větší hloubky. Člověk bez hudebního sluchu se taky drillem naučí zahrát skladby, ale když ten samej drill dostane člověk s hudebním sluchem, bude násobně lepší.

A myslím, že stovky a stovky atletickejch a fyzickejch hypertalentů, co vyhořely v NFL, dokazují, že ta hra je primárně o inteligenci. Musíš splńovat fyzický předpoklady, abys tu ligu mohl vůbec hrát a když to nesplňuješ, tak nemáš šanci se tam nikdy podívat. Takže bez toho to nejde. Ale kdo tam nakonec uspěje a kdo ne, to už je o tom, kdo je jakej hardworker a co má v hlavě.

Calvin Johnson byl možná fyzicky freak všech freaků, ale měl wonderlic snad 40, teda víc jak většina QB, patří mezi nejinteligentnější hráče historie tý ligy a to je důvod, proč byl nejlepší.

Reagovat
formic81

tak inteligence je urcite nejak geneticky predurcena, ale pokud fakt nejsi milionovej pripad, kterej si "vystaci" sam, tak potrebujes pomoc od okoli a to hned on mala. A ja naprosto souhlasim s tim co rikas, ale nesouhlasim s tou formulaci.

Do NFL se podiva spoustu blbcu a spoustu blbcu tu hru umi hrat, ale souhlasim s tim, ze abys byl fakt top a nebo pak the greatest na dany pozici tak musis mit inteligenci, ktera ti pomuze s urcitejma elementama ty hry. Nicmene ne vzdycky to musi bejt inteligence jako takova, ale celkove drive a motivace, ktera nemusi nutne pramenit z inteligence, ale z dalsich socialnich faktoru z dospivani nebo urcitejch situaci, ktery meli nebo maj vliv na tvuj zivot a budoucnost.

Cili hrac, kterej bude uplne mimo (IQ), ale bude chtit uspet protoze si je vedom tech benefitu z uspesny kariery a treba pochazi z horsich podminek, tak to proste hecne a vyuzije vsech dostupnejch moznosti ktery ma. To ze pak po kariere promrda vetsinu penez za rychly auta a zensky je vec druha a tady se pak odrazi ta inteligence. A obecna inteligence urcite souvisi s nejakou financni gramotnosti, coz stejne jako disciplina je velkej problem u spousty hracu. Tohle je dost tezky tema, ale urcite bych s tema ocekavani o avg inteligenci football hrace ubral.

Reagovat
Chazy

No já nevím, intelekt je prostě danej génius se narodí i umře jako génius, chytrej člověk se narodí a umře jako chytrej člověk a blb prostě umře jako blb. Snažit se může, určitě může dosáhnout nějakýho svýho maxima v čemkoliv, co dělá, ale prostě bude blbej a projeví se to. Vidím to i já v práci, k čemu jsou snaživí hlupáci a prostě nerad s nima spolupracuju, protože ty intelektuální limity jim brání v tom, aby tu práci dělali dobře. V NFL to podle mě bude stejný, určitě může nějakej velkej atlet to snahou a učením se dotáhnout do ligy a do toho, aby něco dokázal hrát, ale stačí aby se hodně měnili koordinátoři, aby přišel kreatinější koordinátor, aby poprvý změnil tým a bude mít obrovskej problém. Myslím, že Donte Moncrief je takovej příklad toho, jak to pak vypadá.

A jako ta finanční gramotnost... to je daleko víc otázka výchovy než inteligence. Když by génius žil 20 let v pralese s rodinou, kde všichni mají všechno a nerozvine se jim to, že se za věci platí, pak přišel do moderní společnosti, dostal mega a zjistil, že za ten mega si může koupit věci, tak za tejden nemá nic. Disciplína je taky věc výchovy. S intelektem je to hrozně snadný, ten buď máš a nebo nemáš, ale když ho nemáš, tak holt jsi v hajzlu, no

Reagovat
kubys

Podle mě z toho děláš moc vědu. Dost těch her je jen o zapamatování nějakých mechanismů a moc bych nehledal absolutní korelaci mezi IQ a pamětí. Dám příklad: Je mi třeba úplně k hovnu, jestli si zapamtauju, jak vypadá Planckova konstanta, když nevím k čemu ji použít.

Naopak u těch routes víš, že máš prostě běžet tam a tam nebo někde blokovat, podle mě často nepotřebuješ nějakou super inteligenci, abys to uchopil, protože tam není nějaká záludnost. (bavím se samozřejmě teď hlavně z pohledu chytačů).

Wonderlic nemám moc rád, i když asi to bude mít nějakou vypovídající hodnotu, ale takový Randy Moss měl třeba 12.

Reagovat
Chazy

Jenže ty musíš při běhání tý routy vnímat to, jak je postavená obrana a to už musíš té hře rozumět. Kvalitní routerunner to prostě přizpůsobuje defenzívě a pohybu safetyho/cb a tomu, jakým stylem brání ten jeho CB, co na něm je

Já to dřív bral jako ty a myslel, že mozek je jen QB, ostatní jen běhají podle čar, ale čím víc jsem o tom zjišťoval, tím víc jsem dospěl k tomu, že je to věda

Reagovat
kubys

Hele já neříkám, že jen mozek je jen QB. samozřejmě chytrý WR ti třeba v option route samozřejmě vybere tu lepší možnost, protože vidí, jestli je safety moc deep, jakou zónu případně hraje CB, případně u jiných routes ji dokáže tak upravit, aby obránce porážel, ale jak psal formic, já osobně v tom fakt vidím hlavně tu herní inteligenci a schopnost se naučit nějaké mechanismy než souvislost s real life IQ. Samozřejmě Brown může být génius, tohle tím nevyvracím a nechci z většiny dělat nějaké tupce, co jen běží z bodu A do bodu B, ale neviděl bych to fakt tak složitě, jak to vidíš ty.

Ale jasně, můžu se hodně mýlit.

Reagovat
Chazy

Já neříkám, že je Brown génius, jen jsem si naprosto jistej, že není blbej je excentrickej, divnej, mně fakt přijde jak autista, ale není to prostě hlupák jako hlupák

Reagovat
formic81

tak instinkt taky dela hodne, prostorove vnimani s tim bude taky urcite souviset, ale na to jsou regulerni drilly.. a stale se furt bavime o jenom o WRs.. hraci v o-line taky musi byt poradny bedny, ale rekni mi jak moc velkou inteligenci musi mit edge-rushery nebo dbs abys pochopil ze mas jit timhle gapem a nebo hrat jednu z coveragi, kterejch nemuze byt vic jak 10.

Reagovat
Chazy

Jasně, vždycky je těžší bořit než tvořit... ale middle linebakeři a free safety musí být dost bedny. CB nemusí, ale ti nejlepší stejně jsou, jenže to platí o všech pozicích, no. Když se podíváš, jak mluví Bosa, Watt, Chris Jones, James Harrison nebo Justin Houston, tak jsou to fakt chytrý lidi.

Ale určitě jsou v lize CB, strong safetyové, DT, co jsou jednoduší. Ale když pak se stane blown coverage a nebo někdo naprosto tupě skočí na nějakej fake, tak je to beztak jeden z nich

Reagovat
Chazy

* snažší bořit než tvořit

Reagovat
Dawon

Zas ono proste je to do znacne miry talent, nevim jestli to nazvat primo inteligenci...nekomu jde matika, nekomu jazyky, nekomu hudba (nekomu nic ) a nekdo proste treba chape ten sport/schemata a hlavne ma to nadani to vsechno resit ve zlomku sekundy. Muze byt clovek, co fotbal chape jako nikdy jiny na svete, ale proste neni schopny to aplikovat na tom hristi pod tlakem, kdyz na to nema zadny cas, kdyz na nej rvou tisice fanousku atd atd.

Je to talent, je to skill, je to neco co musis pilovat a studovat, ale nevim jestli tam vylozene musi byt rovnitko mezi timhle a takovou tou konvencni inteligenci. Proste nevim, jestli to ze Brown je skvely fotbalista a skvele chape schemata a cte obrany, tak by znamenalo, ze by byl schopny v zivote uspet nejak intelektualne, ikdyby k tomu mel treba idealni podminky.

Reagovat
Chazy

No ta konvenční inteligence... beru, jenže kdybys sebral práci umělcům a nebo i nějakým vědcům, tak můžou být v hajzlu

Já jen říkám, že není blbej, rozhodně neříkám, že je to člověk, co se v životě neztratí a neskončil by jako troska, kdyby nebylo fotbalu. Ale není to blb prostě. Je možný, že kdyby nebylo fotbalu, tak by to byl ten sekuriťák, u kterýho by sis při hovoru říkal, že proč je sekuriťák

Reagovat
Kowe

spíš týpek, co byl třeba i chytrej, ale zničil ho chlast a je v lochu

Reagovat
Dawon

Nevim no, ja se nemuzu zbavit dojmu, ze je to jen debil s velmi specifickym nadanim a velkou pili Ale netusim, neznam ho, nikdy sem s nim nemluvil, treba je fakt inteligentni

Reagovat
Busby babes

taky bych rekl. Chazy tomu rika inteligence ale taky to muze byt proste specifickej skillset, velka pile atd. Stejne jako maj fotbalisti nebo hokejisti. (tady moc nechapu to shazovani od Chazyho vejs, ale ok).

Reagovat
Chazy

V hokeji a fotbale nemáš playbook jako v NFL, to se nedá srovnat s ničím. Hráči těch sportů se daleko víc řídí spontánní kreativitou v daným okamžiku, kdy jedou nějaký naučený koncepty, jak ty situace řešit.

V NFL musí ten hráč prostě znát playbook o 100 hrách, pamatovat si každou z nich, chápat svoji roli v nich, chápat obranu/útok, co proti tomu stojí, číst presnap akci soupeře. Tje fakt vyšší dívčí, spousta lidí ani nemá potenciál se to naučit, proto třeba spousta college hráčů skončí před NFL na tom, že nechápou/neumí se naučit schémata, neprojdou nějakýma pohovorama s koučema na to. Spousta college jede zjednodušený ofenzívy a defenzívy, aby právě si s tím poradili i ti hráči, co nemají ani intelektuálně potenciál ten sport hrát na NFL levelu a v NFL hrajou všichni na NFL levelu.

Reagovat
Busby babes

no ja bych prave ale argumentoval, ze to pak znamena presnej opak toho, jakej zaver z toho delas... v NFL mas playbook, kterej se proste musis nadrilovat a pak samozrejme za hvezdu je ten, kdo dokaze dat neco navic, bud ty routy beha presneji/rychleji nez ostatni nebo dokaze lip improvizovat. A to cteni hry pak jasne, je i o inteligenci.

Ale v NFL se kazda hra po par vterinach resetuje do puvodniho nastaveni a zacina se znova z dead ball situace. Tohle v hokeji nebo fotbale neni a ti hraci resi daleko vic improvizace, kde vyhodnocuji situace, ktere se dynamicky meni prakticky konstatne... tak bych pak asi argumentoval, ze na hokej a fotbal musis mit vic inteligence.

Nevim jestli to bude presne srovanani, ale na medicinu nebo prava mas spousty veci, ktere se musis nadrtit a ti nejlepsi pak taky jsou ti, kteri dokazi nejlip zaimprovizovat v realne situaci a je spousta lidi, co to nezvladne, protoze si rposte telefonni seznam nazpamet nedaj, ale znamena to, ze je takovej clovek min inteligentni nez doktor? nevim, jestli to dava smysl.

Reagovat
Chazy

Právě, musíš každou hru rozehrát znovu, při každý hře se může měnit rozestavení obrany/útoku, personel, kdo proti tobě stojí, musíš to furt dokola číst, ty hry se taky mění ale ty hry se mění i v kontextu toho, co stojí proti tobě. Ten hráč vlastně hraje každej snap jinej zápas, musí neustále chápat, co se děje kolem něj. A jsou tu věci jako 2 minute ofenzíva, na což musí reagovat obrana i útok, jsou tu věci jakože se ta hra rozpadne a QB se udrží ve hře nebo selže sundání RB a zas se to mění pro všechny. Najednou chytači jdou blokovat, musí chápat kde a koho, obránci se zas nesmí nechat odblokovat atd.

Nadrilovat se playbook, fakt ho chápat, umět to reprdukovat hru za hrou furt dokola, i kdyby to bylo jen o tom, tak to je náročný, ale holt není

Reagovat
Busby babes

ja jen, ze tohle cteni obrany znovu, mas ve fotbale a hokeji taky, jen nemas vyhodu toho restartu ale musis to delat v prubehu. ale jinak je to v zasade jedno, mela to byt spis poznamka na okraj.

Reagovat
Chazy

Právě o to je to těžší. Restart znamená že ten hráč má jen tebe a v ideální pozici. Nemůžou si rozhodit formaci na minutu kdy je zatlacis

Reagovat
Busby babes

tohle muzes ale opet nahlize obema smery. ses v idealni pozici vuci obranci i ty. A v hokeji/fotbale je rozhozenej i ten utok a ti hraci na to opet musi reagovat.

Reagovat
Chazy

Jo, ale furt musíš toho svyho hráče přehrát, což prostě vyžaduje i to zamyšlení se. Žádnej dorazec a napadajici hráč na hranici offsidu tady není, žádný tupý křídla typu swp taky ne. Každej hráč na každý pozici prostě hraje svoje šachy s jedním člověkem. A nad tím si proti sobě hrajou koordinátori a qb a centrem si hrajou proti lb a safetymu.

Reagovat
Chazy

Pro mě fakt je, no ale je to podivín, o tom žádná

Reagovat
Chazy

Vikings hired Browns VP of football operations Kwesi Adofo-Mensah as their new general manager.

Černoch, takže dvě třetí kola pro Browns

Reagovat
Chazy

Adofo-Mensah hasn't followed a traditional path to becoming a general manager. He has an MBA from Stanford and began his career as a Wall Street trader, before joining the 49ers in an analytics role in 2013. When Browns GM Andrew Berry spoke to The Athletic about the then 39 year old for their 40 under 40 list, he described him as super, super bright but also emphasized Adofo-Mensah's ability to communicate his insights and generate organizational buy in. Adofo-Mensah represents a significant shift in the Vikings' approach going forward, and he may be able to achieve a philosophical change without creating internal turmoil. His hiring likely signals that Minnesota's next head coach will be analytically inclined and will almost certainly be more passing-oriented than departing head coach Mike Zimmer.

Ale jako zní hustě

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

The New York Daily News's Pat Leonard reports Bills OC Brian Daboll "is the favorite to be the Miami Dolphins' next head coach."

He added that Cowboys DC Dan Quinn and former Dolphins HC Brian Flores would be leading contenders to be the Giants' next head coach if Daboll heads to Miami.

Reagovat
mithro

Broncos are hiring Packers’ OC Nathaniel Hackett as their HC, as @TomPelissero reported.

tak uz len rodgers a adams

Reagovat
Chazy

Jsem na něj hodně zvědavej

Reagovat
kubys
Reagovat
Chazy

Bears hired coach Matt Ebeflus

Konečně se dočkal jsem na něj hrozně zvědavý, stejně tak jak ho nahradí colts

Reagovat
Chazy

NFL Network's Tom Pelissero reports Cowboys DC Dan Quinn is staying with Dallas for the 2022 season.

Prostě já říkal, že ty volný franchise jsou jedna horší jak druhá. Vsadím se že chtěl jediné do denveru a nehodlá riskovat reputaci tím, že druhou šanci spojí s něčím špatným.

Reagovat
Chazy

Ben Roethlisberger is officially retiring after 18 seasona

Předpokládám že Hof má jistou, i když nema mvp nebo all pro. Ale jako kariéra pěkná, i když ten první Sb vyhrál možná s nejhorším vítězným qb výkonem historie

Reagovat
Kowe

Jsem furt zvědavej na Elishu, jestli se tam dostane nějak brzo hned.

Reagovat
mithro

vykony si setril mimo ihrisko na zaciatkuy kariery

Reagovat
formic81

V tuhle chvili 43% z cele kapacity SoFi stadium bude patrit Niners..

Reagovat
Chazy

Giants hired Bills OC Brian Daboll as head coach.

Tak nakonec se ty původní očekávání naplnily

Reagovat
formic81

Trent Williams bojuje s kotnikem a je questionable.. tohle by byla velka rana

Reagovat
Chazy

Packers WR Davante Adams is “looking for a contract near $30 million per year.”

Doufám, že to dostane to už jsou fakt naprosto neuvěřitelný peníze pro WR

Reagovat
formic81

jediny co dostane je tag od Packers a pak zacne valka Roseovych

Reagovat
mithro

Reagovat
Chazy

Tag a trade, no a tam dostane kontrakt

Reagovat
smazaný uživatel

Kam tak muze jit ?

Reagovat
Chazy

CBS Sports' Jason LaCanfora reports several sources within Tom Brady's inner circle "remain convinced" he'll retire.

Brady is expected to announce his decision "in the coming days," according to LaCanfora, giving the Bucs a full offseason to replace him if he retires. Brady retirement rumors first came up in the Divisional Round of the playoffs and have been gaining steam since Tampa's loss to the Rams. The Bucs drafted Kyle Trask in the second round last year as Brady insurance, but there's a growing sense they'll be in the market for a new starting quarterback next season. Signed through 2022 and coming off a year where he led the league in yards and passing touchdowns, Brady would be walking away with at least another year left in him if 2021 is his final season.

Hodně to vypadá, jakože Brady fakt skončí kariéru

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Chazy

ESPN's Adam Schefter reports that Tom Brady is retiring from the NFL after 22 seasons.

Achjo nejlepší a nejzábavnější sportovec, co jsem zažil. Fakt bych ten sport nikdy bez nej sledovat ani nezačal. Ale aspoň šance pro ostatní vyhrávat

Reagovat
Chazy

Nejhorší je pocit, že by dokázal hrát klidně ještě pět let a je to jen kvůli rodině

Reagovat
Busby babes

jo, i leto patril k nejlepsim a v pohode by par let na podobny urovni dal. To jak se o sebe staral bylo obdivuhodny.

Zas, uz nikomu nic dokazovat nemusi no. Deti rostou, to mu pak uz nikdo nevrati...

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
miky10

Jak sem ho dlouho neměl rád, tak poslední roky už mi byl i sympatickej. Goat.

Reagovat
miky10

Ale furt Eli > Brady

Reagovat
Trand

Reagovat
mithro

od jeo agenta.

https://twitter.com/AdamSchefter/status/1487524265658306566

ako chapem, ze breaking news je biznis ale mohli pockat, kym to nahodi sam,

Reagovat
mithro

It's been an hour since ESPN reported Tom Brady's retirement. NFL accounts, Brady brand accounts have acknowledged it, but the team has said nothing, and just checking moments ago, Bruce Arians hasn't been told he's retiring. Doesn't add up right now.

Reagovat
mithro

Brady's @tb12sports account has now deleted a tweet that acknowledged his career achievements with clear finality after the initial reports of his retirement.

tak na to caka 22 rokov a potom to spravia jak pat a mat.

Reagovat
Busby babes

ja si rikal, ze jsem to videl i u TB12 na twitteru, takze mi ten agentuv statement prisel trochu divnej, kdyz i Bradyho znacka to defakto potvrzovala.

Reagovat
mithro

Report for

@BallySports

: Tom Brady contacted

@Buccaneers

GM Jason Licht and told him he has not yet made a final decision on retirement, disputing the ESPN report. Licht is respecting Brady's process and waiting for a definitive answer, whenever it comes, from the QB.

zacina to byt trochu smiesne cele.

Reagovat
Busby babes

tak jsme si to natrenovali a za 14 dni si to dojimani zopakujem?

Reagovat
mithro

@KylenMills

JUST IN: Tom Brady Sr. tells

@kron4news

that his son is not retiring. Brady Sr. says an online publication started circulating an unsubstantiated rumor. However a number of NFL insiders are now reporting it.

@kron4news

#TomBrady #NFL

vyzera to tak. aj ked teda, brady sr tiez vie trepat dve na tri obcas

Reagovat
Busby babes

kde jsou Glazerove, tam je bordel.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/AdamSchefter/status/1487508331967258630

Tom Brady is retiring from football after 22 extraordinary seasons, multiple sources tell

@JeffDarlington

and me.

To je skoda.

Reagovat
mithro

https://twitter.com/NFL/status/1485388150545559552

minuly tyzden. a dnes ma skoncit? ffs. co bude doma s tymi tinedzermi akoze robit

Reagovat
Busby babes

dej mu mesic s rodinou a je zpatky.

Reagovat
mithro

no prave, ako beriem, ze to asi slubil zene, co je fer. ale aj z jeho rozhovorov, nemam pocit, zeby to bolo kv detom, to je take klise vzdy

domace ucenie pocas korony by ho z tohoto hned vyliecilo

Reagovat
mithro

PFF offensive grade ranking among QBs in final season:

Peyton Manning - 28th

Eli Manning - 29th

Philip Rivers - 17th

Drew Brees - 20th

Ben Roethlisberger - 30th

Tom Brady - 1st

Reagovat
Chazy

Není moc sportu co má tak jednoznačně nejlepšího hráče historie. To se nezmění třeba 50 let

Reagovat
Busby babes

akorat to sem jdu hodit.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/billbarnwell/status/1487520838589075470

I don’t think there are many athletes — and particularly very many NFL players — where you could split their career in half and produce two Hall of Famers. Think that’s unquestionably the case with Tom Brady.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/CBSSports/status/1487512745083822090

Tohle je taky super. Madden 2001 vs Madden 22

Reagovat
C0br

UPDATE: According to our own

@jeffphowe

Tom Brady called the Bucs to inform them 'he's not even close' to making a decision about retirement.

tohle bude Schefterův konec

Reagovat
Chazy

NFL Network's Ian Rapoport reports that Tom Brady does plan to retire and says the pushback is based on the timing of the news rather than the validity.

This has always seemed like the most likely option, as Brady may have wanted to wait for this news to come out or perhaps announce it himself rather than having it leaked by national reporters. Numerous sources indicate the Buccaneers have yet to hear that Brady is retiring, but both Rapoport and ESPN's Adam Schefter have now said that the 44-year-old's final NFL game is behind him. We'll wait for Brady himself to confirm in the coming days or weeks, but it seems likely that the greatest football player ever is hanging it up.

Reagovat
Chazy

Je super, že nfl rozjela throwback videa pro bradyho konec kariéry a jedno z nich:

Why rodgers and brady have never met in super bowl

Prostě jeden hral 10 super bowlu a druhej 1, tak čím to asi bude

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

NFL Network's Ian Rapoport reports the Colts will interview Titans senior defensive assistant Jim Schwartz for their defensive coordinator vacancy.

By si colts ještě pomohli a měli pomalu nejlepšího DC v lize

Reagovat
Chazy

Packers promoted OL coach/run game coordinator Adam Stenavich to offensive coordinator.

Vůbec toho člověka neznám ale říkalo se, že největší aspirant na OC job u Packers je Getsy a přitom ten:

NFL Network's Ian Rapoport reports the Bears are expected name Packers QBs coach/passing game coordinator Luke Getsy as their next offensive coordinator "soon."

A ještě jim asi odejde jeden kouč:

NFL Network's Tom Pelissero reports Broncos coach Nathaniel Hackett is expected to "make a run" at Packers TEs coach Justin Outten as his offensive coordinator.

Reagovat
mithro

The deals for new #Raiders coach Josh McDaniels and new #Raiders GM Dave Ziegler are done and agreed upon, sources say. Owner Mark Davis swings big and lands his top targets.

tak koho miesto nich?

Reagovat
Kowe

to bude určitě někdo zevnitř bohužel

Reagovat
Chazy

Páni. Doufám že je harbaugh odmítl a nebyl pro ně josh první volba

Reagovat
niflheim

To je tak dobrá mašina až je nenávidím

Reagovat
Chazy

Fanoušek patriots nenávidí patriots po letech výsměchu jejich haterum

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

je to hrozne, jak sa naucil mahones hrat, co mu obrana dovoli, tak si idu svoje.

Reagovat
niflheim

Rozhodčí

Reagovat
mithro

zebry maju na chiefs, tam ho krasne drzal.

Reagovat
mithro

a chiefs tam flag hodia.

Reagovat
Dawon

jestli tohle nebylo uncatchable tak nevim

Reagovat
Trand

Taky jsem si říkal, že to bylo hodně daleko Jako faul to byl jasnej, ale real time mi to přišlo, že ten balon letěl fakt daleko, opakovanej záběr dali pak z blbýho úhlu, takže jsem sem nechtěl nic psát, ale můj první dojem byl že to bylo uncatchable taky.

Reagovat
mithro

toho som sa bal, ze tento zapas bude onicom blowout

Reagovat
formic81

jako Mahomes zatim jinej level. Proste Mahomes v play-off hraje daleko lepe a je fakt radost ho sledovat.

Reagovat
Trand

https://twitter.com/thecomeback/status/1487889451095248898

Jako Hubbard (94) by ho možná měl a ten blok do zad mi přišel teda dost zřejmej. Ne, že by to něco měnilo na tom, že Chiefs je zatím ničí, ale když se k tomu přidá ještě to DPI na Higginse, tak rozhodčí zatím Bengals moc nepomáhají.

Reagovat
formic81

jak tipujes nas zapas? ja cekam paradoxne low scoring game neco ve stylu 20:17. Realne si myslim ze to je 50:50.

Reagovat
Trand

Tipuju něco jako 27:20, docela nám věřím, minule jsme sice zase prohráli, ale vedli jsme 17:0, to mě docela naplňuje optimismem. Ale jsem neskutečně nervózní no.

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Chiefs uplne jinde zatim. Skoda

Reagovat
Chazy

Já jsem v šoku, že Bengals dokázali ještě něco dostat z Applea a je docela slušnej CB pro ně. Hargreavese ale asi nespraví už nic

Reagovat
aither

No konečně něco

Reagovat
smazaný uživatel

dobra play Bengals

Reagovat
niflheim

Defka!

Reagovat
Dawon

Hrozna nuda Fatk Bills neodpustim, ze tohle dovolili Ted teda mega tupost od Chiefs, ktera jim vzala snadne body, ale ja si proste nedokazu predstavit ze by je Benga dokazali 2-3x zastavit do konce zapasu, to je vsechno tak strasne easy pro Chiefs.

Reagovat
Busby babes

taky me to dneska moc nebavi a nevidim, ze by se to melo zmenit.

Reagovat
j_mrazik

Přepnout na Bulls vs Trail Blazzers?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

NFL vzdycky prekvapi.

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

tak to dokazali.

Reagovat
Trand

No, co si budem, bez pass rushe Mahomese neporazí žádný tým a dnes snad ani jednou nebyl pod tlakem. A Bengals Chiefs vlastně vůbec nedokázali zastavit, jedině teď a to jenom kvůli času, být to za normální situace, tak dostanou TD. Kdyby teď obrana zařídila 3 and out a pak dali hned z dalšího drivu TD, tak je ještě o co hrát, ale pokud hned dostanou TD, tak je podle mě po zápase.

Reagovat
C0br

defka kurva

Reagovat
Chazy

Super adjustmenty od Bengals o poločase, najednou tam nejsou 2 úplně volní receiveři každej snap

Reagovat
niflheim

Ten jejich run na 1st down je prostě trapný

Reagovat
mithro

to mam dnes miesto bucs, to bol tiez ich trademark

Reagovat
Dawon

No podívejme se ale už to fakt chce TD

Reagovat
mithro

mahoooomes, krasne

Reagovat
mithro

game on

Reagovat
Trand

Super

Reagovat
Dawon

Paráda

Reagovat
Busby babes

fakt jsem byl na hrane, ze pokud Chiefs daj TD, tak jdu spat...

Reagovat
Dawon

Reagovat
j_mrazik

Snad se Chiefs seberou a dotáhnou to.

Reagovat
I am Mancunian

Poďmeee, Bengals Niners musí byt finále

Reagovat
Trand

Taylor Rapp nehraje třetí zápas po sobě kvůli otřesu mozku Snad to nebude nic vážnějšího

Reagovat
niflheim

Kurvááá prcek se probere zrovna když Bengals kopou FG a já přijdu zpátky a 21:21

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a jak prijdes, tak se to sere.

Reagovat
niflheim

Jako teď jsem viděl sack Mahomese a return, prcek se ozval zase... přijdu zpátky a Bengals najednou 1st na svých 25.

Reagovat
smazaný uživatel

Bengals

Reagovat
Dawon

Absolutně nechápu, kde se ta obrana najednou vzala NFL je fakt divný sport

Reagovat
Busby babes

OMG:

Reagovat
Dawon

Boha to je vůl

Reagovat
mithro

no aspon obaja INT stavka doma. ale teda

Reagovat
Chazy

Ten CB neuvěřitelně zavřel tu routu

Reagovat
Trand

Jako coverage dobrá, ale Burrow to podhodil, hodit to dál, tak je Chase za obráncem

Reagovat
Chazy

Já se na to asi musím podívat znovu mi to nepřišlo jako špatnej hod

Reagovat
Trand

https://twitter.com/SethWalder/status/1487914906842247181

Jako hezky ho tam předskočil a byla to excelentní coverage, ale podle mě je tak vidět, jak Chase musel čekat a vracet se pro míč.

Tady je to i obrazem:

https://twitter.com/KCSportsNetwork/status/1487915526970089479

Reagovat
aither

Wtf Burrow zase, co dělá

Reagovat
C0br

a teď tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by to udrzet. Vubec bych se nezlobil

Reagovat
Busby babes

pekne k tyci, golman bez sance...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takova dumb otazka. ti qb maji na v uchu sluchatko a poslouchaji, co jim rikaji treneri, nebo se vse domlouva jne ve chvili, kdy je na hristi defenziva, a nebo jeste k tomu jeste dostavaji pokyny "z lavicky" proste mimo hriste to na ne volaji?

Reagovat
smazaný uživatel

jednoduse, jestli behem ofenzivy je to jen na qb a predem dane souhre, nebo dochazi ke koucovani online

Reagovat
Trand

Hlavní trenér dává QB instrukce a komunikace se myslím odstřihne když zbývá 15 vteřin play clocku (40 vteřin na rozehrání po každé akci). Pokud se útok připraví na akci rychle, tak trenér může koučovat QB přímo do sluchátek ještě ve hře, ale to se většinou neděje.

Reagovat
Busby babes

par hracu ma sluchatko. ti, co maji, maji na helme zelenou tecku.

Reagovat
niflheim

Jo, má to myslím 1 hráč z obrany a 1 z útoku. Ale pro hráče jen reprak, můžou jen poslouchat. Navíc se to spojení několik vteřin před snapem přeruší.

Reagovat
Dawon

QB má sluchátko, které přestane fungovat když je na play clocku 15 sekund, tzn ten trenér mu nemůže říkat co má dělat až úplně do konce. Vesměs to funguje tak že trenér mu řekne co za hru se hraje, QB to řekne ostatním a pak podle obrany už může sám improvizacne reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

dik vsem

Reagovat
Dawon

Snad to neskončí tak že už Benga nedostanou míč bych už snad seriózně uvažoval že je nechám skórovat teď

Reagovat
niflheim

Reagovat
Busby babes

90 yardovej pick six?

Reagovat
mithro

teraz uz musia, nie je cas

Reagovat
mithro

chiefs ale teraz mazacky no.

Reagovat
j_mrazik

Koukám, že většina tu drží palce Bengals...

Reagovat
j_mrazik

Oukej, já na NFL nikdy nekoukal, ale když žiješ měsíc v KC, tak to v tobě krapet zůstane no.

Reagovat
Busby babes

to je klasika, kdyz nemas v zapase oblibenej tym, tak vetsina fandi outsiderovi.

Reagovat
niflheim

TO neeee

Reagovat
Trand

Bengals určitě dostanou TD na 3. down a bude zbývat 10 vteřin

Reagovat
C0br

tvle to kdyby zalehli bengals

Reagovat
Busby babes

ty vole... co chybalo.

Reagovat
formic81

tpc tak ted mel Pata docela kliku

Reagovat
mithro

mat smolny den, tak prehrali

Reagovat
mithro

njn ale to nema

Reagovat
niflheim

To byla škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Docela lucker

Reagovat
Dawon

Omg tak to snad ne toto A ted Chiefs vyhrajou coin toss a je konec

Reagovat
Dawon

Samozrejme

Reagovat
Trand

Mahomes teď za poslední dvě minuty dvakrát vyběhl do autu, dvakrát byl sackovanej a ještě fumbloval, to teda moc nevyšlo ten konec.

Reagovat
mithro

tie obrany rams a pripadne 49ers ho musia vo finale zjest, verim tomu

Reagovat
niflheim

Luckeři zkurveni

Reagovat
Busby babes

luskeri... pick six, pojd mi.

Reagovat
mithro

@JoshAllenQB

Pain.

Reagovat
niflheim

Reagovat
aither

Pitomá mince

Reagovat
smazaný uživatel

Playoffs jsou tenhle rok uplne jinej level

Reagovat
smazaný uživatel

ouuu

Reagovat
smazaný uživatel

tak na podruhy se povedlo

Reagovat
aither

Chytej to

Reagovat
mithro

cmooooon, to musis chytat, take krasne Icko

Reagovat
Chazy

CB a jejich chytání míče

Reagovat
mithro

vsak preto su CB

Reagovat
Chazy

Já vím, ale i tak, tohle by měl chytit i kicker

Reagovat
aither

Reagovat
Dawon

ANOOOOOO

A pojdme uz to ukoncit Benga

Reagovat
mithro

preco to preboha tlacil

Reagovat
Chazy

Mahomes je letos neuvěřitelně špatnej vůči svýmu skillu a standardu. Fakt každej zápas hodí 4 totální mrdky

Reagovat
Trand

Jako sorry, ale receiveři Chiefs jsou dneska hrozní

Reagovat
Busby babes

tak potreti uz mi to chytite?

Reagovat
formic81

tvl jeste ze toho Taylora nevyhodili.. Mahomes to nezvladl a pritom prvni qtr jak z jinyho sveta.. hmm Bengals v SB.. lets goo

Reagovat
Busby babes

Mixon.

Reagovat
Trand

Když si vzpomenu na Akerse minulý týden, tak teď už bych radši kopal

Reagovat
Trand

Běž kopat dpč

Reagovat
mithro

je to risk, uz blizsie nepotrebuju, s takym bomberom

Reagovat
Dawon

JOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Dawon

Naprosto neuveritelne...pred zapasem sem jim moc neveril, po polocase sem sel skoro spat...fakt masakr. A vyhrala jim to nakonec do znacne obrana, to je fakt masakr.

Ten DC z Bengals asi ty HC pohovory ma opravnene.

Reagovat
niflheim

Jooooooooooooooooooooooooo.... nejlepší výsledek, jsem fakt moc nedoufal, fakt nádhera

Reagovat
Trand

Bengaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaals Všichni jsme jim tady v poločase věřili

Reagovat
aither

Parádní zápas, Bengals úplně jiný tým ve 2. půlce

Reagovat
smazaný uživatel

Diky Bengals! Super darek k narozkam takhle vyradit Mahomese

Reagovat
Chazy

Gator rozhodl o SB účastníkovi ♥

Reagovat
smazaný uživatel

BURROOOWW

Reagovat
mithro

parada, parada, parada

Reagovat
C0br

a teď Rams

Reagovat
Trand

Každopádně tohle byl epický choke od Chiefs, to se jen tak nevidí. Veškerej credit obraně a DC Bengals, ale nemůžu si pomoct, Chiefs to hráli moc konzervativně.

Reagovat
Busby babes

NAdhera. Krasnej zapas nakonec.

Reagovat
j_mrazik

Hoši, můžete mi vysvětlit, proč Chiefs nechtěli TD těsně před koncem? Proč to taktizování na nákop a prodloužení?

Reagovat
Dawon

Oni TD rozhodne chteli, to si nemysli Jen je proste ubranili, tak jako cely druhy polocas a prodlouzeni no

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tak oni uz nemeli cas. meli 2 vteriny do konce kdyz kopali.

Reagovat
j_mrazik

Vždyť sbírali čas, teda aspoň tak mi to přišlo, aby se pokusili o TD v takovém čase, aby Bengals nemohli zareagovat. Nebo se pletu?

Reagovat
Busby babes

to asi taky. oni urcite TD chteli, ale nevyslo jim to no.

Reagovat
Chazy

To taky, ale ve finále 4x házeli do end zony na touchdown a 4x to nevyšlo

Reagovat
j_mrazik

Ale celkově mi přišlo, že už se za stavu 21:3 viděli v SB a pak už se těžko vraceli do zápasu, když Bengals byli emočně na koni.

Reagovat
Dawon

No jasne, to byl jeden z faktoru, ale priorita je v takove situaci vzdycky skorovat...a tady mi prave ani nejak moc neprislo, ze by tahali cas, naopak hodne hazeli, nebo respektive chteli hazet, jen se k tomu mahomes vubec nedostal a musel hodne behat.

Reagovat
mithro

Romo chudak utiera slzy do kapesniku KC

Reagovat
Busby babes

A Chiefs chybel ten field goal na konci polocasu.

Reagovat
Chazy

Chybělo jim těch 30 posranejch minut, který by se vyvíjely úplně jinak, kdyby ten FG dali

Reagovat
Busby babes

no jasne, ten zapas by pak vypadal jinak

Reagovat
smazaný uživatel

skoro medvedev nadal level

Reagovat
I am Mancunian

Tak poďme teraz ešte Niners

Reagovat
Mihi

Oba SB účasti Bengals boli proti 49ers, obidve neúspešne

Reagovat
Chazy

No, ale v trochu specifický době

Reagovat
Chazy

Sice jméno Lou Anarumo znám dva týdny, ale je to fakt bůh evidentně

A předpokládám, že ho Taylorovi nikdo nevezme, takže mají na čem stavět

Reagovat
Dawon

Tohle vzdycky vnimam jako znamku skveleho trenera, kdyz dokaze vzit neco co absolutne nefunguje a obratit to uplne naruby behem zapasu

Reagovat
Chazy

Bylo to hodně ve stylu Belichicka, no, se málokdy vidí

Ale je to teda i příšernej koučing od Reida, tohle se mu dělo furt u Eagles a i na začátku u Chiefs

Reagovat
Trand

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

ale zatial skvela sezona, az na ten Bowlesov posledny playcall

Reagovat
niflheim

jsem to nedávno vysvětloval v práci co se stalo, jsem byl jako ten meme z it's always sunny

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
Kowe

ale musel jsem si vygooglit

Reagovat
niflheim

Jimmy

Reagovat
mithro

on sa setri, videl jak to Mahomes prepalil.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Stafford pls

Reagovat
mithro

nemohli toto krasne zahrat minuly tyzden?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

takhle, oni to zahrali, fumble na 1 yardu.

Reagovat
Trand

Warner

Reagovat
Chazy

Rok 2022 a v konferenci dva týmy bez QB

Reagovat
mithro

ja som chcel aby prave 49ers skusil Brady miesto Tampy, to by mohlo slusne slapat. Ale tak, dotukol si to aj tam vpohode.

Reagovat
formic81

Lance stal 2 prvni kola... takze rozhodne bude startoval pristi rok

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/StatsbyLopez/status/1487928487457562628

Obrat Bengals byl statisticky temer stejnej jako tenkrat Pats.

Reagovat
Dawon

Deebo je fakt Bůh, hrozná závist

Reagovat
mithro

mame miesto neho nasu jednotku

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

No proto, ale doufám že Deebo je ok.

Reagovat
Chazy

Achjo, ten hit na Deeba. Nedá se nic dělat, můžou se učit techiky jakýkoliv chcou, může se jakkoliv limitovat hit do hlavy, cokoliv, ale furt to bude brutální sport, kde proti sobě můžou jít dva hráči ve sprintu a hrozně si ublížit.

Perfektní hit, přesně jak se to učí a stejně to smrdí zlomenýma žebrama i otřesem

Reagovat
Chazy

(ale samozřejmě je to násobně bezpečnější sport než ještě před třeba 10 rokama a neporovnatelnej s tím, co bylo před 30 rokama)

Reagovat
Busby babes

ty vole, to byla rana a on to rozchodi...

Reagovat
Busby babes

po takovym hitu v hokeji jsem pak plival krev a jel 40 km sanitkou do nemocnice.

Reagovat
Chazy

Oni nejsou normální, no, dohrávají s protrženýma plícema, chodí do zápasů s utrženýma ACL

Reagovat
Trand

No, naše DL je úplně vynulovaná, SF stačil jeden dobrý hod a jeden perfektní call a vedou v poločase. Jefferson zraněný, Higbee zraněný, kicker zřejmě zraněnej ještě z minulýho týdne nebo nevím. Jsou to 3 body, nic hroznýho se neděje, ale DL bude muset zabrat. Ty dropy Skowronka a Kuppa taky moc nepomohly, to mohl být TD.

Reagovat
Trand

https://pbs.twimg.com/media/FKZGlP_XsAQPKDJ?format=jpg&name=900x900

Statistiky nejsou všechno, ale tohle o něčem vypovídá.. A stejně prohráváme.

Reagovat
mithro

tieto spoty ma v 21. storoci hrozne bavia

Reagovat
Busby babes

moderni technologie

Reagovat
mithro

nerobili nieco proti tomu aby sa nemohli tradovat vstupenky? mne pride, ze tam 49ers maju zase domace prostredie.

Reagovat
Trand

Oni to pak zrušili a mohli to kupovat všichni. Navíc si myslím, že spousta lidí z Bay Area bydlí v LA.

Reagovat
I am Mancunian

Toto bude ešte riadny boj, ale aj so šťastím mame na to, hlavne Jimmy to nesmie posrat nejakým intom

Reagovat
Kowe

ty TO jsou ale docela desivy pro rams

Reagovat
C0br

tvle ten drop

Reagovat
mithro

toto dropnut

Reagovat
mithro

taky krasny arm punt

Reagovat
Kowe

neskutecny

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Rozhodlo.

Reagovat
mithro

take chyby nemozes robit, specialne, ked je to take vyrovnane.

Reagovat
Trand

Já to nechápu, naši receiveři tam běhají v secondary 49ers skoro nepokrytí a pak na 3. down a 3 hrajeme RB screen.

Reagovat
Chazy

Podle mě McVay prostě Staffordovi nevěří a když vidím nějaký jeho ready a kvalitu těch hodů, tak se ani moc nedivím

Reagovat
Trand

No ty dlouhý dneska hází otřesně, ale zbytek docela jde. Ale jako souhlas, jen by to mohl hrát aspoň s receivery a ne s Michelem

Reagovat
Trand

Donaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaald

Reagovat
mithro

Jimmy.

Reagovat
Kowe

tohle bych na nej vubec nehazel

Reagovat
C0br

Reagovat
mithro

to nebolo ani tak o tom, ze tam nieco on pokazil pri tom int ale ako to cele skoncilo, to asi bol jeho posledny zapas za 49ers nie?

Reagovat
Chazy

A co měl dělat, nechat se sacknout a hrát 4 a 30? Navíc to zahodil fakt dobře na to, že házel spodem

Reagovat
Kowe

kdyby ten rb neudelal v ten samej moment krok dopredu, tak se tady s Jimmyho ucurava, jak skvele to zahral v takove situaci.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mihi

Tartt to posral...

Reagovat
Kowe

No s Rams alespon SB bude trochu hezci.

Reagovat
Chazy

No, tak se tam ten tým hvězd nějak procpal ale dojem nějaký dominance z nich zas nešel.

Ale přeju jim to, přeju jim i ten samotnej SB. Stafford si to za kariéru zaslouží, Donald taky, Withworth, ono víceméně už i Ramsey a Beckham kvůli tomu utrpení, co zažívali v týmech předtím Ani nezmiňuju Waddlea, to by byl fakt zázrak, přitom to byla taková smutná kariéra pro snad osminásobnýho allpro

Ale budou to mít těžký, Burrow prostě vypadá jako o dvě třídy lepší QB v tomhle playoff a už si jednou poradil s tím, že byl na zemi defacto pořád

Reagovat
Trand

Nebylo to hezký, ale je to tam Spousta chyb, dropy, podivný playcally, interception v redzoně, minutý FG, neproměněný 4. down.. Ale je to tam! Je mi líto Jimmyho, dneska tam sice snad 3 jeho hody zaváněly interceptionem, zvlášť ten na konci, co dropnul Ramsey, ale je to solidní QB, 49ers bez něj jsou 8-28 a s ním mají 35 výher, takže asi tak. Deeba mi je taky líto, to je neuvěřitelnej hráč. Nemůžu se ale zbavit dojmu, že Kyle měl hrát ten 4. down a 2 ve 4. čtvrtině, tam se to podle mě prohrálo. Jinak jsem strašně rád za náš gameplan, vypadal že funguje fakt dobře, Niners absolutně nefungoval běh a útok s míčem taky docela dobře hýbal.

Od Bengals vůbec nevím co čekat, každopádně DL bude muset zabrat, dneska zabrali v pravou chvíli, ale příště to bude potřeba celej zápas.

Reagovat
Chazy

Hele, Williams na LT je skvělej, ale jinak tam maj dva UDFA, a dvě 6. kola a nejhorší je, že ti hráči podle toho fakt hrají.

Bejt váma, tak klidně obětuju coverage trochu a dám šanci Burrowovi, ale půjdu strašně agresivně passrush. Může se dostat pod tlak jako proti Titans, klidně i pod větší a začít dělat chyby

Reagovat
Dawon

No, dost divny zapas, oba QB tam meli hrozne moc spatnych hodu, ktere smrdely intem...ze kazdy mel nakonec jen 1 vnimam jako maly zazrak a velkou neschopnost obran. To co dropl Tartt, to je fakt tezko uveritelne a dost mozna to ten zapas rozhodlo.

McVay je co se tyce time managementu snad jeste vetsi retard nez Mrož, aby ten clovek 10 minut pred koncem vyrovnaneho zapasu mel 0 TO, to je fakt na kriminal Nakonec se to vyvinulo tak, ze ho to nemuselo mrzet, ale uplne stejne mu to proste muze za dva tydny prohrat zapas, protoze mam pocit, ze tohle dela pomerne dost casto.

Za postup Rams sem nakonec asi trochu radsi, protoze si furt myslim, ze by to potencialne mel byt hezci zapas a Staffordovi bych to precejen hodne pral a ten uz tech sanci asi moc mit nebude. Pral bych to do jiste miry i Jimmymu, ale to spis tak sentimentalne nez za nejake zasluhy Dneska hral OK a ten posledni int bych mu nevycital, ale jeho decision making je misty porad hrozne bizarni a fakt to hriste cte strasne spatne a cpe balony na mista, kde absolutne nemaji co delat.

Budu hodne zvedavy, jak s tim QB nalozi, jestli uz bude Lance ready nejak hrat nebo si jeste Jimmyho nechaji a zkusi to zase s tim, ze on jim ten SB proste nevyhraje ale kdyz se sejde nekolik faktoru, tak jim ho s trochou stesti snad vylozene neprohraje.

Reagovat
Trand

Stafford měl ještě nějaký kromě toho Tartta a samozřejmě toho interceptionu na začátku zápasu? Si vůbec nevybavuju Respektive vím, že v druhým poločase tam měl několik nepřesných zejména dlouhých hodů, ale to bylo spíš do outu a nebo mimo, kde na to nikdo nemohl dosáhnout.

Jinak s tím McVayem máš pravdu, on to dělá pořád, na challenge je dlouhodobě tragický, musí mít jednu z nejhorších úspěšností a s těma timeoutama, škoda mluvit. Včera ten QB sneak challengoval ze zoufalství, ten fumble, to byla asi podobná situace, taky zoufalství no. Už jen chybělo, aby si to Niners rozmysleli a šli ten 4. down hrát a proměnili ho, to by McVay schytal kritiku jak nikdy. McVay Goffovi vždycky bral timeout, když to vypadalo na delay of game, Staffordovi to už tak často nedělá, ale občas když se mu třeba nelíbí playcall nebo něco, tak si ten timeout vezme, ale málokdy se dostaneme do situace, že by si nevybral aspoň jeden předčasný timeout za zápas. A včera to prostředí bylo fakt asi tak 50:50, hlasitý pro oba týmy když byly v útoky, tak si těch timeoutů "musel" vzít víc no.

Co se týče Jimmyho, on je fakt excelentní v přihrávkách mezi číslama, proto mu to vždycky proti nám tak šlo, jak nemáme LB co umí pokrýt hráče, tak je to pro něj úplně ideální matchup.

Takhle nás porazil letos v prvním zápase (https://pbs.twimg.com/media/FIwSK8fWUAIwnaK?format=jpg&name=900x900) a takhle loni (https://pbs.twimg.com/media/FIdV_FPXEAAy0kU?format=jpg&name=900x900). Tam do strany hází skoro jenom screeny, nějaké maximálně pěti yardové přihrávky a nebo dlouhé bomby k sideline, nic jiného.

Co se týče přihrávek mimo čísla, tam už to dost pokulhává, včera tam dost pěkně trefil Aiyuka, ale jinak tam skoro vůbec nehází. Tahle statistika vyznívá hodně blbě:

#49ers Jimmy Garoppolo went 3 for 9 for 30 yards and INT in 4th quarter. In 6 playoff starts Garoppolo has a 28.0 passer rating in the 4th, ranking last among 69 QBs w/ 30+ 4th quarter passes in playoffs since 1991.

Ale souhlasím, že bych to neházel vše úplně na něj, playcalling ho moc nepodržel, byl pak už hodně pod tlakem a celkově si myslím že to Shanny odtrénoval moc konzervativně.

Reagovat
Dawon

Dalsi krome tech 2 si od Stafforda asi taky nevybavim, tak mozna mas pravdu, ze to byly jen mega nepresne hodny ale ne moc nebezpecne

Ty challenge byly hrozne no, obzvlast teda ten druhy v situaci, kdy proste niners sli puntovat a ten potencialni zisk tam uz nebyl tak velky, naopak ta ztrata - ze nezastavis cas je jedna vec a samozrejme velky problem, ale ze uz poslednich 10 minut nemas moznost challengovat, to by mohl McCarthy vypravet, jak te takova situace muze posrat

S tim delay of game tj zase to same - samozrejme ze nechces -5 yardu, ale je tam treba vnimat taky kontext. Jestli se nepletu tak to byl 1. down, 1 a 15 neni proste katastrofa, je to uplne v pohode hratelna situace, tam vubec nebylo treba takhle panikarit a zahodit ten TO.

Ty Jimmyho statistiky sou teda dost desive Chapu ze je ta tendence se ho zastavat hlavne tim W:L recordem, ale pokud se dostanes do situace, kdy potrebujes dobry drive, tak Jimmy ho holt velmi pravdepodobne neudela (pokud mu tam Deebo neudela 50 yardu z nejakeho screenu )

Ja narazil jeste na tohle:

Jimmy Garoppolo was 2-of-10 for 33 yards and an interception when pressured in the NFC Championship Game.

Reagovat
Trand

Souhlas s tím, že delay of game není katastrofa, ale McVay v tomhle od roku 2017 udělal nulový progres, takže nemám moc naději, že se to zlepší.

Reagovat
Busby babes

https://pbs.twimg.com/media/FJWXQXjX0Akqh-Q?format=jpg&name=small

Sean McVay leads the NFL in unnecessary timeouts

Reagovat
Dawon

By me dost zajimala nejaka metrika, podle ktere to rozdeluji protoze podle te tabulky to vypada, ze TO rozdeluji bud na time saving a nebo na zbytecne...s cimz teda zas asi uplne nesouhlasim

Reagovat
Busby babes

https://operations.nfl.com/gameday/analytics/stats-articles/how-do-nfl-coaches-use-their-timeouts/

tady je cely clanek. me to docela dava smysl. vyzazuji z toho grafu TO na zmrazeni kickera nebo kvuli zraneni hracu, kterych je okolo 5 procent.

Reagovat
Dawon

No to je otazka...proste pokud pred snapem vidis, ze tam je nejaka pro tebe spatna formace, neco se ti tam nelibi nebo tak podobne, tak to podle me neni uplne unnecessary TO...bych furt tohle a treba jen snahu vyhnout se delay of game hodnotil dost odlisne...ale to uz je asi spis filozoficka debata no A hlavne by to pak asi bylo az moc subjektivni a neslo by to nijak kvantifikovat

Reagovat
Busby babes

prave, to uz asi nejsi schopen rozlisit. Je delay of game zpuzobeno treba tim, ze je horsi komunikace kvuli hluku nebo kvuli tomu, ze treneri posrali stridani... to uz je asi moc velkej detail.

Reagovat
Chazy
Reagovat
mithro

https://twitter.com/KyleBrandt/status/1489268248134701064

most receiving yards after turning 40 years old

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele