Capoue se stěhuje do Španělska, z Watfordu ho koupil Villarreal

31.12.2020, 15:01
Aktuality
Watford se na začátku roku 2021 představí na půdě Swansea a v jeho nominaci už nebude figurovat Étienne Capoue. Francouzský záložník měl zaječí úmysly a dočkal se přestupu do španělské ligy, ulovil ho Villarreal...

O transferu Capoueho na Pyrenejský poloostrov se spekulovalo už od léta, kdy ho chtěl nový trenér Valencie Javi Gracia, který hráče velmi dobře zná z dob společného působení v Londýně. Villarreal byl úspěšnější, během několika dní dojednal podmínky a druholigovému anglickému celku zaplatí tři miliony eur, s fotbalistou podepsal smlouvu na dva a půl roku.

32letý Capoue na sebe v minulosti upozornil výkony v dresu Toulouse a v létě 2013 se mu odměnou stal transfer do Tottenhamu, po dvou sezonách se pak stěhoval do Watfordu, s nímž loni sestoupil z Premier League. Už dnes si poprvé zatrénoval s novými spoluhráči a bude připraven na sobotní derby s Levante.

Autor: Tomáš Pavlík / villarrealcf.es

Komentáře (5)

Přidat komentář
Omanomet

Budou letos hlášky roku?

Reagovat
Israha

Vhodná a levná náhrada za Iborru (i když podle mě kvalitativně o něco horší) a do rotace s Coquelinem. Přestupová politika Villarrealu je posledních pár let moc dobrá.

Reagovat
Ferguson6

Assa to začína podobať zase na tu z rokov 2005-10 keď boli úspešní

Reagovat
smazaný uživatel

A nebude musieť hrať v strede Foyth, ako stoper super, ale stred nie

Reagovat
Israha

Ty poslední dva zápasy tam byl strašný

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele