Calcio 2011 - to nejlepší

27.12.2011, 11:56
Názory a komentáře
Nový král, recept na úspěch, začátek cesty, návrat na výsluní a věčný Pupi. To vše, a samozřejmě mnohem víc, byl italský fotbal v roce 2011.

Král Calcia - AC Milán
Vedení tohoto klubu se rozhodlo, že musí přerušit dlouholetou nadvládu svého městského rivala. Kdo na tom má hlavní zásluhu? Massimiliano Alegri a jeho dirigentská taktovka. Příchod opor, jako splnění trenérova požadavku, Ibrahimoviče a Cassana, dvou osobností, které omladily tvář týmu. Oba se podíleli velkou měrou na zvýšení kvality hry. Silvio Berlusconi, jeho peníze a sázka na kombinaci zkušenosti s mládím.

Všichni rossoneros očekávají pokračování úspěšné sezony, vítězství v derby s Interem a pokud možné také další Scudetto ve vitríně plné pohárů. Začátek ligy 2011/12 byl poněkud rozpačitý, ale postupem času se AC Milán rozpomněl na tažení minulou Serii A. Ještě do Vánoc se dostal na čelo tabulky, které vládne společně s Juventusem, v osmifinále Ligy mistrů ho čeká Arsenal. Boj pokračuje, usnout uprostřed cesty by se nemuselo vyplatit.

Recept na úspěch
Na stadionu Friuli na tom pracují již hezkou řádku let. Necítí takový tlak jako velké kluby, které majitelé nutí vyhrávat snad každý souboj. Nejsou ani ve středu zájmů novinářů. Udinese začal odspodu a pomalu stoupá středem tabulky až na místa znamenající účast v Lize mistrů. V Neapoli jsou na tom podobně, jen je tu trochu víc znát obrovská popularita tohoto klubu. Fanoušci jsou nároční a hladoví po každém skalpu těch dnešních "velkých". Ale právě tak jako Udinese i oni budují tým blízké budoucnosti, snad i vítěze Serie A.

Udinese a jeho přednosti? Věnují se výchově mládeže, mají čich na talenty, dokáží prodat hráče za milionové sumy, nakupují inteligentně a trvají na líbivé, ale přitom účelné hře. Neapol? Staví na svých hvězdách, Hamšíkovi a Lavezzim. Ti jsou obklopeni obrněnou jízdou, která je dobře poskládána a sem tam vylepšena jako tomu bylo v případě příchodu Cavaniho, Ten se ukázal jako dobrá posila, díky němu se hra zlepšila a Neapol mohla v této sezoně znovu ochutnat nejvýše ceněnou evropskou klubovou soutěž.

Udinese je týmem, který na evropské úrovni zaznamenal největší skok směrem vzhůru. V tomto roce získal o 25 bodů více než v tom minulém. V sezoně 2010/11 skončil na 4. místě se ziskem 66 bodů a Di Natalem, autor 28 branek, jako střelcem číslo 1. Letos je zatím třetí, za Milánem a Juventusem, má 32 bodů. Šance na překonání předešlých zisků je tedy veliká. A to se musí obejít bez takových opor, jakými byli hráči kvalit Alexise Sáncheze, Pepeho nebo Zapaty. Třešinkou na dortu úspěchů je pak zcela jistě postup do další fáze Evropské ligy, kde je čeká řecký PAOK Soluň.

Neapol uzavírá rok na šestém místě, ale toto umístění, o tři stupínky níže než na konci minulé sezony, je pravděpodobně důsledkem soustředění se na postup do osmifinále LM. Tam si to neapolští rozdají se slavnou londýnskou Chelsea.

Na dobré cestě
Gli Azzurri snadno postoupili na EURO 2012. V tomto roce vyhráli 5 utkání, remizovali jen v Srbsku 1:1. Ze šesti přátelských zápasů zvítězili jen ve třech, ale dokázali porazit Španělsko 2:1, remizovat v Německu 1:1. Vítězství nad pořadateli EURO 2012, Polskem a Ukrajinou a prohry s Irskem a týmem Uruguaye uzavírají bilanci roku 2011.

Výsledky jsou kladem, ale mnohem více radosti příznivcům azzurri dělá zlepšená hra a konzolidace týmu. Mužstvo je solidní, ví co hrát, mladá krev se projevuje, vše je mnohem živější. Claudio Cesare Prandelli vkládá naděje do talentovaného Balotelliho a věří ve střeleckou formu Osvalda.

Rok 2012 má svůj jasný vrchol. Na EURO 2012 čeká Itálii ve skupině současný velikán světového fotbalu, Španělsko. A to hned v prvním utkání! Před Chorvatskem a Irskem... Získají Italové ještě větší sebevědomí, nebo ho naopak ztratí?

Historie? Ne, přítomnost!
Juventus si prožil období ne příliš radostné. Dvě sedmá místa v Serii A, vyřazení ve skupině a 1/16 finále Evropské ligy, konečná stanice ve čtvrtfinále italského poháru. Nehodno slavného jména tohoto klubu.

Před letošní sezonou se ale začaly dít věci! Vecchia signora posilovala a dokázala, že inteligence má mnohdy větší cenu než miliony eur. Nedá se sice napsat, že neinvestovala, ale proti jiným klubům zase ne tolik. A objevila se jména jako Pirlo, Pepe, Matri. Antonio Conte namíchal chutný koktail mládí a zkušenosti a vydal se s týmem na cestu za dalším Scudettem. Pravda, v závěru roku Juventus trochu polevil, ale i tak se drží na špici. S AC Milán mají stejný počet bodů, pořadí určuje skore, o tři goly lepší pro rossoneros.

Pupi je nezničitelný
Javier Zanetti oslavil 10. srpna své 38 narozeniny. Ale to ani zdaleka nebyla jediná sláva tohoto roku pro fotbalistu narozeného v Argentině, ale již 16 let hrajícího v dresu Interu Milán.

Letos se stal argentinským fotbalistou s největším počtem startů v Serii A, je na sedmém místě v historické tabulce všech fotbalistů, ale jedničkou mezi těmi, kteří hrají v současnosti. V dresu Interu nastoupil do 39 zápasů s AC Milán, také zde je na prvním místě. Na straně protivníka je to nepřekonatelný Paolo Maldini, který derby hrál 56x.

Dnes má Zanetti na svém kontě 536 startů v Serii A, celkem si dres milovaného klubu oblékl 752x. A je třeba si připomenout ještě jedno číslo: tím je magická tisícovka! Talleres de Remedios de Escalada: 33 * Banfield: 66 * Inter Milán: 752 *Argentina /juniorské výběry/: 12 * Argentina /A tým/: 145 *
Celkem 1 008 zápasů jako profesionál! Klobouk dolů, Pupi, Il Capitano!

Také díky calciu je fotbal tou nejkrásnější hrou na světě.

Autor: Vilém Hodr

Komentáře (149)

Přidat komentář
rossoneri89

milujem Calcio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio Cassano, určitě platný hráč ....ale neviděl bych ho jako jednoho z hlavních strůjců milánských uspěchů v Calciu. Takový Thiago Silva tam zapadá víc, byť stoper :-)

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší hrač calcia je podle mě Boateng

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrahimovič je král AC Milán

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

je to neskutocny hrac ale u mna je kral Thiago Silvaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SaianSupaCrew

Javier spettacolare

Reagovat
smazaný uživatel

Nejpůsobivější soutěž na světě Il Calcio, il nostro amore

Reagovat
smazaný uživatel

darmo zakrivate oci talianska liga isla dolu a dolu isla ostane dolu bohuzial skandali prepisovanie visledkov len tazko sa dostane na uroven primeiry alebo premieri

Reagovat
smazaný uživatel

Tak šla dolů, a co má být? Jen proto, že se nedaří, nemáme pro nás nejlepší ligu opěvovat a přát jí to nejlepší? Calcio je druh víry, láska, která nezná hranic.

Reagovat
rossoneri89

ovplyvnovanie vysledkov mas bohuzial vsade ... akurat to v Taliansku viac riesia ...

Reagovat
božský John

Tys použil "y"?

Reagovat
smazaný uživatel

yyyyyy

Reagovat
j_mrazik

Já nechápu, proč u primeiry dal "y" a u premieri za "i".

Reagovat
smazaný uživatel

pretoze premieri ma bit s i inteligente

Reagovat
smazaný uživatel

ti bit taki yntelygent

Reagovat
božský John

Asi to je v Anglii moc měkký

Reagovat
PJ

Asi dostal k Vánocům novou klávesnici

Reagovat
smazaný uživatel

od dobreho pritele Kaka

Reagovat
smazaný uživatel

překvapils ...máš tam Y!

ale stejně ho neumíš používat...

Reagovat
smazaný uživatel

A řekni mi, proč Neapol postoupila ze skupiny smrti, kde "elitní" City, které vede anglickou ligu nepostoupilo. Zároveň "skvělý" Villareal nepostoupil taky, protože italská liga šla přece dolu. Inter počítat nebudeme (interisti nezlobte se na mě, ale nic tam váš tým nepředvedl), ale AC remízovalo s Barcelonou (údajně nejlepším týmem). Italská reprezentace si vede velmi slibně, když porazila Španělsko a remízovala s Němci, oba národy jsou favority na výhru EURA.

Řekni mi, kde vidíš ten úpadek italského Calcia.

Reagovat
smazaný uživatel

nahoda kde hrali roli doslova jeden bodik taliansko je odjakziva sami skandal take veci sa v inich ligach nevidia, vilareal ma zlu sezonu a ac remizovalo v barcelone po tlaku barceloni golom v poslednej sekunde kto videl zapas tak ruku na srce barcelona mala vihrat, to ze rozbila ac doma to uz nenapises haha

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic, zase stara klavesnice

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou ale plky, nezlob se, ale ten příspěvek nemá žádnou hodnotu (a to se už raději nebudu vyjadřovat k pravopisu)

Reagovat
smazaný uživatel

Aha ked to beries takto tak Slovensko je lepsie ako taliansko a slovenska liga je lepsia ako talianska liga? :D lebo Slovenska reprezentacia porazila talianov na MS :D:D:D dobra obhajoba a rubin kazaň je lepší ako barca lebo minuly rok ju porazila v LM(neviem presne rok)??? to nebude asi najlepsi spôsob porovnania

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensku jednou přijde štěstí naproti a hned v nich vidíš pomalu Mistry Světa Trochu soudnosti chlapče

Reagovat
smazaný uživatel

Letos se daří daleko víc než minulý rok, takže to tak špatné nebude. Italové nemají hvězdné týmy, ale jejich síla je v disciplíně a taktice, a když k tomu připojím krásný fotbal Neapole, nemůžu říct, že je Itálie na úpadku.

Reagovat
smazaný uživatel

si opity?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

víš z které země letos postoupilo nejvíc týmů do osmifinále ligy mistrů?

Reagovat
smazaný uživatel

celkově je serie lepší jak BL ale žádnej tým není lepší jak Bayenr

Reagovat
exse

Co se výkonosti týmů tak je SA pořád lepší, ale co se zázemí, stadionů a prostě všeho ostatního týče, tak je BL lepší, což predikuje to že zanedlouho bude lepší aji v té výkonosti.

Reagovat
smazaný uživatel

neporovnavaj proso so zitom kazdi vidi stadioni v serie a 50 rocne rujni proste sa tam nedavaju prachiii je to dole vodou a vstupit na stadion hranici s ublizenim si

Reagovat
Kepy_FCB

Calcio 2011 - je nejlepší

Reagovat
terry

Koukám na spekulace a Chievo by prý chtělo Caracciola. To je dobré. Naopak se děsím toho Amauriho. Jestli vážně nakonec z možností Gilardino, Borriello, Maxi Lopez, Milito, Quagliarella, Amauri přijde ten poslední, tak se poseru.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde Amauri. Stačí aby řekl ano a Preziozi ho podepíše a tím pádem se Borriello upíše Juve. Jednoduché počty.

Reagovat
terry

Borriella už se Preziosi vzdal, ale Amaurimu pořád věřit nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že se ho vzdal. Tím pádem odpadá. Quagliarellu nepustíme, Conte i Marotta za ním stojí. Milito zůstane v Interu a M. Lopez nevidím jako příliš možného. Takže buď Amauri nebo Gilardino. Amauri má vzhledem k Marinovi krapet navrch.

Reagovat
SaianSupaCrew

jestli Marco přestopí do Turína, tak je to u mě fakt kokot... Janov by byl pro něho byl ideální...

Reagovat
Maritazzi

Má tam odejít na hostování bez opce, co jsem četl teď naposledy. Cena asi půl milionu.

Reagovat
brenk

Tá časť so Zanettim je asi špeciálne pre MSgoo, aby preplakal celý deň...

Reagovat
SaianSupaCrew

Ta je tam hlavně proto, že je to fenomenální hráč a to co předvádí v jeho věku je neuvěřitelné...

Reagovat
brenk

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
cresposuper

Javier

Reagovat
lnterista

borec nejvetsi a to rikam uplne nezaujate

Reagovat
smazaný uživatel

12:35 Kaká za 22 milionů?

Pokud do Madridu přiletí nabídka ve výši 22 milionů liber, je prý Real připraven prodat Brazilce Kaká...

Robinho do Brazílie a Kaká s Tevézem do AC a na shledanou krokodýle... To by mi řádně spadla čelist... Ale je to jen moje konspirační teorie, která není ničím podložená

Reagovat
brenk

Teraz ho chce Real predávať, keď začal ako tak hrať?!

Reagovat
Yanek

U nás se zase začalo mluvit o zájmu o Gansa, toho bych tady viděl rozhodně raději než Kaká. A nakonec, mně by stačil jenom Tevéz...

Reagovat
smazaný uživatel

Ganso je hlavně perspektivnější, určitě by pro vás byl lepší variantou. Ale ono to je jedno, i když přijde jen Tevéz, pořád budete mít jednu z nejlepších ofenziv na světě, aspoň papírově. Co se bude dít na hřišti se ukáže časem.

Reagovat
Tsigi

Dokud se nepostaví mnohem lepší záloha tak to stejně nebude dělat rozdíl. Letos absolutně nefunguje obranná činnost a s tím tyhle ofenzivní nákupy moc nepomůžou.

Reagovat
smazaný uživatel

29 let , plat jako krava , nejista vykonost.Nedivim se ze Real se ho chce zbavit , ale zaroven i pochybuju ze ho nekdo bude chtit. Leda by pristoupil na snizeni platu , ale nevim jak moc je Kaka zlatokop.

Reagovat
smazaný uživatel

kaka a zlatokop spamataj sa viem ze nieje ma penazi uz aj tak dost poznam ho okrajovo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kaká není zlatokop. Navíc by pro něho byl návrat do AC něco jako návrat domů.

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Ok kdyz neni zlatokop tak bude ochotnej jit ze soucasnych 10 mil Euro treba na 5... Ale silne o tom pochybuju , nicmene nepohorsuju se nad tim takovy jsou temer vsichni fotbaliste.Holt dneska je takova doba a dobrovolne nikdo s platem dolu nepude.(Cest tem par vyjimkam)

Reagovat
Godwinson

Tomu bude PSG těžko odolávat ... přeci jen, na ten post mají zoufalý nedostatek hráčů.

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by dal 22 mega za 30tiletého hráče, který za poslední 2-3 roky střídavě leští marodku/lavičku a má plat 10 mega? ACM na tu pozici má mnohem lepší, levnější a perspektivnější varianty, než aby brali zpátky Kaká.

Zvlášť s jejich stylem nakupování z posledních let, spíš jim nabídnou 10 milionů ve třech ročních splátkách a po tu dobu bude Real platit půlku platu...

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemuzu odpustit:

33+66+752+12+145=1008 a ne 1009 coz pochopitelne uplne meni smysl textu

Reagovat
smazaný uživatel

..uz je to opraveno

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA CALCIO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Calcio si nedáme!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Může mi někdo vysvětlit co je to za Marotošaškárnu s Borriellem? My snad nemáme Vučiniče,Fabia,Alexe a Matriho? Neřeknu kdyby přišel nějakej ''snajpr'', ale PROČ Borriello??

Reagovat
smazaný uživatel

Vučinić, Quagliarella a Del Piero jsou jiné typy hráčů, než Matri a Borriello. To je jediné vysvětlení. Odchází Amauri a Iaquinta. Jejich místo se "lepí" Borriellem.

Reagovat
smazaný uživatel

Amauri s Iaquintou lepit nepotřebujou.. Spíš se bojim že kvůli Borriellovi na jaře v Itálii neuvidim Alexe už ani těch 10 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Calciooo

Reagovat
smazaný uživatel

dangolo

Reagovat
smazaný uživatel

Palec měl být nahoru...já mám rohy rád.

Reagovat
lnterista

ja radeji ...di rigore

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

To sedí. Však už máš ten palec vožužlanej, že to hezký není.

Reagovat
Francesco Totti AS

ale už jsem hodně dlouho nežužlal už ani ty penalty mi nejdou

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý rok, hlavne teda jeho druhá polovica. Hned tri talianske tímy v dalšej fáze LM, obnova zdecimovaného národného tímu a vzostup Juve....čo viac si priať ?

Dúfam že všetky tri kluby sa v LM dostanú daleko, nahrajú bodíky do koeficientu, unavia sa a my sa vdaka tomu kvalifikujeme do tej "zaslúbenej ligy majstrov " A Neapolu prajem celkové víťazstvo

A čo sa týka národného tímu, verím že Squadra môže Euro vyhrať....jeden titul je pre tak futbalovú krajinu predsa málo, ale mnoho bude závisieť od prípadnej účasti Pepita Rossiho a Cassana, aj ked taký Di Natale ich môže zastúpiť úplne v pohode. Budem fandiť tak ako vždy, napriek favorizovaným španielom či nemcom by to talianom mohlo výjsť, nech všetci nadobro zabudneme na nepodarené MS 2010.....

Ale samozrejme najviac zvedavý som na Juventus, dúfam že Conte je naozaj tým pravým mužom ktorý nás konečne dotiahne do LM a začne sa nás opäť báť celá Europa. Vyzerá to veeeeľmi sľubne, ale dosť ma straší minuloročné postavenie v tabuľke v tomto období, ktoré bolo rovnaké než to súčasné, a ako to dopadlo....

Síce netreba mať veľké oči, ale jednu poznámku si neodpustím : Dúfam že o rok v takomto článku bude za "kráľa Calcia" označený Juventus......takže veľa úspechov do budúceho roku, Forza Squadra ale hlavne FORZA JUVENTUS !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. najlepší zápas roku podľa goal.com je Neapol - Juventus (3-3) :

Napoli’s meeting with Juventus at the tail end of last month was undoubtedly Serie A’s game of the year. It was also, arguably, the best game played anywhere in the world over the past 12 months.

Reagovat
10

zajímavý, ale myslím, že i my jsme odehráli lepší...třeba s AC a Interem

Reagovat
smazaný uživatel

IL GRANDE CAPITANO JAVIER ZANETTI !!!

Najväčší z najväčších

Najlepší z najlepších

Najsympatickejší z najsympatickejších

Najväčší srdciar z najväčších srdciarov

Najfenomenálnejší z najfenomenálnejších

Najlegendárnejší z najlegendárnejších

Najchrumkavejší z najchrumkavejších

Skvelý hráč, kapitán, kamarát, syn, otec, manžel, priateľ, spoluhráč, reprezentant

Jednoducho povedané Javier Adelmar Zanetti

Takýto hráč by si to zaslúžil minimálne jeden veľký článok každý týždeň

Reagovat
smazaný uživatel

Paolo Maldini je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

A co potom Paolo Maldini nebo Franco Baresi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I jako fanoušek největšího rivala velmi uznávám hráče, jako Zanetti, ale přece jenom psát - "Skvelý.....kamarát, syn, otec, manžel, priateľ......" je už trochu moc, co víš, jaký je to člověk?

Reagovat
smazaný uživatel

Akože odkiaľ že to viem? To si robíš dúfam srandu, však?!

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to si nerobím srandu, až ho poznáš osobně, jeho rodinu a přátele, můžeš něco takového tvrdit, jinak nelze věřit NIČEMU, kolikrát je "mediální obraz" někoho (třeba dělaný na zakázku např u politiků) diametrálně odlišný od skutečnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Pupi si nemusí robiť zdokonať imidž, lebo on je už dokonalý

Reagovat
smazaný uživatel

*zdokonaľovanie imidžu

Reagovat
lnterista

opravdu nevim o co ti tady jde...driv jsi mi nejak nevadil ale tahle strategie co tady ted predvadis je hrozna

Reagovat
smazaný uživatel

Akou stratégiou prosím Ťa?!

Reagovat
lnterista

slzy atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Že ty tomu neveríš, to je tvoj problém. Smajlíky sú tu na to, aby vyjadrovali emócie, ktoré daný užívateľ pociťuje. A keď mi je z niečoho do plaču, tak tu plakajúce smajlíka jednoducho použijem. Prečo nie?! Každý tie góly, oslavy, momenty prežíva inak a to je dôležité si uvedomiť.

Reagovat
lnterista

A proc jsi to driv nedelal? Treba byl jsi proti Militovi ze ho mame prodat ze akorat stoji penize a najednou slzy. Proc?

Reagovat
Jajinek

stejně tak s Chivuem, nadával na něj, že by se k pozici stopera neměl ani přibližovat, že nás stojí moc peněz a že by měl jít...

...nyní slzy nad článkem ve kterém je zmíňen. Jako opravdu to dělá naschvál páč chce provokovat a šokovat a zase se staví do nějaké pózy.

Kdo to tu ale pak má číst. Půlka lidí se mu vysměje a té druhé půlce Inter úplně znechutí. A tím, že to sere pod každej článek to ani nejde ignorovat...

Reagovat
lnterista

jj ale zase da se provokovat treba hodinu nebo den ale tak dlouho...to je hrozna ztrata casu tohle fakt nechapu...

Reagovat
smazaný uživatel

Vtedy (skôr) som to tak nevnímal a nepociťoval ako v súčasnej dobe. Tak Milita som chcel predať, pre klub by to bolo najvýhodnejšie, lebo má veľmi veľký plat. Ale keď bude odchádzať, tak mi to bude veľmi ľúto, pretože je to šampión.

I change my mind.

Reagovat
lnterista

jasne ja to chapu ale kdyz doslo k te zmene tak to teda radikalne...jde to prece napsat normalne ale ty chces byt porad stredem pozornosti a Inter je jenom prostredek tveho virtualniho uspokojovani

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Jajinek

vždy´t ti to nikdo nevěří...možná ze záčátku...ale pak jak jsi tu rozjel to divadlo ve velkým, tak je jasný, že už si z toho tady akorát děláš prdel. Děláš si prdel ze zdejších uživatelů, ničíš tu diskuzi jako nikdy předtím a hlavně tím urážíš všechny Interisty, kteří mají ke klubu nějaký vztah i samotného Zanettiho

...prostě to přeháníš a měl by sis to uvědomit!

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je na tom opalcovateľné?:-))) Že Vy tie veci vnímate inak?!!! Prdel a srandu si z toho určite nerobím.

Reagovat
Jajinek

problém je, že my ty věci za ta léta vnímáme určitým způsobem...ty si z toho celého akorát děláš prdel...nevím čím to je, ale potřebuješ být vidět a nějak ti to tu přirostlo k srdci.

Nejdřív ses vyživál v tom, jak tě všichni opravovali v tom, jaké píšeš faktické hovadiny. Pak to všechny přetalo bavit. Tak jsi začal provokovat, to taky za nějakej čas vyšumělo. Zjistil si, že lidi pálí, když začneš brečet na rozhodčí, tak jsi dělal to...

...to už taky není in tak zkoušíš tuhle histerickou pohádku. Ty prostě musíš být vidět...pod každým článek...všude...o to jediné ti tu už asi 2 roky jde a je ti úplně jedno, jak toho dosáhneš. Nevím, jestli se v životě nudíš a jestli je EF alfou a omegou tvého života a místo, kde se můžeš realizovat, ale jak říkám.

Tím svým chováním tu urážíš Inter a Interisty, kteří tomu týmu orpavdu fandí a hlavně normální uživatele, kteří tě neznají proti Interu a samotnému Zanettimu nesmírně popuzuješ. Mě se poslední dobou ozývají Interisti z ČR a ptají se, co že je zač ten MSgoo a proč si z Interu na diskuzi dělá tímhle stylem prdel...

...opravdu nevím, co tím chceš dosáhnout...ale už je to fakt za hranicí

Reagovat
lnterista

jj tak nejak

Reagovat
sinter

toto čo teraz predvádza je horšie ako bludy čo písal pred tým a následne "hádky" s tebou.

Takého "fanúšika" neprajem ani Juventusu,... týmto šaškovaním zosmiešňuje môj klub.

Reagovat
smazaný uživatel

"Mě se poslední dobou ozývají Interisti z ČR a ptají se, co že je zač ten MSgoo a proč si z Interu na diskuzi dělá tímhle stylem prdel..."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

Čo už máš slzy v očiach aj z vlastného príspevku?

Reagovat
DelPiero137

Ddoteraz som ho vedel ignorovat ale vedel som si precitat aj jeho komenty. Ale toto smrdi pretvarkou a provokaciou. Este provokaciu znesiem ale takuto pretvarku? A hlavne, ako pises, pod kazdym clankom a take emocie?! To je uz prehnane, to by mu nezozral ani najvacsi naiva ktory zil odrezany od sveta v komunite.

Nagamoto je u vas par mesiacov aj s kuframi a uz je z neho legenda pre ktoreho treba plakat ako pre Kim-Jonga...

Podla mna je zalubeny a robi divadlo na frajekru

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
10

si změnil značku antikoncepce?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecna ostuda!!! stydim se i za tebe!

Reagovat
smazaný uživatel

Najchrumkavejší z najchrumkavejších

Reagovat
cresposuper

Reagovat
DelPiero137

Calcio a clanok

Asi mi nieco uniklo, Osvaldo uz reprezentuje Squadru? Nieco sa mi hmlisto vybavuje ale pri tej fluktuacii aka je v Squadre poslednu dobu , sa mi to pletie...

Ako si mam vysvetlit vyznam spojenia "Gli Azzurri" ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad bych tě mystifikoval, nemám moc dobrou italštinu, ale Gli by měl být určitej člen pro množný číslo a Azzurro znamená modrý - Azzurri tím pádem modří.

Reagovat
alegre

Překlad správný, Osvaldo hrál 35 minut proti Irsku.

Reagovat
smazaný uživatel

nepsal tu nedavno Smog, ze do ledna nepujde na net? pritom vzdy, kdyz nakouknu pod nejaky clanek o Calciu, tak tam hned sviti jeho wunderbar komentare

Reagovat
smazaný uživatel

Nepísal som to tu.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, tak to sem asi jen chtel videt, ze to pises

Reagovat
M11

Reagovat
Jajinek

Výsledky fanty Série C na foru.

Je započítáno už vše...tedy nově 11. dohrávenaé kolo, 1. dohrávané kolo, 15. kolo a 16. kolo.

Omlouvám se za zpoždění!

Slejdy, pokud by jsi chtěl půjčit nějakého hráče, tak se ozvi, ten kádr máš opravdu zdecimovaný!

Reagovat
mastakillah

Angelo Palombo je pravděpodobně na odchodu ze Sampdorie a rýsuje se jeho přestup do Juventusu, který ale není jedinou možností. Sportovní ředitel janovského klubu Pasquale Sensibile se nechal slyšet, že italský záložník by mohl odejít i do Neapole.

Super zpráva, kdyby to vyšlo tak by to byla super posila

Reagovat
smazaný uživatel

Super článek! Jen mi moc nesedí výraz "rossoneros".....spíš rossoneri ne?

Reagovat
alegre

Máš pravdu... Ta španělština

Reagovat
didosh

Miluju Calcio!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Maicon poslední 2 sezony?

Reagovat
Votas

hůř než tu sezónu před tím

Reagovat
Kepy_FCB

LAZIO

JUVE,ASR

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA CALCIO!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Oukej teda...takže emócie už nebudem vyjadrovať, čo sa týka diskusie samozrejme, takým možno trochu prehnaným spôsobom.

Reagovat
smazaný uživatel

Otazka na fanousky Juventusu. Jak moc si myslite ze je realna Lednova vymena Alex za Krasice (pravdepodobne s nejakym doplatkem) ? A kolik ma zhruba Krasic plat ?

Reagovat
10

odchod Krasiće je víceméně jistý, o Chelsea se mluví nejvíc...u Alexe těžko říct, spekulovalo se o tom celkem dost, ale pokud se dotáhne Caceres, tak to nevidím reálně

Reagovat
smazaný uživatel

Ma Krasic pripadne sanci uspet nebo je to traged?

Reagovat
10

v lize, kde vládnou Lennonové, Downingové a Walcottové bude král

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Marco Motta, který letos za Juventus neodehrál ani minutu, by mohl zamířit do Španělska. Podle nejnovějších zpráv se snaží 25letého obránce získat Sporting Gijón na půlroční hostování s opcí na trvalý přestup.

A šup tam s ním

Reagovat
kbtk23

Reagovat
smazaný uživatel

koktail neexistuje, buď cocktail nebo koktejl

Reagovat
smazaný uživatel

Qui regna la mafia calcio

Reagovat
smazaný uživatel

Vágner Love touží po návratu do vlasti a jeho aktuální zaměstnavatel CSKA Moskva mu klacky pod nohy házet nebude. "Jsem připraven ho ztratit, Vágner může opustit CSKA," řekl trenér týmu z ruské metropole Leonid Sluckij.

Cestou do Juznej Ameriky sa zastav v Interi na 2 sezony

Reagovat
Jajinek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele