Byl to pro nás velký krok, pochvaloval si van Gaal

22.09.2010, 11:59
Aktuality
Bayern včera nechal zapomenout na tři zápasy bez gólové radosti a i přes katastrofální start na hřišti Hoffenheimu nakonec uspěl, když vítězství urval v nastaveném čase. Tři body si pochopitelně pochvaloval mnichovský trenér Louis van Gaal, kterému ovšem zkazilo náladu zranění Francka Ribéryho...

Bavoři v Sinsheimu prohrávali už po půlminutě, kdy se trefil Ibišević, po změně stran ale dorazil Ribéryho střelu Müller a v první nastavené minutě rozhodl o vítězství hostů van Buyten.

”Vytvořili jsme takový tlak, že jsme si výhru zasloužili, i když jsme měli také štěstí. Už v prvním poločase jsme hráli dobře, v tom druhém jsme pak do toho dali ještě více vůle a víry. Byl to pro nás velký krok,” prohlásil van Gaal.

V sobotu ale čeká Bayern další obtížné utkání - doma přivítá Mainz 05, který senzačně vede bundesligu a neztratil ještě ani bod. ”Musíme nyní vyhrát i proti Mainzu, jinak bude ztráta příliš velká,” řekl nizozemský kouč, který však nebude moct využít Francka Ribéryho. Ten si před vyrovnávacím gólem ošklivě poranil kotník a podle prvních odhadů jej čeká minimálně několikatýdenní pauza.

Zklamání na druhé straně vládlo u TSG 1899, které si připsalo první porážku v sezóně. ”Hodně jsme ze sebe vydali v 87. minutě jsme měli velkou šanci na vítězný gól. Když pak člověk prohraje brankou v nastavení, je to dost hořké. Bod jsme si na každý pád zasloužili, ale nyní už musíme koukat dopředu a pokusit se vyhrát v pátek v Kölnu,” uvedl hoffenheimský kouč Ralf Rangnick.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de, bundesliga.de

Komentáře (12)

Přidat komentář
madridcan

ako som uz pisal-vcera zadarmo vysoky kurz na bayern.Proste to uz museli prelomit aj ked pravda,ze len tak tak

Reagovat
Darren Fletcher

škoda no. mohli puknúť

Reagovat
smazaný uživatel

Louis je sympaťák,asi jediný v celem Bayernu

Reagovat
Josifek

Nevim, mně teda byl vždy docela nesympatický...i když je pravda, že pro mě osobně co pamatuju vždy bylo těžko najít v Bayernu sympaťáky, momentálně jim v mých očích jasně vévodí T. Muller.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho mám rad jenom kvůli Barceloně

Reagovat
Josifek

Tak už jen kvůli tomu ho rád nemám..

Reagovat
smazaný uživatel

Van Bommel ?

Reagovat
Josifek

JJ, přesně to je ten největší sympaťák... tomu už se v mých očích může z historie Bayernu, co pamatuji, rovnat jen další ultra-extra sympaťák Effenberg...

Reagovat
smazaný uživatel

presne tí sú/boli u nás najsympatickejší... (ešte Kahn)

hráči ako Muller a Kroos sú v sympatičnosti u mňa len "radoví" ...vedú práve spomenutí traja.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak Oli je u mna Boh

Reagovat
Josifek

Já ty dva nesnáším, Kahn taky nebyl zrovna od pohledu sympaťák pro většinu lidí, ale toho jsem měl docela rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Do durhého polčasu, Louisi, si nedal viac vôle, ale dvoch útočníkov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele