Byl to pro mě perfektní den, prohlásil třígólový Son

10.11.2013, 17:56
Aktuality
Ještě v minulé sezóně Heung-Min Son svými góly táhl Hamburger SV, v létě ale přestoupil do Leverkusenu a včera se svému bývalému klubu poprvé postavil v roli soupeře. Bayer v utkání vyhrál a hlavní hvězdou odpoledne byl právě korejský útočník, který vstřelil svůj první bundesligový hattrick...

Leverkusen v duelu se severoněmeckým celkem zvítězil 5:3, když všechny první tři branky svého týmu dal právě Son. Nejprve se trefil v desáté a sedmnácté minutě, deset minut po změně stran pak završil hattrick a navrch přidal ještě jednu asistenci.

"Byl to pro mě perfektivní den," řekl po zápase Son deníku Bild. "Jsem moc šťastný, že jsme vyhráli. Na druhou stranu cítím samozřejmě i trochu smutek, protože jsem se trefil právě proti HSV," dodal korejský reprezentant, za nějž Leverkusen zaplatil deset milionů eur.

Spokojený byl i Sami Hyypiä, který ze Sonových výkonů v dosavadním průběhu sezóny nebyl zrovna nadšený. "Řekl jsem mu: 'Věřím ti, musíš do toho jít s čistou hlavou.' Dnes ukázal, že je gigant," uvedl mladý finský trenér, jehož tým se bodově dotáhl na druhou Borussii Dortmund.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
EAG le grand amour

Bayer

Reagovat
smazaný uživatel

Bayer

Reagovat
Filip12

neskutečně si to dává jestli bude pokračovat tak ještě přestoupí za lepším Dortmund by mu sedl

Reagovat
EAG le grand amour

Už je v nejlepšim

Reagovat
JacoBee

Reagovat
EAG le grand amour

Reagovat
JacoBee

No kruť si očimaj jak chceš ale jestli myslíš vážně že Leverkusen je nejlepší tak nevím kde...

Reagovat
EAG le grand amour

úplně všude <3

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty oslavy sice nemusel tolik prožívat, ale goly to byly skvělé

Reagovat
JacoBee

Well done son

Reagovat
stas87

dolezite body pre bayer,okamzite po prehre v braunschweigu zareagovali vyhrou,naskok maju a nemuseju sa za seba zacat otacat,teraz este dotiahnut postup v LM a zaistit si klud do konca jesene

Reagovat
EAG le grand amour

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne Sonny, tento hrac sa mi velmi paci, jeho zanietenie pre hru je nakazliva a to este ma pred sebou tie najlepsie roky. Jednoznacne najlepsi sucasny hrac Juznej Korey. Je mi vsak luto, ze ked raz za svateho dindy sa tu o nom objavi clanok, a miesto podnetnej diskusie sa tu objavia prispevky ako z pomocnej skoly. Opice

Reagovat
db18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele