Burdisso věří, že zůstane v Interu

06.07.2008, 14:00
Aktuality
O Nicolase Burdissa má zájem hned několik evropských klubů a jeho případný přestup z Interu Milán se stal o to aktuálnější, když byl argentinský obránce nominován na olympijský turnaj v Pekingu. Sám Burdisso se o budoucnost nebojí a věří, že zůstane v Interu...

Burdisso před rokem neměl být členem základní sestavy, přesto se na hřišti objevoval pravidelně. Na svědomí to měly a stále ještě mají zdravotní problémy trojice Walter Samuel, Ivan Cordoba, Cristian Chivu.

"Pokud mě klub nebude chtít, odejdu, i když tak učiním s těžkým srdcem. Vždy hraji okolo 40 zápasů za sezonu, což není špatné na někoho, kdo je každým rokem na prodej. Stále mám smlouvu na tři roky," řekl Burdisso.

"Těším se na spolupráci s Josem Mourinhem. Hernan Crespo ho popsal jako někoho hodně odlišného od Roberta Manciniho, od něhož se toho můžeme hodně naučit," dodal argentinský reprezentant.

O Burdissovi se hodně mluvilo v souvislosti s Fiorentinou a Juventusem, podle španělských médií pak jeho angažování zvažuje Villarreal.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
Antijuve

Dceruška trenéra do základu pomohla, ale teď už máš smůlu chlapče.

Reagovat
smazaný uživatel

Burdisso-Rivas dvojice snů...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli je tvůj příspěvek myšlen ironicky, ale Rivas hrál loni velmi dobře, Burdisso často chybuje to ví každý

Reagovat
smazaný uživatel

Rivas hrál dobře ,bezchybně, to Burdisso hrál hůř ale ten má zase dobrou hru hlavou a na standartky je dobrej i když něni zrovna vysokej hlavou umí,

ale na stře máme Samuela, Cordobu, Rivase , Materazzi ( už nic moc je pomalej) a Burdisso by podle mě měl taky zůstat muže hrát i pravýho beka a to se dicky hodí, těhle 5 by mělo zůstat

a sem rád za návrat Adriana, řikám vám že se ukáže a bude zas nahoře

a jinak, doufám že příde nákej off záložní, Quaresma ,Lampard ,Mancini, jeden z nich a sem spokojenej , + nákej mladej ital jako náhradník a sme v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

jdi do juve prosim

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

je vybornej

Reagovat
Antijuve

Tomu se říká škodolibost.

Reagovat
smazaný uživatel

už tak, že přišel Mellberg

Reagovat
smazaný uživatel

To neni zase tak spatny hrac, ale ten jeho vlastnak byl ovsem vystavni.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele