Burdisso v létě zváží budoucnost, myslí na návrat do vlasti

27.12.2014, 17:01
Aktuality
Nicolás Burdisso strávil většinu své kariéry v Itálii a aktuálně obléká dres Janova. Do budoucnosti má pak jedno přání - rád by znovu hrál za Bocu Juniors, z níž do Evropy před deseti a půl lety vyrazil...

"Myslím na návrat, ale je stále příliš brzy na to, abych dělal nějaké závěry. Správný čas na diskuze nadejde v červnu," řekl 33letý obránce.

Burdisso v létě roku 2004 přestupoval do Interu Milán a v jeho kádru vydržel pět sezon, než zamířil do AS Řím. Giallorossi ho nejprve získali na hostování, které bylo o rok později změněno v trvalý přestup.

V hlavním městě Itálie strávil argentinský reprezentant tři a půl roku, letos v lednu následně zamířil zdarma do Janova.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Burdisso hraje spolu s Barošem jednu z hlavních rolí v mém All-Star týmu posledního desetiletí.

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný stopérik

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele