BUDU SE PRÁT O MÍSTO!

18.06.2005, 16:49
Aktuality
Nejlepšího střelce loňského EURA asi nikdo neuloví. Český reprezentační útočník totiž odmítl nabídku hrát příští sezónu za Lyon, který vede jeho bývalý trenér Gerrard Houllier. Baroš má ještě roční jistotu v Liverpoolu a nic ho tedy netlačí k přestupu.

O jeho odchodu z Liverpoolu se spekulovalo už v průběhu sezóny. Trenér anglického klubu Rafael Benítéz netají, že v příští sezóně bude sázet na útočné duo Cissé - Morientes, ale ani to neodradilo Baroše od rozhodnutí zůstat v Liverpoolu. K tomu jej navíc přiměl fakt, že Liverpool bude i v příští sezóně hrát Ligu Mistrů. O Baroše měla nejdříve velký zájem Valencie, ale ten kvůli ceně utichl.

Lyon využil šance a po neúspěšném pokusu o koupi tohoto hráče před rokem se pokusili ulovit Baroše letos. Zájem Lyonu narůstal a tím i nabízená částka. Českého střelce měl k přestupu přimět i nový trenér Lyonu Houllier, který jej přivedl do Liverpoolu, byl se podívat na českého střelce podívat v Teplicích na kvalifikačním zápase s Moldávií, ale ani to mu nepomohlo. Nabídka byla opravdu mimořádná, ale Baroš po domluvě se svým manažerem Pavlem Paskou odmítl přestup.Dokonce se ani neuskuteční schůzka mezi zástupci Lyonu a Barošem s jeho agenty plánovaná na konec tohoto týdne.

Baroš se podle vlastních slov se chce poprat o místo v základní jedenáctce. Vše se však může změnit, nabídky jistě ještě přijdou a pokud bude některá dostatečně lukrativní, Benítez s prodejem váhat nebude a pro Baroše bude v tom případě určitě lepší odejít.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To nedělej, stejně po sezoně pudeš rád někam jinam, Rafa ví přesně co chce a jak chce hrát, na hrotu bude Morientes. Otázka kdo pod ním, asi 2 křídla (Cissé, Luis García) a to není tvoje parketa. K Houllierovi taky chápu že žádná sláva, ale snad ještě něco přijde....

Reagovat
HOST*Shevchenko

V Lyonu by to měl super. hrál by na hrotu a pod ním Wiltord. střídal by ho Nilmar nebo Govou.

Reagovat
HOST*Shevchenko

nebo Frau

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně odejde.

Reagovat
HOST*Shevchenko

na 90% v zimě odejde

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool za něho požaduje asi docela vysokou sumu, což je zatím ochotný akceptovat jenom Lyon. A tam se mu asi moc nechce. Možná počítá s tím, že přístí léto bude volný bez odstupného a tím pádem si může vybírat klub podle svých představ, navíc když bude po MS. Nebo mě napadá ještě jiná varianta, že když naznačí vedení Liverpoolu, že klidně zůstane, budou za něho požadovat míň, aby se ho zbavili. Docela mě překvapuje, že Liverpool na Baroše zatím netlačí, aby odešel, protože přijít o několik set milionů není jen tak...

Reagovat
smazaný uživatel

baroš asi takhle nespekuluje ale Paska to je lišák

Reagovat
smazaný uživatel

Však kvůli tomu si ho platí

Reagovat
HOST*Shevchenko

100% souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

jet na Mistrovství nerozehranej Barymu přece svědčí (lišák je i on)

Reagovat
smazaný uživatel

Ved v lyone by mu mohlo byt fajn... hral by (najskor)v zaklade a hral by LM castejsie co by mu urcite prospelo a kto hovori ze sa neda ist z lyonu niekde inde?

Reagovat
HOST*Efreeti

jasne at zustane v liverpoolu! Tam hrat nebude...a aspon bude odpocatej a natesenej do reprezentace.

Lyon bych mu nepral. Ve Francii je hracu s podobnym stylem hry vic nez dost... tam by byl jen jednim z mnoha. Treba vyjde jeste nejake spanelsko. Nebo Fiorentina? ...kdyz ted dostanou od realu balik za Ufalusiho

Reagovat
HOST*Franta pepa jednička

no práve ne, kdyz tak hraje víc hráco, tak se ten styl uprednostnuje a jemu to bude vyhovovat, pak jde oto kdo je v tom lepsi

Reagovat
HOST*

To chces ako povedat ze v premier league je malo takych utocnikov tipu:Baros???Mam ti ich vymenovat?

Reagovat
smazaný uživatel

mě jo

Reagovat
smazaný uživatel

On je dobry utocnik v repre ale v Live velmi dobre nehra...je tam Morientes a Cisse a mozno pride Raul...co by tam robil..sedel na lavicke abo v hladisku a by bol nasraty na trenera....nech radsej odide..prenho lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Ver mi...Raul tam nepojde a co mu ine zostava,len bojovat o zaklad ako doteraz

Reagovat
smazaný uživatel

Keď odmietne Lyon aj druhýkrát,tak si tam už asi nikdy nezahraje-a s tým musí počítať.Samozrejme,môže mu to byť asi jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

asi mu to je fuck

Reagovat
HOST*pablo

ja osobne si myslim ze by mel jeste zustat u reds. mel by ukazat co vnem opravdu je

jestli ale Lyon proda Essiena za hodne tučnej obnos tak nevim nevim.

Ale stejne tam zustane

Reagovat
Xavi

jestli zůstane u Reds, tak na lavičce toho ale moc neukáže!!! Měl by přestoupit jinam, u Beniteze nemá šanci...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele