Budu hrát za Janov a jeho fanoušky, hlásí Gilardino

24.03.2012, 19:02
Aktuality
Hodně emotivní utkání před sebou má Alberto Gilardino. Italský útočník dříve řádil v dresu Parmy a vysloužil si přestup do AC Milán, kde se mu především v závěru působení nedařilo podle představ a odešel do Fiorentiny. V renesančním městě následně znovu nastartoval svou kariéru, zítra ale bude stát proti Viole...

Gilardino v zimě přestoupil do Janova a právě ten zítra na svém hřišti přivítá celek z Florencie.

"Ve Florencii jsem strávil tři velmi důležité roky mé kariéry. Zahrál jsem si tam evropské poháry a dal 59 branek," vzpomíná Gilardino.

"Nemohu zapomenout na to, co jsem dělal v minulosti a co jsem cítil. V neděli ale budu muset nechat podobné pocity doma, hrát budu za Janov a jeho fanoušky," dodal.

Gilardinovi se v Janově zatím nedaří podle představ, na několik týdnů ho ze hry vyřadilo zranění a v sedmi utkáních dal jenom jednu branku. Těšit ho nemůže ani forma týmu, který se povážlivě přiblížil sestupovým příčkám.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to říct?

Reagovat
pospech11

zase na druhou stranu co má dělat, když hraje za Janov (jak já ten český název nemám rád). Nemůže říct nechcu hrát protože jsem hrál za Violu

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to klasické žvásty, které čtu od každého hráče, který zrovna nastoupí proti týmu ve kterém se byl. Chci být šokován a vidět, že má nadále rád fialky. Takže mi zítra dvakrát nahraje a já to tam šoupnu

Reagovat
Filip12

Srdcař a sympaťák Alberto

Reagovat
smazaný uživatel

Ako šmajdova manka... A běž už spát Fildo...

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stejně jako Frey, nebo před nimi Dainelli..pěkný vlastenci teda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele