Budoucnost Pienaara se vyřeší ještě do MS, ujišťuje agent

21.04.2010, 20:13
Aktuality
S blížícím se koncem sezony se opět začíná mluvit o budoucnosti Stevena Pienaara. Záložník Evertonu údajně nemá o nabídky nouzi, avšak varianta, že v Goodison Parku zůstane, je podle slov jeho agenta velice reálná.

Mezi Pienaarovy obdivovatele patří například Chelsea, Tottenham či FC Liverpool. Stejně tak se mluvilo o několika zájemcích ze zahraničí. Agent hráče Ivan Modia však zdůraznil, že jeho klient je v Goodison Parku spokojený.

"Momentálně sledujeme všechny možnosti. Vše bude vyřešeno ještě do mistrovství světa v JAR. Evidujeme několik zájemců z Evropy, ale s nikým jsme nejednali. Vše totiž musí jít přes Everton, kde má hráč platnou smlouvu," řekl Modia.

Agent tvrdí, že vedení by nemělo otálet s nabídkou na prodloužení smlouvy. V opačném případě totiž prý riskuje, že o hráče po světovém šampionátu přijde. Kontrakt Jihoafričana v Evertonu po příští sezoně vyprší.

"Je možné, že v létě odejde, stejně tak existuje varianta, že zůstane. Nebudu tvrdit, že Pienaaar je na odchodu, když to není pravda. Sice debatujeme, ale myslím, že by nebylo zodpovědné k Evertonu, kdybychom se o tom nyní rozhovořili. Máme s klubem dobrý vztah," dodal agent.

Na adresu situace kolem Pienaara se vyjádřil také manažer David Moyes. Podle jeho názoru se 28letý fotbalista k liverpoolskému klubu nezachová macešsky. "Miluje tento klub a místní fanoušky. Velmi si cení, že za ním klub stál v těžkých dobách jeho kariéry," uvedl Moyes.

Autor: Pavel Mašlaň / bbc.co.uk

Komentáře (23)

Přidat komentář
homeles8

nikam jinam se mi nehodí

Reagovat
Virtuos

nech ostane má to tam dobré a ďalšia sezónna bude ešte lepšia ako táto

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně né do Chelsea,prtž dopadneš jak Shaun Wright-Phillips.Zůstaň

Reagovat
SunFells

OT: 19:43 Sissoko? Prý 27 milionů liber

Toulouse rozhodně nechce svůj klenot záložní řady prodat levně - 20letý Moussa Sissoko má podle klubového prezidenta Oliviera Sadrana tržní hodnotu 27 milionů liber. Na cenu mladého reprezentant se údajně vyptával londýnský Arsenal.

Ten Sadran je asi dobrý komik, tak ať mu dá nálepku "neprodejný" a nezdvojnásobuje nesmyslně cenu

Reagovat
justcall

ta cena je opravdu směšná

Reagovat
domingo

Toulouse umí držet svoje hvězdy, viz Gignac

Reagovat
SunFells

Tak ale řeknu na rovinu, že toho hráče pustit nechci ...Že takovou cenu nemají a brání jim tím k přestupu si určitě uvědomují i sami dotyční hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

tomu sa hovori vyzva, ale co na to Mancini?

Reagovat
terry

Mikel out do konce sezony. To je nemilé

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, holt si Ballack s Decem zahrajou...

Reagovat
Arbiter

Matičova životní příležitost, vykope nám titul

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme Nemanja.

Reagovat
smazaný uživatel

Je aspoň dobrej?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nerád ho porovnávam. Predsalen, vidieť hráča naživo niekedy robí svoje. Ale technicky je dobrý, prehľad má, hlavičku tiež. Mne sa jeho hra vždy pozdávala. Ja mu to podobne ako Stochovi veľmi prajem, aj keď to nie je Slovák.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoch by tu šanci měl ale fakt dostat. Skoro vždy co nastoupil na hřiště, tak to oživil a na víc je to borec, jebe spoluhráčům pičku

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

njn

Reagovat
smazaný uživatel

do Ajaxu

Reagovat
Zaschrona

Stevie musi zustat, pro nas to je dulezitejsi hrac, nez to vypada.. Za kazdou cenu to s nim chce co nejdrive prodlouzit smlouvu. Pokud se nepodari, stanovit jeho cenu minimalne na 25 milionu liber a prodat pokud mozno nejmensimu rivalovi

Reagovat
smazaný uživatel

Jak chceš jeho hodnotu stanovit na 25m, když mu za rok končí smlouva?

Reagovat
Zaschrona

Riberymu taky za rok konci smlouva a jeho cena by mela byt kolem 60 mil. euro. Nevidim teda duvod, proc by jsme pripadne nemeli za Stevieho dostat minimalne 25 mil. liber..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
Alberto Aquilani

To ale zaňho nikto nedá , to si radšej počkajú a kúpia ho o rok ako voľného hráča .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele