Bude to historický přestup, těší se Ronaldo

12.06.2009, 08:46
Aktuality
Cristiano Ronaldo se blíží historickému přestupu do Realu Madrid, který za něj nabídl osmdesát milionů liber. Hvězda Manchesteru United věří, že přesun do Španělska nezkomplikují ani drobné problémy s kýlou.

Real včera oznámil, že Manchester přijal nabídku za Ronalda. Bílý balet se ještě s hráčem musí dohodnout na smlouvě, portugalský reprezentant se podrobí lékařské prohlídce.

Také za Ronaldem, podobně jako při přestupu Kaká, vyšle Real své lékaře do ciziny. Loňský držitel Zlatého míče pro nejlepšího hráče světa totiž po sezóně odpočívá v Los Angeles.

"O nabídce jsem se dozvěděl tady v Los Angeles a od svých lidí vím, že ji Manchester přijal," uvedl pro stanici Fox Sports. "Také vím, že Real chce, abych prošel zdravotní prohlídkou."

Ronaldo není zdravotně zcela v pořádku, má problém s kýlou. Ujišťuje však, že se nejedná o nic závažného. "Na operaci nemusím, není se čeho obávat," prohlásil.

24letý hráč tak doufá, že bude přestup zrealizován co nejdříve. "Lichotí mi, když dva špičkové kluby chtějí, abych za ně hrál," neskrývá Ronaldo. "Bude to historický přestup, osmdesát milionů liber je opravdu hodně peněz."

Real zatím koupil z AC Milána jiného hvězdného borce Kaká. Pokud koupí i Ronalda, udělá z něj nejdražšího hráče fotbalové historie.

Autor: Radim Šantrůček / bbc.co.uk

Komentáře (329)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele