Manchester United přijal nabídku Realu za Cristiana Ronalda

11.06.2009, 11:00
Aktuality
Cristiano Ronaldo se zřejmě bude přece jenom stěhovat z Manchesteru United do Realu Madrid. Španělský velkoklub nabídl Red Devils za portugalského reprezentanta rekordních 80 milionů liber a anglický celek tuto částku přijal. Ronaldo nyní pocestuje do Španělska...

"Manchester United od Realu Madrid obdržel rekordní nabídku 80 milionů liber za Cristiana Ronalda. Na žádost Ronalda, který znovu vyjádřil touhu odejít, a po jednání s hráčovým zástupcem se United rozhodli dát Realu Madrid povolení k jednání s hráčem," stojí v prohlášení anglického mistra.

"Vše by mělo být uzavřeno do 30. června. Klub do této doby nebude nic komentovat," je dále v prohlášení Manchesteru United.

Vlády nad Realem Madrid se nedávno znovu ujal Florentino Perez a rozhodl se vrátit klub na evropský vrchol. Z AC Milán již za 68 milionů eur získal Kaká, Ronaldo tedy bude stát ještě o něco více a pokud opravdu dojde k přestupu, stane se Portugalec jasně nejdražším fotbalistou historie. Tento primát nyní drží Zinedine Zidane.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (1161)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele