Dalším na seznamu Realu Madrid je Cristiano Ronaldo

09.06.2009, 10:43
Aktuality
Real Madrid získal Kaká, nyní se pokusí ulovit další velkou rybu. Prezident klubu z hlavního města Florentino Perez rozhodně nehodlá šetřit a nyní potvrdil, že jako další hvězdu by na Santiago Bernabeu rád přivedl Cristiana Ronalda...

"Vždy přemýšlíme o skvělých hráčích, Cristiano Ronaldo a Ibrahimovič patří mezi ty opravdu nejlepší na světě. Všichni víme o tom, že bychom tyhle hráče chtěli, ale všichni přijít nemohou," prohlásil Perez v rozhovoru pro Sky Sports News.

O přestupu Cristiana Ronalda z Manchesteru United do Realu Madrid se mluvilo již před rokem, tehdy vše skončilo na špatných vztazích mezi oběma stranami. Tehdejší prezident Realu Ramon Calderon si rozhodně nepadl do oka s manažerem Red Devils Sirem Alexem Fergusonem, což jednáním neprospělo, Perez má trochu jinou taktiku.

"Ronaldo je skvělý hráč, jehož bychom rádi přivedli do našeho klubu, ale nejprve musíme jednat s Manchesterem United, protože důležité pro nás je uchovat dobré vztahy se všemi zúčastněnými stranami," nastínil Perez.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (354)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele