Brzy budeme jednat, prozradil agent útočníka Werderu Di Santa

02.06.2015, 15:54
Aktuality
Werderu v tuto chvíli hrozí, že během letní přestávky přijde hned o dva útočníky patřící do základní sestavy. Už delší dobu je jistou věcí přestup Davieho Selkeho do RB Lipsko, jehož by na odchodu z klubu mohl následovat i Franco Di Santo...

26letý Argentinec v uplynulém ročníku nastoupil k 26 bundesligovým duelům a k záchraně Werderu přispěl třinácti góly. Svými výkony pak vzbudil pozornost celků jako Dortmund, Gladbach nebo Everton.

"Ano, Franca chtějí kluby z Bundesligy, Itálie, Anglie a Nizozemska. A jedná se o špičkové kluby," prozradil agent Gustavo Goni.

"Není žádným tajemstvím, že Franco se v Brémách cítí pohodlně a odehrál zde vynikající sezonu. Brzy budeme jednat o tom, zda bude i v příští sezoně hrát za Werder, nebo odejde do jiného klubu," dodal.

Werder už dříve oznámil letní příchod jednoho útočníka, tým posílí Anthony Ujah z 1. FC Köln.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Murtago

a přitom to byl ve skutečnosti Medvídek Pú

Reagovat
Dufan

Celkem slušnou sezónu měl, ale nejdřív by ji měl potvrdit.

Reagovat
smazaný uživatel

v Morkovicách

Reagovat
Noustress

Ani na jeden zo zmienených klubov podla mňa nemá potrebnú kvalitu, myslím si, že werder je pre ňho ideálny klub a v hociktorom lepšom by bol maximálne na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně. Neprosadil se ani ve Wiganu, tak nevím co by dělal v Evertonu, kde mají Lukakua a Koného.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál v Wiganu křídlo?

Reagovat
smazaný uživatel

No já si pamatuju, že dost často paběrkoval mezi lavičkou a základem..

Reagovat
smazaný uživatel

Franco zůstaň! Společně se Zkatkem jste symboly a naděje na lepší zítřky

Reagovat
Recoba Inter

Ať zopakuje tuhle sezónu a bral bych ho klidně jako případnou náhradu za Icardiho k nám. Pár zápasů Werderu sem letos viděl, a tenhle chlapík vždycky patřil k tomu nejlepšímu ve hře. Jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

k vám pujde Destronaut

Reagovat
smazaný uživatel

Icardi uteká z Interu preč? Ako bez Európy ani sa nečudujem popravde.

Reagovat
Recoba Inter

Neutíká. Chce u nás prý i dokonce zůstat. Jenomže tohle jsou klasický kecy-prdy. Skutečost je taková, že bez pohárů budeme potřebovat pořádný prachy a jeden z dvojice Icardi-Kovacic se prostě pakovat bude. Bohužel to vypadá na Kovacice, jelikož Mancini si přeje více setrvání Icardiho. Příští rok, kdyby se opět potřeboval prodat nějaký hodnotný hráč, tak by to už mohl být Icardi a jako náhradu bych si třeba dovedl představit Di Santa...

Reagovat
smazaný uživatel

do interu by sa hodil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele