Brentford překonal rekord a získal Hickeyho z Bologny

09.07.2022, 12:28
Aktuality
Aaron Hickey po dvou letech odchází z Bologny, stal se posilou Brentfordu. Loňský nováček Premier League zaplatí 16,5 milionu eur, čímž přepsal klubový rekord...

Bývalý hráč Heart of Midlothian přišel na Apeninský poloostrov před dvěma lety a po aklimatizační sezoně se zařadil k tahounům, loni z pozice wingbacka pětkrát skóroval.

Hickey byl v uplynulých měsících spojován s řadou klubů, nakonec zvolil přestup do Brentfordu. Bologna kromě základního poplatku může profitovat i z bonusů, podle informací "BBC" si může italský klub přijít celkem až na 20 milionů eur.

"Aaron je v moderním fotbale cenným hráčem, protože je obounohý," pochvaloval si novou akvizici manažer Thomas Frank. "Je technicky skvěle vybavený a umí si s míčem poradit ve stísněných prostorech," uvedl dánský manažer Brentfordu.

Dvacetiletý obránce, jenž má na kontě čtyři starty za Skotsko, podepsal pětiletou smlouvu.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (147)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Sander Berge, nevíte jak se mu daří? V PL mi přišel celkem dobrý, škoda toho synka v Champu.

Reagovat
Felitel

Reagovat
Vincent Vegan

Měl by být kousek od přestupu do Werderu. Kluby zatím hledají kompromis v otázce přestupní sumy. Blades chtějí 22m, Brémy nabídli 18m, tak se třeba na 20 sejdou.

Reagovat
Selänne

V nabídce Werderu chybí desetinná čárka.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Seydou Doumbia

to by byla moc velká posila pro werder to mají tolik prachů?

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem ho do AS.. Loni se zasekl po zranění.

Reagovat
FC Porto FC

Tohle bude dobrej přestup

Reagovat
Vincent Vegan

Můj oblíbený budget wonderkid z FM pár let zpátky.

Reagovat
Doomblade

Reagovat
RadekVonCZE

Bomba

Reagovat
Slavia10

Proč ho nekoupil třeba Arsenal ? To fakt budou Arsenal i Chelsea celé léto podlézat trapně Raphinhovi, který má v hlavě pouze a jenom Barcu. Nechtějí kupovat hráče, co o jejich dres aspoň trošku stojí? Tohle mohla být fajn posila pro Arsenal.

Reagovat
SunFells

Jak souvisí Hickey s Raphinhou? Arsenal potřebuje připravenějšího hráče.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Kdo myslíš že by byl ideální a realistickej backup za Tierneyho podle tebe? Když to vezmem mimo Martineze

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se spíš nabízí srovnání s Lisandrem Martinezem z Ajaxu než-li s Raphinhou, ale jinak máš pravdu.

Reagovat
Jkb

Arteta chce levonohého stopera jako konkurenci ke Gabrielovi a Martinez je velmi dobrý s míčem, to by se Artetovi hodilo.

Reagovat
Petr Keš

Sleduju to pečlivě, jestli tohle Edu s Artetou dotáhnou tak smekám.

Přeci jen ten hag ho bude podle mě zajímat víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je sice hezký, ale Tierney pravděpodobně opět nevydrží zdravý celou sezonu, takže bude Martinez (pokud přijde) asi jediná alternativa na LB, takže tam určitě několik zápasů odehraje. To samé víceméně platí na RB, kde máte jako náhradníka Cedrica.

Hickey by dával pro Arsenal smysl.

Reagovat
Jkb

Nemám představu jak to má Arteta s Eduem vymyšlené. Souhlasil bych s tebou, že Tierney nevydrží zdravý celou sezónu, to se opravdu dá čekat. Martinez na tom LB nic moc neodehrál, měl tam nějaké záskoky za zraněné hráče ale jeho nejlepší pozice je určitě na stoperu, je fakt, že Arteta Tierneyho loni využíval mnohem víc v Build up fázi než jako ofenzivní zbraň a v tom build upu by Martinez měl být velmi dobrý, ale já jej tam moc nečekám, samozřejmě se můžu mýlit.

Reagovat
Petr Keš

Na LB máme ještě Tavarese, na RB máme ještě Tokehira. To že by mohl být záskok ve dvaceti na oba kraje obrany mi smysl nedává. Dost věřím v to že Arteta bude chtít hrát spíš na tři vzadu. Máme tam Whita, Gabriela, Holdinga a Salibu. Proto si myslím že Martínez měl být k nim ta alternativa. Celkově zatím nerozumím tomu co chce Arteta vzadu hrát. Nicméně obranu za ty dva roky zvedl skvěle.

Reagovat
Jkb

Na 3 stopery hrál letos jen proti City. Nemáme fullbacky na 3 stopery, nečekám, že by se hrálo na 3 stopery, nic tomu nenasvědčuje, tým skládá na 4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o Tavaresovi jsem četl, že půjde na hostování. Ten potřebuje hostování jako sůl.

Osobně nevidím žádný problém v tom aby byl ve 20 záskok na oba kraje obrany, když tam s ním pořád budou Tomiyasu, White, Cedric a Tierney, kteří jsou tam schopní zahrát. Mně to právě dává celkem velký smysl.

Reagovat
Petr Keš

Já si právě to Tavaresovo hostování nedokážu představit, pokud už není domluvený. Jestli není domluvený, tak nechápu proč není dávno v týmu na přátelským zápasu v Norimberku. A pokud domluvený je, tak by byl určitě Hickey dobrej back up. Ale pro mě pořád není Cedric dobrej back up na pravej kraj. A podle toho co odehrál jak Tierney a Tokehiro tak jeden Hickey nestačí.

Reagovat
Petr Keš

Četl jsem i že o Hickeyho nebyl nikdy zájem z naší strany. Vždyť na něj by peníze měli.

Reagovat
Talker

Chelsea skládá ofenzivu Sterling-Ronaldo-Neymar.

Reagovat
Swarley

Ti budou vic lezet nez hrat fotbal

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Seydou Doumbia

když to udělá každý zápas dvě pencle tak proč ne

Reagovat
Seydou Doumbia

fakt chceš aby v arsenalu hrála jenom kouzelná školka mezi 20-23 lety?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Infernoqt

Frenkie de Jong has ruled out joining #mufc. [@sport via @ManagingBarca]

Frenkie de Jong believes that #mufc have "bad luck" and that joining them now, with no Champions League, would be a "loss of prestige" compared to FC Barcelona. @sport

Frenkie De Jong still wants to stay at FC Barcelona. @ffpolo

Tak buďto se budeme ještě necelé dva měsíce snažit a doufat, anebo konečně začneme usilovat o jiného záložníka. A že ta záloha je největší problém celé naší hry. Vůbec by mě nenapadlo, že po tom loňském skandálu začneme turné s duem McTominay - Fred.

Reagovat
Grahf

všetko španielske zdroje

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Citrus41

Tak či tak skončíte s Nevesem. Je to jasný už od začátku, jen to oddalujete.

Reagovat
iamek

Což je fajn varianta a měli jsme po něm jit od začátku.

Reagovat
Citrus41

Manchester United's hunt for Frenkie de Jong comes an end as the player is keen he to stay with Barcelon. Even for reduced salary. @MirrorFootball

Reagovat
Visca el barca

Busby už mažeš profil?

Reagovat
Talker

Je celkem zábavný, že se MU vysmívají i fanoušci klubu, který je pomalu na krach a nemá na výplaty a musel se zbavit největších hvězd a ostatním osekat platy a k tomu prodat podstatnou část svých budoucích příjmů...

Reagovat
Visca el barca

ale o to přeci nešlo ne. Šlo o pointu nevěřit všemu co je v novinách

Reagovat
teenz

Reagovat
J0EL

nova doba

Reagovat
Swarley

A smeji se tomu fanousci Arsenalu, ktery jsou v tech hovnech jeste delsi dobu... To je EF...

Reagovat
Petr Keš

My věříme že se nám ta hovno doba krátí. Uvidíme jak skončí přestupák.

Reagovat
Busby babes

ne.

Reagovat
Visca el barca

Srabe

Reagovat
Busby babes

https://theathletic.com/3409041/2022/07/09/frenkie-de-jong-barcelona/?source=twitteruk

Now his future is down to La Liga’s financial fair play rules and salary limits, and the pressure to renegotiate his contract.

This week, Marca revealed De Jong’s contract details. His deal runs until 2026 and there are four more years in which the Spanish giants are due to pay him €88.7 million in salary and loyalty bonuses.

Next season, the Dutchman is due to receive €18 million of fixed salary, plus €2.88 million as part of his loyalty bonus. Add-ons are excluded. Looking to the 2023-2024 season, his wages could rise to €28 million.

Who will take care of this if he leaves? It is understood this is one of the reasons for the hold-up in De Jong’s potential move, to the despair of the Manchester United fanbase.

This is, of course, a battle of narratives in which Barca will try to make De Jong buy into another pay cut while the player’s camp is not keen, having already deferred salary in the past.

The closest meeting point for both sides would be to agree to a transfer. Multiple club sources are convinced a move will happen.

“De Jong is basically the only sale Barca can close with a certain value,” one close source said

Reagovat
Visca el barca

Si naivní.

Reagovat
Citrus41

Despite a lot of effort by Manchester United Frenkie de Jong keeps saying he will stay in Barcelona. As of now he is willing to reduce his salary in order to stay at Camp Nou @DuncanCastles

Reagovat
Visca el barca

On to furt nechápe

Reagovat
Busby babes

zato ty mas jasno.

Reagovat
Bakary3

Ty jsi skalopevne přesvědčenej o zdrojích, ktery se ti hodi do kramu, on ti jen argumentuje jinymi, aby ti ukazal, ze to není tak jednoznacny treba.

To neni o chapani, jen o tom, ze ty jsi trouba neschopnej připustit jinou moznost, ktera pritom neni vůbec nerealna - a pri zmrdskym chovani vedeni Barcy o to spis.

Reagovat
Citrus41

A ještě pokračování.

Frenkie de Jong is determined to STAY at Barcelona no matter what or who comes for him. Erik ten Hag was pressing MUFC to increase the pressure on Barcelona as he sees de Jong as one of the key players for his phylosophy. Barcelona was willing to sell the player (even agent was pushing really hard for the move) at first but now they feel with reduction of his salary (which FDJ agrees to) he could stay. There's still many things around that need to be sorted but there is also a growing feeling the player could stay.

Reagovat
Busby babes

jo, uvidime. Big Dunc je hlasna trouba Mendese, jinak nic ale.

Reagovat
Infernoqt

Jinými slovy naděje umírá poslední... Ale přeci není de Jong jediný záložník, kterého chceme přivést? Na střed potřebuju minimálně dvě, lépe však tři posily. Se prostě divím, že tam je furt McFred po tom loňském trapasu.

Reagovat
Busby babes

ne, tema slovama Castles je nespolehlivej pokud se nejedna o klienty Mendese, kterej ho pouziva jako hlasnou troubu, proto mel vzdycky dobry info okolo Mourinha.

Reagovat
Busby babes

no me by vubec neprekvapilo, kdyby ETH s obema docela pocital i pro tuhle sezonu i kdyby mel k dispozici FDJ.

Reagovat
Infernoqt

Pak nastává otázka, jak se můžeme zlepšit, když ponecháme všechno stejný?

Reagovat
Busby babes

no mame jinyho managera.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Citrus41

Frenkie De Jong's absolute priority is to stay at FC Barcelona, but if he were to leave, he'd have more chances of joining Chelsea. @sport

Reagovat
martin.b

Kdy přijde déšť a špatné jídlo ? Nebo tohle už jsem promeškal ?

Reagovat
Mato178178

uz nech sa na neho vykakaju...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže do Kórey neodleteli Lo Celso, Ndombelé, Reguilon a Winks. Škoda Ndombeleho, neviem ani, jak sa ho zbavíme s tým platom.

Reagovat
SpecialOne

Reguilon proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, pravdepodobne nepresvedčil Conteho. A na lwm je tam teraz Perišić a Sessegnon.

Reagovat
SpecialOne

Ahaa, to se docela divím, a jsou nějaké spekulace kam s ním?

Reagovat
Talker

Hm, závidím. Nám letí Bats (který je u nás už 6 let a pomalu mu táhne na 30), Kenedy (koupili jsme ho v 18, je mu 26 a poslední rok strávil radši v Brazílii), Emerson (4.5 roku u nás, přes 2000 minut v jedné sezoně), Alonso a Barkley (už u nás je 5.5 roku a kromě sezony pod Sarrim si moc nekopnul)...

Reagovat
Seydou Doumbia

Za nějaké čtyři miliony bych Emersona do Lyonu bral ten zbytek průměrných Pokémonů s velkými platy nikdo chtít nebude joooooooo

Reagovat
Talker

Jak si vlastně loni u vás vedl?

Já fakt nevím, proč sebou tyhle hráče táhneme. Zvlášť když máme na oba kraje mladé hráče, kteří měli výborné sezony a mohli by dostat čuchnout alespon v preseason.

Reagovat
Seydou Doumbia

Hele já byl s Emersonem spokojený, lepší než třeba naše dlouhodobá opírá Dubois nebo mediálně známý Boateng, který totálně pohořel. Já bych ho bral, ale Chelsea by nám ho stejně za rozumnou šumu neprodala (pod 10 mega) myslíš si že by ty klasické předplacené Pokémony někdo mohl v esvete chtít ? Pokud nejaky tým druhého sledu v PL nevezme ty odpady tak je prostě nemá kdo podepsat, kdo by na jejich platy měl ? Kdo by o ně mohl mít zájem na ně nemá peníze...všechny hráče co se neprosadí v top 6 může podepsat maximálně Juve, Bayern, Real a PSG...mimo tyto kluby jen druhořadé evertony, whu, nufc a podobně, nikdo jiný z dalších lig jim prostě tu dardu na platu nedá

Reagovat
Talker

Za mě to je prostě zbytečný hráč - není to hráč, kterého můžeš rotovat, protože to je oslabení proti základu a známe jeho limity (které jsou v PL výrazné). Takže by šlo jen o to tam mít hráče, aby tam byl, ale kterého na hřišti nechceš vidět. Něco jako Saul.

My ukazujeme, že dokážeme produkovat z akademie solidní borce do PL, specificky na beky - Livramento, James, Lamptey. Teď máme další 2 talentované, kteří se vrátili za stejné situace (úspěšná hostovačka v Champu) a my je nevezmeme ani se porvat o šanci.

Reagovat
Seydou Doumbia

zase na druhou stranu, k čemu vám v a týmu budou hráči jako livramento nebo broja a další? všechno to aktuálně jsou prostě sračky a u vás je stejně lepší na ty jejich pozice nakoupit nějaké kvlaitní hráče z jiných lig než dát šanci těmto hráčům...ano bylo by to sympatické, ale na to se vůbec nehraje...dle mého je pro všechny nejlepší tyto vaše talenty dávat hostovat s nějakou opci na přestup s tím že je do dvou let můžete za dvojnásobek odkoupit...nějaký tým získá hráče kterého má odzkoušeného na přestup a vy zároven budete mít možnost ho odkoupit zpátky...protože a o tom se moc nemluví, top mladík z akademie u vás nikdy nemusí dosáhnout takovách hráčských kvalit, jako kdyby šel někam hostovat, ten tým ho odkoupil a vy ho získali až po třech letech jako hotového hráče...na to dost lidí zapomíná, pořád někdo píše že tohle a tampo byla chybě že nám ten hráč utekl...ale všichni zapominaji že v top týmu by ten hráč nikdy nemusel vyrůst v takového hráče jako někde jinde...

Reagovat
Talker

Hele sračky, ono záleží, jak se na to koukáš. Pokud nesleduješ ty hráče z juniorky, tak těžko budeš hodnotit...

Ty tu mluvíš o nákupu kvalitních hráčů - my nakoupili hromady hráčů, kteří vypadali jako kvalitní či dokonce world class a nakonec to byli sráči, kterých se teď nemůžeme pořádně zbavit - ať už Emerson, Zappacosta, Baba, Bats, Saul a podobně. To nemluvím o těch world class jako Werner, Havertz, Lukaku a spol, kteří vypadají jako hráči z juniorky.

Oproti tomu máš spoustu hráčů z juniorky, kteří šanci dostali v posledních 2-3 letech a momentálně jsou pravidelně v základu a často lídry svých týmů. My jednou dali šanci pár mladíkům a jsou z toho borci, kteří zastinují hráče, kteří stojí 50 mega a více s prstem v nose.

Mount byl taky 3 roky zpátky sračka z hostování v Champu, teď je to náš nejlepší hráč té pohazardovské doby.

James detto a aspiruje na 2. místo v té trojletce.

Tammy dal v Chelsea solidních 30 golů za 4500 minut a teď v první sezoně v Itálii jich má 27...

Tomori je v základu Italského mistra a už mu chtějí hned po prvním roce vylepšit smlouvu.

Livramento se zařadil mezi lepší RBs v lize v 18-19 letech v relativně slabém Sotonu a byl i nominován na hráče měsíce v PL.

Guehi si vybojoval místo v reprezentaci a patří mezi tahouny CP.

Gallagher taky bojuje o nominaci a jako hráč na hostování si vybojoval POTY v CP.

Broja šel jako Backup do Sotonu, který investoval nějakých 15-20 mega do nového hrota a on ho posadil po pár měsících...

Máme extrémně silnou generaci, která se prosazuje. Dříve se v PL od nás uchytili třeba 1-2 hráči ve věku kolem 23 let. Teď by se z nich pomalu dala udělat sestava, která by měla slušnou šanci udržet se v PL.

golman - James,Guehi,Tomori/Chalobah,Lamptey/Livramento-Gallagher,Ampadu/Gilmour,Mount,CHO-Broja,Abraham....

Všichni hrají PL nebo Italskou ligu v základu...

Reagovat
Seydou Doumbia

Já právě že o těch vaších hráčích vím. Proto mi to příjde tak smutný. Vy kdyby jste uměli nakupovat a nějak systematicky to doplnovali hráči s akademie tak reálně můžete hrát o titul. Jenže vy neumíte nakupovat, takový Werner by pod Klopikem mohl dávat rok co rok 20+ branek, ne že ne. Live a City když někoho koupí, tak je to v poslední době jen a jen dobře, u vás moc ne. Pak záleží, jakou cestou se chcete vydat? Prosazovat hráče z akademie, prodávat je a následně je odkoupit, nebo se pokouštět pořád přivádět nějaké pokemony s tím, že ted už to konečně výjde?

Reagovat
John Obi Mikel

Potřebujeme nějakou vyjednávací pozici při prodeji . Nechat je doma = -10 milionu

Reagovat
Talker

Sorry, ale to je blbost. Všichni ví, že se jich chceme zbavit, tam není moc co řešit. To můžeme vzít i Babu Rahmana, ať se může předvést.

Reagovat
Salfovic

Jak tady jednou někdo psal, že se někteří hráči Chelsea z hostování přesunujou rovnou do manažerských pozic

Reagovat
Grahf

Two of Chelsea’s first team players, Ruben Loftus-Cheek and N’Golo Kante, have both been left out of the club’s pre-season tour to the United States this week, as a consequence, the club said, of “their Covid vaccination status”.

One source said that this summer, as soon as it becomes common knowledge among interested clubs that a potential new signing is not vaccinated, “the phone calls stop immediately”.

Kante antivaxer? Kto by to povedal

Reagovat
Busby babes

“the phone calls stop immediately”.

Reagovat
Talker

Když byla pauza 2020, tak to vypadalo, že on byl nejvíc proti v rámci týmu jít zpátky na trávníky, dokud to nebude naprosto safe. Jeho otec tuším umřel na infarkt relativně mladý, jeho sestra taky.

Každopádně trošku překvapivé, že riskne covid radši než očkování.

Reagovat
Swarley

Tak nejspis nechtel ani vakcinu, ani covid... Ma to vychytany...

Reagovat
Salfovic

Tak proočkovanost hráčů PL není moc vysoká, neletí teď nějaký tým do USA ?

Reagovat
Miguel19

Jo, my

Reagovat
Salfovic

A ještě to Grahf píše Já měl za to, že letíte někam do Asie.

Reagovat
Serg!o

Na začátku roku bylo naockovano 92 % hráčů a zaměstnanců.

Reagovat
Whitemedia

Raheem Sterling to Chelsea, here we go! Final approval arrived from Man City. £45m fee plus £10m add-ons. Personal terms agreed days ago, it was never an issue. It’s done#CFC

Contract until 2027 plus option for further year.

Raheem Sterling is £47.5m, NO ADD ONS. ( @David_Ornstein )

A bude hůř, dotahuje se Aké.

Reagovat
martin.b

Sterling bude vašim prvním křídlem se stabilní výkonností od odchodu Hazarda, Aké není tak sexy přestup jako Koundé nebo de Ligt, ale za Rudigera na LCB celkem dobrá volba

Reagovat
RKBoy

Sterling je super, Aké pre mňa upgrade oproti Rudimu nie je, ale horší ako Chris tiež nie je a má výhodu univerzálnosti.. problém bude asi len tá cena.

ak sa dotiahne ešte jeden z trojky de Ligt/Koulibaly/Koundé a ostane Collwil, bude to super, hlavne ešte poriešiť tie kraje obrany a jedného ofenzívneho hráča ku Sterlingovi.

a samozrejme sa pozbavovať hráčov ako Bats, Bakayoko, Barkley, Alonso, Kenedy, Baba, Emerson, Miazga.. to už dalšiu sezonu na hosťovaní resp. hosťovaní bez opcie vidieť nechcem.

Reagovat
Talker

Ale jo, jako nadšenej nejsem, ale snad alespon budeme mít druhého ofenzivního hráče s rozumnou výkonností.

Reagovat
Arbiter

takže útočná trojka Mount-Havertz-Sterling?

Reagovat
John Obi Mikel

Pokud nepřijde CR sedmička

Reagovat
El Cid z City

Do čtyřčlenný obrany bych Akého nechtěl kvůli hře hlavou, v tříčlenný může být fakt super doplněk k dvěma fyzicky disponovaným stoperům. Vůbec u nás neměl sebemenší problém s rozehrávkou, skvělá rychlost, za 1 zvládá i lb do defenzivy, chování bezproblémové. Jasně, Rudiger to není a taky bych chtěl jako první volbu jiného, on je jistota prověřená ligou. A cena? Tak o deset míň, než k nám přišel bych čekal.

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
O.Giroud

Je, pisal ze je k dispozicii za 35 a museli dat 45 ale Romano vedel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Whitemedia

Tam to nebylo o tom, jestli tomu věřím nebo ne, tam jsem jen konstatoval, že je Di Marzio sračka a na tom se nic nemění.

Reagovat
Coutinho10

pravdivá sračka

Reagovat
Whitemedia

I Indykaila a nebo vrabejka občas umí a stejně jsou to sračky.

Reagovat
Coutinho10

vrabejka je legenda

Reagovat
fenixLFC

city kupi haalanda, alvareza, phillipsa a cucurelu a aj tak budu mat nulovy netspend famozny prestupak od nich

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Reagovat
teenz

Reagovat
Swarley

Jak kdyby je to nekdy zajimalo

Reagovat
smazaný uživatel

To si teda úplně nemyslím, že je to famózní přestupák. Co se týče těch financí, tak asi jo, ale co se týče výměn hráčů, tak bych až tak optimistický nebyl.

Reagovat
Swarley

Maji Haalanda, to jim na obhajobu bohate staci

Reagovat
smazaný uživatel

Pravděpodobně jo, ale on taky bývá často zraněný a jít ze Sterlinga na Alvareze mi přijde jako oslabení (aspoň pro nadcházející sezonu).

Cucurella a Phillips mi přijdou jako fajn posily, ale určitě nic famózního. Oni samozřejmě budou hrát dobře, protože Pep a City mají ten systém už promakaný, ale že bych si teda z toho přestupáku musel nějak sednout na zadek, to asi ne. Navíc se zase zbavili hodně mladíků.

Reagovat
Kluivert9

Kolikrát jsi Alvareze viděl?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak jednou, neni to nic proti nemu. Spis je pro me Sterling jeden z nejlepsich hracu ligy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakože je na úrovni Sterlinga?

Reagovat
Kluivert9

Já ho nikdy hrát neviděl, proto nevynáším žádný soudy, jak někteří... ale loňskej Sterling byl celkem tragickej, takže to žádné oslabení být vůbec nemusí.

Reagovat
Kinky7

tak treba ja jsem z Alvareze naprosto nadseny. Lepsi hrac v Jizni americe nehral.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja nikde netvrdim, ze je to spatny hrac, ale dejme tomu, ze nahrazuje Sterlinga, to je hodne velke sousto.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kucka

Reagovat
Infernoqt

Raheem Sterling’s move to Chelsea will make him the third highest paid player in the Premier League. (Source: @Matt_Law_DT)

Reagovat
icemike

Vždyť má mít stejný plat jako měl v city

Reagovat
Infernoqt

Zajímavý...

Manchester United are offering €50m for Lisandro Martínez and €60m for Antony. Ajax stays adamant, they want 70 and 80 respectively.

Sources close to Lisandro Martínez's camp say he is losing patience with Ajax. The player is now pushing really hard for a move. Martínez has made it clear he wants to join United and is urging Ajax to get a deal done in the next 48 hours. There is a chance Ajax could accept an offer of €60m that will include easily attainable bonuses.

Antony is staying calm so far. Althought he wants to join United he doesn't cause trouble like his teammate. To be continued... [@sbates_people]

Reagovat
smazaný uživatel

Je to všetko už celé smiešne

Reagovat
Talker

Nebylo by levnější koupit celý Ajax?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Slavia10

To nakonec utratite třeba 200 mega jenom za Eredivisie hráče? V tomhle ETH docela riskuje, dostal se daleko v LM, vyhrál Eredivisie několikrát, ale tohle je dlouhodobá nejtěžší soutěž světa. Chvíli to s United vypadalo nadějně po jmenování ETH, ale hráči z Eredivisie minimálně první rok nebudou mít na to, aby stabilně 38 kol vyhrávali. Reálně kdo naposled z Eredivisie ihned po přestupu byl tahoun týmu? Suarez? Jeden případ z 20? Sice ty hráče dobře zná, ale ono udržet tempo když hraješ proti Utrechtu a za týden proti Groningenu se vší úctou a srovnáš to s programem sobota Chelsea, hned ve středu na to Tottenham, to je jako nebe a dudy. Ty hráče čeká obří fyzická zkouška, to není dvojnásobek toho co loni, ETH po nich chce pětinásobek toho co loni a pokud se to do poloviny roku nechytí tak končí, v United není koncepce. A to ještě navrch celé léto loví De Jonga, kterého nakonec získá Chelsea a United budou muset odehrát 50, zápasu se zálohou Fred, McTom. ETH se možná radši měl soustředit na trénování a nechat posily někomu jinému. Před létem byla dvojice Liverpool a City úplně někde jinde než United, během léta je už i Tottenham úplně někde jinde, Arsenal je zase silnější a Chelsea do toho během pár dnů bouchne. A to proti United nic nemám, ale tohle léto snad nezvládají ještě víc než normálně.

Reagovat
r.mrazik

tohle je smesny...tolik dostupenejsich hracu a my budeme zkouset porad tyhle

to je jak tywoe za Moyese a hon na Cesca...

Reagovat
10

nerad ti to říkám, ale tahle sezona bude další průser

Reagovat
r.mrazik

snad je ETH k cemu,aby z tech hracu dostal vic nez Ole...Ralf byl mimo uplne,toho nema cenu pocitat

ale prestupy jsou zatim smesny,amaterský...

Reagovat
10

Podle mě ne, to prostředí a kádr potřebuje zásadní změnu, kterou nikdo neudělá. Zároveň mu nikdo nedá tolik času, aby to dokázal změnit.

A pokud jsou ty spekulace trošku založený na pravdě, tak mi moc smysl nedávají. Třeba toho 175cm vysokýho Martinéze si fakt nedovedu představit na stoperu v čtyřčlenný obraně v PL. Podle mě Maguire potřebujete vedle nějaký silný hovado, co to bude trošku řezat, protože to je největší slabina těch softíků v čele s Lindelofem. Za podobný peníze bude třeba Škriniar, což by byl z tohodle pohledu ideální hráč. De Ligt taky půjde za částku jen o něco vyšší.

Reagovat
r.mrazik

Martineze taky nechápu...ale vůbec. Takový Lukaku by ho snědl.

Čas určitě dostane, minimálně dvě sezóny dá..i vzhledem k tomu, že posily nějak nejdou a Ronaldo je v pici, tak čas dostane.

Jen to bude asi peklo..

Reagovat
Busby babes

Lukaku by ho snedl... si pamatuju jak ho vymazal Blind ze hriste. o hlavu mensi frajer a Lukaku si ani neskrtl...

Reagovat
r.mrazik

jojo...to je mistni legenda ohledne uzasneho blinda na stoperu a jeho povedenem zapasu

Reagovat
Busby babes

to neni zadna legenda. Bling zvladal PL uplne v pohode. spis je tu mistni legenda, ze stoper musi mit 190 cm jinak nema v PL sanci.

Reagovat
r.mrazik

nemusi,ale 175 je fakt malo...ne nadarmo v city a liveru zadneho takoveho prcka na stoperu nemaji...

ne,fakt blind pl na stoperu v pohode nezvladal a jeden zapas to nezmeni

Reagovat
Busby babes

no tak aspon uz vime, na co budes picovat obzapas letos. pokazdy kdyz nevyhraje hlavickovej souboj.

Reagovat
r.mrazik

tak to tam muze byt lindelof...takze se to moc nezmeni

Reagovat
Busby babes

zasadni zmena se udelala i tak nejak sama. Odesel Pogba, Cavani, Matic, Mata, Lingard... dalsi jeste odejdou. Jako zmena je letos docela velka.

Reagovat
10

Pokud věříš tomu, že zrovna tenhle odchod náhradníků nějak dramaticky změní situaci, tak si docela naivní. Ten problém je mnohem hlubší, než jen v těch jménech, to člověk dokáže snadno vypozorovat i takhle "na dálku".

Reagovat
Busby babes

Ta vejska neni podstatna, respektive ne tolik, jak si spousta lidi mysli. Tady je to hezky vysvetlene. Hlavickove souboje jsou jen mala cast prace strednich obrancu. a PL uz fakt neni kick and run fotbal. Vic centru je ve spanelske lize nez v PL.

Cannavaro byl stejne vysokej jako Martinez. A v dobe, kdy se hral min technickej fotbal nez dneska. Puyol, Baresi jsou dalsi... pokud mas dobrej timing, tak to vubec nemusi vadit. navic casto nejde o to, ze bys musel ten souboj vyhrat, ale staci jen rozhodit toho utocnika...

https://playedonpaper.substack.com/p/being-short-never-mattered-to-fabio?utm_source=twitter&sd=pf

Reagovat
Infernoqt

Já jsem znechucenej hlavně z toho, že začínáme přípravu se zálohou McTominay - Fred. Tolik odchodů a prostě mi nemáme náhrady. To dopadne tak, že nám na CM bude hrát Eriksen.

Reagovat
r.mrazik

Možné to je...ale pořád myslím, že Frenkie přijde...jen jak píšeš, je to extra pozdě

Reagovat
Infernoqt

Hah... My nemáme* -.-.

Reagovat
Grahf

[Mail Sport] A record 329 professional footballers 'are under investigation for suspected tax avoidance' as a leading Premier League club is being 'scrutinised by the FA and HMRC for using their sister clubs to make payments to agents'

Neni možné

Reagovat
icemike

V city je tolik fotbalistů?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele