Brekalo se dočkal odchodu z Wolfsburgu. Nakonec posílí Turín

31.08.2021, 21:25
Aktuality
Josip Brekalo (© AFP)
Chorvatský křídelník Josip Brekalo se přece jen dočkal vysněného přestupu z německého Wolfsburgu. Na roční hostování s opcí jej získal italský FC Turín.

Třiadvacetiletého Brekala zapůjčí Wolfsburg do Turína za 1 milion eur, následná opce na trvalý přestup je stanovena na 11 milionů eur.

V tomto přestupním okně měl Brekalo podle médií nakročeno hned do několika destinací. V jednu chvíli měl být velmi blízko transfer do Lazia Řím, později se zase psalo o španělském Villarrealu. Nakonec je to Turín.

Poslední kroky k transferu ale byly údajně poněkud dobrodružné. Brekalo měl přistát soukromým letadlem v Turíně sotva hodinu před uzávěrkou přestupů. Zdravotní prohlídka i všechny potřebné administrativní úkony se ale povedlo stihnout.

Pro Turín je Brekalo čtvrtou posilou v závěru přestupního termínu. Nejprve přivedl Dennise Praeta z Leicesteru, posléze Davida Zimu z pražské Slavie a také na hostování Alessia Rosu z Atalanty.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (29)

Přidat komentář
VdV

Brekeke

Reagovat
stas87

Brekala nechapem, myslel som si ze skupina CL je dost velke lakadlo pre neho a nebude mat zaujem odist prec. Ak tam neboli nejake nezhody medzi trenerom ci vedenim, tak je to z mojho pohladu krok spät pre hraca a ciastka tiez nie je extra zaujimava pre klub. Alebo mu agent natlkol do hlavy, ze bude lepsie zmenit dres..keizby to ale bola taka Atalanta a nie Torino.

Reagovat
Kucka

Taky nechápu

Reagovat
Seydou Doumbia

loni 4 body od sestupu...vyměnit špičku buli za takový odpad to bych pochopil jedině kdyby šel do nějakých brightonu a podobně do pl...

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dvě sezony jim nesedly, předtím ale hrávali v horní polovině tabulky. Zase z nich nedělejte totální tragédy, kteří se v lize drží náhodou jako bývala třeba Příbram.

Navíc letošní léto bylo od nich všechno jen ne špatné.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Largo

Reagovat
JozkokozleJ

A ake je vlastne pozadie tohoto prestupu? Akoze Brekalo chcel odist z Wolfsburgu? Mne prislo, ze van Bommel ma ine kone na jeho poziciu (Steffen a Nemcha), co by Brekalovi vyrazne vzalo minuty. Navyse na LM moze vo VfL alternovat vela dalsich hracov (napr. Mehmedi, Lukebakio alebo Phillipp), takze sa Brekalo stal postradatelnym.

Reagovat
stas87

Mehmedi ani Lukebakio nie sú hráči, čo by priniesli výrazný upgrade oproti Brekalovi. U Mehmediho sa čudujem, že sa tam stále drží. Zrejme ale nerobí dusno v kabíne a je spokojný s rolou náhradníka. Nevybavujem si nič z konca sezóny, kde by to začalo medzi Brekalom a klubom škrípať. Ale možno máš pravdu a van Bomnel mu nenájde miesto v štýle hry, ktorý chce praktikovat. Potom si zrejme Brekalo vyhodnotil situáciu tak, že oželieť CL bude lepšie, keď získa pravidelnú minutaz inde. Len to teda nemuselo byt Torino a Taliansko. On je navyše dosť obmedzený svojou hrou a nie som si istý, či Torino naplno využije jeho kvalít.

Reagovat
JozkokozleJ

Neviem si predstavit, ze ak by mal Brekalo pevnu poziciu vo VfL, tak by ho pustili. Myslim si, ze tam planuju zapracovat Nmechu (aj ked je to viac utocnik).

Na Lukebakia sa vo Wolfsburgu tesim. Na to, az sa van Bommelovi za polcas trikrat nevrati s protihracom. Napriek jeho ofenzivnym kvalitam, to ako zvykol zavarit v Herthe obrancom pod sebou tym, ze sa vyprdol na navrat pri superovom brejku, je vec, kvoli ktorej mi dost vadil.

Reagovat
Pipo123

Zaccagni, l’agente: “Mattia alla Lazio di Sarri per fare il salto di qualità”

Reagovat
10

Toro pěknej poslední den mercata (Praet, Zima, Brekalo), pak že to nejde. Celkově povedený mercato z jejich strany.

Reagovat
cresposuper

Az na golmana to nie je zle

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Turín půjde určitě nahoru , změna trenéra i hráči co přišli zvýší konkurenci a začnou sbírat více bodů než loni

Reagovat
Remt

Hlavně skalopevnou obranu budou mít

Reagovat
smazaný uživatel

Zahrát si se Zimou je prostě větší lákadlo než LM

Reagovat
Dejwa

Eintracht Frankfurt gave Lazio a fake email address on purpose so they could tell Filip Kostic - who is desperate to move there - that no official bid came in. Kostic's agent found out and sent him screenshots. Kostic is reportedly furious and not training.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
10

údajně to Tare poslal na mail fickdich@eintracht.de

Reagovat
Rudnevs

To su frajeri ten Eintracht

Reagovat
10

to byl vtip...

Reagovat
Rudnevs

skoda

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Yanek

Reagovat
Pettirosso

Retroscena di mercato: era tutto fatto per lo scambio #Neves - #Ramsey + 15 milioni tra #Wolverhampton e #Juventus. Il portoghese aveva accordo con ingaggio di 4,5 + bonus, era un favore di Jorge #Mendes per la vicenda #CR7 ma il gallese ha rifiutato dato che voleva solo #Arsenal

To je fakt neskutecnej ocas. At uz proboha vypadne

Reagovat
10

ZMRDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

po těch jeho vyjádřeních na EURU směrem k Juve bych s ním rozvázal smlouvu, i kdyby to mělo stát 30m...

Reagovat
DelPiero137

Je to pravda? Sa mi nechce verit ze by bol taky hajzlik a Vlci mu boli malo.

Ak je to tak zmrdecek, camorru na neho

Reagovat
10

12:44 De Ceglie se vrátil do Juventusu

konečně máme zase levýho beka...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele