Brankář Vaclík podepsal do konce sezony smlouvu s Albacete

13.02., 12:18, aktualizováno 13.02., 16:52
Aktuality

Brankář Tomáš Vaclík přestoupil do Albacete. Čtyřiatřicetiletý člen širšího kádru české reprezentace podepsal s druholigovým španělským klubem coby volný hráč smlouvu do konce sezony poté, co v lednu předčasně skončil v týmu zámořské MLS New England Revolution. Albacete o tom informovalo na svém webu.

Vaclík se vrací do Španělska po dvou a půl letech. Mezi roky 2018 až 2021 hrál za Sevillu, s níž ovládl Evropskou ligu. Poté působil v Olympiakosu Pireus, anglickém Huddersfieldu a New England Revolution, kde však neodchytal jediný soutěžní zápas a na začátku roku se dohodl na rozvázání smlouvy.

"Po etapě ve Spojených státech amerických jsem šťastný, že jsem zpátky v Evropě a zpátky tady ve Španělsku. Nejen já, ale i moje rodina, protože tady máme velmi dobrou zkušenost z doby mého působení v Seville," řekl Vaclík klubové televizi.

"Sevilla byla skvělým místem pro život i pro fotbal. Vyhráli jsme úžasnou trofej v Evropské lize, navíc se nám tam narodila druhá dcera. Sevilla je v našich srdcích speciálním místem," uvedl Vaclík.

V Albacete se gólman s 54 starty za reprezentační "áčko" pokusí zabojovat o nominaci na letní mistrovství Evropy. Za národní mužstvo naposledy chytal v červnu při vítězství 4:1 v přípravném utkání v Černé Hoře. Šlo o jeho jediný reprezentační start v loňském roce.

Podle médií měl Vaclík více nabídek. V Albacete ho čeká boj o udržení v druhé španělské lize. Tým aktuálně figuruje v tabulce na sestupové 20. pozici, na příčky znamenající záchranu mu schází bod.

"Mým snem je být v létě povolaný na mistrovství Evropy, protože mám v našem národním týmu dlouhou historii. Nějakých 12 let od mého prvního startu. K tomu potřebuji na jaře chytat. Budu dělat maximum v trénincích, aby ve mě všichni tady měli důvěru a nechali mě chytat. To je stěžejní pro to, abych se případně mohl vrátit do národního mužstva," uvedl Vaclík.

"Přijetí od spoluhráčů i všech v klubu bylo výborné. Cítím se dobře, jsem připravený. Potřebuji se jen trochu sžít s týmem a chytit zápasový rytmus. Chci pomoci týmu vyhrávat zápasy, sbírat body a opustit současnou pozici v tabulce, na kterou podle mě určitě nepatří," doplnil Vaclík plynulou španělštinou.

Klub si od zkušeného gólmana hodně slibuje. "Má životopis, na který dosáhne málokdo. Bude se snažit pomoci k tomu, aby náš klub splnil svůj cíl, a zároveň usilovat o nominaci na mistrovství Evropy," uvedlo Albacete.

Vaclíka čeká šesté zahraniční angažmá. Vedle Sevilly, Olympiakosu, Huddersfieldu a New England Revolution působil také v Basileji, s níž získal tři švýcarské tituly. V Česku chytal za Vítkovice, Žižkov a Spartu, s níž v sezoně 2013/14 získal double - triumf v lize a domácím poháru.

Autor: ČTK

Komentáře (198)

Přidat komentář
Pablos

Tak hlavně ať si ještě zachytá... o Euru bych už ani něják nespekuloval, pořád druhá španělská by na to neměla mít vliv a za zásluhy jak u nás zvykem občas snad taky né.

Reagovat
dontcallmeandre

Jestli bude chytat pravidelně a dobře, tak by měl jet. v repre byl vždycky super. Pokud by teda zkousl, že by možná nechytal.

Teď těžko říct, jak to bude. Ale na jaře bych to bral podle formy ze skupiny (teď bez pořadí) Kovář, Jaroš, Hladký, Mandous, Staněk, Vaclík, Pavlenka.

Reagovat
Pablos

Máš pravdu... já to napsal a až pak si něják více uvědomil jaká jsou ty další jména, takže když bude chytat a bude to na nějaké úrovni, tak vlastně proč by né

Reagovat
Axelrose

Protože rok nechytal, bude chytat 2 španělskou o záchranu, jestli tedy vůbec bude chytat, atd?

Né, jestli na euro pojede, tak jako fanoušek a za své.

To ať radši vezmou Letáčka, nebo nějakého kluka z 21 na sbírání zkušeností.

Reagovat
Pablos

Tak samozřejmě, že se ukáže jak bude chytat... a za mě teda, po předešlém přehodnocení, jako trojka proč né. Sbírání zkušeností je fajn... ale né jako post brankáře na EURU... to ať se dělá v přátelácích.

Reagovat
kilobyte

A chytat střed české ligy je terno?

Reagovat
Lemond Laws

Terno ne.. ale průměrný tým z české ligy je podle mě kvalitnější než Albacete...

Reagovat
kilobyte

Ten rozdíl tam nebude moc závratný. A ono nejde jen o kvalitu týmu, ale o kvalitu zápasů, které ten hráč hraje. A neřekl bych, že česká liga je o hodně výš než druhá španělská.

Reagovat
Lemond Laws

Doufám, že jo...

Radši bych tam dal asi i toho Letáčka nebo Jedličku nebo já nevim koho, než někoho ze spodku 2.španělský..

A to mám Vaclíka opravdu rád..

Reagovat
kilobyte

Vaclík byl na dvou turnajích, jeden odchytal. Má spoustu zkušeností z evropských pohárů a předních lig.

Momentálně je k nominaci nejblíže trojice Kovář, Hladký, Staněk. Ani jeden z nich moc zkušeností nemá, zvlášť proti Vaclíkovi. Takže když tam vezmeš Letáčka nebo Jedličku, tak si sice budou moc udělat čárku do životopisu, ale těch zkušeností moc nezískají, protože nebudou mít od koho.

Reagovat
dave30

Reagovat
kattos

Ale pořád je tady fakt, že stárne a přes rok neodchytal nic a ted bude chytat spodek Španělské

Reagovat
kilobyte

Tak u brankářů zase tak nezáleží za koho hrají, ale proti komu hrají. Samozřejmě, že pokud nebude chytat a nebo bude chytat špatně, tak nebrat.

Reagovat
Lemond Laws

Ok, za mě ikdyž bude chytat, tak nebrat..

Reagovat
Uwe háže buly

To zas neblázni, ta naše špička by zmasakrovala i spodek PD. Ve Španělsku je hodně dobrá první půlka tabulky, pak to jde šílené dolů a druhá liga to se ani nemusíme bavit

Reagovat
kilobyte

Špička jo. Ale zbytek je sotva na úrovni té druhé španělské.

Reagovat
Axelrose

A kromě Sparty chytá ve zbytku špičky ČR český brankář.

Plus máš Kováře v Leverkusenu, ano, sice moc nechytá, ale minimálně se připravuje ve špičkovém týmu bundesligy. To samé ten Hladký, ten alespoň chytá.

Jinak, když si vezmeš že brankář byl u nás většinou post, který se nemusel moc řešit a teď

Hele, nevím, no. Já už bych ho nebral, ale v podstatě, mi si tu můžeme utukat prsty a hodný strýček Váňa si tam stejně vezme koho bude chtít on .

Reagovat
kilobyte

Tak Vaclík je pořád náš nezkušenější brankář. Byl na 2 ME, jednou chytal. Pokud bude chytat a bude mít dobrou výkonnost, tak by podle mě měl jet i ze druhé španělské.

Reagovat
letitfly

Náš nejzkušenější brankář je Petr Čech a brankářskou praxi má za poslední rok snad i větší než Vaclík (chytá sice s betonama, ale chytá)

Reagovat
kilobyte

Ok, tak místo Vaclíka vezmeme Čecha.

Reagovat
letitfly

Praotce

Reagovat
dave30

To máš těžké. Když vynikáš jako gólman v podprůměrném týmu, tak je to určitě lépe, než když si nesáhneš na balón v top týmu. Uvedu 2 příklady. Dominik Hašek v totálně podprůměrném Buffalu a Petr Čech v Rennes. Nikdo neví, kde by ti hráči byli, kdyby chytali za někoho lepšího...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Czeslav

6 míst, dle tohodle serveru. https://www.teamform.com/en/league-ranking/europe Na uefa.com jsem to nenasel

Reagovat
kilobyte

Pěkný, ale kvalita nic moc. Česká a dánská liga nad nizozemskou?

Reagovat
Czeslav

Na uefa.com jsem to nenasel, ale dletohoto serveru je to 6 mist. https://www.teamform.com/en/league-ranking/world

Reagovat
Bakary3

Když bude Vaclík nejlepší, tak ať jede.

A vzhledem k tomu, že nemáme vyjasněny, kdo bude jednička ani dvojka, protože tam velkou kvalitu nemáme, tak si fakt nemůžeme říct, že tam vezmeme někoho "na sbírání zkušeností" do počtu

Reagovat
kilobyte

Hlavně na lavičce ty zkušenosti může sbírat jen od někoho zkušenějšího. Což jsou Vaclík a Pavlenka. Když by třeba první dva byli Staněk a Kovář, tak bych radši jako trojku vzal Vaclíka, který těm dvěma může dost radit a pomáhat jim. Případně dobře zaskočit. Než tam vzít nějakého nováčka, který se nebude mít pořádně od koho učit.

Reagovat
Bakary3

Ja tedy tohle sbírání zkušeností zas tolik neprecenuju

Ale za mě - Pavlenka je díra, kovář je dvojka, Staněk zraněnej, Koubek je nesmysl, chytá mandous... Co z toho vybereš..

Ještě hladký teda.

Tak jestli bude Vaclík dobrý, tak on, kovář, Staněk / Hladký / mandous?

Těžký, no

Reagovat
kilobyte

Mandouse za chvíli zase odstřelí, takže ten určitě ne. Koubek a Pavlenka už to mají asi za sebou.

Pokud bude Vaclík hrát a nebude cedník, tak bych vzal určitě jeho. Protože je prostě náš nezkušenější brankář a už byl na dvou turnajích a může dost pomoc dalším brankářům.

O ty 2 zbylá míst si to nejspíše rozdají Staněk, Hladký a Kovář. Osobně by se mi líbilo to mít složený mladý, ve středním věku a starý. Takže Kovář/Staněk/Vaclík.

Reagovat
Bakary3

Jo, tahle trojka se mi asi líbí taky nejvíc

Ale přesto... Když to Vaclikovi a Stankovi nebude chytat, kovář bude dvojka a třeba ani v EL nepůjdou daleko...a že tyhle scénáře nejsou nepravděpodobny, tak to bude zajímavý

Reagovat
kilobyte

To by byl průser. V tom případě by byl asi jednička Hladký a zbylé 2 gólmany by mohl klidně určit los.

Reagovat
mayday

Hladký jednička v repre Toho se snad nedožijeme.

Reagovat
kilobyte

Kdyby se hrálo příští víkend, tak by dost možná jedničkou byl.

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
Nuno čomes

Jaroš, Hladký a Pavlenka jo?

Reagovat
dontcallmeandre

Jo, proč ne, když budou mít dobré jaro a ostatní ne? Když bude staněk zraněný, mandopus chytat jako s jablonce, vaclík v albacette totálně z formy, kovář vypadne z EL a vlize chytat nebude? Těch brankářů, co pravidelně chytají, a jsou ve formě zase tolik není.

Ale kdybyh to měl skládat teď , tak bych dal Vaclík, Staněk, Kovář, a čtvrtý by byl Pavlenka, kdyby jeden z nich chytal málo, nebo byl z formy, ale přijde mi, že ty rozdíly jsou tak malé, nikdo úplně nezáří, že může jet kldině někdo další.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak třeba Jaroš má odchytanej jeden zápas v profi soutěžích a to ještě v soutěži na úrovni tý naší, v tymu na úrovni Plzně. To už má podobnou šanci i Baier

Reagovat
Moshe Dajan

Já bych nominoval Hauzra.

Reagovat
Nuno čomes

Pavlenka nechytá, Jaroš má kolik, 1 zápas? Na repre fakt ne. A Hladký sice chytá, ale prostě ho tam nevidím. Mandous chytá jen kvůli zranění Staňka, takže to na repre jedničku není. Pokud bude zdravý, tak jednička Staněk, dvojka Kovář a trojka je jedno.

Když Ivan ukáže koule, bude jednička Kovář (za mě klidně).

Reagovat
dontcallmeandre

to je právě to, staněk je zraněný a kdoví, jak mu to sedne ve slavii , proto se o tom spekuluje, protože nikdo teď pravidelně nechytá, v repre formě na nějaké vyšší úrovni a je zároveň aktuálně zdravý. kovář se vlastně teď jeví jako nejstabilnější brankář s nejlepší formou. Ale zase nechytá tolik.

Reagovat
Uwe háže buly

Jedlička je zatím před Jarošem na úrovni Hladkýho.

Reagovat
dontcallmeandre

Jo, proč ne. Když bude na jaře pravidelně a dobře chytat, rozhodně jo. Jaroš taky zatím moc nechytá, tam to beru jen jako kdyby chytat začal (mají zraněnou jedničku) a chytal dobře.

Naopak hladkého beru docela vysoko a pokud bude předvádět dál svoji výkonost, určitě by si zasloužil, aby byl v užším výběru. Hlavně jeho soutěž má tolik zápasů, že pokud v bráně vydrží celé jaro, nikdo toho neodchytá víc než on.

Reagovat
Mr.Mike

Touhle optikou, kdyz bude chytat dobre tak muze jen teoreticky i Dostal

Reagovat
dontcallmeandre

Tak u těch starších gólmanu už bych byl náročnější. Ale v zásadě souhlasím. Ale těžko si představit, že Dostál vychytá nulu za nulou, bude předvádět skvělé zákroky i rozehravku a ostatní gólmani pohoří. Zatím u Jaroše čekám, že se do reprezentace dřív nebo později podívá

Reagovat
oli9

Reagovat
TheTopFootbaler

No tak vrací se za sluncem do Španělska, asi se jde hlavně bavit a užívat fotbal. To vypadá na příjemnej konec kariéry, když už člověk neodejde na vrcholu

Reagovat
Batigol

20. z 22. to na užívání fotbalu moc není

Reagovat
Pablos

furt asi lepší, když tě sere, že třeba prohráváš pořád... než koukat na to jak se vyhrává, ale ty nejsi ani vteřinu na hřišti nikdy

Reagovat
kilobyte

Aspoň si zachytá.

Reagovat
Moshe Dajan

Naopak, už není o co hrát...

Reagovat
TheTopFootbaler

Jo no jak píšou ostatní, hlavně brankářský dvojky musej bejt frustrovaný i když se týmu daří, protože si prostě fakt nečuchnou

Reagovat
lampas

Pokud bude podávat během jara stabilní výkony, tak pro mě jednička pro EURO. Nikdo jiný k dispozici bohužel není, určitě nemůže být jednička na EURO někdo, kdo působil na jaře jako dvojka (ať už třeba i v týmu mistra bundesligy).

Reagovat
Sosi

Reagovat
Lemond Laws

Pokud bude Kovář chytat ty poháry a občas nějaký start v BL, tak je to asi víc než tohle Vaclíkovo si myslím...

Třeba se rozchytají Koubek a Pavlenka

A uvidíme co ten Jindřich

Reagovat
kilobyte

I když by třeba Kovář jako dvojka vychytal Leverkusenu EL?

Reagovat
hornito

Tak to bude luxusní trojka.

Reagovat
mistr129

Rozhodně ne, jednička Slavie a Kovář musí být první dva

Reagovat
Mr.Mike

Aby Slavie tu jednicku mela

Reagovat
kattos

Rád bych, ale dle mého se podcenuje, jak věk, fakt že rok nechytal (a ani předtím moc ne) a fakt že bude chytat druhou španělskou se může podepsat na výkonnosti...

Myslím že spousta zvás žije v utopii že to bude z 90% furt ten starej dobrej Vacloš Kéž by byl, ale dle mého nebude

Reagovat
kilobyte

Ono jde spíše o to jakou má konkurenci, než o to jak na tom je.

Reagovat
kattos

To jako jo, ale rozhodně to není tak že by Vaclík musel 100% být lepší než oni.

Staněk je hroznej nekopa a na top úrovni zatím chytal vždy nic moc (LM) ale shot stopper je dobrej.

Kovář je dvojka nejlepšího týmu v bundeslize a dostává dost zápasů.

Hladký se taky ukázal dobře.

Je to nejslabší brankářská situace snad v historii naší země, žádnej Čech Vaclík nebo Srníček, ale zase koukat na spásu k golmanovi co prostě poslední roky šel rapidně dolů...

Reagovat
kilobyte

Pokud bude hrát dobře, tak minimálně jako trojka by podle mě měl jet. Zkušeností má nejvíce, je to náš jediný brankář se zkušenostmi ze velkého turnaje (další je Mandous, který minule dělal trojku).

Reagovat
kattos

Jako trojka by asi měl jet mladší golman, ale když Kovář bude 1-2, tak si to asi taky dokážu představit....

Ale to už bych asi vzal radši toho Pavlenku který ještě bude použitelný dál.

Ale kdo ví, třeba Vacloš krásně překvapí

Reagovat
kilobyte

Takže vezmeš Pavlenku, protože bude ještě použitelný dál. Jenže za dva roky můžeš v podobné situaci nahradit Pavlenku někým o 2-3 roky mladším, protože bude použitelný dál. To moc nedává smysl.

Reagovat
kattos

Tak u Pavlenky máš šanci že za ty 2 roky bude furt náš nejlepší brankář. Kvalitu na to má, jen prostě ted sedí.

Vaclík za 2 roky už fakt ne, ani omylem

Reagovat
kilobyte

Pavlenka nikdy v repre nepřesvědčil. Pokud nezačne chytat (což nevypadá), tak je nesmysl ho brát s tím, že za 2 roky třeba bude dobrý.

Reagovat
Uwe háže buly

za dva roky bude v Baníku.

Reagovat
kilobyte

Do roka je ve Slavii.

Reagovat
Uwe háže buly

Mohli by se prohodit se Stánkem.

Reagovat
kilobyte

Budou tam spolu. Odejde Mandous.

Reagovat
letitfly

Mandous taky zůstane a Kolísek bude dělat čtyřku

Reagovat
kattos

Fakt? Mě přišlo že v repre to bylo vždy ok, v kvaldě chytal fajn, snad jen krom toho jednoho golů proti Albánii která vyloženě hrubka taky nebyla.

Jinak máš pravdu, ale to pak nemá smysl brát ani Vaclíka, kterej prostě asi na jedničku mít nebude

Reagovat
kilobyte

Mě teda nikdy moc jistý nepřišel. A měl docela smůlu na "debakli". S Albánií se vědělo, že jejich skoro jediná zbraň jsou střely z dálky, takže na to mohl být lépe připravený. A chytat se to asi dalo.

Vaclík má víc zkušeností než všichni zbylí gólmani dohromady. Když vezmeš mladého Kováře a docela mladého Staňka, kteří těch zkušeností zase tolik nemají, tak je podle mě dobrý k nim dát zkušeného brankáře, který jim může v hodně věcech poradit a pomoct.

Samozřejmě jen když bude chytat a bude mít dobrou výkonnost.

Reagovat
kattos

To jako čekáš že to funguje tak že trojka radí jedničce a dvojce?

Reagovat
kilobyte

Jo, brankáři (nejen oni) si normálně radí a pomáhají si. V klubech je i docela časté, že ten třetí brankář je starší a už v podstatě dělá trenéra.

Reagovat
kattos

V repre na big turnajích to tak vůbec nefunguje, něco jiného je když máš 3 jako takového kouče, ale v repre kdy vezmeš 3 brankáře tak je to něco jiného.

To už rovnou můžeš vzít Vaclíka jako trenéra.

Reagovat
kilobyte

To si fakt myslíš, že si nepomáhají? Funguje to tak všude. Pokud ten brankář není nějaká netýmová píča, tak vždy těm ostatním pomáhá. Nevidím důvod, proč by to tak v repre nemělo být. Když si pustíš nějaký rozhovor s brankářem a budou se tam bavit o jeho kolezích, tak vždy mluví o tom, že si pomáhají.

Reagovat
kattos

Jasně že tam je vzájemná výpomoc, tak jako v každém týmu ale čekat že tam Vaclík bude všechny mentrovat je mimo

Reagovat
kilobyte

Já jsem nikde nepsal, že Vaclík bude všechny mentorovat. Jen že když pojede jako třetí brankář Vaclík, tak těm dvěma může hodně pomoc a poradit.

A když teda by Vaclík neměl žádný přínos pro Kováře a Staňka, tak proč bys tam bral nějakého mladíka? Trojka chytat stejně nebude a nikdo ho přece mentorovat nebude. Nebyl by tam teda úplně zbytečně?

Reagovat
kattos

Pokud jedinej přínos Vaclíka jsou zkušenosti a ne to že by byl 3 nejlepší brankář, tak at ho vemou jako trenéra

Takhle se ten mladík, třeba někdo s kým se počítá dopředu nabere zkušenosti z toho že tam je, mnohem lepší pro budoucnost...

Samozřejmě pokud by ale na to výkonostně měl, nemá smysl brát někoho jen protože je mladý.

Ale pokud mám zajímavého mladého a starého s tím že oba jsou na tom podobně, volba je přece jasná.

Reagovat
kilobyte

Tak to je snad jasné, že když na to nebude mít herně, tak je blbost ho brát.

A odkud ty zkušenosti bude brát? Hrát na 99% nebude a nikdo ho mentorovat taky nebude. Nebo ty zkušenosti získá sezením na tribuně/lavičce?

Reagovat
letitfly

Pozná realizák, hráče, za ten měsíc tam vytvoří nějaký vazby, který mu potom pomůžou do budoucna. Protože na těch krátkejch srazech v průběhu roku toho moc nevybuduješ, tahle dlouhá akce přesně může vytvořit to, co se bude hodit na další kvaldu a turnaje

Reagovat
kilobyte

Takže tam pojede se skamarádit se spoluhráči a realizákem.

Reagovat
letitfly

Ano, je s tím nějakej problém? Hrál jsi někdy kolektivní sport, že ti to přijde k smíchu?

Reagovat
kilobyte

Ano, hrál jsem fotbal.

Tobě přijde jako blbost, že by si brankáři mohli radit a pomoct, ale vzít tam někoho mladého, aby se skamarádil, ti přijde super.

Reagovat
letitfly

S tím jsem úplně ok, ale připadá mi užitečnější tam na pozici třetího golmana vzít někoho mladýho, kdo pravděpodobně bude součástí týmu v dalších kvalifikacích a turnajích, aby se otrkal, rozkoukal a nabral zkušenosti. Když už brát Vaclíka, tak mu vytvořit nějakou pozici v realizáku...když jsem viděl, kolik zbytečnejch pozic tam je, tak by se určitě našlo využití i pro něj. A na předání zkušeností tam maj přece Kozáčika a Černýho

Reagovat
letitfly

Vim, že brankáři zrajou později, ale docela mladý Staněk v téměř 28 letech

Reagovat
kilobyte

Tak je asi v půlce svojí kariéry. A myslel jsem to v návaznosti na zkušenosti, nikoliv na jeho perspektivu.

Staněk zatím chytal jen v české lize, jednu sezónu v LM, jednu sezónu v EKL a pár zápasů v repre. Vaclík má 4x víc zápasů v evropských pohárech, 5x víc zápasů v repre, chytal LaLigu.

Reagovat
ratusek

chytal v LM je dost silný výraz

Reagovat
kilobyte

Hele, já taky říkám, že chodím "chytat ryby" a ne "máčet vlasec".

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
cr7sux

Dostává dost zápasů

Reagovat
Uwe háže buly

A ne?

Reagovat
kattos

Na dvojku jo a ke konci sezony bude mít nejspíše 15-25, pokud fakt odchytá celou EL a pohár..

Reagovat
mayday

Řešíš ty něco jiného než brankáře v reprezentaci?

Reagovat
kattos

Já bych rád, ale ty vole, to je téma co se tady řeší, pak africkej pohár tam vím prd a tím to tady končí

Aspon ta LM ted konečně

Reagovat
fsada

Vaclík a nebo Kovář , jinou jedničku na Mistroství Evropy si představit nedokážu , no jsem zvědavej na nominaci p. Haška ..

Reagovat
Lemond Laws

No bude to zajímavý.. Sám ted nevim koho bych zvolil

Reagovat
Mass

Staněk

Reagovat
dave30

Samozřejmě

Reagovat
Man__United

Hladký

Reagovat
Imos

Milan Heča

Reagovat
Puskas

Albacetto.

Reagovat
db18

Tak to se při kalkulaci šancí na postup pravděpodobně přepočítali...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Freedo

Reagovat
Stannis Baratheon

Nemyslím si že mají ambice postoupit...

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Puskas

To jsem chtěl dopsat k Vaclíkovi ohledně jeho výpočtů na účast na Euru.

Reagovat
Sosi

Reagovat
Coutinho10

lepší než hrát v BL o záchranu a bejt dvojka

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
kecipep

Když se uzdraví Staněk a odchytá zbytek jara, tak o jedničce není pochyb. Jedině by musel začít chytat Kovář pravidelně BL.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Podle me Hasek nebude chtit nejak experimentovat a pokud Stanek odchyta svuj standard, tak to asi tak vyjde no.

Stanek, Kovar a treti golman nejakej zkusenej do party (Vaclik, Pavlenka).

Reagovat
kattos

A co kdyby Kovář vyhrál s Leverkusenem EL, a pohár a to jako jednička?

Reagovat
kecipep

tak v ten moment se ukáže, zda byla vložena důvěra do Haška správně

Reagovat
kattos

Stejně jako mi příjde že Sevilla byl přestup kde vytřískal maximum a spousta podobně kvalitních golmanu se do tak dobrých týmu nedostalo, po té Seville ty jeho přestupy a kroky teda tragédie

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
dontcallmeandre

Olympiakos byl pořád fajn, ale bohužel nechtěl riskovat a chtěl mít jistou pozici jedničky. A to ti dost omezí kluby, kam můžeš jít. Kdyby si víc věřil, chytal by v dobré soutěži.

Reagovat
kattos

No já ti nevím, jako je pravda vyhrál řecký titul, ale stejně tam jako jednička nevydržel a jak říkáš, přece z toho mohl vystřelit víc

Reagovat
Uwe háže buly

Zranil se a koupili gólmana ne? On se pak sebral a šel do Anglie nebo kam a to byla už blbost.

Reagovat
kattos

No právě a ten golman ho posadil

Reagovat
Uwe háže buly

Tak evidentně s ním přestali počítat, už když kupovali toho novýho gólmana. Ani nevím jestli se nějak víc prosadil pak.

Reagovat
Pablos

Ono celkově na týpka co má co pár vteřin tik na mžourání... udělal na postu golmana super kariéru

Reagovat
oli9

Tak si užij dovču, ještě něco vydělej a hlavně zustan zdraví... na ME a repre to už není

Reagovat
dave30

Zdravý je sice s Y, ale to jsou maličkosti proti tomu, jestli pojede na EURO...

Reagovat
ratusek

OT: ted mi přišel mail ohledně nutnosti stažení O2TV 2.0. Ještě používám tu starou, ale jen pár dní. Chci se zeptat, jestli to už vychytali nebo je stejně na hovno jako když jsem to zkoušel na podzim a po minutě smazal?

Reagovat
kilobyte

Je to lepší. Ale na hovno je to furt.

Reagovat
ratusek

No takže to pořád uprostřed přenosu padá? A když si to musí stáhnout všichni, tak to bude ještě horší. No skvělý

Reagovat
kilobyte

Nepadá. Ale při zapínání se to často dost dlouho načítá. Většinou tak do půl minuty. Ale někdy je to i víc a je potřeba restart. Uživatelsky je to pořád stejně na píču.

Reagovat
10adam

Mně se to načítálo skoro celý víkend. Naštěstí mám v TV i appku a přes tu to jelo. Ale set top box byla fakt tragédie

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Pablos

když píšeš, jestli to vychytali ...tak nemusíš ani dávat OT

Reagovat
ratusek

Děkuji za podnětnou poznámku, ale k tématu nemáš nic, předpokládám

Reagovat
Pablos

Jsou to vymrdanci... tu jejich TV ani nechci... stačí jak mi nefachá už asi 5 let ani appka samsung

Reagovat
Uwe háže buly

Už je to dobrý, už je to jen stejně na hovno jako ta stará.

Reagovat
ratusek

Ta stará mi právě fungovala uplně v pohodě

Reagovat
Uwe háže buly

Mě to teď v mobilu funguje dobře, ale používám to jen občas. Blbne mi spíš ten nový systém či aplikace v set-top boxu.

Reagovat
Coutinho10

tak to já naštěstí teda aktualizaci řešit nemusím

jinak jestli ti funguje stará appka, tak bych kašlal na novou...obecně větsina aktualizací je spíš krok zpět a navíc mraky reklam jako třeba livesport appka na mobil, to si vyčítám, že jsem do ní šel

Reagovat
ratusek

Jenže oni píšou, že stará bude fungovat jen pár dnů. Takže přechod na novou verzi čeká na každého

Reagovat
Coutinho10

jo, už ten email na gmailu čtu taky

Reagovat
db18

Nevím jak to fungovalo na podzim, ale nedovedu si představit, že to mohlo být horší, než je to teď...

Reagovat
Lemond Laws

Stáhnul jsem to hned jak to vyšlo a od té doby jsem neměl jediný výpadek, jediný problém...

Reagovat
Seydou Doumbia

Koukám lidi tu mají dost odlišné názory, někdo ho bere jako jedničku repre a někdo počítá s tím že nepojede vůbec. Bude v tom mít takový guláš i trenér? Nedoplatí na to repre, že nemá jasnou jedničku?

Reagovat
Mr.Mike

Ja sem v tomhle uplne v klidu..z tech hlavnich jmen co se zminuji tak muze bejt spolehliva jednicka na Euru kdokoliv z nich..nemyslim si ze to je zrovna post o kterej bysme se meli bat

Reagovat
kattos

Euro 2020 byl úspěch hlavně díky famoznímu golmanovi, kterej doslova vychytal celej turnaj

Cejtím že na nějakej postup ze skupiny to bude zase potřeba.

Reagovat
Lemond Laws

Vždyt po dlouhý době nemáme TOP golmana na turnaj a naopak to bude naše slabina bych řekl..

Reagovat
Nuno čomes

Jako na ty 3 zápasy to je asi jedno

Reagovat
kattos

To se říkalo i před 2020... před 2012...

Reagovat
Uwe háže buly

Hašek nebude takhle narychlo riskovat a když bude trochu slušně chytat, tak ho vezme na turnaj. Když bude chytat Staněk, tak to má taky jistý, případně Mandous. Kovář pojede určitě taky, ale chytat nebude.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Jestli tam vše odchytá a zachrání je v lize, tak na euro jednoznačně patří! Ze Slavie pouze 1 gólman, byla by fraška kdyby jich vzali víc. Kovář v Leverkusenu by musel byt neskutečný, ale co předváděl ve Spartě tak do repre nepatří ani náhodou zatím. Pavlenka pokud bude chytat je 3. a žádný další gólman na to zatím nemá (ani náš Letáček, toho zase hypujeme jenom my fanoušci, protože z pole není koho chválit! A když budou mít všichni 3 gólmani odchytaný základ na jaře a podobnou formu, tak by měl být Vaclík jednička! Za mě je dost nedoceněný jak kdysi Srníček!

Reagovat
letitfly

Počkej, myslíš ten Kovář, kterej vyhrál za minulou sezónu trofej pro nejlepšího golmana ligy a na základě tý sezony ho vzal aktuálně první tým Bundesligy? Nebo sis to popletl s roztleskávačkou Přemkem?

Reagovat
Edis

Vám povidam, že tenhle dědek (stejný ročník jako já) ještě neřekl poslední slovo a první zápas na Euru ho tam vidíte

Reagovat
Edis

Tenhle boreček šel v kolika do United? Aha?

https://www.eurofotbal.cz/hraci/edwin-van-der-sar-355/

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jen říká, že chce makat dál a hlavně hrát. S Priskem vycházel v pohode a netrucoval. S Olatunjim konflikt byl taky v klidu. O Nizozemsku mluví stejně jak Janošek. Asi bude útočník čislo jedna. Chybí mu Gabča a pejsek. Jinak s Trpišem nikdy nemluvil jen říka že by se mu asi hodil do systému

Reagovat
monty25

Reagovat
letitfly

Děláš teď Gabče aupair?

Reagovat
10adam

A kdo mu chybí víc?

Reagovat
kilobyte

Monty

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Pablos

ty ho kvůli holkám, který tam můžou mít náhodou jednou za rok rozhovor, nemáš ?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
monty25

Už jsem ti jednou psal, že mám Premium na idnesu, kde ty rozhovory mívají docela často.

Reagovat
Pablos

proto mě to teď překvapilo... nepamatoval jsem si že iDnes... ale myslel jsem, že ho máš na sportu Já už každou informace neudržím

Reagovat
monty25

Na idnesu je hodně zajímavých rozhovorů, zatímco na isportu mě zaujme asi tak jeden rozhovor za půl roku.

Reagovat
10adam

Jo, to si pamatuju i já

Reagovat
monty25

Proto kdybyste chtěli nějaký Premium článek z idnesu, tak stačí říct. Akorát teda Pablos brblal, že se tam kvůli tomu musí registrovat...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Cuntona

To někdo myslí vážně, že by měl jet na Euro? Možná kdyby chytal o záchranu v La lize, ale v segundě? To už fakt může jet klidně Dostál, Hanuš nebo třeba Kinský

Reagovat
10adam

Dostál je tady zmíněn už podruhé, to mě celkem děsí

Reagovat
Cuntona

Když přehánět, tak pořádně

Reagovat
Cuntona

Ještě by někdo mohl vytáhnout Laštůvku z Havířova

Reagovat
10adam

No to už radši toho Standu

Reagovat
Greny

Pojede Kovář, Hladký a jako trojka třeba ja

Reagovat
Cuntona

Pokud Kovář na jaře odchytá aspoň 10 zápasů, tak určitě. Jednička ze Slávie, ať to bude kdokoliv. Jako trojka může jet někdo z ligy, kdo bude mít dobré jaro (Trmal, Jedlička?), nebo klidně Hladký. Ten aspoň pravidelně chytá.

Reagovat
mayday

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Shevchenko

Tak v Anaheimu se mu docela daří, co jsem slyšel.

Reagovat
10adam

Fakt? Já ani nevěděl, že tam někdo takový chytá

Reagovat
letitfly

Doufám, že myslíš Kinský st.

Reagovat
Cuntona

Samozřejmě. A k němu Čech a Drobný

Reagovat
Moshe Dajan

Droby

Reagovat
Rudy

Pokud zacne zase pravidelne hrat, ano. Segunda a marni obranci, tam si zachyta dost. Za 2-3 zapasy bude mit zakroku co Sommer do konce sezony (zbyva 15 kol).

Reagovat
Hokaido

Slavia OT: Nemá někdo zkušenosti, jak dlouho trvá vyrobení a doručení dresu s vlastním jménem a číslem z webu proslavisty.cz?

Reagovat
mayday

Jestli bude Vaclík jaro chytat, tak v nominaci bude, tomu věřte. Jestli bude Staněk zdráv, tak bude jednička. K nim jako trojka jeden z dvojice mladej kluk do budoucna Kovář/za zásluhy Pavlenka.

Pokud bude Staněk out a Vaclík třeba nebude chytat nebo se zraní, tak tu nominaci nechci vidět...

Reagovat
lampas

Nejhorší by za všech okolností bylo nasazení Mandouse. Ten kluk by se podle mě z EURA zesral.

Reagovat
vestinustarychdubu

Proto nechapu tady ty komenty, ze musi jet jednicka ze Slavie, at to bude kdokoli.

O Mandousovi tu fans pisi, ze jak ma konkurenci a ne 100% duveru, tak se sesype, coz ted, kdyz mu koupili konkurenci za 54 milionu, kterou nekupovali na lavicku, davaji najevo, ze pro ne neni cislo jedna, tak nevim, co by mel delat na euru.

A pokud bude Mandous jednicka tak jen z donuceni, kdyby Stanek z nejakyho duvodu nemohl.

Reagovat
mayday

No tak s tím souhlasím. I kdyby nejeli Staněk s Vaclíkem, tak Mandous nesmí být jednička, to už bych tam radši viděl Pavlenku po půl roce na lavičce.

Reagovat
lampas

Reagovat
kattos

Reagovat
ACSeRw!n

super volba kdyz bude obstojne chytat, tak jasna jednicka na Euru

Reagovat
Lemond Laws

ale néééé

Reagovat
JavierZanetti4

Ha! Knobloch z Hradce! Na vypjaté zápasy!

Reagovat
Uwe háže buly

a dvojka Švenger

Reagovat
St. Pauli

Sňóza taky čeká na svůj premiérový start.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele