Brankář Stekelenburg se po devíti letech vrátí do Ajaxu

22.06.2020, 15:43
Aktuality
Fanoušci Ajaxu se mohou těšit na návrat Maartena Stekelenburga. Už sedmatřicetiletý nizozemský brankář za několik týdnů ukončí své putování po Evropě a vrátí se do Amsterdamu, se slavným klubem je domluven na jednoleté smlouvě...

Stekelenburg patřil do prvního týmu Ajaxu od roku 2002 a celkem za něj odchytal přes 250 zápasů. V průběhu devíti let se třikrát stal mistrem Nizozemska, než v srpnu 2011 přestoupil do AS Řím. V následujících sezonách hájil svatyně Fulhamu, AS Monaco a Southamptonu, před čtyřmi lety zakotvil v Evertonu.

V první sezoně v Liverpoolu Stekelenburg nastřádal v anglické lize devatenáct startů, následně plnil roli brankářské dvojky a mezi tyčemi se objevoval pouze sporadicky, letos dokonce zatím ani jednou.

Stekelenburg je v Ajaxu domluven na smlouvě platné od 1. srpna. Letošní sezonu ještě dokončí v Evertonu, kontrakt platný do 30. června brzy prodlouží o několik týdnů.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (14)

Přidat komentář
AjaxFans

Ty voe,už to je nějaká doba,co rozsekal trofej z autobusu

Reagovat
Kocour Klapuška
Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Remt

hej borcí, něco jste tu zapomněli

Reagovat
Seydou Doumbia

To předznamenalo pád jeho kariéry.

Reagovat
Krony

Nesmrtelné video.

Reagovat
Mimalu
Reagovat
AjaxFans

Kdo bude jednička?Dominik?

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa bude veľká bitka môže to vziať Dominik alebo Kjell možno prekvapí Calvin, osobne by som nikoho nekupoval talentu máme dosť...

Reagovat
AjaxFans

Taky bych nikoho nekupoval,ale záleží,jak se ukážou.Ztracet body jen tak si taky nemůžeme dovolit.Tak či tak je Ananas nejlepší gólman, co tu za xy let byl

Reagovat
smazaný uživatel

uff neviem podľa mňa bol Jasper úplne inde, mňa Ananas aj tak nepresvedčil hrá sa na Neuera a zbytočne na tom platíme

Reagovat
AjaxFans

A co ty kiksy od Jaspera?

Reagovat
smazaný uživatel

pomer 1:5 ?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele