Brandao už patří Marseille

14.01.2009, 16:29
Aktuality
Olympique Marseille získal ze Šachtaru Doněck brazilského útočníka Brandaa, kluby přestupovou částku nezveřejnily. Brazilec podepsal smlouvu na tři a půl roku.

Brazilský útočník, o nějž Marseille usilovala prakticky od začátku přestupního období absolvuje ve středu v podvečer s týmem první trénink. Večer pak bude na tiskové konferenci oficiálně představen fanouškům.

Kluby se dohodly definitivně dnes dopoledne poté, co se hráč podrobil lékařské prohlídce. Přestupová částka se podle odhadů pohybuje mezi šesti a osmi miliony eur. Její přesnou výši se ale rozhodly kluby nezveřejňovat.

Brandao přichází nejen jako náhrada za zraněného Mamadou Nianga, který si na konci minulého roku zlomil nohu. Měl by slavnému klubu pomoct získat první trofej od roku 1993.

Autor: Jiří Fišara / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Okaaaaay tak a ted se ukaž OM RULEZZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim. Podle me se tam vic hodi Dindane z Lensu.Ale uvidime. Jinak Lobont do Chelsea? Ale za to co Carlo v Chelsea zkusil a obstal by si zaslouzil tam ukoncit karieru

Reagovat
smazaný uživatel

No zasloužil by si spíš někde na konec kariéry pořádně zachytat a ne jenom sedět na lavičce.Jinak jsem za Brandaa jako fanoušek OM rád

Podle mě dobrej nákup

Reagovat
božský John

Supr,konečně gólovej útočník(nepočítám zraněný nebo toulající se po Anglii). Mam radost...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele