Brahim Díaz se vrací do vlasti, jeho příchod oznámil Real Madrid

06.01.2019, 22:21
Aktuality
Brahim Díaz už nebude čekat na šance v nabitém kádru Manchesteru City. Talentovaný španělský záložník dostával jenom minimum příležitostí a nakonec se rozhodl pro návrat do vlasti. Nic snadného ho nečeká ani na Pyrenejském poloostrově, dnes večer byl oficiálně potvrzen jeho přestup do Realu Madrid...

Zvěsti o zájmu Bílého baletu o Díaze začaly prosakovat začátkem listopadu a mladík nakonec dal celku z hlavního města Španělska přednost před PSG nebo Borussií Dortmund. Kluby se na podmínkách transferu dohodly minulý týden a opačným směrem by mělo putovat patnáct milionů eur. Částka je poměrně vysoká vzhledem k tomu, že Díaz měl v Anglii kontrakt jen do konce sezony.

"Brahim Díaz je novým hráčem Realu Madrid. Devatenáctiletý záložník přichází z Manchesteru City," stojí v prohlášení na internetových stránkách Bílého baletu.

Rodák z Málagy strávil na Ostrovech tři roky a v rámci Premier League si na své konto připsal jen pět startů. Se šampionem Ligy mistrů se dohodl na smlouvě platné do června 2025, do Madridu přiletí zítra, aby se podrobil zdravotní prohlídce a následně byl představen veřejnosti a fanouškům.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (333)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele