Bradrič chce pryč z Leverkusenu

20.11.2002, 21:44
Aktuality
Thomas Bradrič přiznal svou touhu odejít z Leverkusenu. Brdarič je rozhodnut svůj klub opustit v lednu, kdy se otevře přestupový trh. Hlavním důvodem je to, že si v letošní sezóně moc nezahrál...

Sedmadvacetiletý útočník se v sestavě často ocitá za Oliverem Neuvillem, Dimitarem Berbatovem, Francem a dokonce za veteránem Ulfem Kirstenem. \"V zimní přestávce se rozhodnu, zda má smysl pokračovat v Leverkusenu,\" řekl Bradrič SportBildu. \"Já chci, aby mi trenér víc důvěřoval,\" dodal. Klaus Toppmöller není spokojen s Brdaričovým přístupem k tréninku a s jeho odhodláním na sobě tvrdě pracovat. \"Thomas dostatečně neprojevuje svou touhu hrát,\" říká \'Toppi\'. O Bradriče má velký zájem jeho minulý zaměstnavatel Stuttgart.

Autor: Martin Stíbal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele