Bosz: Měli jsme dát více gólů v prvním poločase

30.03.2019, 12:34
Aktuality
Druhou ligovou porážku v řadě si včera na své konto připsal Bayer Leverkusen, který si tak komplikuje boj o účast v Lize mistrů. Farmaceutický celek neuspěl v Hoffenheimu a v přímém souboji o evropské poháry podlehl vysoko 1:4...

Hru Leverkusenu hodně poznamenala dvě zranění. Ve 26. minutě musel vinou zranění střídat křídelník Karim Bellarabi a o deset minut později ho do šatny následoval rovněž defenzivní záložník Lars Bender.

"Po dvou brzkých střídáních se rozpadla organizace naší hry, do té doby jsme hráli dobře," poznamenal trenér Bayeru Peter Bosz.

Bayer poprvé inkasoval v desáté minutě a na zásah Ishaka Belfodila rychle zareagoval Kevin Volland. Domácím se povedl rovněž vstup rovněž do druhé půle, v 51. minutě zamířil do vlastní sítě Sven Bender, poté se podruhé prosadil Belfodil a v 79. minutě stanovil konečný rezultát Andrej Kramarić.

"Měli jsme dát více gólů v prvním poločase, po změně stran jsme pak zkrátka špatně bránili. Do určité fáze to byl otevřený zápas," hodnotil někdejší kouč Ajaxu nebo Dortmundu.

"Když bráníte takovým způsobem, tak nemůžete říkat nic o tom, že výsledek je příliš krutý. Ale není to tak, že bych po hráčích chtěl, aby tak špatně bránili. Chtěli jsme a potřebovali jsme hrát ofenzivně, proto jsme riskovali," zdůvodnil časté mezery v defenzívě.

Leverkusen je v tuto chvíli na sedmém místě tabulky se stejným bodovým ziskem jako šestý Wolfsburg (oba 42), před tímto duem jsou Frankfurt (46) a Borussia Mönchengladbach (47), Hoffenheim po páteční předehrávce poskočil na osmou příčku (41).

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Už to začíná

Reagovat
smazaný uživatel

"Farmaceutický celek neuspě..." ...to zní teda příšerně

Reagovat
Stannis Baratheon

Co se ti jako nelíbí? Bayer není jen sponzor, ale pod jeho rouškou klub i vznikl, takže toto označení není nikterak špatné.

Reagovat
El-Pistolero-68

To nic nemeni na tom, ze to muze znit priserne.

Reagovat
Stannis Baratheon

Nevím no, mně to uši netrhá...

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Bosz

Reagovat
smazaný uživatel

Tady vidim hodne velkou promeskanou sanci u jeho rodicu. On se proste mel jmenovat Hugo a ne ze ne.

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele