Borowski se po roce v Bayernu vrací do Werderu

22.07.2009, 17:31
Aktuality
Jenom dvanáct měsíců trvalo angažmá Tima Borowského v Bayernu Mnichov. Německý záložník si v Bavorsku nevybojoval jisté místo v základní sestavě a vrací se do důvěrně známéno prostředí - znovu totiž oblékne dres Werderu Brémy...

"V Bayernu jsem zažil podivný rok, ale nechtěl jsem přijít o takovou zkušenost. Teď se těším na to, že znovu budu hrát za Werder a doufám, že se mi vydaří začátek," nechal se slyšet Borowski.

Borowski do Werderu poprvé přišel v roce 1996, debut v prvním týmu si pak připsal v sezoně 2001/2002. Před rokem mu vypršela smlouva a zdarma odešel do Bayernu, v jehož dresu nastoupil k 26 ligovým zápasům a dal pět branek. Jenom třikrát ale odehrál celý zápas, což by se v Brémách mělo změnit.

Borowski podepsal s Werderem tříletou smlouvu s opcí na další jednu sezonu, v kuloárech se mluví o přestupní ceně pohybující se okolo pěti milionů eur.

"Přesně víme, co od něho můžeme čekat, protože svou cenu pro Werder dokazoval již řadu let. Získali jsme zkušeného hráče, který perfektně zapadne do našeho mladého týmu," pochvaluje si sportovní ředitel Klaus Allofs.

Autor: Tomáš Pavlík / bundesliga.de

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna by sa ujal skorej v Aston Ville ktora mala onho aj predtym zaujem.....v Bremach maju dost zaloznikou....toto je jeho konec

Reagovat
smazaný uživatel

1. pro Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Boro Danke..7 golov je krasnych..bol si skvely žolik..škoda..ale to je tak chcel si ostat ale Van Gaal ta odpisal už pred pripravou taže sa nečudujem Prajem ti dalej všetko naj...a Van Gaal VON! Tych pranjičov a Braafheidov si kup do Alkmaru ne do Bayernu.taky hrači nemaju čo robit..to je hroza obidvaja... nechcem van gaala..keby sa vratil Hitzfeld..on by nedopustil odchod Lucia..a ani Bora by nepustil si myslim..a určite by nepriviedol takych slabych hračov jak Van Gaalaa..altintop je ovela lepši ale taky mam pocit že Van gaal tam radšej pranjiča strči....VAN GAL RAUS!!! FC BAYERN!

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy vsade nadava na pranjicov a braafheidov....a budem sa smiat ked po polke sezony ich budu ludia velebit, jasne, su to neznami hraci ale van Gaal takisto nie je amater a nie je podla mna blby....na vybudovanie kadra, ktory bude schopny bojovat o titul v LM potrebuje tri roky ako sa vyjadril....co sa tyka Pranjica ten bol minuly rok vyhlaseny na najlepsieho hraca holandskej ligy.... a polrok ho takisto sledoval a mal vazny zaujem o jeho sluzby FC Liverpool.... braafheid je mlady, malicky, rychly....nie je to tzv.vysoke velke drevo do obrany...problem vyska, no nechajme sa prekvapit.....

Reagovat
smazaný uživatel

z bayernu este odidu hraci, dokopy je tam 27 hracov, van Gaal sa vyjadril , ze vzdy pracuje s 22 hracmi a troma mladikmi takze bude musiet este niekto odist....poslal by som van Buytena, Ottla a Lella, mali dost rokov na to aby ukazali ze patria do spicky... ... bayern potrebuje kvalitu nie kvantitu.....podla mna manazment bude pracovat s tymto kadrom, popr. kupi este obrancu, ...kader bude doplneny este najblizsie roky o hracov,ktory su potrebni.....prichadza nova era Bayernu si myslim......van Gaal je uplne nieco nove po dlhych rokoch ....

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň keby so sebou vzal Dembeleho...

Reagovat
smazaný uživatel

Netuší někdo náhodou jestli se dneska hraje nějaký zajímavý přátelák, který by byl někde vysíllán, případně, kde ho můžu najít.

Reagovat
smazaný uživatel

http://myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=football tuhle stránku mám v záložkách, každý den něco najdeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky moc.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Velká posila pro Bremy velká škoda pro Mnichov...je to skvělej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda že po roce odchazi, sice se mu trochu nedivim kvůli tomu všemu co se v Bayernu dělo tuto sezonu - neúspěchy,zranění,výměna trenérů a příchod nováčků a Van Gaala.

V Bremach bude mit snad úspěchy, moc mu to přeju. Je to skvělej hráč.

Reagovat
Arne

Ojé!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím,co se snaží Van Gaal z Bayernu udělat

Reagovat
smazaný uživatel

Borowski nefiguroval v jeho plánech, tak nevim, proč by ho tam měl ještě držet

Reagovat
smazaný uživatel

van Gaal se do toho obul. Jsem zvědav, jak dopadne, ale něco mi říká, že dobře

Reagovat
smazaný uživatel

mal by ist do Aston Villu namiesto bary.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si, ze dela dobre...pro Bremy bude nejspis platnejsi nez kdyby zustaval u nas v Mnichove

Reagovat
smazaný uživatel

sice OT, ale nejvíce to sedí sem:

22.07. Van Gaal nespokojen s rychlostí

Bayern porazil čtvrtoligový Stuttgarter Kickers 10:0, jeho trenér Louis van Gaal měl ovšem ke spokojenosti daleko. "Myslím, že musíme hrát ve vyšším tempu. Byli jsme příliš pomalí, což je možná fajn proti týmu ze čtvrté ligy, ale na bundesligu to stačit nebude," prohlásil nizozemský kouč.

-

-

hlavně že Klinsmann chtěl zrychlit naše hráče aby stíhali rychlý evropský fotbal... nakonec zanechal hráče s rychlůostí nedostačující BL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele