Bologna si zasloužila vyhrát, uznal po další prohře Kolarov

08.02.2020, 11:58
Aktuality
Aleksandar Kolarov před měsícem podepsal novou smlouvu s AS Řím a jednalo se o jeden z mála důvodů k radosti v roce 2020. Srbský obránce rozhodně nemůže být spokojen s výkony italského klubu, tomu se nedaří a další selhání přišlo včera večer v souboji s Bolognou...

Giallorossi před vlastními fanoušky tahali za kratší konec a po většinu zápasu marně doháněli náskok soupeře. Toho poslal v 16. minutě do vedení Riccardo Orsolini a na rychlé srovnání ještě rychleji odpověděl Musa Barrow. Tentýž hráč se prosadil ještě krátce po návratu z kabin, za AS stihl už jenom snížit Henrik Mchitarjan.

"Prohráli jsme, Bologna si zasloužila vyhrát, to je všechno," hodnotil Kolarov.

"Rok 2020 pro nás nezačal dobře, ale k takovým obdobím během sezony dochází, můžeme jenom zvednout hlavy a tvrději pracovat," pokračoval.

Římané nový rok zahájili dvěma porážkami, vypadli z poháru a z posledních tří ligových duelů vytěžili jenom jeden bod. V tabulce jsou se 39 body pátí, o skóre je před nimi čtvrtá Atalanta, na třetí Lazio ztrácejí už jedenáct bodů.

"Věděli jsme, že bude těžké Bolognu porazit, má nebezpečné protiútoky. Naše napadání nebylo dostatečně dobré a díky tomu jsme se k protiútokům nedostávali. Bologna si jednoznačně zasloužila vyhrát, náš výkon byl daleko za možnostmi. Po změně stran to bylo lepší, ale nestačilo to. Ta negativní série plyne ze spousty důvodů, já jakožto nejstarší v týmu se snažím být ostatním na blízku. Diskutujeme o tom, víme, co potřebujeme udělat a snažíme se jít dopředu," zakončil.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (38)

Přidat komentář
Recoba Inter

je mi jich líto...vůbec bych se nedivil, kdyby v tabulce spadly a skončili ještě pod ACčkem či Neapolí.

Reagovat
FORZAMILAN

to by bylo dobrý, no .....

Reagovat
Recoba Inter

Vás může brutálně nakopnout případná výhra teď v derby.

Reagovat
Mrvinho

Jaká případná, jasná.

Reagovat
Recoba Inter

dobře, pokud bude hrát na kraji Calabria a v útoku nenastoupí od základu Rebic, tak to nemusí jít podle plánu pro vás

Reagovat
Kaka14

Calabria hral, lebo Conti sa necítil posledný zápas dobre.... ale Rebic je otázny, asi bude hrat zase Leo

Reagovat
Recoba Inter

Třeba bude stárnoucímu Godinovi dělat problémy, byť Godin je na takové hráče (typově) z La Ligy zvyklý.

Reagovat
JessePinkman

Z AS se stal taky hroznej paklub.

Reagovat
smazaný uživatel

Paklub asi úplně ne, ale pro mě byl začátek jejich konce ukončení působení/kariéry De Rossiho a hlavně Tottiho. Po nich nikdo nebyl, ani výhledově, Florenzi na to neměl. Do té doby u mě byla Roma jeden z nejvíce sympatických klubů vůbec.

Reagovat
Alberto Aquilani

Toto tu už posledne čítam dosť často... a čo tu mal 44 ročný Totti stále byť? De Rossi zostať mohol, ale teraz ukázal, že aj tie jeho kolená sú už v riti. Je tam Pellegrini, Zaniolo, nemôže sa predsa hneď vyfarbiť nový Totti.

Problém je, že končí prezident, a aj tie prachy, ktoré sa vyhodia v lete, pôjdu von z okna za hráčov z II. ligy. Potom sú tu hráči, ktorí majú najlepšie za sebou ako Perotti, a pak tá studnica lazaretu, ktorá by v našej situácii pochovala každého.

Navyše, ten tím proste dostáva mentálne zabrať. V derby hrajú výborne a pokazí to dovtedy bezchybný Pau. Posledné dva zápasy bolo vidieť, že je problém na nastavení sa na zápasy, stratilo sa už strašne veľa bodov, aj keď (nevnímajúc posledné dva zápasy) tá predvedená hra bola lepšia ako bolo bodové ohodnotenie a na tých hráčoch tú deku teraz vidieť.

Reagovat
Frantszek

Ale on neříká, že tu měl Totti pořád být, ale jen konstatuje čistý fakt, že to šlo po jejich odchodu do řítě. Čemuž prostě nelze odporovat. Samozřejmě to není jen tím. V pozadí to prostě také smrdí

Reagovat
Lech

Reagovat
Pipo123

Ale veď AS malo krízu aj keď tam bol Totti a De Rossi, dokonca ich dokázal vyradiť Slovan Bratislava. Stále je na tom AS dobre a kvalitne, LM uhrajú, majú perspektívneho trénera, jediná ich nevýhoda že tam majú veľa hráčov a bude ich zložité predať, navyše tie zranenia ich brzdili.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Largo

S tou LM bych to tak optimisticky nevidel. Vetsima favoritama je Atalanta a mozna i Neapol.

Reagovat
ED91

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Largo

Ja bych teda rekl, ze do kopru AS slo uz s umrtim Sensiho.

Reagovat
Il Principino

Reagovat
Frantszek

Prostě AS potřebuje nějaké vůdce z líhně AS mezi všemi těmi zahraničními hráči. Jakmile tam nikdo takový není, tak je to prostě bez duše a nemůžu se ubránit dojmu, že není vůle a mentalita na lepší výsledky.

Reagovat
Pipo123

A keď tam bol Totti a De Rossi tak to bolo lepšie? Veď často krát sa vravelo ako odstrelili trénera, koľko krát ste mali zlé sezóny a písali podobné veci o absencii bojovnosti a duše teamu? Strašne sa rýchlo zabúda aké ste mali výpadky aj počas pôsobenia Tottiho a De Rossiho. Líder tam je teraz Zaniolo, na neho netreba zabúdať

Reagovat
10

tady se rychle zapomíná, jak to tam Totti s De Rossim řídili sami

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
ED91

Tam v prvom rade potrebujú schopné vedenie. Od toho sa všetko odvíja, inak sa budú stále točiť v kruhu.

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Largo

To ale neni jen o rimskejch odchovancich. Kdo z posledni doby se aspon trochu blizil De Rossimu nebo Tottimu? Nikdo. Mozna trochu Pellegrini, ale minimalne. A kdo z tech nasich slavnejch odchovancu hraje aspon nadprumer? Mozna Politano a pak dlouho nic.

To neni o odchovancich, ale proste o kvalite, ktera tam neni a dlouho nebude. Ne dokud nebudou penize a pohary.

Reagovat
Pipo123

Doba odchovancov uz neexistuje. Kto ich ma? Jedine AC ich ma a aj to im hnijú na lavicke. Ani v inych ligach nie je moc odchovancov

Reagovat
ED91

Reagovat
Largo

Tak treba Chelsea, popripade Valencia.

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, Jágr taky pořád hraje

Reagovat
Frantszek

Bojuju s tím....strašně s tím bojuju. Florenzi hostovačka a bojím se, že to na návrat není. Sympatie uvadají. Pro mě koneckonců byla i ráda, když odešel Radja.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Largo

Vzdycky si rikam, ze to dalsi zapas zlomej a ze to zapnu. A vzdycky pak lituju.

Reagovat
Francesco Totti AS

Tady ty vyjádření po podobnejch prohrach

Reagovat
Il Principino

Ne asi

Reagovat
Mr.Mike

Sem byl osobne se mrknout a celkem zklamani z navstevy i atmosfery celkove.. A AS jinak celkem bidnej vykon no

Reagovat
Il Principino

Ať s Tottim, ať s De Rossim, ať s rodinou Sensi nebo bez všech zmíněných. Dvě slova - FORZA ROMA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele