Bologna odvolala Arrigoniho, novým trenérem bude Mihajlovič

03.11.2008, 18:05
Aktuality
Bologna do letošní sezony odstartovala velmi špatně, což si vybralo daň v podobě odvolání trenéra Daniele Arrigoniho. Ten na lavičce nováčka Serie A skončil dnes, jeho nástupcem bude zítra jmenován Siniša Mihajlovič...

"Klub Bologna FC 1909 oznamuje, že ze svých služeb uvolnil Daniele Arrigoniho. Chceme trenérovi a jeho týmu poděkovat za profesionalitu, odvedenou práci a výsledky, kterých dosáhl v loňské sezoně. Trenérské povinnosti převezme Siniša Mihajlovič, ten bude představen na tiskové konferenci v úterý ráno," sdělila Bologna v oficiálním prohlášení.

Bologna začala sezonu hodně špatně a z deseti zápasů získala jenom šest bodů. Poslední kapkou pro vedení byl nedělní zápas v Cagliari, které doma svému soupeři nedalo šanci a vyhrálo 5:1.

Mihajlovič během své kariéry hrával například za Lazio a Inter, v milánském klubu poté nastoupil jako asistent trenéra Roberta Manciniho. Jejich spolupráce skončila v létě, vedení je propustilo a do role hlavního kouče jmenovalo Joseho Mourinha.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

KOSOVO JE SRBSKO

Reagovat
smazaný uživatel

Siniša

Reagovat
Slejdy

siniša..ted jeste bologna prohraje jelikoz je navstivi AS Řím....ale pak uz je treba i zachran

Reagovat
smazaný uživatel

tak přece Siniša . to jsem teda zvědavej...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, já ho mám rád za to co udělal pro Inter, spolu s Mancinim si zaslouží velký dík

Reagovat
smazaný uživatel

zdá se, že můžem teď od Bologni očekávat nejvyšší úspěšnost přímých kopů v lize . jinak, abych řek pravdu - já mu jako hráči nikdy nemohl úplně přijít na jméno...

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, já nezapomenu na zápas s AS Romou, který jsme vyhráli 2-0, po dvou gólech z přímých kopů od Siniši. On býval dost svérázný, s věkem ztrácel rychlost, ale ta levačka...srovnatelný je jen Roberto

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co od něho čekat. Jako hráč mi byl extranesympatický a v posledních letech byl i herně úplně tragický. Řekl bych, že na začátek kariéry si vzal příliš velké sousto. Slaboučkou Bolognu nezachrání ani pánbůh. Pokud teda Di Vaio nedá nejmíň 30 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

na to jsem právě zvědavej. jestli Bolognu ještě víc potopí, nebo předvede "zázrak". na Di Vaia bych zase tak nespoléhal..., ještě dvojnásobek toho, co nastřílel doteď a začne to pro mě být pořádný překvapení. nečekal jsem od něj takové výkony po tom, jak to bylo slabší v Janovu...

Reagovat
smazaný uživatel

Di Vaio dá něco mezi 15 a 20 brankami. Na záchranu tak slabého týmu, jakým je Bologna to stačit nebude. Nedokážu si představit, co by musel nový trenér udělat, aby se mu to povedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč zrovna Mihajloviče.

Jinak celkem mě překvapuje, že se nikdo nezajímá o Luige De Cania...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se mi líbil v Udine. Sympaťák, trošku jako Joaquin Phoenix .

Reagovat
smazaný uživatel

me se taky libil v udirne..pojmenoval jsem po nem hned nekolik klobasek

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale je to prý rasista

Reagovat
M11

no na zacatek si nevybral zrovna nejlip..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele