Di Vaio se zastal kritizovaného Arrigoniho

27.09.2008, 18:56
Aktuality
Bologna na začátku Serie A šokovala výhrou na hřišti AC Milán, od té doby to s ní ale jde od desíti k pěti. Tři porážky v řadě znamenaly pád na 18. příčku ligové tabulky a hlasy volající po odvolání trenéra Daniele Arrigoniho začínají sílit. Proti těmto názorům se ohradil útočník Marco Di Vaio...

"Mluví se o odvolání trenéra, o němž tady ještě před dvěma měsíci všichni říkali, že pod jeho vedením tým hraje skvělý fotbal. Soudržnost je důležitá. On zná nás a my známe jeho. Změnit v tuto chvíli trenéra by bylo chybou, protože poté by jsme začínali zase od nuly," prohlásil Di Vaio.

Bologna po prvním kole nedala ani jednu branku a postupně nestačila na Atalantu, Fiorentinu a Udinese. Dvakrát dokonce prohrála před vlastními fanoušky, které si bude moci zítra udobřit, v rámci pátého kola totiž do Boloni zavítá Neapol.

"Proti Neapoli budeme hrát za trenéra. Nejsme jenom těmi, kteří porazili Milán. Jsme i tím samým týmem, co následně prohrál třikrát v řadě. Musíme předvést dobrý výkon," ví Di Vaio.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele