Bolasie opouští Eagles, Everton může zaplatit rekordních 30 milionů

15.08.2016, 15:02
Aktuality
V sobotu startoval pouze na lavičce, přičemž se dříve netajil tím, že by po čtyřech letech opět rád změnil působiště, nyní Yannick Bolasie skutečně mění Crystal Palace za Everton. Ten se za levého křídelníka nebál vysázet na stůl 25 milionů liber, které se při aktivaci všech bonusů promění v rekordních třicet...

Londýnské Crystal Palace ovšem neshrábne kompletní sumu. Dle nepotvrzených, však velmi pravděpodobných informací si totiž Bristol City při původním 350tisícovém prodeji zajistilo nějaké procento z dalšího transferu.

Yannick Bolasie na Goodison Parku podepsal pětiletý kontrakt, který mu dle různých dohadů týdně vynese 80 tisíc liber. Sedmadvacetiletý konžský reprezentant se stává čtvrtou posilou liverpoolských po Stekelenburgovi, Gueyem a Williamsovi. Everton nyní posílil každou řadu.

Sedmadvacetiletému silovému křídelníkovi se na Selhurst Parku občas vyčítala chabá konzistence a přespříliš efektních, ale bezúčelných přešlapovaček, nicméně i přes relativní minimum gólů a asistencí (minule 5+4) měl Bolasie vliv na hru svého týmu enormní.

To se nejlépe projevilo ve chvíli, kdy se kolem loňských Vánoc Konžan vážněji zranil a na deset kol vypadl ze základní sestavy. Eagles tehdy v prvních pěti utkáních bez Bolasieho nedokázali vstřelit ani gól, přičemž na výhru čekali ve finále 14 zápasů. To ze šesti utkání předcházejících křídelníkově výpadku uhráli vítězství čtyři, včetně demolice Newcastlu a skalpu silného Liverpoolu.

Na Liverpool měl první konžský autor hattricku v dějinách Premier League (duben 2015 proti Sunderlandu) obecně dosti spadeno. Dohromady třemi asistencemi ho pomáhal dvakrát porazit i v sezoně 2014/15, kdy měl mimochodem prsty v celkovém počtu patrnácti ligových branek CPFC.

"Na Yannicka jsem měl políčeno už nějakou dobu, protože je typem křídelníka, kterého mám rád - rychlý, silný a může zahrát na více pozicích napříč útočnou linií," vysvětloval svou volbu Ronald Koeman, který takto v nevyzpytatelném Bolasie získává tak trochu svého Maného. A že Everton užije ofenzivního hráče s ohromným zrychlením, který se zvládne vypořádat s tlakem soupeře, to bylo zcela očividné zejména ve druhé půli duelu s Tottenhamem.

Obchody tímto nicméně nekončí ani pro Everton, který je velmi spojován s osobou Joea Harta, ale ani pro Crystal Palace, jež má brzy ztratit bývalého kapitána Mileho Jedinaka. Ten už dokonce podle všeho podstupuje zdravotní prohlídku v sídle Aston Villy. Na Selhurst Parku se naopak počítá s Bentekem.

Autor: Tomáš Daníček / theguardian.com, readeverton.com

Komentáře (346)

Přidat komentář
Dray

Celkem darda ne?

Reagovat
Azazelo RD

Zcela adekvátní tomu, jak se posral trh.

Reagovat
Dray

V PL to je šílené...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne..to se dává v Anglii za zahradniky a vodonose

Reagovat
raduinho

25 mega To by stál i Láda Krejčí, kdyby hrál v největším hypu světa - PL.

Reagovat
smazaný uživatel

To uz je komedie tahle soutez

Reagovat
Busby babes

cena odpovida mnozstvi penez, ktere se v te soutezi toci. az bude Laliga generovat podobne prijmy, taky tam budou hraci stat tolik. Dokud budou ty souteze chudsi, tak tam proste budou litat i mensi castky.

Reagovat
B3n

Nechápu, co je na tom pořád k nepochopení.

Reagovat
TaylorAFC

Retardi co vědí hovno a přišli se jenom vysmát. Fanouškům PL ty častky taky vadí, ale co se s tim dá dělat, když ty týmy na to mají.

Reagovat
B3n

Mě to vůbec nevadí. Když ty peníze ty kluby mají a jsou ochotní je dát, tak to maj asi promyšlený, že jo. Navíc to, že dneska jsou ty ceny, jaký jsou, je prostě normální. Je to jako si stěžovat, že už dneska nestojí pivo padesát halířů, jak za komančů.

Reagovat
TaylorAFC

Mě to teda docela vadí, protože ač jsem fanoušek PL tak tímhle se zabíjí třeba německá liga do který nemají šanci týmy krom bvb a bayernu natáhnout nějakého top hráče a tim snižit ten bodový náskok bayernu.. To samé ve španělsku kde je to pořád o 2(3) týmech.

Reagovat
B3n

To jsou jejich problémy. V žádné z těchto top lig není tak férový rozdělování peněz za TV práva, jak právě v Anglii. Nepamatuju si to úplně přesně, ale sestupující tým v PL dostává z TV práv zhruba tolik, co třetí tým ve Španělsku apod. A to nemluvím o zlatým padáku. A není to jen tím, že ty peníze za práva jsou větší, ale právě i tím procentuálním rozložením mezi kluby.

V Německu je to trošku jinak. Úplně to nemám zmapovaný, ale tam si ty kluby hodně zakládají právě na finanční stabilitě a celkově to dělají jinak. Celkem sympaticky, tuším, že žádnej klub už léta nic nedluží atp.

Reagovat
B3n

Jinými slovy, těžko to bude ve Španělsku o víc týmech, dokud první dva týmy budou žrát polovinu peněz z TV práv.

Reagovat
Zaschrona

Oni uz to prave ale od letosni sezony meni.

Reagovat
B3n

Dobře pro ně btw. nějaký info o tom ?

Reagovat
Zaschrona

Nejvic vypovidajici o tom bude asi tahle tabulka predpokladaneho srovnani rozdeleni penez z TV prav za sezonu 15/16 a 16/17.

https://pbs.twimg.com/media/CiK_sC2VEAEQ-mD.jpg

Reagovat
B3n

Dík

Tak to tak od oka vypadá, že se zvětšil ten celkovej objem peněz, přičemž Barca a Real víceméně zůstávají na svým a ostatním se to výrazně zvedlo, že ? Rozhodně krok správným směřem.

Reagovat
Zaschrona

Jojo, v dlouhodobem horizontu z toho muze profitovat i Barca s Realem - silnejsi konkurence v podobe Atletica, Valencii ci Sevilly a i pritomnost zajimavejsich hracu v tech mensich klubech muze zvednout zajem i o jine zapasy La Ligy nez jen tech nejvetsich klubu po te velke dvojice, ktere diky tomuhle budou mit vetsi sance si udrzet sve nejlepsi hrace.

Reagovat
B3n

Jak říkáš. Už dlouho jsem se divil, že to tam funguje tak nefér. I když z druhýho pohledu, právě Real a Barca obstarávali většinu sledovanosti, čili si svým způsobem zasloužili větší podíl koláče. I proto jsou taky dnes tam, kde jsou. Ale z hlediska ligy jako celku mi to přišlo víceméně neudržitelný.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Spalovač šancí

A proč si ty prachy nenechají majitelé? Vždyť to nedává smysl zbytečně utrácet ...

Reagovat
B3n

A posílí tým potom jak ?

Reagovat
Spalovač šancí

Schickem, Julišem, Řezníčkem

Reagovat
smazaný uživatel

jirka skalak dokzauje, ze tohle je cesta

Reagovat
Spalovač šancí

maže si 5. nejlepší ligu na chleba

Reagovat
B3n

pff, Řezníčka Zbrojvka nepustí

Reagovat
Busby babes

protoze i majitele chteji ten svuj tym videt vyhravat? Kdyz nebudou vyhravat, nebudou vydelavat penize... jednoduche.

Reagovat
Spalovač šancí

Chudáci majitelé týmů ze spodku tabulky. Utratí prachy a stejně nevyhrávají.

PS: Tady nejde o to nekupovat hráče vůbec, ale s rozumem. A hlavně s funkčním skautingem mimo PL, aby se nevyhazovaly prachy oknem.

Reagovat
Busby babes

vsak ale kluby v PL nakupuji i mimo PL. jenze kdyz klub PL prijde nekam do Francie, tak tz kluby si hned reknou o X mega vic, rpotoze vedi, ze v anglii jsou penize. Tak co pak maj delat? Balik penez asi do obrany nepostavi...

Reagovat
Zaschrona

Oni ty prachy neutraceji, ale investuji...

Reagovat
Svatej

Jseš taky takhle překvapenej, když zjistíš, že jsou brambůrky v UK dražší než tady?

Reagovat
raduinho

http://1url.cz/Mtio6 Pokud bych si měl dát za 125 Kč tuhle sračku tak jo.

Reagovat
Filipow

40 malejch sáčků Walkers za 4 pounds mi třeba jako nějaká hrozná cena nepřijde no..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo z Asie tohle dotuje?

Reagovat
formic81

Wenger out

Reagovat
avicii

a Palace teraz sup kupit Bentekeho

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu jiný posty ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže CP má dlouhodobě problémy s hroťákama. Na Wickhama není spoleh a Adebayor s Gaylem odešli. Takže Benteke by byl určitě logická volba.

Reagovat
avicii

Reagovat
avicii

taky hrot ako je Benteke by CP rozhodne posunul a na kridlo uz maju Townsenda

Reagovat
tomasinho

Ano, ale křídel mají dost a na hrot mají jenom kopyto Wickhama. Benteke bude pro ně spása.

Reagovat
nevros

Ze pry Mustafi padl, muze mi nekdo rict jak moc je Arsenal Horse duveryhodny zdroj? Jestli uz toto neklapne, tak to Wenger dotahne nekoho mozna tak v zime.

Reagovat
r.mrazik

oni toho kone zastrelili?

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
Azazelo RD

To bude nějaká konina.

Reagovat
nevros

snad

Reagovat
smazaný uživatel

Vale prodá Evertonu Abnennoura, tudíž Mustafi zůstane.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Měl by to bejt jeden z nejdůvěryhodnějších zdrojů o Arsenalu. Kdo by to s tim Mustafim čekal?

Reagovat
SunFells

To ti řekl kdo?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Je to tak. A od Wengera už nic nečekej, pak aspoň nebudeš zklamanej.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Moc k smíchu to neni, spíš k pláči.

Reagovat
SunFells

Nn. To, co píšeš, je rozhodně k smíchu.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt je to dobry zdroj

Reagovat
SunFells

Co tě dovedlo k tomu poznatku? Taky "je to tak", protože nakukal ostatním, že je to nějaký insider a jednou něco dobře zkopíroval?

Někdo hlásající věci jako že: hráč x (opravdu "x") přijde v úterý a když né v úterý, tak ve středu, když ne ve středu ...whoops, tak z toho sešlo, ačkoliv jistě kluby byli dohodnuté, všechno vyřízené a jen hráč, hráč x, si to na poslední chvíli rozmyslel ....bude hodně supr zdroj.

Navíc tento říkal, že mu nemám věřit ani hřívu za krkem https://youtu.be/3iQ_xRurgS8?t=36s

Reagovat
smazaný uživatel

v minulosti mal velakrat uspech a povazuje sa za jedneho z najdoveryhodnejsich twitterovskych itkckarov a berie sa za to ze asi ma v klube nejaky zdroj, podobne ako pablo

aj ked to neznamena ze bude mat vzdy pravdu a vsetko mu vyjde, aj ked ma zdroj, ten nemusi vediet vsetko navyse sa veci menia

ale ved uvidime, sice mustafiho meno nespomenul ale viacmenej by to mal byt on - o chvilu sa ukaze ci mal pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

a ked mustafi pride a on povie ze tym nemyslel jeho - krediblitu mu to brutalne snizi

zatial ju ma ale dobru

Reagovat
SunFells

I Pablo je slušný pohádkář a to je mnohem víc "povšimnutelný", o tomto jsem donedávna ani neslyšel a pokud píše to, co jsem ti uvedl, tak se tomu nedá věřit zhola nic.

Zato důvěryhodný Ornstein ti teď píše, že Mustafi je "keen to join".

Reagovat
smazaný uživatel

dali spravne el nenyho, cecha, xhaku..

ornstein je najdoveryhodnejsi ale vyzera to tak ze on ma info oficialne od klubu a vypusta len to co mu klub povie..

Reagovat
SunFells

Dali nebo odpapouškovali to, o čem každý psal?

To z něj dělá toho nejdůvěryhodnějšího.

Reagovat
SunFells

Asi jako jakýkoliv Horse mluvící o přestupovém trhu.

Reagovat
r.mrazik

https://www.youtube.com/watch?v=yFCvfWrmeDg

sice to neni o prestupovym trhu,ale mluvici Horse tam je

Reagovat
SunFells

Tenhle se Jeanem Renem jsem ještě neviděl

Reagovat
r.mrazik

ja koncil tesne pred koncem prvni sezony...musim na to znovu najet

Reagovat
Hachim Mastour

Horste? Dôležíté je to, čo píše Sky Sports.

Reagovat
SunFells

Taky dobrý

Reagovat
fantomas

Do světa to vypustila Marca, ty koni.

Reagovat
nevros

Tak to sem potom klidny.

Reagovat
smazaný uživatel

Marca je docela důvěryhodná.

Reagovat
iamek

Nejlepsi info maji o madridskych klubech. U ostatnich to zadna hitparada neni.

Reagovat
Mateo16

Tak to je blbosť

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se zobrazováním offsidů u zápasů Barcelony?

Reagovat
Hokaido

Tak snad přiletěl do Londýna a jen nastoupil do jinýho autobusu.

Reagovat
SunFells

Snad ho nevyzvedával Čech ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Měl ho vyzvednout, ale nepřijel .. Tak frajer zavolal agentovi, že na to sere

Reagovat
smazaný uživatel

Toffees sa zufalo snazia dostat medzi anglick. spicku panickym nakupom lahko nadpriemernych hracov. Neviem, no. Dat za horsieho Maneho take velke peniaze. Na druhu stranu, stale lepsia pozicia ako farma mancs pred rokmi .

Reagovat
smazaný uživatel

Toffees sa zufalo snazia dostat medzi anglick. spicku panickym nakupom lahko nadpriemernych hracov...Ani nevíš, jak vtipně tahle věta zní od fandy Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je uplne jedno, kto to pise. Mimichodom, ja podobne nakupy LFC kritizujem rovnako .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už drž hubu ty degeš

Reagovat
smazaný uživatel

Ach Dušo, ->liverpoolsky.net .

Reagovat
smazaný uživatel

no sú tam fakt schopnejší ludia na debatu o futbale než ty

Reagovat
smazaný uživatel

Skvele.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nejsou. Je tam jeden arogantní debil, kterej si hraje jak ví všechno nejlíp a pak to tam ty jeho ovečky papouškujou. Třeba naposled to bylo Moreno = Clyne. Občas je to sranda číst.

Reagovat
vladis271

Marťas?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Jako jo má i dobrý názory, ale to jak se chová povýšeně to je hrozný. On všechno ví a zná. Pak tam někdo napíše něco co se mu nelíbí a začne nadávat jak říkám občas sranda si to pročíst.

Reagovat
raduinho

Takovíhle lidi jsou největší kokoti, co ve skutečnosti vědí velké hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

S Moreno = Clyne nesouhlasim, ale pravda je, ze treba Clyna pri golu Oxe snad nikdo nezkritizoval zatimco Moreno se tu kritizoval za gol Walcotta, kterej nebyl uplne jeho chybou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to byla jeho chyba určitě. Tam Oxe prošel jak nuž máslem.

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc třeba včera měl Arsenal podle Opty 5 ze 6 šancí přes naší pravou stranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Logicky když se tam celou dobu stahoval Alexis.

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi stejna logika jako ze pred Morenem hraje Phil, kterej mu do defenzivy moc nepomuze.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Maresma

Jako jo, ale ono se to dá i odpustit, protože ve většině zápasů je Clyne, alespoň co se týče defenzivy, dost dobrý.

Reagovat
vladis271

Reagovat
fantomas

Však vám i jeden gól udělal Moreno předved dopředu velký prd. Ale Walcottův gól Klavanův no.

Reagovat
fff

Primarne Lallanov a Morenov samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ne, Lallanův a v defenzivnim bloku Klavanuv. Samozřejmě. Se podívej, kam zbytečně běží za hráčem do ofsajdu místo toho, aby držel zónu.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak kdyz uz jit do hodne velkych podrobnosti, tak i Lovrenova chyba.

Reagovat
fantomas

Tohle neni žádná podrobnost, to je normální školácká chyba, stoper se nechal strhnout zbytečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Lallanuv no..delat tyhle zasekavacky uprostred hriste je picovina.

Reagovat
smazaný uživatel

vím, že je kdyby.. ale s takovým Clynem na beku nemůžeš dlouhodobě a pravidelně pomýšlet na LM..

Reagovat
Zaschrona

Co je na tomhle nakupu panickeho?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze panikari on

Reagovat
smazaný uživatel

Vela za hraca, kt. ma hodnotu max. 18...

Reagovat
jk

A ty max. hodnoty určuje kupní síla nakupujících klubů, požadavky prodávajících klubů nebo nejaký EF Index?

Reagovat
fenixLFC

oliver pls

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

ok

Reagovat
icka

Reagovat
Hokaido

Olo, tobě poslední dny nějak jebe.

Reagovat
TaylorAFC

To je kokot

Reagovat
bbbauch

Ta zkratka pro "anglicku" je skvela, kolik jsem mohl usetrit casu, kdyby me to napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

;-)

Reagovat
Busby babes

jako, ze fans Liverpoolu budou nekomu vycitat panicky nakupy...

Reagovat
fenixLFC

zostane to v meste

Reagovat
Busby babes

to jo, aspon neco. V tom pripade bych pak uvazoval o tom, jestli tam nehazej nejaky drogy do vody nebo tak neco.

Reagovat
smazaný uživatel

panickým nákupom... neříkám, že s tím přestupem souhlasím. Bolasie je dá se říct snad i hype "hype".. spíš skvělý atlet než nějaký zřejmý fotbalista. částkašílená.

Everton už nějaký rok moc nechápu, ale že by dělali panické nákupy. to bych neřekl.

Reagovat
niflheim

Dobrý přestup, Eagles bez něj byli třetinoví na jaře.

Reagovat
pingla

Bolasie je super hráč a pro Everton kvalitní posila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Och

Reagovat
dantetomas

25 mil? aj bych sa zasmial, keby som nefandil LFC... Hroza toto

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SunFells

Poldi ukončil repre kariéru, 129 startů

Reagovat
smazaný uživatel

A Mesut se s nim pekne rozloucil

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo by na case uz prestat riesit prestupove ciastky hracov. Ligou overeny hrac v najlepsich rokoch, ktory ak zostane fit, ma potencial vdaka lepsim spoluhracom byt rozdielovym hracom. Za mna jednoznacne posila

Reagovat
salami

Reagovat
Free_player

tak zas lepší než Zaza za 25 mil. do VfL

Reagovat
Zaschrona

Dle Sky Sports 22,5+5,5 bonusy, to neni zas tak hrozny, celkem to odpovida situaci na trhu. Koeman si ho dle vlastnich slov moc pral ziskat - a proti Konemu nebo Cleverleymu, kteri tam hrali vloni, je to ohromny upgrade. Rychly a silny hrac, ktery muze hrat na vicero ofenzivnich pozicich, ktery si to odmaka i smerem dozadu, vedle RB, RL a KM by mel hezky pasovat - nekdo trochu primocarejsi, i kdyz tomu taky dokaze dat peknou kudrlinku.

Jsem zvedavy, jak ho CP chteji nahradit, Benteke by jim toho mohl pomoct vyresit hodne, ale dira po Bolasiem zustane.

Reagovat
smazaný uživatel

S tou částkou - Sky sources understand... Takže bych na to moc nesázel.

Reagovat
fantomas

Sis zas zkušeně vybral zdroj, kterej v podstatě jako jedinej zmiňuje částku nižší než těch 25.

Reagovat
iamek

Jako u Williamse

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Hokaido

Klasika.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Hokaido

Pokud se Pardew neprobere, tak můžou klidně spadnout.

Bolasie je dobrej nákup. Pokud se dostane do formy jako měl loni před zraněním, tak si můžete pískat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew je tragéd, toho by se měli co nejrychleji zbavit. Tým mají dost kvalitní, jen by to chtělo ještě dotáhnout toho Bentekeho.

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

To se jako fakt zranili Arsenalu včera 2 hráči?

Reagovat
SunFells

Jsi překvapen?

Reagovat
SunFells

Každopádně to je ještě cajk, kdyby to vedla Skysports sebranka, kde jeden by dával do základu Xhaku, protože fanoušci chtějí vidět Xhaku a další Girouda s Koscielnym, protože Payet přece zítra taky něco odehraje, tak by to mohla být jiná jatka.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to neuvěřitelný prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Zranil se Ramsey a Iwobi, což jsou spíš posily.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi zabírá místo lepšímu Chambovi a Ramsey by s příchodem Cazorly byl někde na křídle.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton si jde pro titul

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Mile Jedinak do Villy za 4 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu tenhle přestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Letní výprodej v křišťálovém paláci. Asi balí krám.

Reagovat
oli9

TY ceny jsou už fakt humus

Reagovat
salami

Zaha i Townsend jsou dostatečně kvalitní a s Bentekem by mohli hrát vysoko

Reagovat
Hokaido

Townsend>Zaha

Zaha mi přijde jako druhej Theo, akorát ještě o úroveň níž.

Reagovat
icka

Kiwwi s palimirem z neho kdysi delali druheho Ronalda.

Reagovat
Hokaido

kiwi ho z něj dělá dodnes

Reagovat
salami

když už, tak bych řekl spíš druhej Oxlade, techniku má dobrou a jeden na jednoho je hodně silnej, ale nemá ideální finální fázi a jak to tak bejvá, tak ani uplně stálou výkonost, ale hráč je to solidní a furt ještě mladej, ale jak tak koukám na tu jejich soupisku, tak to stšejně asi nebude lepší jak střed tabulky

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Výborná posila za výbornou cenu.

Reagovat
fantomas

Takže podle Guardianu CPFC ty prachy využije na Sissoka, čili dalšího silovýho křídelníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Sissoko čeká na trochu jiný kalibr než je CP, ne? To tak možná na deadline až bude zoufalý.

Reagovat
fantomas

Pardew je silný lákadlo tipuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
salami

no nevim, nedokážu si představit, že někoho dokáže přesvědčit osoba Pardewa tak, že zapomene na to, že se kolem něj motá celý léto Real, Juve, MU nebo Arsenal, jestli CP, tak až někdy těsně před deadlinem

Reagovat
fantomas

Já si zas nedokážu představit, že by se kolem něj všechny tyhle celky motaly ve vší vážností a s konkrétnim zájmem, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
biznizmen

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
salami

uvidíme, já si myslim, že kdybychom trochu povolili, tak už je v čudu, jenomže my se snažíme využít eura a současnejch cen a dostat za něj 30M, za 20M už by u nás nebyl, ale jak řikám uvidíme a povíme si na konci přestupovýho okna

Reagovat
smazaný uživatel

V jeho hlavě se možná tyhle celky motaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Chudak Moussa ceka na to, az mu zavola Zizou - a on mu misto toho zavola Pardew.

Reagovat
fantomas

Bych se nedivil, kdyby si zrovna tihle dva volali dennodenně

Reagovat
Zaschrona

No, to je docela vystizna poznamka o obou tehle osobach.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
vicinda07

skvely hrac mozno tak do youtube zostrihov jeho skvelymi fintami, ale ze by bol nejaky efektivny?? no neviem, Mirallas i Delofeu su urcite lepsi hraci....Palace bol pre neho idealny

Reagovat
smazaný uživatel

Rád sleduju jeho a Maneho...takovej atletickej, technickej i hladovej po golech....bude určitě dost platnej..

Reagovat
salami

Reagovat
Sm0ker

100 pro Liverpool

Reagovat
avicii

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Gareth Bale 11

Na to, jak je teď ten trh zkurvený, tak je to ještě jakž takž obstojná cena. Pro Everton určitě kvalitní posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas se budu opakovat, ale 30 mega za (pod)prumerneho hrace PL je silenost

Reagovat
smazaný uživatel

Za podprůměrného hráče by to šílenost byla, bohužel Bolasie není podprůměr ani průměr PL.

Reagovat
I am Mancunian

ďaľšie vytriezvenie

Reagovat
smazaný uživatel

To je furt keců ohledně vysokých částek za hráče. A co jako kluby mají dělat s těmi vydělanými penězi, schovávat pod polštář?

Reagovat
r.mrazik

kupovat za ne lepsi hrace?

Reagovat
salami

koho lepšího než Bolasie a za výrazně lepší peníze mohli koupit, když chtěj konkurovat týmům, co bojujou o LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman chce hráče z ligy, jmenuj někoho lepšího, kdo by šel do EFC.

Reagovat
r.mrazik

sam vis,ze by se to zvrhlo k debate,jestli je dotycny lepsi nebo neni...

ptal ses na kecy...a 30 mega liber je porad hodne penez ze jo...mozna proste lidi chteji za takovou palku nekoho lepsiho? sice se mu nedari,ale depay stal 25 mega liber...antonia valenciu jsme kupovali za 16 (ok,to je historie...), young sel tenkrat za 16 mega liber (ok,taky mozna historie...)

ale nerikej,ze treba ve francii by neporidili minimalne dva slusny hrace do 30 mega liber... neprijde mi nic uzasnyho koupit lehce nadprumernyho za balik....je skvely koupit kvalitu za malo...nic vic

Reagovat
smazaný uživatel

Young je jakože výrazně lepší než Bolasie? No za to bych teda koule do svěráku nedal.

Reagovat
r.mrazik

protoze zadny nemas?

jinak... "sam vis,ze by se to zvrhlo k debate,jestli je dotycny lepsi nebo neni..."

Reagovat
SunFells

V té době byl určitě lepší, ale tak málo (ve skutečnosti celkem moc) stál, protože měl rok do konce smlouvy.

Reagovat
Zaschrona

No jo, ale taky chces koupit relativne nekoho na "jistotu", nekoho overeneho ligou, kdo ti okamzite bude odvadet ocekavane vykony. Z Francie obcas najdes hvezdicku, casto to ale konci velkym prusvihem - hlavne v NU maji vsechny mozne zkusenosti. Ale taky nabizime za Ghezzala z Lyonu, jen ale holt je prilis velky risk vsadit vsechno na takovehle hrace.

Reagovat
r.mrazik

Vím jak to myslíš...jenže se pak koukneš na Liverpool a třeba nás na Morgana a je to takový...hmm...podobně rizikový jako z ciziny...

Ale uvidí se asi časem jak se to povedlo...

Jen že ty částky jsou prostě nezvykle velký za malý nadprůměr

Reagovat
Zaschrona

No, podle me to teda tak rizikove neni, jen je potreba mit realisticky predpoklad toho, co tym kupuje. Hrac v mensim klubu vynika temer vzdy vic nez pak v tom vetsim, takze pak z toho je mnohdy i kvuli tomuhle zklamani - i kdyz treba Lallana nebo Lovren celkem predvadeji to, co se od nich pri nakupu dalo cekat.

A ty castky jsou celkove letos takove, ale holt je to zpusobene tim, ze vsechny kluby maji o mnoho vic penez v pokladnach diky narustu TV prav. U tech nejvetsich klubu to neudelalo takova procenta narustu prijmu, ale u klubu prijmove na pozicich 7 az 20 to udelalo letos skok obrovsky. Jeste vloni 17. tym v tabulce bral 72 milionu liber, letos 103. Prijmy klubu z 101 na 132 milionu liber. Narust o 30%. A tehle 30% v podstate znemana to, ze se o tolik zvedli i castky za prestupy, protoze kluby uz v podstate ted hospodarili s vyrovnanym rozpoctem, takze si mohou dovolit to vkladat do hracu. Jeste vloni by se tedy dalo rict, ze Bolasie by stal nejakych 18 milionu liber - a treba Sadio Mane 26. Holt si musime zvykat.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ta hloupost anflickejch mancaftu. Vydelavaj diky televizim more penez ale kvalita klubu a ligy se neposouva, protoze obchoduji predevsim mezi sebou a navzajem si prodavaj prumeraky za 30 mega.

Reagovat
B3n

Jo no, proto letos do ligy přišli dvě z největších současných fotbalových jmen např.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrahimovic chce ke konci kariery zkusit Premier league, kde jeste nehral. Sel zadarmo po vyprseni smlouvy, byla to jeho volba, to nijak neobhajuje ty maniky co mavaj s miliony liber. Pogba sel za nesmyslne vysokou castku a zatim zadne top jmeno neni. No tak united nakoupili po 5ti letech dobre no, to je vse?

Reagovat
spider_8

Reagovat
vrabejka

Gary Medel will sign for Liverpool this week. The source is fairly (95%) reliable. Fee of £17M agreed with Inter [@DanLFCNews] #LFC

Prosím st je to pravda!

Reagovat
Godwinson

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Matić

Podobný psycho jako Adam, to jste u vás dlouho neměli

Reagovat
Kowe

Adam neni zas tak psycho, jen je proste neohrabanej.

Reagovat
jk

ehm

Reagovat
Whitemedia

Adam je zmrd..

Reagovat
Kowe

zmrd možná jo, ale psycho na něj nesedí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Maresma

Zdroj si klasicky vychytal.

Reagovat
avicii

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Godwinson

Taková nekřesťanská částka

Reagovat
smazaný uživatel

nekresťanská

Reagovat
Godwinson

Muslime

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som predsa Žid.

Reagovat
Godwinson

Pravda, má chyba

Reagovat
smazaný uživatel

ešte 3 pridať, aby to bolo ako Kristove roky

Reagovat
fenixLFC

CP chce zostupit....tak nech to obratom poslu za bentaka

Reagovat
Beči

Kdyby to nebylo v PL, stál by maximálně tak 7 milionů, víc ani ťuk.

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
niflheim

Musím se pochlubit - Mgr. niflheim

Reagovat
Nikikrew

gratulacia

Reagovat
blade115

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

vikingskému vousu zdar

Reagovat
smazaný uživatel

krasa gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

a z čeho? Zda-li se mohu zeptat..

Reagovat
niflheim

Informační věda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, vzheldem k tomu v jakém stavuje je vysoké školství na Slovensku, tak i na tebe se jednou dostane, když se budeš hodně snažit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SunFells

Reagovat
icemike

MaGoR nebo BlbeC, na EF je ti konec

Reagovat
smazaný uživatel

je tu ice-mike a jeho rÝMY, ktorÝMI zakopáva mŕtve telá sokov do hlINY, novodobá obdoba rakovINY.

Reagovat
icemike

Netřep kokot*ny

Reagovat
Eric_The_King

Gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mimalu

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

snad sa tu aj ja takto pochvalim o par rockov

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
fff

Reagovat
TopinB

gg wp

Reagovat
smazaný uživatel

Za dva roky budu taky

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je zase nabrečeno Tak se prostě v PL točí větší peníze než v jiných ligách, tak se taky větší peníze utrácí. Jen debil by si řekl o 5 milionů za hráče namísto 25 milionů jen proto, že ve Španělsku nebo Itálii by víc nestál. Asi jako brečet, že velký pokerový turnaje jsou nemorální, protože se tam hraje o miliony, zatímco my s klukama v knajpě hrajem o stokoruny.

Reagovat
r.mrazik

nikdo nebreci...jenom je otazka,jestli je debil ten,co si o to rekne,nebo ten,kdo to pak zaplati...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele kdyby to bylo poprvý nebo dejme tomu třeba u stomilionovýho Pogby, tak to pochopím, ale tohle je to stejný u každýho přestupu u anglických klubů toto léto. To už není údiv nebo projev nějaké nevěřícnosti, ale spíš taková póza, protože i idiot snad dokáže po tolika přestupech co se udály toto léto pochopit, že tak to teď prostě je a bude. No a pokud jde o to kdo je debil, tak jedna strana určitou částku požaduje, druhá je ochotná ji akceptovat. Naprosto normální obchod.

Reagovat
r.mrazik

Že to tak je a bude to přeci neznamená,že to je v pořádku ne? Ty ceny jsou přepálený....možná se to tu opakuje až moc často ale tak to je...

Samozřejmě to je asi otravný,když je to pod každým článkem...

Normální obchod ano...ale jsou za idioty tedy oba dva

Reagovat
Le Gunner

Pokr

Reagovat
smazaný uživatel

Andrea Pirlo ‏@Pirlo_official 1h1 hour ago

Just to make it clear, I never gave any interview to the daily mail talking about Pogba and Manchester...Proste vymyslia si cely clanok, uverejnia vsetko, maju v pici, noa čo, tak sa to robi

Reagovat
vladis271

Nemohli by sme stiahnuť Flana z hosťovačky?

Reagovat
Maresma

Nevím, ale doufám, že to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo by palace spadnout o ničem klub

Reagovat
Maresma

Hmm, to už raději Maného za takový peníze. Celkem mě překvapilo, jak je málo produktivní (5+4), čekal sem o dost víc.

Reagovat
fantomas

Loni měl 4+11.

Reagovat
Maresma

Jo? Z článku sem to pochopil tak, že loni měl 5+4.

Reagovat
fantomas

No, myslim loni jako 2014/15

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Uuu.

Reagovat
Zaschrona

Ono ale taky komu tam ma nahravat - odpadlikovi z Arsenalu, Sunderlandu, Tottenhamu nebo hvezde nizsich lig? Doufam v to, ze s lepsim utocnikem, respektive tymem kolem nej, by tyhle cisla mohla jit trochu vzhuru.

Reagovat
cristiano.K.

CP spadnou!

Reagovat
smazaný uživatel

100%

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

vubec

Reagovat
smazaný uživatel

Dann nemůže zopakovat tu sezonu, co měl a všichni jsme viděli, jak vypadali Eagles bez Bolasieho na jaře. Jeden Townsend je nezachrání (ozkoušeno ) a Cabaye mám pocit, že od návratu do PL hraje pod svoje možnosti.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
salami

mně se právě líbí jejich záloha, s Bentekem na hrotu by to mohlo klapat, ale já mám rád i Connora, no a jestli něco Pardew umí, tak je to bránit, když k tomu přičtu solidní golmany, tak je prostě nevidim na sestup, Cabaye byl na podzim dobrej, jaro měl slabší, ale to mělo celý CP, daleko víc vidim na sestup třeba Swansea, tady z těch týmů kolem středu

Reagovat
Zaschrona

http://www.squawka.com/news/can-you-name-evertons-20-most-expensive-signings/738815

Sice tam chybi Williams - ale jinak to sedi... Kolik jmen date? Ja si nemohl vzpomenout na jednu "legendu", takze 20.

Reagovat
Zaschrona

Paul Brown ‏@pbsportswriter

Told #efc yet to bid for Abdennour. Interest there but feels like fall-back option. Valencia unlikely to let him & Mustafi leave this window

Tak snad klapne ten Kone. I v Arsenalu by byli radi, myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla tresnicka na dortu

Reagovat
Mastný Chobot

nemyslí sa to náhodou tak, že nepustia Abdennoura AJ Mustafiho naraz? Mustafi už je, dúfam, vybavený, nejakému koňovi veriť nechcem.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni se chcou zbavit radsi Abdennoura. Ale byt Zaschem, tak se moc nesmeju, bo se ve Valencii vsichni smejou, jake je to kopyto

Reagovat
Whitemedia

Ještě před rokem parádní posila a po jedné nepovedené sezoně už je to kopyto.. tak mu to tam nesedlo no, za ten risk to stojí

Reagovat
vrabejka

Arsenal yet to agree fee for Mustafi. #AFC considering Omer Toprak & Simon Kjaer as alternatives but Mustafi remains priority & keen to join

Hlavně ne Topraka!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden horsi než druhej ty vole!!!

Reagovat
vrabejka

Chci aby Toprak zůstal v Leverkusenu.

Reagovat
eder

R.I.P. Dalian Atkinson

Reagovat
smazaný uživatel

10000000000000000 pro odvolání "profesora" Wengera. A tolik pro příchod nekoho kdo ma rozum a koupí posily. TOP za zenitem.

Reagovat
Mastný Chobot

David Ornstein ‏@bbcsport_david 23m23 minutes ago

Arsenal yet to agree fee for Mustafi. #AFC considering Omer Toprak & Simon Kjaer as alternatives but Mustafi remains priority & keen to join

Reagovat
smazaný uživatel

Kjaer On je tak laxni, ze to s Mustafim jeste zajebe

Reagovat
smazaný uživatel

To potvrdzuje DOminikove slova, ze keby sa nezranili Per a asi aj Gabriel, tak by Wenger stopera asi ani nechcel, lebo ked niekto ma vyhliadnuteho napr Kjaera, tak to vylozene len ako doplnenie kadra.

Reagovat
Mastný Chobot

Dominik vie, Wenger preberá deluded prídomok

Reagovat
Hachim Mastour

Kjaer? To je nejaký Klavan nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Klavana si neber do úst.

Reagovat
iamek

Reagovat
vladis271

Reagovat
Maresma

you wish

Reagovat
jacobT

Ja už na to nemám nervy.

Reagovat
B3n

pff, to už dávno víme od vrabejky

Reagovat
smazaný uživatel

David Ornstein ‏@bbcsport_david 1 hpred 1 hodinou

Price the issue. Arsenal want to hold back funds for possible striker signing. #AFC transfer budget factors in fee, salary, agent commission

Reagovat
smazaný uživatel

Minule leto se skoro nic neutratilo a ted se budou dohadovat/omezovat kvuli par mega za hrace, kdyz nam hori prdel... Hlavne, ze si Kroenke vyplaci dividenty

Reagovat
smazaný uživatel

neviem no, je to take neprehladne, ci tie peniaze mame, ci nie, gazidis raz hovori ze sme na tom super a zachvilu na tom budeme ako bayern a potom ze sa nemozeme vobec rovnat s ostatnymi klubmi

Reagovat
smazaný uživatel

Minuly rok podle AST Arsenal, jsme meli pouzitelnych az 200 milionu.

A jestli Gazidis lze, tak tam nema co delat. Kazdopadne se mi nechce moc verit, ze penize nejsou, kdyz je na tom klub tak dobre. Jasne, ropakum konkurovat nemuzem, ale podle me jde stejne spis o zasadovost...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemluve o tom, ze Kroenkeho by jedna investice do kadru z vlastnich (haha) penez nezabila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Pak dej vědět konkrétně, jak ta jednání probíhají.

Reagovat
jacobT

Possible striker, ktorý aj tak nepríde, no to budú fakt skvele odložené peniaze...

Reagovat
Hachim Mastour

To sme takí žebráci?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

Jim White ‏@JimWhite

Farhad Moshiri, majority shareholder, @Everton: "Very pleased about today's signing (Bolasie) but anxious to further strengthen the squad"

Reagovat
Maresma

Sissoko

Reagovat
Zaschrona

nestras

Reagovat
smazaný uživatel

kokos to anxious to further strengthen the squad, to si ani nedokazem predstavit, arsene je anxious pri pomysleni na nejaky prestup

Reagovat
Zaschrona

no, snad se tohle od Wengera v Arsenalu neunaucil a neprenesl sem to jeho know-how

Reagovat
REPLIKATOR

Nechutná částka

Reagovat
discarda

Yannick Bolasie Hype Session

https://www.youtube.com/watch?v=E0MVbOc-ibg

Reagovat
hefy

Reagovat
B3n

wtf, Discarda Tvůj oblíbenec ?

Reagovat
discarda

je to tak

Reagovat
B3n

Velmi pěkně Teď byl pár dní zpět v RudeKidově grimeshow na Kissu. Viděls ?

Reagovat
discarda

Nevidel, prece jenom ted pres leto neni tolik casu. Jak dlouho sledujes uk scenu ?

Reagovat
B3n

https://www.youtube.com/watch?v=pBrqbPSaVQI - co to tam má Discarda za bars o tom fotbale, zdarec "aint gonna happen, just like Tottenham Hotspurs win the Premier League - aint gonna happen. Nevím, jestli jsou nový, ale pobavil.

Hele, první jsem slyšel Boy in da Corner, když to bylo zhruba rok venku, ale to jsem tomu ještě nerozuměl, bylo mi asi tak 13, že jo, ale pamatuju si, že mě to bavilo, jak to bylo strašně jiný, než všechno, co jsem tehdy znal. Pravidelně jsem to začal sledovat a zajímat se o to víc až tak okolo roku 2007-8 zhruba, těžko říct úplně přesně, ale tak nějak. Co Ty ?

Každopádně teďka to šlape velmi slušně. Tempz dneska vydal šílenost... https://www.youtube.com/watch?v=kvpynGsWjYE

Reagovat
B3n

Btw. video léta je tohle :

https://www.youtube.com/watch?v=nepnR7fXdrA

Cas mě neuvěřitelně baví.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbláznili sa? :

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele