Bohemians 1905 prohráli přípravu ve Wolfsburgu

16.11.2007, 20:37
Aktuality
Reprezentační přestávku využili fotbalisté Bohemians 1905 k přípravnému utkání na půdě německého Wolfsburgu, s kterým dnes večer prohráli 1:3. Jediný gól českého mužstva vstřelil čtyři minuty po přestávce Ivan Hašek.

Zápas se hrál v bundesligové Volkswagen Areně a domácí do něj vstoupili rychlým gólem, krátce před poločasem přidali druhý a měli i další šance. Hosté ale soupeře zaskočili těsně po pauze Haškovou brankou, na kterou už zareagoval jedenáctý tým německé ligy pouze třetím gólem.

Domácím chyběli mimo jiné i Jan Šimůnek a Edin Džeko, kteří plní reprezentační povinnosti.

VfL Wolfsburg - Bohemians 1905 3:1 (2:0)
Branky:
7. Boakye, 41. Radu, 85. Gentner - 49. Hašek.

Vfl Wolfsburg: Lenz – Schäfer (46. Makiadi), Costa, Madlung, Riether (46. Quiroga) – Munteanu (46. Thiam), Gentner, Baier, Laas – Boakye (46. Niang), Radu.

Bohemians 1905: Sňozík - Růžička, Rada (46. Pávek), Lukáš (46. Adam), Kunášek - Moravec (80. Marek), Nikl (64. Kotyza), Hašek, Bartek - Ordoš, Matůš (46. Škoda).

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
Shevchenko

To není zase tak hrozný

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele