Bohemians 1905 a Žižkov mají kvůli dluhům pozastavené přestupy

04.01.2011, 12:08
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to jsou teda výmluvy na spirálu dluhů, přece když kupuju hráče tak nepočítám s tím, že jeho přestup zaplatím z jeho dalšího prodeje ne? to už skoro vypadá jako by to bylo zboží

Reagovat
smazaný uživatel

A není v dnešním fotbale?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Alf da Gama

Takhle to má být, neplatí, tak musejí být potrestáni. Kdyby to jako Teplice dělal každý, tak by to vypadalo jinak...

Reagovat
RickNash

No potrestaný by mělo bejt hlavně Schalke, který nám dluží přes 60 milionů korun... Bohemka hospodaří vyrovnaně, všechny dluhy mohla mít splacený, nebejt tohohle...

Reagovat
smazaný uživatel

Přišla těžká doba. V současný době, kdy do netečou do ligy prachy z LM a kohoutky utáhli i sponzoři, můžeme klidně čekat v profesionálním fotbalu nejeden krach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Už aby se to stalo

Reagovat
Oxbow

Neee Zizkov bohuzel nejsou penize a jeste ten kokot pulpit k tomu

Reagovat
sosna

Žižkovák? Copak tam Marťa Pulpit vyvádí?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě překvapuje, že je tam Pulpit, kterého média jeden čas dost glorifikovala. Kdy tam vlastně byl Petržela?

Reagovat
sosna

Nevím, já je moc nesleduju. Z Pulpita bylo pár lidí na větvi po jeho podařeném období v Sokolově, pak přišel k nám do Sigmy a hráli sme o záchranu. Většího vola jsem neviděl. Potom byl tuším v Mostě a teď na Žižkově...Petržela, to byla jiná káva, u nás to přebíral Pulpit právě po něm...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl Pulpit v Pardubicích? Mám ho s nima tak nějak spojenýho. No u vás se v tom hodně trenéru všelijak šťouralo. Ale v podstatě se dařilo jen Uličnýmu a teď Psotkovi, ne? Jinak Kotrba, Petržela, Pulpit, Stolička..Laštovička, nebo jak se jmenoval ten další kouč.

Reagovat
smazaný uživatel

asi myslíš Paličku ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, Paličku. Omlouvám se za komolení jeho jména.

Reagovat
sosna

Loni byl Pulpit určitě v Mostě. Když to vezmu od přelomu století, tak tam se to hrozně střídalo, třeba tři za sezonu, hnus. Pak Uličný - ten byl super, na Johna nedáme dopustit. Buhužel ho pak Kubíček a spol. nějak vyšoupli před koncem smlouvy a nepochopitelně tam dosadili olomoučáka Paličku. Po čtyřech kolech byla Sigma poslední s 1 bodem a fans protestovali před tribunou...Palička se pakoval a Kubíček tenkrát ukecal kamaráda Petrželu..na toho vzpomínám rád, ale s kádrem v rozkladu toho moc neudělal a měl svoje problémy mimo fotbal. Novou sezónu zahájil superobjev ze Sokolova Pulpit a ještě teď se mi z jeho catenaccia zvedá kufr.( ) Dvě kola před koncem dostal nucenou dovolenou a dotrénoval to vedoucí mužstva...No a pak nejlepší tah vedení za celou dobu - trenér dorostu Zdeněk Psotka = většina odchovanců, ofenzivní fotbal, Evropská liga ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen bych uvedl na pravou míru to s koncem Johna. On se tehdy rozhodl, že po své 3. nebo 4. sezony v Sigmě skončí, jelikož cítil, že hráčům nemá co dát a zřejmě neměl dostatečnou motivaci. Vědělo se to dlouho a někdo z vedení, možná právě Kubiček, se v novinách někdy na začátku jara prokecl, takže všichni věděli, že John po sezoně končí, budeme se plácat někde v půlce tabulky a všichni byli nasraní, John i fanoušci.

No a navíc se už před koncem sezony vědělo, že to po něm vezme Palička, což byl takový začátek jeho konce, jelikož se na něj trochu nespravedlivě snesla hrozná nenávist fanoušků a vedení vlastně bylo donuceno ho okamžitě po 4 kolech odvolat, přestože vlastně neměl možnost toho moc ukázat. Pamatuju jak dnes, jak začal 1. zápas a kotel hned začal skandovat "Palička ven!!!".

Reagovat
smazaný uživatel

Takže situace ne nepodobná té, když Hřebík střídal Straku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, přesně tak. Akorát to u Sparty ještě přiživovala média, která o té nenávisti k Hřebíkovi týden co týden psala.

Reagovat
sosna

Jo, tak nějak to tenkrát bylo. Ale Palička opravdu nebyl dobrá volba a Pulpit už vůbec ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Palička, to byl celkem úlet. Pak se uvolnil Petržela, kterej ze Zenitu přišel jako trenérská megahvězda a čekaly se zázraky, ovšem bohužel v době angažmá u nás vrcholily problémy s jeho závislostí na matech, takže to nebylo ono. Ale přesto tam měl na podzim pár zápasů, který ukázaly, že to do budoucna může jít a objevil hráče jako Štěpán, Pulkert nebo Janotka, kterej hraje fantasticky dodnes.

Pulpit, to byla totální kravina a myslím, že už snad nikoho nenapadne sem dávat někoho, kdo není Olomoučák, nebo nemá k Sigmě vřelý vztah. Ale zase nám aspoň zlepšil obranu, předtím jsme měli za 2 sezony přes 100 inkasovaných gólů, za něj jsme dostali tuším míň jak 30.

No a Psotka, to je cesta, kterou by měly následovat i jiné týmy v ČR. Hrát už od mládeže stejným systémem pod kvalitními trenéry, kteří se budou zabudovávat do A týmů. A hlavně nehrát od žáčků kvůli výsledkům, ale tak, aby se hráči zlepšili technicky, zažili si útočnou hru a pak to může vypadat i jinde tak, jako teď u nás.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak ty peníze už tam nejsou dost dlouho. Vedení tragický, tam to ke krachu nemá zas tak daleko

Reagovat
didosh

Kdo vlastní Viktorku?a Duklu?

Reagovat
didosh

Kdo vlastní Viktorku?a Duklu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tvrdě do nich,at si naše kluby uvědomí co je profi fotbal

Reagovat
Firkraag

že by se z nás stali Bohemians City?

Reagovat
Lemond Laws

Bohemka z Vršovic <3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele