Bod s Boleslaví je velká ztráta, v kabině je atmosféra na bodu mrazu, řekl Panák

07.04., 22:11
Aktuality
Filip Panák (© AC Sparta Praha)

Sparťan Filip Panák označil domácí remízu 1:1 s Mladou Boleslaví v 27. kole první ligy za velkou ztrátu. Osmadvacetiletý obránce připustil, že si jeho tým nezasloužil vyhrát. V kabině obhájců titulu podle něj panovala po utkání atmosféra na bodu mrazu, neboť Letenští přepustili vedení v tabulce městskému rivalovi Slavii, na kterou ztrácejí bod. Panák však upozornil, že sparťané stále mají boj o mistrovský primát ve svých rukách. Na tiskové konferenci také litoval častých vyloučení letenského mužstva.

"Je to pro nás velká ztráta, mrzí nás to. V kabině panuje atmosféra na bodu mrazu, je to hrozné. Pro nás se ale pořád nic nemění. Zkomplikovali jsme si to, ale když zvládneme svoje zápasy, titul vyhrajeme. Pořád to máme ve svých rukou," prohlásil Panák, který nastoupil od začátku druhého poločasu.

Obě branky padly v úvodním dějství. Od 59. minuty domácí dohrávali bez vyloučeného Ángela Preciada, přesto si vytvořili řadu šancí. "I když jsme hráli o jednoho míň, zapnuli jsme a táhli za jeden provaz. V tom jsou určitě pozitiva, ale převažují negativa z první půle, která se nám nepovedla. Vstoupili jsme do ní vlažně," připustil Panák.

"V kabině jsme se bavili, že jsme si vítězství za první půli nezasloužili kvůli tomu, jak jsme k ní přistoupili. I když tam byla spousta závarů a protečovaných balonů, nebylo nám to možná za první půli nakloněno," uvedl bývalý stoper Karviné.

Sparta dostala jedenáctou červenou kartu v sezoně, z toho devátou v lize, což je nejvíce ze všech mužstev. "Problém to je, protože dohráváme v oslabení. Je to pro nás vždy komplikace, i když některé červené se těžko vyčítají. Spousta ale byla zbytečných. Bohužel přišla zase červená. Nevím, jak tomu předcházet. Je to o osobní zodpovědnosti hráče, nenechat se třeba vyprovokovat," řekl Panák.

"Všichni to zkoušejí. Hrajeme šachy na obě strany, chceme vyprovokovat soupeře a on zase nás. Je to o tom, kdo udrží nervy. My je bohužel poslední dobou moc nedržíme. Je to škoda, protože nám to bere spoustu sil a možností třeba zápas otočit jako dnes. Kdybychom zůstali v plném počtu, zápas zvládneme," mínil někdejší český reprezentant do 21 let.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
delfin

Se zas tolik nestalo ne? Slavie ted bude hrat s Plzni.

Reagovat
Pablos

na tohle se Slavia připravit umí... spíš ten Hradec

Reagovat
Bucky

Reagovat
kilobyte

Trpiš má s Koubkem nejhorší bilanci v lize, když se vezmou jen trenéři s 5 a více zápasy.

Reagovat
Pablos

já na tohle vůbec nedávám... Baník 18 let nebo kolik nevyhrál v Jablonci, přesto jsem mu věřil, že tam vyhraje... tady zase věřím, že Slavia vyhraje Koubek neKoubek

P.S.: Od té doby co Plzeň porazila Spartu je horší a horší... od té doby co Sparta prohrála s Plzní je horší a horší... zakletej mač

Reagovat
kilobyte

U Plzně bude záležet na tom, jak bude hrát s Fiorentinou. Tak taková 18 letá statistika je docela nic neříkající, protože ty kádry a trenéři se tam dost měnili. Ale v souboji Trpiš x Koubek půjde hlavně o styly a ty se moc nezměnili. Myslím, že Koubek to Slavii dost znechutí a jediná věc, která by je z toho mohla vykoupit, je rychlý gól.

Reagovat
Pablos

Ještě bych připustil remízu, ale prohru Slavie tam fakt nečekám. Ale tak odpovídám ti jako podle nějakého vnitřního předsvědčení na co bych vsadil nevsadil... podle jejich vzájemné bilance, bych samozřejmě musel volit Plzeň... ale nemůžu, protože si to nemyslím no

Reagovat
kilobyte

Slavia je na tom teď dobře a Plzeň tam má ty poháry. Ale neřekl bych, že Slavia nemůže prohrát. Kdybych si měl vsadit, tak bych klidně na tu Plzeň dal. Už jenom kvůli tomu kurzu skoro 4 na její výhry.

A jak si před tím zmiňoval, že je spíše sekne Hradec. Tak ty 2 prohry Slavie proti Hradci byli právě pod Koubkem.

Reagovat
Luka3enko

Tady asi sázkovky tuší nějakou bejkárnu, protože na Plzeň doma je kurz přes 4, což já bych teda až tak vysoký kurz netipoval

Reagovat
3ivo3

Už se to sype už se to sype.

Reagovat
Spalovač šancí

Virgil souhlasí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele