Bod je asi maximem, uznal po remíze v Olomouci sparťanský kouč Priske

29.01.2023, 13:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
doshcz

prokoučovanej zápas

Reagovat
meno

Sparťani, sere vás, když tohle říká?

Reagovat
doshcz

nam uz je vsechno jedno

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Uwe háže buly

Já už léta od Sparty výhry neočekávám, na titul léta nemáme ani k němu nesměřuje. Takže mě to svým způsobem nesere, spíš má pravdu.

Reagovat
doshcz

Reagovat
podnebný

Čemu říká Jílek zasloužený bod? Evidentně jim rozhodčí přiznal víc než povinných 10 %. Hrálo se na mizerném terénu za mrazu, přemotivovaní Hanáci hned po vyrovnávacím gólu začali záludně faulovat, čehož si rozhodčí nevšímal. Výsledkem byla zranění, zejména Čvančara dopadl jak sedláci u Chlumce.

Reagovat
bartes

Za mě byla Sparta lepší, Olomouc si dost pomáhala fauly. Hlavně ty 2 objímací zápasnické před rozhodčími, což odnesl Čvančara zraněním. Tohle se musí pískat hned, jak ho obejme zezadu. Kdyby to rozhodčí udělal, tak tomu zranění předejde.

Pak taky prokauč Priskeho, který taky razí nesmyslný trend, že vítězná sestava se nemění. Kdyby tam dal sestavu z přípravy, bylo by to o něčem jiném. Bylo vidět, že druhý poločas dohrála Olomouc se štěstím na remízu, když je Sparta prostřídala a pak je mačkala.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Mass

Sparta patří do té skupiny týmů Hradec, Olomouc, Slovácko, Boleslav.

Reagovat
Lemond Laws

Já si nedokážu vysvětlit, že ani jeden nový hráč prostě nehrál.

POSILA = hráč by měl být rovnou v základu, bez debaty. Pokud tam není, ani jeden, co to je kurva zase za posily

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele