Bochum má nového trenéra, přivedla Letsche z Vitesse

22.09.2022, 18:48
Aktuality
Thomas Letsch se oficiálně stal trenérem Bochumi. Nyní již bývalý lodivod Vitesse podepsal smlouvu na dva roky a jeho hlavním úkolem bude udržet prvoligovou příslušnost...

Bochum z úvodních šesti kol nezískala ani bod, což vyústilo odvoláním trenéra Thomase Reise, jehož dočasně zastoupil Heiko Butscher, který vybojoval bod proti 1. FC Köln.

Letsch měl ve Vitesse, s nímž si v minulé sezoně zahrál i Konferenční ligu, smlouvu do konce sezony, nakonec však obě strany našly společnou řeč - odstupné má činit 500 tisíc eur.

"Thomas Letsch je naším vysněným kandidátem na pozici trenéra. Má potřebné zkušenosti a dokáže sestavit tým s jasnou strukturou a herní filosofií. Ve svých předchozích působištích vždy sázel na talentované hráče. Jsme přesvědčeni, že přinese týmu nový impuls a společně s celým týmem a fanoušky dosáhneme obratu," řekl sportovní ředitel Patrick Fabian.

Letsch přišel do Vitesse před více než dvěma lety a hned v první sezoně skončil na čtvrtém místě Eredivisie, navíc se prokousal přes předkola až do osmifinále Konferenční ligy. Uplynulou sezonu zakončil nizozemský klub na šestém místě, v probíhajícím ročníku ale pouze jednou zvítězil. Letsch prošel také Salzburgem, Erzgebirge Aue nebo Austrií Vídeň.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
Rudnevs

Som naňho zvedavý, čo je to vlastne za trénera. V Aue moc nepredviedol a v Austrii vlastne tiež nič, ale tam sa dlhodobo nedari.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele