Bochum bude zachraňovat kouč juniorského týmu Butscher

09.04., 13:59
Aktuality
Heiko Butscher (© VfL Bochum)

Bochum bude o záchranu v německé bundeslize bojovat po odvolání Thomase Letsche s koučem svého výběru do 19 let Heikem Butscherem. Do funkce povýší dočasně pro zbývajících šest zápasů sezony. Klub to uvedl na tiskové konferenci. Podle médií Bochumi nevyšel plán angažovat Rakušana Petera Stögera, bývalého kouče Dortmundu, Kolína nad Rýnem či Austrie Vídeň.

Hráči Bochumi v polovině února senzačně porazili mistrovský Bayern Mnichov, pak už ze šesti kol bodovali jen jednou po remíze s Darmstadtem. V pondělí proto Letsch po necelých dvou letech u týmu skončil. Třiačtyřicetiletý Butscher už zaskakoval krátce za hlavní kouče v minulých letech třikrát.

Bochum je v tabulce patnáctá, od barážové 16. příčky ji dělí tři body, od pásma sestupu o jeden víc.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
Alons0

Tak snad to nebude žádná řezničina.

Reagovat
andrew96

Nerozumím tomu ani trochu.

Reagovat
Rudnevs

Stöger odmietol a nemusím byť atomový fyzik na to, aby mi došlo, že Urs Fischer má asi tiež vyššie ambície. Zrejme sa prepočítali. Alebo žeby do toho Butschera vkladali tak strašne veľké nádeje, že to bude nejaky budúci Nagelsmann?

Reagovat
Werkrider

To asi nikdo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele