Boca Juniors láká Abbondanzieriho

12.01.2009, 22:05
Aktuality
Roberto Abbondanzieri byl v úvodu včerejšího utkání na hřišti Numancie vyloučen a možná se tak ne zrovna ideálním způsobem rozloučil s Getafe. O argentinského brankáře usiluje Boca Juniors a celý přestup by mohl být dotažen během následujících 48 hodin...

"Během následujících 48 hodin se pokusíme dotáhnout celý přestup. Učinili jsme nabídku a nyní čekáme na odpověď. Pato má dobrou šanci ukončit díky dvouleté smlouvě kariéru v Boce," prohlásil generální manažer argentinského klubu Carlos Bianchi.

Abbondanzieri je oporou Getafe a v brance Boky Juniors by mohl nahradit Mauricia Carantu. "Caranta byl vyřazen z týmu a je jediným hráčem, který neodcestuje k přípravě na novou sezonu," informoval Bianchi.

Roberto Abbondanzieri patří mezi opory Getafe a jeho odchod by znamenal citelnou ztrátu. Madridský klub včera sehrál utkání na půdě Numancie a nakonec podlehl 0:2. K výsledku hodně přispěl výrok rozhodčího Alvareze Izquierda. Ten nepřesně posoudil moment ze čtvrté minuty, kdy Etxeberria v pokutovém území nafilmoval pád, a místo napomenutí domácího fotbalisty vyloučil Abbondanzieriho a nařídil penaltu.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Konecne bude mit Boca kvalitniho brankare

Reagovat
jtbs

dobry brankar, argentina ma byt na co hrda

Reagovat
georgeo

tak nevím, pořád se mi vybavuje odveta s Bayernem minulou sezonu v UEFĚ

Reagovat
georgeo

sakra...samo se mi to odeslalo....pokračování: ikdyž v tom zápase dost plaval a nakonec zařídil vyražení svého týmu, tak to je kvalitní brankář, hodně se mi líbí jeho výkopy

Reagovat
jtbs

mno nastastie som ten zapas nevidel , ale pre mna je to kvalitny brankar. Nevravim ze je v desiatke najlepsich, ale aj tak sa mi pacia/pacili jeho vykony...pozri Petra Cecha, minulu sezonu mal zopar kiksov a aj tak je jeden z najlepsich

Reagovat
georgeo

jasný, kiksy se nevyhnou nikomu, jsou to přeci jenom lidé a né vždy vše vychází jak by mělo...fotbal je o chybách...ty Patovi výkopy jsou opravdu parádní a pro své spoluhráče daleko pohodlnější, nemusí zpracovávat nějakou svícu. Takových golmanů co mají podobný styl výkopů jsem moc neviděl a myslím, že je to škoda, protože je to lepší způsob rozehrávky.

Reagovat
jtbs

tak neide vzdy len o rozohravku, v takej premier league je to povinne, ale v PD si moze dovolit sicko...nevies ci je stale jednotkou v repre ci ho tam vystriedal nejaky nadejny mladik?

Reagovat
georgeo

to netuším, ale už v Getafe má zdatného nástupce v Ustarim, který ho jednou vystřídá i v repre

Reagovat
jtbs

presne toho som myslel, som zabudol ze je v getafe

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho za ten zápas mam rád

Reagovat
jtbs

kto by nemal, ze

Reagovat
smazaný uživatel

Abbondanzieri je dobrej brankař, ať zůstane v Getafe

Reagovat
smazaný uživatel

At de do Boky

Reagovat
smazaný uživatel

"pato" by se už mohl vrátit, krok zpět to zrovna nebude a v getafe si aspoň zahraje ustari

Reagovat
smazaný uživatel

Pato je jen jeden.

Reagovat
georgeo

tento Pato už hrál profesionálně fotbal, kdežto ten milánský zatím tahal kačera doma na dvorku

Reagovat
didosh

KONEČNĚ NĚCO O MOJI MILOVANÉ BOCE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele