Abbondanzieri se rozloučil s Getafe, špatné vzpomínky na klub nemá

27.01.2009, 10:38
Aktuality
Roberto Abbondanzieri udělal tečku za svým působení v Getafe. Španělský klub se již minulý týden dohodl na přestupu s Bokou Juniors, včera pak našel společnou řeč s argentinským klubem i zkušený brankář, který má na Getafe jenom ty nejlepší vzpomínky...

"Byly to dobré roky, zažil jsem zde skvělé momenty a chci všechny ujistit, že na tento klub nemám žádné špatné vzpomínky. Byl mým domovem a chci poděkovat prezidentovi za podporu. Getafe bylo jediným evropským klubem, který mi nabídl šanci. Vždy budu myslet na pouť Pohárem UEFA, to byla mimořádná zkušenost. Opouštím přátele, kteří mi věřili. Pokud si budu něco pamatovat, bude to prostředí," řekl 36letý brankář na rozloučenou.

Abbondanzieri přišel do Getafe v roce 2006 a byl oporou klubu, s nímž se na hřišti rozloučil ne zcela ideálně. V utkání na hřišti Numancie byl hned ve třetí minutě nesprávně vyloučen, prezident klubu Ángel Torres mu ale něco podobného vyčítat nebude.

"Poletím do Argentiny, abych ho navštívil, odchází jako kamarád. Některé informace byly vytržené z kontextu, ale je jasné, že bránil své zájmy a mě, všichni jsme jenom lidé a to je hlavní. Pato nám toho dal hodně, mítmezi sebou takového gólmana a člověka bylo ctí. Přeji mu jenom to nejlepší a doufám, že o něm bude z znovu přemýšlet i Maradona," rozloučil se s Argentincem Torres.

Getafe si již našlo náhradu a na druhou polovinu sezony získalo na hostování z lisabonského Sportingu Vladimíra Stojkoviče, součástí hostování je i opce na případný přestup.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dobrej brankar za koho chyta Ustari?? ja myslel ze za Getafe...

Reagovat
smazaný uživatel

Chytá chytá...ale na OH2008 se dlouhodobě zranil, takže nvm, zda je k dispozici. Poslední dobou nastupoval i Jacobo Sanz. Ale teďka tam přišel Stojković ze Sportingu.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo vlastne kdyt se zranil na OH mas pravdu...dik

Reagovat
smazaný uživatel

predevcirem jsem byl v Getafe a bylo to dojemne jak se tam plno lidi loucilo s timhle sympatickam golmanem

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ano, akorát nechápu proč se ho tedy chtěli zbavit. Co udělal špatně, myslím, že chytá dobře. Maradona by měl o něm uvažovat, ale provinční Gaetafe mu zavřelo dveře?

Reagovat
georgeo

tak určitě v tom hrál i stesk po domově..navíc Getafe má ted dva výborné mladé brankáře, takže se rozhodli tak, jak se rozhodnout museli...řekl bych, že všichni jsou spokojení

Reagovat
Lojd

Reagovat
smazaný uživatel

Abbondanzieri ,ale v Boce ho nebudu mít tolik na očích

Reagovat
smazaný uživatel

Vstávat a cvičit to chce...

Reagovat
smazaný uživatel

výborný brankář

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele