Blesková náhrada za D'Aversu, Lecce se pokusí zachránit v Serii A trenér Gotti

12.03., 11:53
Aktuality
Luca Gotti (© AFP)

Lecce povede v boji o udržení v italské nejvyšší soutěži Luca Gotti. Šestnáctý tým tabulky Serie A podepsal podle listu Gazzetta dello Sport s novým koučem smlouvu do konce sezony s opcí na prodloužení v případě setrvání v nejvyšší soutěži. K oficiálnímu představení Gottiho ze strany klubu by mělo dojít během následujících několika hodin.

Šestapadesátiletý Gotti, bývalý trenér Udine či Spezie, nahradil odvolaného Roberta D'Aversu. Ten byl propuštěn v pondělí den po prohraném záchranářském souboji s Veronou, po němž udeřil hlavou hostujícího útočníka Thomase Henryho.

Lecce z dosavadních 28 ligových zápasů vyhrálo jen pět a na pásmo sestupu má náskok pouhého bodu.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele