BIRMINGHAM CHCE ZA TRENÉRA JIŘÍHO KOTRBU!

21.01.2004, 20:12
Aktuality
AKTUALIZOVÁNO! O trenéra Jiřího Kotrbu se zajímá anglický klub Birmingham City! Angličané po něm zatoužili po skvělém postupu do osmifinále Ligy mistrů. Klub z Premiership hodlá odvolat dosavadního trenéra (manažera) Steva Bruce a nahradit ho právě českým trenérem. Zjistili jsme dalších pět jmen trenérů, o které se tým z Premiership zajímá.

Birmingham City nemá v letošní Premier league skvělou obranu, jak si prezident klubu David Gold představoval. Manažer Steve Bruce nevytvořil letos stoprocentní mužstvo a bude zřejmě propuštěn, jak sdělil, pro stránky paolo.wz.cz, člověk přímo z anglického města Birminghamu.

Každopádně prezident David Gold jedná o odvolání manažera Bruce. "Ano, právě jednám s celým vedením Birminghamu o odvolání manažera Steva Bruce," řekl David Gold pro skotský zpravodajský server Sport news.

Jenže jména možných budoucích manažerů Birminghamu bohužel neprozradil. "Jména vybraných manažerů vám, ale neřeknu," dodal Gold.

Jiří Kotrba by tak měl šanci se uplatnit ve velkém fotbale - Premier league!

Prvním a asi nejžhavějším kandidátem je Peter Reid, bývalý kouč Leedsu United. Mohl by jím být i Joaquin Peiro, trenér Realu Murcia. Tito dva trenéři jsou největšími favority na post manažera Birminghamu City, jak nám sdělil zdroj z Anglie. Dalšími jsou - Peter Boeve (bývalý trenér Zwolle), Dejan Savičevič (trenér reprezentace Jugoslávie), Jair Picemi (Sao Caetano - Brazílie) a zmiňovaný český kouč Jiří Kotrba (Sparta Praha).

Birmingham City se snažil získat i Hectora Cúpera, bývalého trenéra italského Interu Milán, ale neuspěl. Cúper odmítl nabídku.

V příštím týdnu Vám přineseme více informací.

zdroj: paolo.wz.cz

Autor: Pavel Janega

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*
Reagovat
HOST*Max-Wesslo

hlavně že ty umíš česky:)))

Reagovat
HOST*

Co ty seš za čecháčka - anglicky!!!

Reagovat
HOST*Max-Wesslo

nazvat mě čecháčkem???? sorry, ale to já bych měl nadávat do čecháčků......moravák by totiž nenapsal anglicki.......pokud to není ostravák........

Reagovat
PJ

To asi nebylo myšlený na tebe

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že každý český trenér, který trénuje ligový tým, by měl umět alespoň jednu cizí řeč. Podívejte se na fotbal.cz výuka trenérů a tam požadují, aby jste ovládali angličtinu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tomu říkám senzace

Reagovat
HOST*

To jsem nevěděl, že je dneska Apríla.

Reagovat
HOST*

Host*: Tak abych tě upozornil, apríl to není!

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu se nejedná o apríl..ani o žádný jiný žert, tohle je pravda!

Reagovat
HOST*

To jsem tedy netušil, že i v Anglii tak hulej

Reagovat
smazaný uživatel

Zbavit se Kotrče se a ještě za něj inkasovat! Košťál je fakt bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Snažím se spojit se Spartou, zdá se, že ona o tom nemá ani ponětí, nejžhavějšími kandidáty jsou Reid a Peiro, Kotrba zaostává a je zřejmě až čtvrtý nebo pátý v řadě, takže senzace se začíná vzdalovat. Ale už jen to, že si ho všimli, je podle mě hodně skvělé!

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele