Bílek: Šulcovy neproměněné šance rozhodly o tom, že jsme na Spartě nevyhráli

13.02.2022, 22:07
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (32)

Přidat komentář
mistr129
Reagovat
monty25

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kattos

Reagovat
Ragnar Lothbrok

borec

Reagovat
Modi6

Šulc je pořád velký talent. Při tom zakončení mu chybí větší sebejistota po těch několika neproměněných vyložených šancích v pár zápasech. Pokud se s ním bude rozumně pracovat může to dotáhnout daleko. Pokud ho budou ovšem víc stresovat, může se taky stát, že zapadne do průměru. Většina těch průměráků se do žádné gólové šance ani nedostane.

Reagovat
kattos

Jenže zase nemůže říkat nevadí stane se.

Pokud to chce dotáhnout daleko, musí se umět s tímhle typem stresu vyrovnat.

Reagovat
kilobyte

Okolí se mu bude těžko přizpůsobovat. Musí začít u sebe. Nebo snad příště soupeři nemají být tak blízko, aby ho nevyplašili?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Nejsem si jistej, jak mu větší sebejistota pomůže v tom, že ty finální situace prostě řeší hloupě.

Reagovat
meliooo

Šulc není žádnej extra talent, úplně průměrnej fotbalista s příšernou koncovkou.

Reagovat
Axelrose

Tak tu první golovku zakončil podle mě dobře. Tam bych spíš vytáhnul zákrok golmana. Jako, mohl to umístit třeba víc k tyči, ale řešení do protipohybu brankáře je v pořádku.

Ta druhá šance - jakýkoliv útočník by sám zakončoval, to je jasný (možná kromě Standy Tecla). Nevím, jestli si na něho třeba Beaguel nekřikl, nebo primárně jako záložník ještě nekoukal, jak to dohrát do prázdné branky.

Každopádně si pamatuji, že když hrál u nás v Pcích na hostování, tak taky raději nahrával, než střílel.

Ještě má před sebou celou kariéru, tak bych ho nezatracoval. Řekl bych, že na našich "pažitech" běhá celá řada větších nekopů, než je on.

Jinak, jen pro info.

Stadion v Pcích roste, je velká šance, že ho otevřou dříve, než slibované obchvaty kolem města . Jenom nedokážu pochopit, proč tam musela zůstat ta slavná brána borců, protože z té strany od hřiště bude krásně zakrytá

Holt tady opět památkáři prokázali svou prospěšnost.

Reagovat
db18

navíc v druhé šanci zapracovala hlava, když před chvilkou nedal tu velkou šanci.

Třetí šance už podle mne ofsajdová, navíc to mohl proměnit už Beauguel...

Reagovat
dtaire
Reagovat
Mass

To tam opravdu budou mezery?

Reagovat
dtaire

Těžko říct, ten projekt se pak ještě dost upravoval. Ale asi nějaký jo, protože to s tou původní tribunou vypadalo pěkně

Reagovat
db18

Reagovat
Pablos

Včera jsem tu četl hejty na něj hlavně na tu přihrávku ...a dnes jsem tedy očekával něco otřesného, když jsem si pustil záznam. A nevím tedy, ale bejt trošku fotbalovější ten spoluhráč tak to uklízí do brány.... vždyť si to nesmyslně nechal pustit a sám se zahnal, to bylo tragický řešení.

Reagovat
ratusek

taky netuším proč to skluzem nezakončil a pustil si to jak blb

Reagovat
John Obi Mikel

Má pravdu.

Reagovat
Jolly Roger

Dobrý fotbal od Plzně, asi nejlepší zápas za Bílkovy éry. Sparta jalová.

Reagovat
GrimeBaller98

Jako jednou bych pochopil, ze se Bilek zastane Sulce, tohle se stat muze komukoliv.

Problem je, ze Sulc zahazuje tutovky temer kazdy zapas a Plzen to stalo dost bodu a dokonce zahazoval sance i v poharech. Takze byt Plzni tak to s Sulcem zacnu resit a zadny chozeni kolem

Reagovat
smazaný uživatel

DeBílek měl ušlehat za stavu 2:0 beton aby Sparta neinkasovala. Plíeň není Bayern aby mohla za stavu 2:0 bezmyšlenkovitě útočit. Takhle přišli o žloutek a je to jen za bod

Reagovat
smazaný uživatel

aby Plzeň neinkasovala... btw proč nejdou upravit nebo smazat příspěvky? To je pěkně debilní teda

Reagovat
inferno08

Takhle... Debilní je tvůj příspěvek, tím bych začal. Plzeň mohla úplně v pohodě za stavu 2:0 útočit, protože v tu chvíli byla Sparta naprosto tragická. Taky z toho byla nejedna golovka a kdyby Šulc dal alespoň jednu z nich, ale nejen on, ale i třeba takový Mosquera, tak to skončilo 4:0 a všichni by teď velebili Plzeň, jak hrála aktivně i za stavu 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tvůj komentář je debilní. Plzeň mohla útočit jo?? Hlavně, že mohla dát Sparta tak 5.gólů. Na jaký zápas jste se díval pane vypatlanče?

Reagovat
Rolf

Ty De.bile,vždyť oni nic jiného nedělali,jen bránili a nakopávali míče,že z toho šli sami na brankáře je běžné!Sparta mohla za těch 20min.dát 5 branek!

Reagovat
smazaný uživatel

My se známe, že mi tykáš? Myslím, že jsme spolu husy nepásli. Tak asi bránili špatně když dostali dva góly, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šulce pustit na hostování nebo prodat, ať dá jinde třeba 15 branek. Plzni to může být úplně jedno protože za ni už stejně žádnou branku nikdy nedá. A to nikdo nezmiňuje jeho chaotické bránění kdy i Ládík ho tam voplách na vápně a šel z boku sám na kasu. Pořád dokola že se dostává do šancí - do šancí se dostává jen proto že hraje Plzeň dobře.

Reagovat
deporpepa

Šulc hraje moc vysoko, tvoří hru pěkně, ale jak se dostane do zakončení, tak je tragickej... vůbec neměl na hříště chodit Bílek tam měl dát Ndyaeho nebo Potočnýho. Šulc má celkově konce zápasu horší než začátky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele