Bílek: Bayern nás přehrál ve všech směrech, ale nesmí nás to srazit do kolen

05.10.2022, 09:02
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
Infeld Prácheňský

Je hrozný si uvědomit, kapr liga je o takovej parník pozadu za top soutěžema. Rozdíly v efektivitě, rychlosti stoperů, práci s míčem v rychlosti..nesrovnatelný

Reagovat
Axelrose

Tak zase hrají opravdu proti naprosté světové špičce.

Asi by byl rozdíl, kdyby hráli třeba proti Empoli, Cádizu a Bochumi, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to srovnání bylo fér, musel bys proti Empoli, Cádizu a Bochumi postavit třeba Teplice nebo Zlín. A asi by to dopadlo podobně jako zápasy Plzně proti špičce těch lig.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom fér? Však to jsou úplně odlišný světy a srovnávat slabší tým z česka vs z jiných lig, tak to je jak kdybys vybral dva 20letý kluky z toho jeden sportovec a druhý tlouštík a měli si dát závod a řekl bys, že oba doběhnou stejně protože oboum je 20

Hodnota hráčských kádrů:

Plzeň: 698 mega

Cadiz 1.592 miliardy

Empoli 2.247 miliardy

Bochum 1.111 miliardy

Reagovat
smazaný uživatel

Fér je to v tom, že když chceš srovnat kvalitu lig, tak proti sobě postav týmy, které jsou v daných ligách na podobných pozicích. A ne si honit nad tím, že by třeba Plzeň dokázala porazit Bochum 2:1, takže je F:L lepší než BL.

Reagovat
Pablos

Tým jehož jediným charakterem v LM je odevzdanost

Reagovat
ratusek

Hlavní je, že jste si to užili

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele