BIANCHI MÍŘÍ DO MANCHESTERU CITY

10.07.2007, 14:46
Aktuality
Rolando Bianchi nepřestoupí do Neapole, jak se dlouho zdálo, a dá přednost zahraničí. Kanonýr Regginy v tuto chvíli jedná o přestupu do Manchesteru City, který je na spadnutí...

"S Manchesterem City jsme došli k předběžné dohodě k permanentnímu přestupu Rolanda Biamchiho do anglického klubu za 8,8 milionu liber. Přestup bude hotov ve středu," informoval prezident Regginy Pasquale Foti.

24letý útočník letos oslnil celou Itálii. Bianchi dal osmnáct branek a výraznou měrou tak přispěl k tomu, že Reggina nakonec i přes bodové manko nesestoupila do Serie B.

Manchester City má nového manažera v osobě Svena-Görana Erikssona a ten si do týmu zřejmě co nevidět přivede dva své krajany. Prvním z nich by měl být trenér a pravá ruka Hans Backe, druhým pak vysoce ceněný útočník Toulouse Johan Elmander.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*eto - starší

Vypadá pěkně sjetej co?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

to se právě dozvěděl, že mu bude Sven ordinovat jogu..

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jsem zvědav na Svena .. co s tím tam vyvede..

Reagovat
HOST*Quaranin

Haha.Ale fakt mohli vybrat lepsi foto No uvidime...Nedved do INTERU

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ale hovno, to by se Méďa hodně zhodil.. zůstane na stará kolena v Serii B, vykope to, vstřelí při tom kolem 10 goalů, je zpátky v Serii A a pak odejde na truc do Interu.. blbost

Reagovat
smazaný uživatel

ne!

Reagovat
HOST*Quaranin

Vsak to uz by bylo na neho hodne podobne,kdyby to udelal.Ani bych se tomu nedivil.Jde mu jen o prachy a pry nema motivaci.Klidne to rad udela.Smekam klobouk co dokazal pro cesky fotbal,ale nekdy jeho chovani je hrozne.Mel by skoncit,to by udelal to nejlepsi

Reagovat
HOST*Carlitos

Ten má výraz jako já po víkendový kalbě

Reagovat
HOST*Quaranin

No to tak.Kdybys mel tak alepson obcanku A utri si koutky,potis nesmysly...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

roztrhejte si občanky

Reagovat
HOST*fotbalista

City ještě neřeklo poslední slovo!!!!!!

Reagovat
HOST*Quaranin

No a co jako?

Reagovat
HOST*ital

Fuj!

Reagovat
HOST*Futre

a já se těšil na neapolský útok Bianchi - Piá

Reagovat
HOST*rbettega

Pokud přestoupí Bianchi do Anglie, tak se pěkně zakope. Dokážu si ho představit jako čtvrtého útočníka v AC. Lepší možností je Fiorentina, Lazio, Palermo, Sampdoria, koneckonců i Neapol čili kluby s ambicema. Když zůstane v Itálii do roka je v repre. Když půjde do Anglie, neštěkne po něm ani pes a ztratí 2 možná 3 roky kariéry

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele