BETIS PODÁ STÍŽNOST

03.03.2007, 13:00
Aktuality
Španělský klub Real Betis Sevilla oznámil, že se odvolá proti rozhodnutí španělské fotbalové federace, která mu udělala v pátek udělala třízápasový trest hraní před prázdnými tribunami na domácí půdě.

Klub byl potrestán za středeční incident nedohraného utkání Copa Del Rey proti městskému rivalovi FC Sevilla. V 56. minutě fanoušci Betisu neunesli emotivní projev radosti hostujícího trenéra Juande Ramose po vstřelené brance Sevilly. Následně byl Ramos zasažen plastovou lahví do zátylku. Byl chvíli v bezvědomí a noc strávil na pozorování v nemocnici. "Domníváme se, že rozhodnutí disciplinární komise je nespravedlivé. Nemyslíme si, že incidenty byly ´velmi závažné´ a z toho důvodu, zamíříme s našim případem k disciplinární komisi," tvrdí právní poradce Betisu Manuel Castano.

Castano tvrdí, že trest pro klub je moc přísný a podle něj by klubu nemusel být zavřen stadion ani na jeden zápas.

Utkání mezi Betisem a FC Sevillou bude dohráno od 57. minuty 20. března v Getafe na neutrální půdě. S tímto rozhodnutím také Betis nesouhlasí. "Je logické, že zápas musí být dokončen, stejně jako utkání mezi Deportivem a Valencií, které bylo také minulou sezonu přerušeno. Nerozumíme proč zápas musí být odehrán na neutrální půdě," dodal Castano.

Autor: David Kubáň / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nerozumíme proč zápas musí být odehrán na neutrální půdě," dodal Castano - to je fakt vůl!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele