BERBATOV CHCE POKRAČOVAT V TOTTENHAMU

12.05.2007, 14:55
Aktuality
Dimitar Berbatov se z Tottenhamu stěhovat nehodlá a už se pomalu soustředí na příští ligový ročník. Bulharský útočník patří k ozdobám letošního ročníku Premier League a jeho jméno je spojováno s možným odchodem především do Manchesteru United...

Na White Hart Lane si před začátkem sezóny dělali zálusk na účast v Lize mistrů, k té jim ale především vinou děravé obrany chybělo hodně. Přesto se letošní sezóna nedá považovat za neúspěšnou, Spurs hrají velmi atraktivní fotbal a v tuto chvíli jim patří šestá příčka.

"V Anglii je to velmi těžké, protože tu jsou Manchester United, Liverpool, Chelsea a Arsenal - velká jména se skvělými hráči, ale ve fotbale není nic nemožné. Věřím, že v příští sezóně můžeme soupeřit s "velkou čtyřkou", jak jim v Anglii říkají. Možná budeme mezi prvními čtyřmi," doufá bulharský útočník.

Berbatov dal po svém letním přestupu již 22 branek, spoustu dalších pak vypracoval a především jeho spolupráce s Robbiem Keanem nahání soupeřům strach.

"Nejzábavnějším týmem jsou letos Spurs. Dali jsme hodně branek, snažili se hrát pěkný fotbal a bavit fanoušky. Pro mě je to jedna z nejdůležitějších věcí - bavit ostatní a užívat si to, protože je to jenom hra," říká člen all-stars týmu Premier League.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*

tak tak ostan pekne u nas. ak sa spravne posilnime a od zaciatku sezony budeme pravidelne zbierat 3 body doma a cosi vozit aj z vonku (nie ako tento rok) tak na arsenal a liverpool by to mohlo stacit. cize skoncit 4 nieje az taka utopia.

xe to kupit lave kridlo, ozaj kvalitneho defenzivneho stredopoliara, laveho obrancu a stopera

moje osobny wish-list: gamst-pedersen, wayne bridge, curtis z wba/a. ferdinand alebo barzagli-to by bol kauf a king by sa mohol posunut na DMC,+strelit defoa aj ked ho mam rad a kupit marcusa benta, hlavne vyjebat mida a dat sancu pekhartovi a barnardovi

Reagovat
smazaný uživatel

Robinson - Chimbonda, King, A. Ferdinand, Bridge - Lennon, Zokora, Jenas, Gamst (Farfán) - Berbatov, Defoe

Reagovat
HOST*Zak

A v Liverpoolu se o své třetí místo můžou klepat .

Reagovat
HOST*MANUFAN

Robbie Keane odchadza?

Reagovat
HOST*Zak

Ne.

Reagovat
HOST*

myslim ze dawson je spicka, a. ferdinand skor na lavku ako nahrada za kinga kedze ten je v kuse v prdeli a gardner ci rocha nic moc. inak farfan by bol tiez super ale zda sa mi to ako dalsi mini-muzik (uz tak ich je tam dost).

robinson - chimbonda, dawson, barzagli, bridge - lennon, king, jenas, gamst - berbatov, keanoo

lavka: cerny, curtis, defoe, huddlestone, malbranque

vydrbat ghalyho a mida

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe jenom na lávku?

Reagovat
HOST*Zak

Tak tam to je dáno. Berbatov je při faktu, že Defoe a Keane spolu v jednom útoku hrát nemůžou, jasný. Tak poté je to buď zda bude hrát Defoe či Keane, přičemž Keano má na hru Spurs větší vliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to radši ať Defoe odejde do Man Utd.

Reagovat
HOST*Zak

To my bychom právě raději Berbatova :D.

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe by se vám taky dost hodil. I když je fakt, že potřebujete jednoho urostlejšího útočníka, protože Saha je často zraněný.

Můj tip: Bale, Deco (Hargreaves), Nani, Defoe

Reagovat
HOST*Zak

Případné Berbatov - Rooney lepší jak Defoe - Rooney ;). Saha možná odejde, trpělivost zná svých mezí a s ním jí už bylo dost. Deco je snad jen fór, takového fasa na Old Trafford nikdy! Ale jinak souhlasím, Bale je (bude) špička, Hargreaves takřka jasný, no a Nani uvidíme, reálný je, i když u takových typů hráčů kdo ví....

Reagovat
HOST*Zak

Berbatov je špička, vědělo se to v Leverkusenu, potvrdilo se u Spurs. Jak vidno má charakter, no přesto bych jej rád viděl (jako jednoho z mála) na Old Trafford. Byl by skvělou posilou...

Reagovat
HOST*yidCZ

www.tottenham-hotspur.estranky.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele