Benjani by měl přestoupit dnes

05.02.2008, 10:06
Aktuality
Zamotaný přestup Benjaniho Mwaruwariho z Portsmouthu do Manchesteru City by měl být dnes konečně dokončen. Premier League po prozkoumání celé záležitosti dala přestupu zelenou.

Přesto kolem přestupu panuje řada nejasností. Portsmouth má zájem prodávat, jelikož přivedl z Tottenhamu Jermaina Defoa. Kvůli nedostatku času i financí zatím pouze na hostování, utržené peníze za Benjaniho by pak Pompeys obratem poslali na White Hart Lane, aby Defoe zůstal natrvalo.

Od obchodu totiž cuká Manchester City. Přestože vedení ligy přestup povolilo, nejsou už Citizen tak svolní, jako na konci přestupového termínu. Manažer Sven-Göran Eriksson přivedl z Basileje jiného útočníka Caiceda, takže k příchodu Benjaniho jej nic netlačí.

Přesto anglická média za hotovou věc považují, že Benjani Mwaruari Manchester City během dneška posílí. A Citizen by měli ještě vydělat. Eriksson měl údajně Portsmouth zatlačit, že útočníka koupí jedině za nižší cenu, nebo vůbec. Výsledná částka by se tak měla z původních osmi snížit na necelých pět milionů liber.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Redknapp to pěkně prokaučoval ... Benjani je výbornej útočník a za necelejch 5 mega liber je skoro zadarmo ...

Reagovat
smazaný uživatel

presne 5 je velmi malo

Reagovat
eder

Redknapp může být v klidu a Benjaniho pustit za symbolickou cenu. Má přece Milana Baroše!

Reagovat
smazaný uživatel

jasně,,Ironie dne

Reagovat
smazaný uživatel

manchester city ziskal skveleho hrace dyt nedavno nasazel 3 nebo 4 goly podle me muze dost pomoct k ceste za 3-6 mistem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele