BENITEZ MÁ ZÁJEM O AMAURIHO

09.05.2007, 15:02
Aktuality
Liverpool si již dříve zajistil služby Andreje Voronina z Bayeru Leverkusen, ukrajinský útočník by ale nemusel zůstat jediným ofenzivním přírůstkem v kabině anglického klubu. Jeho manažer Rafael Benitez totiž má zájem o Amauriho...

"Benitez je jeho velkým obdivovatelem a společně s Didierem Drogbou ho považuje za nejlepšího útočníka v Evropě. Liverpool ale není jediným klubem, který se o něho zajímá, je tu několik nabídek i od ostatních, ale Liverpool ho sleduje již dlouho," prozradil Amauriho agent Mariano Grimaldi.

26letý fotbalista před letošní sezónou přestoupil z Chieva do Palerma a dlouho patřil k tahounům sicilského klubu, který mířil do třetího předkola Ligy mistrů. Jenomže v prosinci přišel šok, Amauri si přetrhl kolenní vazy, podrobil se operaci a probíhající ročník pro něho předčasně skončil. S tímto momentem přišel i pád Palerma, to ztratilo obrovský náskok a propadlo se až na šestou pozici.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele