Benayoun: Možná po sezoně Liverpool opustím

03.05.2010, 21:56
Aktuality
Yossi Benayoun přiznal, že jeho budoucnost v liverpoolském klubu je velmi nejistá. Reds prožívají mizernou sezonu, po níž je dost možná čeká řádné zemětřesení. Liverpool si kvůli špatným výkonům na hřišti nezajistil účast v příštím ročníku Ligy mistrů.

Rafael Benitéz, jenž je sám spojován s odchodem z klubu, se nechal slyšet, že Liverpool potřebuje příchod minimálně čtyř nových tváří. Španěl už je podle mnohých jednou nohou v Juventusu, zatímco vlastníci klubu z města Beatles hledají nového kupce z důvodů obrovských dluhů.

Záložník Liverpoolu nyní přiznal, že netuší, zda bude i příští sezonu na Anfield Road působit, rovněž zmínil, že se o jeho služby zajímá například CSKA Moskva. Reprezentant Izraele navíc není vázán dlouholetou smlouvou, tudíž by jeho přestup nebyl velkým problémem. "Je těžké mluvit o další sezoně," prohlásil Benayoun. "Nevíme jaké změny klub postihnou co se našeho kádru ani realizačního týmu týče. Na tuto otázku je příliš brzy. Ani já sám nevím, jestli mě přerod zasáhne či nikoli," vyjádřil obavy.

"Může se stát spousta věcí, musíme prostě počkat. Uvidíme." Benayoun by podle svých slov rád u Reds zůstal, rozhodnutí však prý záleží na někom jiném. "Liverpool je velký klub a já si působení v něm užívám. Každý z nás ale musí být v nejistotě, co se s týmem bude dít v nejbližších týdnech a měsících," prohlásil fotbalista, jenž za dva dny oslaví 30. narozeniny.

"Kdyby záleželo pouze na mě, hrozně rád v Liverpoolu zůstanu. Fanoušci jsou zde nejlepší na světě a opouštělo by se mi to tu velice těžce. Jak říkám, bude záležet na spoustě věcí - brzy budeme mít jasno," dodal Benayoun.

Autor: Marek Ustohal / skysports.com

Komentáře (333)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele