Ben Yedder úspěšně jedná o přestupu z Toulouse do Sevilly

20.06.2016, 17:03
Aktuality
Poslední dny coby hráč Toulouse před sebou pravděpodobně má Wissam Ben Yedder. 25letý útočník letos svému zaměstnavateli vystřílel záchranu mezi francouzskou elitou a v tuto chvíli myslí na přestup, hodně blízko k jeho angažování má španělská Sevilla...

Ben Yedder hraje za Toulouse od sezony 2010/2011 a v Ligue 1 do této chvíle nastřílel 63 gólů, během uplynulého roku si navíc sedmnácti zásahy stanovil osobní maximum. Smlouva mu ovšem běží na poslední rok a nedá se příliš očekávat její dodržení, případně dokonce prodloužení.

O fotbalistovy služby měly zájem Tottenham nebo Lyon, největší šance ovšem má Sevilla. Zástupci španělského celku minulý týden zahájili jednání a vedou si velmi dobře.

"Letošní léto pro Ben Yeddera slibuje velké věci. Po složité sezoně se rozhodl opustit Toulouse," oznámil agent Meissa N'Diaye.

"Naše další plány jsou v tuto chvíli spojeny se Sevillou, což všichni vědí. Navíc jsme dosáhli významného pokroku v jednáních, útočník chce hrát Ligu mistrů," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (13)

Přidat komentář
Godwinson

Tak to je škoda, no

Reagovat
smazaný uživatel

Je krasne byt fandom najlepsej ligy sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

tak svoje robi aj nová zmluva z tv práv. to ze budú mať v v sezone 16/17 2xviac penazi ako v 15/16 z tv práv...posledné týmy aj 3x viac .... 15/16 http://www.totalsportek.com/football/spanish-la-liga-prize-money/ (potvrdené).....16/17 http://www.totalsportek.com/money/spanish-la-liga-new-3-year-tv-deal-worth-e2-65-billion/ (predpokladané)

Reagovat
smazaný uživatel

las palmas teraz mali 20 mil a od buducej sezony budu mat minimalne 60 mil eur

Reagovat
Zaschrona

Monchi

Reagovat
Langi

twl on je ten Rybus zadarmo jo?...tak to je vubec dobrej kauf

Reagovat
juninho8

celkom majstrstyk....som zvedavy ako dopadne ten Tolisso a Neapol....ale prachy nukaju slusne...normalne som zatial z tych ponuk za nasich hracov, alebo teda spekulacii riadne prekvapeny...bude tazke take ponuky odmietat

Reagovat
Pyroman

Jestli za něho fakt Neapol nabízí 23 mega, tak to je pro Lyon podle mě dost výhodná nabídka.

Reagovat
Langi

Tak Aulas neni blbej...byt prachy jsou luxusni, tak to nemuze cely rozprodat...jesi odejde Laca a Umtiti, tak to mas za 70 ME...a to jeste bude LM

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je každý nahraditelný víceméně, ale bylo by hloupé rozprodat celou kostru týmu.

Reagovat
juninho8

nj....zatial ma tesi ze sa nikto nezhlukuje okolo Maximusa....aj ocolo Lacu je celkom ticho....mozno preto ze teraz rezonuju viac hraci co su na ME...uvidime co bude po ME...

Reagovat
Langi

tak já sem četl, že snad Laca odmítl ten West Ham a radši zůstane...zatím se hlavně mluví o tom Umtitim a Tolissovi no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele