Ben Arfa může znovu hrát, Emery je spokojen s jeho přístupem

01.10.2016, 17:04
Aktuality
V sestavě Paris Saint-Germain se dnes může po třech týdnech znovu objevit Hatem Ben Arfa. Ofenzivní posila francouzského mistra z Nice byla v uplynulých dnech opomíjena trenérem Unaiem Emerym, jemuž se nepozdával fotbalistův přístup a jeho forma. Na přístupu už Ben Arfa zapracoval a vysloužil si nominaci k dnešnímu duelu s Bordeaux...

Ben Arfa se na trávníku naposledy objevil 9. září v souboji se Saint-Étienne (1:1), po kterém ho Emery na čas odstavil na vedlejší kolej. Vedle toho hráče přibrzdilo i drobné zranění holeně, kvůli němuž nemohl nastoupit v týdnu proti Ludogorci.

"V pondělí netrénoval, protože byl zraněný, ale na čtvrtečním tréninku si vedl dobře. Je pro něho důležité, aby se dobře připravil. Poté, co vynechal několik zápasů, musí trénovat tvrdě, což předvedl a to je skvělé. Je to cesta, po které musí i nadále jít," nechal se slyšet Emery.

PSG v průběhu léta prošlo změnami a vedle pozice trenéra došlo k posunům rovněž v kádru. Ben Arfa není jedinou novou tváří zůstávající za očekáváními, více se čekalo i od Jesého Rodrígueze, Thomase Meuniera a Grzegorze Krychowiaka.

"Noví hráči potřebují čas k adaptaci na nové prostředí, pracovat a být připraveni nastoupit. S novými posilami jsem spokojen. Všichni pracují tvrdě a respektují trenérský tým i spoluhráče. Někteří toho odehráli více než jiní, ale já jsem zde od toho, abych pomohl všem hráčům vytvořit tým. Někteří se adaptovali rychleji, což je normální," řekl dále bývalý trenér Valencie, Sevilly nebo Spartaku Moskva.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
kylo ren

Tak by to melo fungovat i ve sparte

Reagovat
smazaný uživatel

To by si tam Bořek nekopl už nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Ščasný nenechal hrát třeba Čermáka nebo Holzera, protože nebyl spokojen s jejich přístupem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele