Belotti zůstává bez angažmá, podle tisku chce do AS Řím

18.08.2022, 14:34
Aktuality
Andrea Belotti (© AFP)
Drtivá většina evropských lig už načala sezonu 2022/2023 a rovněž v tuto chvíli zůstává volným hráčem Andrea Belotti. Italský útočník koncem června opustil Turín a už stihl odmítnout několik nabídek, aktuálně se mu rýsují další dvě možnosti...

O osmadvacetiletého střelce hodně stojí Galatasaray a turecký klub vylepšil svou nabídku - Belotti má na stole víceletý kontrakt s ročním příjmem 4,5 milionu eur, další miliony by dostal jako podpisový bonus. Istanbulské straně to ale pravděpodobně stačit nebude, důvodem jsou plány samotného fotbalisty, který by rád zakotvil v AS Řím.

Belotti udělal první podstatné kroky kariéry v Palermu a dres Turína oblékal sedm sezon, v jejichž průběhu nastoupil k 251 zápasům a nastřílel 113 branek. Svými výkony si vysloužil i místo v italském národním týmu, za který se ve 44 duelech trefil třináctkrát.

Belotti během uplynulých měsíců odmítl několik nabídek, marně o něho usilovalo AS Monaco a smůlu měla i španělská Valencia. Na základě zdravotní indispozice Sebastiana Hallera o jeho angažování uvažovala i Borussia Dortmund.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (38)

Přidat komentář
santini

Nerozumiem, že takýto hráč môže vôbec zostať chvíľu voľný

Vždy keď som ho pozeral, hral dobre, určite by som ho rád mal v time

Reagovat
Csaplárova past

Je volny, protoze dosavadni nabidky odmitl.

Reagovat
Thorrin

Dlouhé roky jsem věřil, že je jenom otázka času, než zakotví v AC...no tak asi nic

Reagovat
AngryPrd

Ja osobne beriem Origiho o level vyssie ako Belottiho. On sa uz roky netaji, ze fandi AC a chcel k nam prist. Tiez nechapem, ze mu neponukli miesto. Ako nahradnik by bol fajn. Pri sucasnych utocnych moznostiach by som ho inde ako na lavicku aj tak nevidel.

Reagovat
Beči

Nechápu, proč jsme po něm AC nešlo. Však je to volný hráč. Za mě absolutně nepochopitelné.

Reagovat
JohnnyDynamite

nejsmutnější na tom je,že místo aby podepsali ověřeného snajpra,který měl dlouhodobě zájem vzali Origiho

Reagovat
JFT97

Origi >

Reagovat
Seydou Doumbia

sračka co dala gol v nejhorším finále lm historie, kde definitivně umřel fotbal + pár důležitých golu evertonu na čem udělal kariéru...beloti daleko lepší hráč na to za jaké sráče hraje tak góly sype rok co rok

Reagovat
El-Pistolero-68

Taky můžeš napsat, že Bellotti zatím nehrál za větší klub, takže může shořet jak papír, když opustí Býky. Origi zase dělal v Liverpoolu náhradníka, žolíka. A téhle role se zhostil skvěle. Teď poprvé možná dostane šanci být důležitějším členem sestavy. Prostě dá se na to dívat různě, ale taky bych asi bral spíš Bellottiho než Origiho.

Reagovat
Seydou Doumbia

tak samozřejmě, 99% toho co se tu napíše je jen subjektivní názor, žádná pravda...úhel pohledu a pak stejně můžeš v nějakém odpad týmu stát za hovno a být kličový hráč v lepší lize i lepším týmu...pravda moc neexistuje v tomhle tom všichni jen hádame komu se bude a komu nebude dařit

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Vrubozubec

Ta sračka je taky do toho finále dostala. Navíc Belotti se rok co rok zhoršuje

Reagovat
JFT97

dal dost dulezitejch golu a kolikrat ze stridacky a uplne epicky goly. Rekl bych, ze AC mu sedne a bude tam platnej. Kolik zapasu v cl rozhodl Belotti?

Reagovat
El-Pistolero-68

Typologicky chtěli někoho jiného.

Reagovat
Houfi

Snad se podaří někoho udat a přijde

Reagovat
Largo

Reagovat
Svatej

Krásnej priklad hráče, co provahal přestup ve správnej čas.

Reagovat
JeséRodriguez

a s ním třeba i Berardi, kterej včera prodloužil

Reagovat
Seydou Doumbia

dlouhodobě nejlepší dva hráči SA co hrají v týmech druhého sledu?

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Beči

Reagovat
Largo

Reagovat
danko10

Blba situacia. Galla by som do Rima priniesol na chrbte, keby to slo. Jeho zarputilost a schopnost hrat, na rozdiel od Abrahama, chrbtom k brane, by sa hodili ako sol. Na druhu stranu chapem Pinta. Odpisovanie hracov po jednej sezone a nabalovanie dalsich stalo Rim strasne vela penazi. Somurodova si navyse vybral sam Mourinho a vlozilo sa do neho 18 mega, takze tu o nejakom nechcenom dedicstve nemoze byt rec.

Hlavne nech sa to uz konecne uzavrie a Gallo pride, alebo sa zacne zasa pouzivat uzbek, pretoze Tammy vyzera, ze ho zaciatok sezony zastihol v este vacsej neforme, nez aku mal vlani medzi novembrom a januarom.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč po něm nejde Conte. Měl by podobnou pozici jako v AS - první náhradník za útočníka.

Reagovat
Seydou Doumbia

to už plní Richarlison ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A čo tak United? Spolu s Martinezom by mohli byt veľká zbraň aj pri štandartkách

Reagovat
JohnnyDynamite

Belotti je o půlmetru vyšší

Reagovat
Zark

Jednu dobu bych ho bral, ale posledni dobou mi přišel docela vyčpělý, jeho hra byla vždy založena na fyzičnu a s přibývajícíma rokama už to lepší nebude

Reagovat
Raffaello

Marco Messina je frajer

"For me, Lorenzo Pellegrini is the best Italian midfielder right now

Can def make an argument for Tonali, Barella, Verratti etc but personally I think Lorenzo has been complete and under the radar for some time"

https://twitter.com/IFTVMarco/status/1560269987083735041?s=20&t=TTa3pwi3YNscr64Zn37WxQ

Capitano Lorenzo

Reagovat
danko10

Lol, nie.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Maritazzi

Fotbalově ne, ale roste v super leadera a myslím, že hodně pomáhá tomu, jak (snad) rosteme. Nedávno jsem viděl tohle video, na čemž je je podle mě vidět, jak moc mu na Římu záleží - https://twitter.com/Mourinho_Xtra/status/1557350565344120836

Reagovat
danko10

To nerozporujem. Ja som reagoval na tu kokotinu vyssie.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Je fajn slyšet uznání, ale nejlepší záložník fakt ani náhodou není.

Reagovat
smazaný uživatel

Z výše jmenovaných může vyrůst v největší osobnost, ale..

Reagovat
Rothbard

Ten Guidetti taky dopadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Gallo musí prijit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele